AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Ρε Bill τωρα το ειδα, δεν ειχα παρει χαμπαρι!!! Περαστικα ρε φιλε, τι να πω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Ρε Bill τωρα το ειδα, δεν ειχα παρει χαμπαρι!!! Περαστικα ρε φιλε, τι να πω! θενκς γιωργη και σενα που δωκες το εργαλείο ρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Aσ΄τα να πανε, αυτος ο πονος δεν περναει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Aσ΄τα να πανε, αυτος ο πονος δεν περναει Κοιτα κακομοιρη μου μη σε δω να σηκωνεις τοπικ "πηρα scooter κι εγω"...Βάστα και να ξαναπαρεις ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!! ^_^ Ωχ ωχ τωρα που θα μπει ο Σαββας τι εχει να γινει... :lol: :lol: :lol: :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Μάθο -Νικόλα : Κυτάτε ρε σείς και τσεκάρετε και το επόμενο κλασσικής νυχτερινής βόλτας (χωρίς σουπίτσα) : Oi Μπεμβεδάκιδες δεν τα κάνουν αυτά, υπόψη ........................ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Mπα σκουτερ με τιποτα, οταν ερθει η ωρα, η οποια θα αργησει για διαφορους λογους, εννοειται μοτοσυκλετα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Σάββα μ' αρέσει που σε κάθε περίσταση έχεις και το κατάλληλο τραγούδι Ο προηγούμενος τίτλος σου μου θύμισε αυτό: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Σάββα μ' αρέσει που σε κάθε περίσταση έχεις και το κατάλληλο τραγούδι Ο προηγούμενος τίτλος σου μου θύμισε αυτό: :vv: :vv: :vv: Και για την Οχιά και Σία συμπαραμαρτούμενους αυτό αφιερωμένο εξαιρετικά : http://www.youtube.com/watch?v=kbaF8F-DasM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 περαστικά και αγύριστα. Στο αρχικό σου ποστ εντόπισα δύο αλήθειες που ποτέ δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι. 1η ότι το αλκοόλ γενικώς μας κάνει πιο "αεράτους'' πάνω στην μηχανή και δεύτερη και σημαντικότερη πως τις περισσότερες φορές την πατάμε κάπου κοντά στα λημέρια μας που συνηθίζουμε να λέμε πως "ξέρουμε μέχρι και τις πέτρες''... φρόντισε να μην κουράσεις το πόδι σου τώρα και όταν με το καλό αναρρώσεις ούτε που θα περνάει απο το μυαλό σου. ούτε απο το δικό μου περνάει το σπάσιμο της κνήμης πριν δυό χρόνια. μάλιστα τα καλύτερα ταξίδια τα έκανα ...μετά! καλή δύναμη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Βασιλη, παραγγειλα στο φιλο μου τον τσορη (μακραν το καλυτερο γαλακτομπουρεκο στη ευρυτερη περιοχη) ενα ταψι γαλακτομπουρεκο για να στο φερω. Σκεφτηκα οτι με το πολυ σιροπι ισως κολλησουν τα οστα. Θα το φας ρε η να το ακυρωσω; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Βασιλη, παραγγειλα στο φιλο μου τον τσορη (μακραν το καλυτερο γαλακτομπουρεκο στη ευρυτερη περιοχη) ενα ταψι γαλακτομπουρεκο για να στο φερω. Σκεφτηκα οτι με το πολυ σιροπι ισως κολλησουν τα οστα. Θα το φας ρε η να το ακυρωσω; Μαζί με το ταψί θα το καταπιώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Βοηθάμε και μείς αν δεν μπορείς ε? Ρε μη μπάς να σουπάρω και εγώ? Εδώ έχει ωραία πράματα λέμε ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Βοηθάμε και μείς αν δεν μπορείς ε? Ρε μη μπάς να σουπάρω και εγώ? Εδώ έχει ωραία πράματα λέμε ! Φτου κακά! Ποιός θα μου φέρνει κουλουράκια μετά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Φτου κακά! Ποιός θα μου φέρνει κουλουράκια μετά? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες