Kserpanos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Φίλοι μου καλησπέρα. Ψάχνω εδώ και καιρό να βρώ ένα φιλτροκούτι από GLX. Εχω χοάνη αλλά μόλις βρέχει παίρνει νερά και το μηχανάκι μου σβήνει. Οπως καταλαβαίνετε δεν έχω καμμία όρεξη να τραβιέμαι μέσα στην βροχή. Πολλοί φίλοι μου λένε ότι παλιά τα φιλτοκούτια τα πετάγανε. Δεν μπορώ να βρω πουθενά. Καμιά ιδέα που μπορώ να βρώ? ΥΓ. Το φιλτροκούτι από ASTREA δεν κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Καταρχην αν βαλεις φιλτροκουτι και εχεις μεγαλο καρμπυρατερ το μηχανακι δν θα δουλευει καλα.επισης εγω με χοανα το εχω και δν μ μπαζει νερα.τελος φιλτροκουτι βρες η απο αγγελιες η σε κανενα συνεργειο.στη χειροτερη παρε καινουργιο ημιτασιον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 παρε μια αδιαβροχη φιλτροχοανη αν και δεν εχω δοκιμασει (εχει απεξω ενα κελυφος) http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?cPath=136_551_553_559&products_id=174 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες