foibos86 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Καλημέρα. Καλώς σας βρήκα. Τώρα που χειμωνιάζει και χαλάει (?) ο καιρός σκέφτομαι πως είναι απαραίτητο ένα παντελόνι. Επειδή το προορίζω αρκετά για χρήση και μέσα στην πόλη για δουλειές κτλ σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ χρήσιμο να ανοίγει με φερμουάρ κατά μήκος όλου του ποδιού. Επίσης θα ήθελα να έχει προστασίες τουλάχιστον στα γόνατα, καθώς θεωρω σημαντικό να είναι προστατευμένη και συτή η ευαίσθητη άρθρωση. Τέλος αν είναι δυνατόν να έχει αποσπόμενη εσωτερική επένδηση για έξτρα προστασία από το κρύο.(δεν ξέρω αν αυτό συνηθίζεται, δεν έχω άλλωστε μεγάλη εμπειρία στον χώρο) Α και η τιμή του δεν θέλω να ξεφεύγει πάνω από 120- 130 ευρώ με τίποτα. Τα στοιχεία αυτά τα έχω βρει μόνο στο superstorm της spidi. http://www.spidi.com/eu/eu_en/motorcycle-pants/superstorm-h2out.html Βέβαια δεν έχει αποσπόμενη επένδυση ούτε προστασίες στα γόνατα αλλά με τριάντα ευρώ βρίσκω http://www.spidi.com/eu/eu_en/motorcycle-protective-gear/multitech-knee.html. Θα ήθελα πολύ να ακούσω προτάσεις για άλλα παντελόνια με αυτά τα κριτήρια ή ακόμα και με διαφορετικά μιας και ως άπειρος που είμαι μπορεί να μην έχω καταλάβει καλά τα πράγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Ωραία πρόταση. Άντε να το βρεις όμως σε Ελλάδα για να το δοκιμάσεις και να το τσεκάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foibos86 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Το έχω δει στο στον κατάλογο του Motomarket, φαντάζομαι ότι θα το έχουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2012 Ναι δίκιο έχεις. Υπάρχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foibos86 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Τελικά το παντελόνι της spidi είναι μόνο αδιάβροχο και αντιανεμικό και όχι cordura, άρα δεν προσφέρει προστασία από συρσίματα κτλ. Δεν ξέρω αν αξίζει τόσα πολά χρήματα για ένα απλό αδιάβροχο ακόμα και αν λόγω των φερμουάρ του είναι τόσο βολικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Για μένα συμφέρει, ενώ στην αντοχή πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι από μέσα θα υπάρχει και το κανονικό παντελόνι. Αν αυτό είναι τζιν τότε τα επίπεδα αντοχής στην τριβή ανεβαίνουν σημαντικά. Άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείς να απαλλαγείς με δύο-τρεις κινήσεις και στο γραφείο να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος. Μόλις το χτυπήσω τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν και οι πρώτες εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
foibos86 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 Αναμένουμε εντυπώσεις. Απλά το motomarket δεν το έχει ακόμα, όπως μου είπαν τα παιδιά εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 χαχαχαχαχα Εκεί θα πήγαινα κι εγώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 φαινεται ωραιο παντελονακι και αδιαβροχο, οτι πρεπει για να το εχεις μονιμα μαζι σου οσο εισαι στον δρομο και σε περιπτωση βροχης να το βαλεις πανω απο το τζινακι Πολυ καλυτερη επιλογη απο καποιο τυπικο ναυλον αδιαβροχο που ετσι κι αλλιως τα τρωει τα ψωμια του αργα η γρηγορα και βαζει νερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2012 αν πατε στο μοτομαρκετ δειτε κ τα μακνα !!! πολυ καλη μαρκα οχι γνωστη βεβαια εδω, οτι εχω παρει απο δαυτους ειναι value for money !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 "Ανασταίνω" το θέμα γιατί είμαι και γω στο ψάξιμο. Καταρχήν κοιτούσα για απλό αδιάβροχο, αλλά κλίνω προς το Spidi Superstorm WP (νομίζω αυτό έρχεται μαζί με τις εσωτερικές επιγονατίδες) για τους λόγους που αναφέρθηκαν. Πίστες δε μπαίνω, μεγάλα ταξίδια με κακοκαιρία δεν κάνω (και γενικά, με 200χλμ αυτονομία δεν είναι για μακρυνές βόλτες το FMX), οπότε full cordura παντελόνι δεν κοιτάω ακόμα. Θέλω απλά κάτι που να μπορώ να φοράω γρήγορα πάνω από το τζιν όταν με πιάνει βροχή στην πόλη, αλλά να μπορώ να έχω και λίγη παραπάνω ασφάλεια (επιγονατίδες) όταν θα πάω μια εκδρομούλα στα 100χλμ από την πόλη σε επαρχιακό δίκτυο. Αύριο μάλλον θα πάω από το moto market στη Σίνδο για να το δω, και να πάρω και κανένα buff ή άλλο παρεμφερές εργαλείο για κάλυψη του αυχένα από βροχή/κρύο. Όπως καταλάβατε, μετακινούμαι καθημερινά με το μηχανάκι και δεν πρόκειται να κατέβω από πάνω αν δεν χιονίσει, συνεπώς ψάχνω λύσεις για μια σχετική άνεση και ασφάλεια στις μετακινήσεις μου τώρα που χαλάει ο καιρός. Για πείτε, τα αξίζει τα λεφτά του; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2012 Καλημέρα. Καλώς σας βρήκα. Τώρα που χειμωνιάζει και χαλάει (?) ο καιρός σκέφτομαι πως είναι απαραίτητο ένα παντελόνι. Επειδή το προορίζω αρκετά για χρήση και μέσα στην πόλη για δουλειές κτλ σκέφτομαι ότι θα είναι πολύ χρήσιμο να ανοίγει με φερμουάρ κατά μήκος όλου του ποδιού. Επίσης θα ήθελα να έχει προστασίες τουλάχιστον στα γόνατα, καθώς θεωρω σημαντικό να είναι προστατευμένη και συτή η ευαίσθητη άρθρωση. Τέλος αν είναι δυνατόν να έχει αποσπόμενη εσωτερική επένδηση για έξτρα προστασία από το κρύο.(δεν ξέρω αν αυτό συνηθίζεται, δεν έχω άλλωστε μεγάλη εμπειρία στον χώρο) Α και η τιμή του δεν θέλω να ξεφεύγει πάνω από 120- 130 ευρώ με τίποτα. Τα στοιχεία αυτά τα έχω βρει μόνο στο superstorm της spidi. http://www.spidi.com...torm-h2out.html Βέβαια δεν έχει αποσπόμενη επένδυση ούτε προστασίες στα γόνατα αλλά με τριάντα ευρώ βρίσκω http://www.spidi.com...itech-knee.html. Θα ήθελα πολύ να ακούσω προτάσεις για άλλα παντελόνια με αυτά τα κριτήρια ή ακόμα και με διαφορετικά μιας και ως άπειρος που είμαι μπορεί να μην έχω καταλάβει καλά τα πράγματα Μήπως το πήρε κανείς αυτό. Με λίγα λόγια μήπως ήλθε στην Ελλάδα γιατί το περιμένουμε από καλοκαίρι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2012 Α τόσο καλά :) Πληροφοριακά, τελικά δεν πήγα ούτε εγώ να κοιτάξω γιατί έχω πήξει λίγο με τη σχολή, οπότε δε ξέρω να σας δώσω πληροφορίες. Ελπίζω να το έχει κάποιος να μας πει τι λέει το παντελονάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγω τωρα αρχιζω να ψαχνω για παντελονι με προσασιες + αδιαβροχο...το μαξιμουμ 150 ευρω...Καμια καλη προταση? :D Σκεφτομαι να παρω κατι "καλο" μπας και κρατησει http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Raptor-Pant/SubProducts/Revit-Raptor-Pant-0005 ! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2013 από τον spericD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Εγω τωρα αρχιζω να ψαχνω για παντελονι με προσασιες + αδιαβροχο...το μαξιμουμ 150 ευρω...Καμια καλη προταση? :D Σκεφτομαι να παρω κατι "καλο" μπας και κρατησει http://www.fc-moto.d...aptor-Pant-0005 ! ιδια μαρκα με το μπουφαν για να δενουν μεταξυ τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2013 Τελικά τσίμπησα το Spidi Superstorm πριν λίγες μέρες από moto market, 118 νομίζω ήταν η τιμή. Βολικό, εύκολο στο φόρεμα (οκ, δεν μπαίνει και σε δευτερόλεπτα γιατί έχει πολλά velcro, αλλά είναι καλό), φερμουάρ ΥΚΚ, χωρίς ατέλειες σε ραφες κλπ και από όσο το φόρεσα τις προάλλες κατεβαίνοντας απόγευμα από Φίλυρο με τον Miles μπορώ να πώ ότι κάνει δουλειά και για το κρύο. Δίνεις και 30-40 ευρώ για επιγονατίδες άμα θες (έχει "τσεπάκια" έτοιμα για να τις βάλεις μέσα) και έχεις ένα καλούτσικο παντελονάκι για τον χειμώνα μέσα στην πόλη και για μικρές αποστάσεις. Δεν είναι τουριστικό ή για πίστα που θα σέρνεσαι κάτω και θα σε σώσει , αν και επειδή είναι για να φοριέται πάνω από το τζιν μπορεί να κάνει δουλειά, αλλά cordura δεν είναι. Αν όμως κάποιος ψάχνει κάτι σχετικά ποιοτικό για καθημερινό (που θα θες να φοράς κανονικά ρούχα, πχ στη δουλειά) και σε νορμάλ τιμή, νομίζω είναι καλή λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες