K.sig 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο μηχανακια τι θα μου προτεινατε και γιατι? ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Πες μας πρώτα ποια η πείρα σου από μηχανές, αν σε ενδιαφέρει η οικονομία ή θέλεις γκάζια και για τι χρήση το θέλεις;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Δεν νομίζω οτι τίθεται τοσο θεμα σύγκρισης σε αυτα τα 2.... αναλογα τι θες... θες γκαζι, μουρι και τσαχπινια... Ζ θες ανεση, οικονομια ER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.sig 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ενταξυ μην φανταστεις καμια τρελη εμπειρια οδηγου αγωνων ! με ενδιαφερει σιγουρα η οικονομια και σιγουρα να το εχω μεσα στην πολη και να μπορω να παω και ανετα ενα ταξιδι στο εξοχικο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Τότε το er για σένα είναι μονόδρομος, αν και θα σου έλεγα να δεις καλύτερα το versys... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.sig 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 και εγω αυτο πιστευα πως στο 2ο θα καταληξω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ρε μεγάλε συγγνώμη κ όλας τι ακριβως περιμένεις να σου πούμε για αυτά τα 2 μηχανάκια? για να καταλάβω δηλαδή...το ένα είναι 750cc 120hp και το αλλο 650cc 72hp. Πιο μικρό λάστιχο κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 και εγω αυτο πιστευα πως στο 2ο θα καταληξω! αφου πιστευες απο πριν που θα καταληξεις..τι ρωτας..χειροτερα θα μπερδευτεις ειδικα εδω... αν αρχισουν οι προτασεις και για εναλλακτικες ειδικα.. για να μη πω και την all time classic εναλλακτικη να κοιταξεις ενα africa ή transalp.. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotisz750 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ρε μεγάλε συγγνώμη κ όλας τι ακριβως περιμένεις να σου πούμε για αυτά τα 2 μηχανάκια? για να καταλάβω δηλαδή...το ένα είναι 750cc 120hp και το αλλο 650cc 72hp. Πιο μικρό λάστιχο κλπ κλπ ε οχι και 120 ορε! 106 λεει η καβασακι.... τεσπα,οντως το er6 ειναι η σωστη επιλογη για το φιλο μας! το ζ750 ειναι πιο βαρυ,ακριβοτερο σε ολα του και για μες την πολη το ερ ειναι πιο ευελικτο και χρηστικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 αμα αρχισουν που θα αρχισουν οι εναλακτικες θελω ποπ κορν..... λοιπον να σε ρωτησω τι μηχανακι εχεις? γτ λες ρ6!!! αν οντως ειχες ή εχεις ρ6 τοτε πας στο Ζ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Παρε αυτο και εισαι μια χαρα για τα επομενα 5 χρονια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bill_DR_125 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Το R6 που έχεις γιατί το αλλάζεις για κάτι κατώτερο αν επιτρέπεται ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Δεν θα ήθελες να σκεφτείς καλύτερα για ένα Africa?! Είναι δοκιμασμένο και με υψηλή ποιότητα κατασκευής..! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 το Ζ καίει πολύ είναι όμορφο ευκολόστρηφτο μικροκαμωμένο και κουμπώνεις ωραία απάνω του έχει τελική 250 περίπου χιλιόμετρα αλλά μετά τα 180 είναι δύσκολο να το πας πορεία λόγο του αέρα άσε που απο κει και πέρα βλέπεις με τα μάτια σου την βενζίνη να αδειάζει το er δεν το έχω οδηγήσει αλλά πρέπει να είναι καλό εργαλείο και ειδικά το F είναι και πολύ όμορφο κατ εμέ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 triumph street triple !!!! :shoot: :shoot: :shoot: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ρε παιδια μην σπαμαρετε! 2 επιλογες μας βαζει! εγω αν και εχω er6n θα στο προτεινα για ποιο οικονομικο σε καταναλωσεις αλλα και γενικα (βλεπε λαστιχα κλπ) ειναι αρκετα δυνατο, εχοντας μια τελικη 210+ ευκολα! απο εκει και περα το Ζ ειναι για αλλη χρηση! αμα θελεις παραπανω δυναμη, θα σου κανει, ομως δεν ειναι για δικαβαλο το ξεχνας! η σελα του er ειναι για ταξιδακια και με συνεπηβατη, εχει και χειρολαβες! αλλα θα σου ελεγα να δεις και το er6f του 2011! εκπλητικο μηχανακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) ελα billy κοψε κατι οχι και ευκολα!! πες σκετο πιανει!να λεμε τα πραγματα οπως ειναι!ευκολο θα ταν να τα πιανε μεσα στην αθηνα στη καλλιροης ας πουμε... οχι σε εθνικη χωρις κοντρα ανεμο!! σε ολα τα αλλα οκ συμφωνω! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 19 , 2012 από τον alexwho Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ελα billy κοψε κατι οχι και ευκολα!! ασε το παιδι αλεξ... μην του το χαλας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ελα billy κοψε κατι οχι και ευκολα!! πες σκετο πιανει!να λεμε τα πραγματα οπως ειναι!ευκολο θα ταν να τα πιανε μεσα στην αθηνα στη καλλιροης ας πουμε... οχι σε εθνικη χωρις κοντρα ανεμο!! σε ολα τα αλλα οκ συμφωνω! για 72 αλογα μηχανη μια χαρα ευκολα τα πιανει! εσυ θελεις σε 100 μετρα να εχει 200; πολυ γρηγορο μηχανακι ειναι! μην λεμε βλακιες τωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lebron 221 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ρε δε σ λεω οτι ειναι αργο!!!! απλα σκαλωσα με τη λεξη ευκολα!!! εκτος και αν μονο εγω ειμαι κουλος και τα πιανω δυσκολα και νοιωθω οτι θα ξεκολλησω απο τη σελα μετα τα 180 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VatraX 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 Δεν θα ήθελες να σκεφτείς καλύτερα για ένα Africa?! Είναι δοκιμασμένο και με υψηλή ποιότητα κατασκευής..! Δε χτίζει οικοδομή , μηχανάκι θέλει ο άνθρωπος ... ( σταυρώστε με σταυρώστε με ) .... το ΕR πάρε και καθάρισες καλά σου λένε τα παιδιά από πάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimhs 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ωραιο το ερ σαν φιλοσοφία ,αλλα στην όψη δεν μου αρέσει, εχει και αυτό τον 180αρι στρόφαλο που το κάνει ανοστο στον ήχο μεταξυ των δύο θα διάλεγα το kawa. ποσο πιο ακριβο ειναι σε καυσιμα κ λαστιχα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ωραιο το ερ σαν φιλοσοφία ,αλλα στην όψη δεν μου αρέσει, εχει και αυτό τον 180αρι στρόφαλο που το κάνει ανοστο στον ήχο μεταξυ των δύο θα διάλεγα το kawa. ποσο πιο ακριβο ειναι σε καυσιμα κ λαστιχα? και τα δύο kawa είναι Στο θέμα μας τώρα, ότι είπαν και τα παιδιά πιο πάνω! Θες δύναμη, καυλωτικό ήχο και εμφάνιση, αλλά υποχωρήσεις στην οικονομία, παίρνεις το Ζ. Θες οικονομία, άνεση στην πόλη και σε μικρά ταξιδάκια, αλλά υποχωρήσεις στη δύναμη, παίρνεις το er. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2012 ER 6 κατα προτιμηση το F...θα σε βολεψει καλυτερα...αλλιως κρατα αυτο που εχεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες