l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Έφτασε η ώρα μου να βγάλω το δίπλωμα κατηγορίας Α(απεριόριστα κυβικά) λόγω του ότι από τον Ιανουάριο αλλάζουν και οι κατηγορίες διπλώματος.Ρώτησα σε 3 σχολές οδηγών και μου είπαν πως εάν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου βγαίνει στα 250€.Είναι καλή τιμή,τι λέτε?Εγώ την βρήκα καλή την τιμή και γράφτηκα σε αυτήν που είχε το XJ6 για μαθήματα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Ρωτα αμα ειναι μεσα στην τιμη και τα παραβολα και ολα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έχε υπ'όψιν σου οτι ίσως χρειαστεί να δώσεις άλλα 30 που χρεώνει το κράτος για το νέου τύπου δίπλωμα. Επίσης αν δεν είσαι σίγουρος οτι θα περάσεις τη πρακτική εξέταση, ρώτα πόσα θέλει ο δάσκαλος για επανεξέταση πρίν αρχίσεις τα μαθήματα. Γιατί αν κοπείς και σου πεί κανα 200άρι τα θα κάνεις; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2012 από τον Τζόνης Στραβόξυλος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Είναι και τα παράβολα όλα μαζί σε αυτή την τιμή.Δεν παίζει να μην περάσω..Πολλά λόγια να μην λέμε αλλά ξέρω κάποια πραγματάκια δν νομίζω να εχω θεμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisczt 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 πριν 2μηνες που το πήρα έδωσα στο δάσκαλο 250 + 30 ευρό παράβολο για κατάθεση φακέλου + 30ευρο για αλλαγή διπλώματος + 28ευρο για την παραλαβή του διπλώματος τέλος άλλα 12 για φωτογραφίες ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 350 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω πριν 1+1/2 χρόνο έβγαλα με 250 ( χωρις φωτο) Απεριόριστο, ειχα και αυτοκινήτου Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2012 από τον Lektikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Εγω πριν 1+1/2 χρόνο έβγαλα με 250 ( χωρις φωτο) Απεριόριστο, ειχα και αυτοκινήτου Eτσι ακριβως και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moysatos 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2012 Στο Κιλκις 180 μου ειπανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2012 Καλά είναι τότε,ε κεγώ 250€ θα δώσω μου τα ξεκαθάρισε ο δάσκαλος.Ε το Κιλκίς είναι και μικρό γ'αυτό φαντάζομαι και τόσο χαμηλές τιμές.Πάντως πέρσι απότι μου είπαν ήταν 350€ για το απεριόριστο μαζί με παράβολα και όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες