Jump to content
l4m0

Τιμές διπλωμάτων

Recommended Posts

Έφτασε η ώρα μου να βγάλω το δίπλωμα κατηγορίας Α(απεριόριστα κυβικά) λόγω του ότι από τον Ιανουάριο αλλάζουν και οι κατηγορίες διπλώματος.Ρώτησα σε 3 σχολές οδηγών και μου είπαν πως εάν έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου βγαίνει στα 250€.Είναι καλή τιμή,τι λέτε?Εγώ την βρήκα καλή την τιμή και γράφτηκα σε αυτήν που είχε το XJ6 για μαθήματα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Έχε υπ'όψιν σου οτι ίσως χρειαστεί να δώσεις άλλα 30 που χρεώνει το κράτος για το νέου τύπου δίπλωμα.

Επίσης αν δεν είσαι σίγουρος οτι θα περάσεις τη πρακτική εξέταση, ρώτα πόσα θέλει ο δάσκαλος για επανεξέταση πρίν αρχίσεις τα μαθήματα. Γιατί αν κοπείς και σου πεί κανα 200άρι τα θα κάνεις;

Τροποποιήθηκε από τον Τζόνης Στραβόξυλος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι και τα παράβολα όλα μαζί σε αυτή την τιμή.Δεν παίζει να μην περάσω..Πολλά λόγια να μην λέμε αλλά ξέρω κάποια πραγματάκια δν νομίζω να εχω θεμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν 2μηνες που το πήρα έδωσα στο δάσκαλο 250 + 30 ευρό παράβολο για κατάθεση φακέλου + 30ευρο για αλλαγή διπλώματος + 28ευρο για την παραλαβή του διπλώματος τέλος άλλα 12 για φωτογραφίες ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 350 :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πριν 1+1/2 χρόνο έβγαλα με 250 ( χωρις φωτο) Απεριόριστο, ειχα και αυτοκινήτου

Τροποποιήθηκε από τον Lektikos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πριν 1+1/2 χρόνο έβγαλα με 250 ( χωρις φωτο) Απεριόριστο, ειχα και αυτοκινήτου

Eτσι ακριβως και εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά είναι τότε,ε κεγώ 250€ θα δώσω μου τα ξεκαθάρισε ο δάσκαλος.Ε το Κιλκίς είναι και μικρό γ'αυτό φαντάζομαι και τόσο χαμηλές τιμές.Πάντως πέρσι απότι μου είπαν ήταν 350€ για το απεριόριστο μαζί με παράβολα και όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα