dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Καλησπέρα έχω ένα Daytona Sprinter 50,47mm(72 κυβικά) και θέλω να το κάνω 51-ή 52mm... Θα του αλλάξω κυλινδροπίστονα,κεφαλή από astrea και ένα καρμπυρατέρ 20-22... Από κει και πέρα έχετε κάτι να μου προτείνετε να κάνω ή να μην κάνω για να μου αποδώσει καλήτερα τα mm του? (Χωρίς να ανοιχτεί το μοτέρ) Εαν το κάνω 52 η μπιέλα θα είναι σίγουρη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..! :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 καλησπερα, τωρα πες μου τι διαφορα περιμενεις να δεις απο 50,47 σε 51-52... δεν νομιζω να αξιζει, αν παλι θες να το κανεις , λογικα πρεπει να βαλεις λιγο πιο μεγαλο πιστονικαι στροφαλομπιελα, αλλα στο ξαναλεω, δεν αξιζει, γιατι θες να το κανεις για να λες εχω 51-52mm αντι να λες 50,47? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 μηπως με το 50,47 εννοει 50 πιστονι και 47 διαδρομη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 καλησπερα, τωρα πες μου τι διαφορα περιμενεις να δεις απο 50,47 σε 51-52... δεν νομιζω να αξιζει, αν παλι θες να το κανεις , λογικα πρεπει να βαλεις λιγο πιο μεγαλο πιστονικαι στροφαλομπιελα, αλλα στο ξαναλεω, δεν αξιζει, γιατι θες να το κανεις για να λες εχω 51-52mm αντι να λες 50,47? Όχι αδερφέ δεν κατάλαβες...Έχω ένα daytona sprinter 50 κυβικά(το μοντέλο λέγεται daytona sprinter 50) και το έχω κάνει μετατροπή 72 κυβικά με κυλινδροπίστονα 47mm...Και επειδή μου φένεται αδύναμο είδα σε ένα video ένα sprinter με 51mm που πήγενε κομμάτια...και θέλω να το κάνω και εγώ έτσι...Ελπίζω να έγινα κατανοητός γιατί δεν το έχω με το μπλα,μπλα... :/ μηπως με το 50,47 εννοει 50 πιστονι και 47 διαδρομη? Εννοώ daytona sprinter 50 (έτσι λέγεται το μοντέλο) με 47mm πιστόνι...Ο κινητήρας είναι 50άρης μαμά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Αλλαξε κινητήρα, εξατμιση πια εχεις? Εγω θα εβαζα ενα λιφαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) αμα πεις να το κανεις 52 θα θες και αλλο στροφαλο.51 αν το κανεις δεν καταλαβενει τιποτα .βαλε αυτα που λες με 22αρι καρμπυρατερ αλλα και εναν εκκεντροφορο και εξατμιση και αν θες κανε και ενα θυριδωμα στην κεφαλή Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 13 , 2012 από τον feral95 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Αλλαξε κινητήρα, εξατμιση πια εχεις? Εγω θα εβαζα ενα λιφαν Εξάτμιση έχω την level...Ναι είναι μία λύση αλλά θα ήθελα να την αποφύγω την λύση της αλλαγής του κινητήρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Τσαμπα χρηματα θα δωσεις για τις μετατροπες, πιο καλα ειναι να αλλαξεις ολο το μοτερ με ενα 125cc παρα να δωσεις τα ιδια και να πηγαινει χειροτερα απο το 125, αν θελεις να εισαι και καλα νομιμος παρε το 125 ανοιξε το και βαλε το καρτερ με τα νουμερα απο το 50αρι σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 αμα πεις να το κανεις 52 θα θες και αλλο στροφαλο.51 αν το κανεις δεν καταλαβενει τιποτα .βαλε αυτα που λες με 22αρι καρμπυρατερ αλλα και εναν εκκεντροφορο και εξατμιση και αν θες κανε και ενα θυριδωμα στην κεφαλή Όταν λες δεν καταλαβαίνει τίποτα εννοείς δεν θα πάθει τίποτα? Και για εκκεντροφόρο δεν θέλει άνοιγμα μοτέρ ή κάνω λάθος? :/ Τσαμπα χρηματα θα δωσεις για τις μετατροπες, πιο καλα ειναι να αλλαξεις ολο το μοτερ με ενα 125cc παρα να δωσεις τα ιδια και να πηγαινει χειροτερα απο το 125, αν θελεις να εισαι και καλα νομιμος παρε το 125 ανοιξε το και βαλε το καρτερ με τα νουμερα απο το 50αρι σου. Σε χρήματα τι σημαίνει αυτό αδερφέ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 αρα, το μονο που αλαξες δηλαδη ειναι ενα πιστονι 47mm? λοιπον το μηχανακι που ειδες το ειχε ενας συνφορουμιτης και το πουλησε, τον ειχα ρωτησει και φορουσε κυλιδροπιστονα 51mm -καρμπυρατερ 22αρι -κεφαλι αστρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 αρα, το μονο που αλαξες δηλαδη ειναι ενα πιστονι 47mm? λοιπον το μηχανακι που ειδες το ειχε ενας συνφορουμιτης και το πουλησε, τον ειχα ρωτησει και φορουσε κυλιδροπιστονα 51mm -καρμπυρατερ 22αρι -κεφαλι αστρεα Αυτό εδώ είχα δει αδερφέ.. Για το ίδιο μιλάμε? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Αυτό εδώ είχα δει αδερφέ.. Για το ίδιο μιλάμε? :) ακριβως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 ακριβως Για γρανάζια ξέρεις κάτι? γιατί το sprinter από την μάνα του φοράει 10 μπροστά 44 πίσω...τα ίδια θα έχει λες? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fruzzle 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Εγω θα επερνα ενα 125 να τελειωνε η υποθεση, τα daytona καλως ή κακως εχουνε καλη μεταπωληση. Τωρα βεβαια αν εισαι πιτσιρικας, βαλε το μοτερ του spirinter 125cc και θα εισαι καλημενος και απαρατηρητος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 και γραναζια εχει αλλαξει αλλα δεν ξερω τι ακριβωςστηλε του μυνημα στο YouTube και ρωτα τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Σε χρήματα τι σημαίνει αυτό αδερφέ? :) Σε χρημα δεν ξερω ακριβως, εξαρταται απο τι μοτερ θελεις να βαλεις πανω, ποσο εχουν τα λιφαν 125? 230-250? για να παρεις κυλινδροπιστονο κεφαλη και στροφαλο ποσα χρηματα χρειαζεσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Σε χρημα δεν ξερω ακριβως, εξαρταται απο τι μοτερ θελεις να βαλεις πανω, ποσο εχουν τα λιφαν 125? 230-250? για να παρεις κυλινδροπιστονο κεφαλη και στροφαλο ποσα χρηματα χρειαζεσαι? Επειδή το συζητούσαμε με τον μηχανικό μου θα στα πω ακριβώς για να δεις και γιατί δεν αλλάζω μοτέρ... Για να αλλάξω το μοτέρ όλη η φάση θα μου πάει στα 350 ευρώ... Για να ανοίξω το μοτέρ να το αλλάξω από μέσα,τα πράγματα+εργασία κάνουν 300 ευρώ... Και τα κυλινδροπίστονα με κεφαλή και καρμπυρατέρ μου βγαίνουν 180 ευρώ...είναι αισθητή η διαφορά πιστεύω ε? :/ και γραναζια εχει αλλαξει αλλα δεν ξερω τι ακριβως στηλε του μυνημα στο YouTube και ρωτα τον Ευχαριστώ.! Μπορώ να σε ροτίσω κάτι ακόμα? Μπορείς να μου εξηγήσεις με λίγα λόγια την διαφορά της κεφαλής C.D.I με την astrea και τι είναι καλήτερο να βάλω στο μηχανάκι με αυτά που σου είπα ότι θέλω να κάνω...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Επειδή το συζητούσαμε με τον μηχανικό μου θα στα πω ακριβώς για να δεις και γιατί δεν αλλάζω μοτέρ... Για να αλλάξω το μοτέρ όλη η φάση θα μου πάει στα 350 ευρώ... Για να ανοίξω το μοτέρ να το αλλάξω από μέσα,τα πράγματα+εργασία κάνουν 300 ευρώ... Και τα κυλινδροπίστονα με κεφαλή και καρμπυρατέρ μου βγαίνουν 180 ευρώ...είναι αισθητή η διαφορά πιστεύω ε? :/ Αν ειναι να το κανει μηχανικος σιγουρα θα σε ξεβρακωσει, αν το εκανες μονο σου ομως τοτε τα επιπλεον χρητατα θα στα γυριζε πισω η αξιοπιστια, γιατι αλλο το μαμα και αλλο το φτιαγμενο, οταν ειχα το Τ50 μου με μοτερ Crypton 147cc ενιωσα πολλες φορες στο πετσι μου τι θα πει αξιοπιστια, τα φθηνα ανταλλακτηκα κοστιζουν ακριβοτερα, 3 πιστονια ραγισε απο 35ευρω εκαστο ωσπου στο τελος εσπασε ενα πιστονι και τα εκανε ολα ποτανα. Πας να μπεις σε μεγαλο λουκι και πολυεξοδο μαλιστα, μακαρι το στροφαλομπιελο σου να αντεξει και να μη σου γεννησει αλλα φασολια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Αν ειναι να το κανει μηχανικος σιγουρα θα σε ξεβρακωσει, αν το εκανες μονο σου ομως τοτε τα επιπλεον χρητατα θα στα γυριζε πισω η αξιοπιστια, γιατι αλλο το μαμα και αλλο το φτιαγμενο, οταν ειχα το Τ50 μου με μοτερ Crypton 147cc ενιωσα πολλες φορες στο πετσι μου τι θα πει αξιοπιστια, τα φθηνα ανταλλακτηκα κοστιζουν ακριβοτερα, 3 πιστονια ραγισε απο 35ευρω εκαστο ωσπου στο τελος εσπασε ενα πιστονι και τα εκανε ολα ποτανα. Πας να μπεις σε μεγαλο λουκι και πολυεξοδο μαλιστα, μακαρι το στροφαλομπιελο σου να αντεξει και να μη σου γεννησει αλλα φασολια. Συμφονώ απόλυτα μαζί σου και το εύχομαι και εγώ αυτό..Αλλά ενώ ξέρω τι είναι καλήτερο θέλω να το πειράξω...Η κ@υλα της ηλικίας είναι πιστεύω και έχουν περάσει όλοι από εκεί... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Αφου εισαι στην ηλικια της τ@υλας (οπως και εγω καποτε) προχωρα το, βαλε ομως εκκεντοφορο 5ου σταδιου και 24 αρι καρμπ, το 22 δε λεει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Αφου εισαι στην ηλικια της τ@υλας (οπως και εγω καποτε) προχωρα το, βαλε ομως εκκεντοφορο 5ου σταδιου και 24 αρι καρμπ, το 22 δε λεει. Θέλει άνοιγμα μοτέρ αυτό? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 [Θέλει άνοιγμα μοτέρ αυτό? :/ Μοτερ οχι, αλλα θα σου λυσει την κεφαλη (κοκορακια) Η κεφαλη θα ειναι καινουρια ή μεταχειρο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Μοτερ οχι, αλλα θα σου λυσει την κεφαλη (κοκορακια) Η κεφαλη θα ειναι καινουρια ή μεταχειρο? μεταχειρισμένη από astrea..Βασικά τι είναι καλήτερο να βάλω από astrea ή C.D.I? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 ]μεταχειρισμένη από astrea..Βασικά τι είναι καλήτερο να βάλω από astrea ή C.D.I? Δεν γνωριζω τις διαφορες αλλα αφου θα βαλεις μεταχειρισμενη θα πρεπει να τις αλλαξεις βαλβιδες και τσιμουχακια σιγουρα, αρα θα λυθει ολη,παρε ενα εκκεντροφορο 30-40 ευρω και βαλτον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dysprinter 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Δεν γνωριζω τις διαφορες αλλα αφου θα βαλεις μεταχειρισμενη θα πρεπει να τις αλλαξεις βαλβιδες και τσιμουχακια σιγουρα, αρα θα λυθει ολη,παρε ενα εκκεντροφορο 30-40 ευρω και βαλτον. Και τι θα κερδίσω από αυτό? Θα γλιτώσω την μπιέλα μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες