Jump to content
Fruzzle

Ερώτηση σχετικά με προτεραιότητα

Recommended Posts

Όπως σου είπαν και οι άλλοι μη κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα, άν τρακάρεις και να φταίει ο άλλος εσένα θα τρέχουν και όσον αφορά το ΄΄οτι μαθαίνεις, πιο καλά θα είναι να μάθεις σε μια αλάνα (αν έχεις κάπου κοντά ή αλλιώς να σε πάει ένας φίλος σου με δίπλωμα εκεί). Αν δεν έχει αλάνα τότε στη σχολή οδηγών. Πάντως δεν καταλαβαίνω το εξής: Τί έκανες σε κεντρικό δρόμο χωρίς δίπλωμα και χωρίς να ξέρεις τις προτεραιότητες;;;;; ΠΡΟΣΕΧΕ! Υπάρχουν και πολλοί μαλάκες με δίπλωμα που κάνουν και περισσότερες μαλακίες. Μην τους δίνεις λαβή να σου βγούν και απο πάνω... πάνω απ' όλα η ζωή σου. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για να καταλάβεις,αν πηγαίνεις στην πορεία σου και στην λωρίδα σου κανονικά και έρθει ένας και πέσει πάνω σου απο οπουδήποτε,εσύ θα τον πληρώσεις ασχέτως του ποιός έφταιγε. Και κερατάς και βρεγμένος.

Και ας μην μιλήσουμε καν για το σενάριο να τραυματίσεις κάποιον,θα τον πληρώνεις χωρίς υπερβολή μέχρι να πεθάνεις.

Βγάλε δίπλωμα και μετά.

Τροποποιήθηκε από τον Avatar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις προτεραιοτητες τις ηξερα πάνω κάτω, απλα με παραξενεψε που μου την έκλεψε ο αλλος

Αν εχω στοπ, σταματαω τελείως και κοιτάω,

αν δέν εχω στοπ, ισχυει η προτεραιοτητα απο τα δεξια.

Αυτο δεν ειναι πάνω κάτω?

Εχω διαβάσει και τα σηματα, ξερω για τους τροχονομους, αναβω πάντα φλας, νομίζω οτι ειμαι αρκετα τυπικος

Α και πινακιδες δεν εχω ακομη.. τις προαλλες εβγαλα ασφαλεια και θα μπουν απο βδομαδα. Μηπως με υποτημουν επηδη δεν εχω πινακιδες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχάς χωρίς δίπλωμα ποιός σου έβγαλε ασφάλεια? Η ασφάλεια δεν ισχύει υπο καμία περίπτωση όταν δεν έχεις δίπλωμα...

Και πως μπορείς να λές οτι είσαι τυπικός και να κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα και πινακίδες...δεν το καταλαβαίνω. Ούτε κράνος φαντάζομαι φοράς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω εναν φιλο που δουλευει σε μια ασφαλιστικη εταιρια και μου το ασφαλισε χωρις διπλωμα, μεχρι να το βγαλω

Κρανος φοραω για να μην με σταματησουν

και για ασφάλεια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχω εναν φιλο που δουλευει σε μια ασφαλιστικη εταιρια και μου το ασφαλισε χωρις διπλωμα, μεχρι να το βγαλω

και για ασφάλεια

Δεν γραφουν για κρανος ρε αραξε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και για ασφάλεια

Κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα, χωρίς να γνωρίζεις τα βασικά περι κυκλοφοριακής αγωγής,χωρίς πινακίδες, με ασφάλεια στη ζούλα από φίλο και το κράνος το φοράς για να μην σε γράψουν...ά και για ασφάλεια! ... και επιπλέον θεωρείς ότι σε υποτιμούν λόγω πινακίδων (;;) ...... και σε όοοοολα αυτα η κάλυψή σου είναι ότι είσαι προσεκτικός και τηρείς το όριο των 30 χλμ ( και ποιός σου είπε ότι κυκλοφορώντας με ταχύτητα νεκροφόρας είσαι πιο ασφαλής ; Tον άλλο που θα στρίψει από τυφλή γωνία με 60-70 και θα σε βρει μπροστά του με 30 τι θα του πεις ; Πήγαινα σιγά δεν με είδες ;)

Αδερφέ είσαι ανυπόμονος και κίνδυνος για τον εαυτό σου και για τους άλλους.

Βγάλε δίπλωμα, βάζε κράνος και μετά πήγαινε όπου θέλεις.Μέχρι τότε πήγαινε σε ερημικές αλάνες με παρέα και δώστου να καταλάβει τι να πω.

Τροποποιήθηκε από τον VatraX

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιξτε ρε παιδια ενα section για ανηλικους να μην μπαινουμε καθολου και αυτα να κ@υλαντιζουν με την ησυχια τους!!!

απο που να τον πιασεις τωρα αυτον εδω?????

απ'το οτι μου γραφει τους ελληνες "ελλινες" και νομιζει οτι με ενα "συγνωμη για τα ορθογραφικα" θα καταπραυνει τον πονο απο τα ματια μας???

Στο σχολειο πρωτα μαθαινεις προπαιδεια και ορθογραφια και μετα κατανοεις τον κ.ο.κ και αποκτας αντιληψη ωστε να βγεις στους δρομους!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ

Ειναι εγκληματικο να σε αφηνουν ΧΩΡΙΣ διπλωμα ΧΩΡΙΣ πινακιδες και με μια ασφαλεια του κωλου(απο τη στιγμη που δεν εχεις διπλωμα η ασφαλεια δεν ισχυει) να κυκλοφορεις σε δρομους ποσο μαλλον σε κεντρικους!

Η παιδεια σου και η παιδεια οσων συναινουν σε οτι κανεις ειναι ανυπαρκτη ......

Παρτο αλλιως ......αψηφας πολλα πραγματα που τωρα σου φαινονται "μικρα", αλλά σημερα - αυριο θα τα βρεις μπροστα σου και θα σε γ@μησουν!!

υ.γ Το κρανος να το φορας για να προστατευεις τον εγκεφαλο που εχει μεσα το κεφαλι σου...... ....και οχι για να μην σε γραψουν οι μπατσοι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανοιξτε ρε παιδια ενα section για ανηλικους να μην μπαινουμε καθολου και αυτα να κ@υλαντιζουν με την ησυχια τους!!!

+1

Για τα υπόλοιπα .. +100

σε πάω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αφου παρεις με το καλο το διπλωμα να φορας κρανος.Παρε ενα ωραιο με σχεδιακια κτλ. που να σ αρεσει και να το φορας καθε φορα.κατα την γνωμη μου μην παρεις κρανος τυπου γλομπου προσωπικα δεν το μπορω.Ακομη μην ακους τους φιλους σου που θα στην λενε.αυτοι ειναι @@@@@ που δεν φορανε.Εγω π.χ. ειμαι ο μονος κατω απο 18 που φορα κρανος.Τελος οσο μπορεις να φορας τζιν η καποιο μακρυ παντελονι γιατι αν πεσεις ακομα και οταν κλεισουν οι πληγες θα φαινεται οτι καπου καποτε κατασκοτωθηκες(2 φορες στο ιδιο ποδι)

Επειδη τα σηματα τα περασα χωρις κανενα λαθος και γνωριζω απο μικρος τα σηματα και δεν εχω ενδοιασμους για το αν εχω δικιο η κορνα απο το σκουτερ πλεον τα εχει φτυσει και λεω να βαλω αυτοκινητου! :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]

Μα το θέμα δεν είναι να κάνουν ένα section τα μικρά και να καυλαντίζουν και να γλυτώσουμε εμείς απο τέτοια θέματα. Αν τα γκετοποιήσουμε δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τους πούμε 2 πράγματα παραπάνω.

Πέρα απο το ότι ο συγκεκριμένος είναι μάλλον troll (a propos ποτέ δεν κατάλλαβα την χαρά τόσο ξεκάθαρου trolling, αμα είναι να το κάνεις κάντο με στύλ!) για τους υπόλοιπους καλό είναι να τους επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Ακόμα και ένας να μας ακούσει και να σωθεί ένα πιτσιρίκi στην άσφαλτο κέρδος είναι, ακόμα και αν το τίμημα είναι να διαβάζουμε τέτοια posts.

Τροποποιήθηκε από τον nuntius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.mybike.gr/forum/101-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B9%CE%AC-scooters-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-125cc/ :shades: αδιάβαστος ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα το θέμα δεν είναι να κάνουν ένα section τα μικρά και να καυλαντίζουν και να γλυτώσουμε εμείς απο τέτοια θέματα. Αν τα γκετοποιήσουμε δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τους πούμε 2 πράγματα παραπάνω.

Πέρα απο το ότι ο συγκεκριμένος είναι μάλλον troll (a propos ποτέ δεν κατάλλαβα την χαρά τόσο ξεκάθαρου trolling, αμα είναι να το κάνεις κάντο με στύλ!) για τους υπόλοιπους καλό είναι να τους επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Ακόμα και ένας να μας ακούσει και να σωθεί ένα πιτσιρίκi στην άσφαλτο κέρδος είναι, ακόμα και αν το τίμημα είναι να διαβάζουμε τέτοια posts.

Ο συγκεκριμενος δεν σωνεται απο καποιον "απροσωπο", μεσα απο ενα φορουμ που θα του πει "σε παρακαλω παιδι μου για το καλο σου μην κανεις τετοια πραγματα"...ετσι πιστευω εγω.....αν βεβαια τωρα εσυ πιστευεις οτι υπαρχει εστω και μια ελπιδα* εγω μαζι σου ειμαι .............μακαρι :pray:

Δεν εχουν μονο οι ανηλικοι αυτα τα κυβικα! :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις προτεραιοτητες τις ηξερα πάνω κάτω, απλα με παραξενεψε που μου την έκλεψε ο αλλος

Αν εχω στοπ, σταματαω τελείως και κοιτάω,

αν δέν εχω στοπ, ισχυει η προτεραιοτητα απο τα δεξια.

Αυτο δεν ειναι πάνω κάτω?

Εχω διαβάσει και τα σηματα, ξερω για τους τροχονομους, αναβω πάντα φλας, νομίζω οτι ειμαι αρκετα τυπικος

Α και πινακιδες δεν εχω ακομη.. τις προαλλες εβγαλα ασφαλεια και θα μπουν απο βδομαδα. Μηπως με υποτημουν επηδη δεν εχω πινακιδες?

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ !!!!!!! :banned:

και για να το θέσω πιο σωστά

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ :

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ :rtfm:

ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

- & ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ

- ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ :pinch:

ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash:

(ας κλειδώσει κάποιος το θέμα ρε παιδιά)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ !!!!!!! :banned:

και για να το θέσω πιο σωστά

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ :

ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ :rtfm:

ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

- & ΝΑ ΟΔΗΓΑΣ

- ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΕ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ

ΟΤΙ ΡΩΤΑΣ ΕΔΩ, ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ :pinch:

ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Το δίπλωμα για 50άρι δεν βγαίνει σε σχολή οδηγών αλλά στην τροχαία. Κανένας δεν έμαθε οδήγηση στην τροχαία. Ούτε σήματα ούτε τίποτα. Το τι σκονάκι δουλεύει....

Τροποποιήθηκε από τον telephoner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δίπλωμα για 50άρι δεν βγαίνει σε σχολή οδηγών αλλά στην τροχαία. Κανένας δεν έμαθε οδήγηση στην τροχαία. Ούτε σήματα ούτε τίποτα. Το τι σκονάκι δουλεύει....

σε περίπτωση που δεν το "έπιασε" το μάτι σου,

σε 2 μήνες θα οδηγάει 125cc !!!!

ο ίδιος το λέει :

(Θα παρω 125 σε κανα 2 μηνες, απλα θελω να μαθω πως ειναι με μικρο κηβισμο και μετα βγαζω και για 125)

Πηγα με τον αδερφο μου τις προαλλες σε μια αλανα που ειχε σλαλομ, κοννους και γραμμες επιταχυνσης και ισορροποιας και τα περασα ολα, πιστευω να είμαι καλημενος!

και ΌΧΙ το δίπλωμα για 50cc δεν καλύπτει και τα 125cc.....(σε περίπτωση που κάποιος έχει λανθασμένη εντύπωση)

κι όπως λες κι εσύ - σχεδόν - "Κανένας δεν έμαθε οδήγηση στην τροχαία. Ούτε σήματα ούτε τίποτα. Το τι σκονάκι δουλεύει...."

θα βάλεις λοιπόν εσύ αυτόν εδώ τον άνθρωπο να οδηγάει 125άρι......?????

τι θα κάνει σε διασταύρωση 5-6 δρόμων με χαλασμένα φανάρια όπου κανένας δεν έχει στόπ ???

ότι και να κάνει, όποιον και ΑΝ σκοτώσει (π.χ. κάποιο παιδάκι), θα ψάχνει μετά στο διαδίκτυο να δει αν είχε προτεραιότητα !?!?!?!?

Τροποποιήθηκε από τον originalksd

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε περίπτωση που δεν το "έπιασε" το μάτι σου,

σε 2 μήνες θα οδηγάει 125cc !!!!

ο ίδιος το λέει :

και ΌΧΙ το δίπλωμα για 50cc δεν καλύπτει και τα 125cc.....(σε περίπτωση που κάποιος έχει λανθασμένη εντύπωση)

κι όπως λες κι εσύ - σχεδόν - "Κανένας δεν έμαθε οδήγηση στην τροχαία. Ούτε σήματα ούτε τίποτα. Το τι σκονάκι δουλεύει...."

θα βάλεις λοιπόν εσύ αυτόν εδώ τον άνθρωπο να οδηγάει 125άρι......?????

τι θα κάνει σε διασταύρωση 5-6 δρόμων με χαλασμένα φανάρια όπου κανένας δεν έχει στόπ ???

ότι και να κάνει, όποιον και ΑΝ σκοτώσει (π.χ. κάποιο παιδάκι), θα ψάχνει μετά στο διαδίκτυο να δει αν είχε προτεραιότητα !?!?!?!?

Εγώ πιστεύω ότι δίπλωμα δε θα βγάλει. Όταν ξεκινάς να οδηγείς μηχανάκι χωρίς δίπλωμα - με τέτοια μυαλά - δε νομίζω να κάνεις τον κόπο να το βγάλεις. "Έλα μωρέ καλά το πάω, προσέχω...." μπλα μπλα μπλα. Αν δε νιώθεις ο ίδιος ανασφάλεια να βγαίνεις στο δρόμο και να μην ξέρεις αν έχεις προτεραιοτητα δε νομίζω να σε πειράξει το δίπλωμα.

(16 χρονών είμαι και σκέφτομαι να αγοράσω κράνος πριν καν πάρω δίπλωμα. Οπότε το τσουβάλιασμα για τους ανήλικους να λείπει.)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(16 χρονών είμαι και σκέφτομαι να αγοράσω κράνος πριν καν πάρω δίπλωμα. Οπότε το τσουβάλιασμα για τους ανήλικους να λείπει.)

?!?! (Δεν τσουβάλιασα κανέναν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενας ευκολος τροπος να καταλαβεις αν εχεις η οχι προτεραιοτητα ειναι ο χρυσος κανονας της προτεραιοτητας απο δεξια.

Σε περιπτωση δλδ που επεκτεινεις νοητα τη διαδρομη του καθε αυτοκινητου στο σημειο επαφης τους,ποιο αυτοκινητο εχει δεξια ποιο.

Στην περιπτωση σου εκεινος σε εχει απο δεξια του,οποτε (εφοσον δεν υπαρχουν σηματα που να υποδεικνυουν κατι αλλο) εχεις την προτεραιοτητα.

Προσεκτικα,γιατι αυτα ισχυουν μονο στα χαρτια,στη πραγματικη οδηγηση αυτα θα μπορουσαν να ειναι μονο αποψεις του Υπουργειου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα