tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 1. Full size καθαρό εντούρο. 2. Έχει μοχλικό. 3. Βετεράνος του χώματος ο αναβάτης. 4. Το ξέρουν ήδη τουλάχιστον 2 άτομα εδωμέσα. 5. It's not that straightforward. :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Αντεε πάλι.... να αυτοκτονήσω θέλετε έτσι???? :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) HLIAS Βετεράνος του χώματος είπαμε άνθρωπε μου, όχι πολλά υποσχόμενο γατάκι. Αντεε πάλι.... να αυτοκτονήσω θέλετε έτσι???? :wallbash: Εσύ ιδίως τσίμπα κάνα ποπκορν γιατί θα το μάθεις τελευταία! Νια νια νια νια νια, νια νια νια νια νιααααα...... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vagelis7 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Βετεράνος του χώματος είπαμε άνθρωπε μου, όχι πολλά υποσχόμενο γατάκι. Παραπλανεις το πληθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Οταν η απάντηση θα είναι "ΕΓΩ" τότε θα ξαναμπώ σε τέτοιο θέμα... αλλιώς βλάπτει σοβαρά την υγεία μου... Κατά τα άλλα, καλορίζικο, καλολάσπωτο και όποιος κι αν είσαι φέρτο να το κάνω μια βόλτα ... κάνε ένα ψυχικό βρε παιδάκι μου, τόσες ευχές σου έδωσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παραπλανεις το πληθος Καθόλου αγαπητέ, κάθε πληροφορία που έχω δώσει μέχρι τώρα είναι απολύτως έγκυρη όπως και κάθε πληροφορία που θα δώσω. Τώρα αν υπάρξουν άλλοι με δόλιους σκοπούς αυτό δεν το ξέρω καθώς δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν, παρά μόνο με τον ευτυχή κάτοχο. Κατά τα άλλα, καλορίζικο, καλολάσπωτο και όποιος κι αν είσαι φέρτο να το κάνω μια βόλτα ... κάνε ένα ψυχικό βρε παιδάκι μου, τόσες ευχές σου έδωσα! In fact, I will pay money to see you ride this bike dear.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 ειναι πορτοκαλι?δωσε info! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 αντε θα το πω.... ο ΜΟΤΟΡΙΣ... χρωστά βόλτα εεεεε!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Gee;Η ο Θωτήρηθ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Βετεράνος του χώματος είπαμε άνθρωπε μου, όχι πολλά υποσχόμενο γατάκι. χαχαχαχαχαχαχ ελιωσααααααα.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Δωστε λασπη στο λαο τωρα που χειμωνιαζει.... Μηπως ο TC-drift? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 ειναι πορτοκαλι?δωσε info! Βρε κάντε καμιά υπόθεση, δουλέψτε λίγο τα στοιχεία και αν δεν τα καταφέρνετε θα βοηθήσω. Το χρώμα είναι κράχτης στα χωματερά..... αντε θα το πω.... ο ΜΟΤΟΡΙΣ... χρωστά βόλτα εεεεε!!!! Εσύ είσαι καλή. Σκέφτηκες μοχλικό και θυμήθηκες την πρόθεση του να αγοράσει 450sxf. Ε λοιπόν δεν είναι ο Μοτόρης. Gee; Αλλά ούτε και ο Τζι. Αν ήταν ο Τζι θα μας ταλαιπωρούσε όλους ο Ηλίας τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) μηπως μου το πηρατε δωρο και το μαθαινω απο το φορουμ?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον gr1g0r1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Postmankav Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Εγώ ξέρω αλλά δεν λέω !!! (ΜΙΑ φορά επιτέλους κι εγώ χαχαχαχαχαχααχα) ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) μηπως μου το πηρατε δωρο και το μαθαινω απο το φορουμ?? :tooth: Μακάρι φίλε μου αλλά δυστυχώς όχι. Αν κι έχω την εντύπωση ότι δεν αποκλείεται κάποτε αυτό το μηχανάκι να καταλήξει στα χέρια ενός mybiker. :knuppel2: Εγώ ξέρω αλλά δεν λέω !!! (ΜΙΑ φορά επιτέλους κι εγώ χαχαχαχαχαχααχα) ^_^ Το στριμμένο της υπόθεσης! ΥΓ. Πάω να κάνω κάτι δουλειές κι επιστρέφω, in the meantime, δεν είναι ο Postmankav αλλά ούτε και ο TC-Drift. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Ή ο Χάρης,ή εσύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) :tooth: Μακάρι φίλε μου αλλά δυστυχώς όχι. Αν κι έχω την εντύπωση ότι δεν αποκλείεται κάποτε αυτό το μηχανάκι να καταλήξει στα χέρια ενός mybiker. Ωπππππ... να μια ακόμα λεπτομέρεια.... καρφώνεσαι... Πάντως αν τα 2 άτομα που το γνωρίζουν είστε εσύ και η ντέρτυ, για βρώμικο Χάρη βρωμάει η υπόθεση.... μηπως μου το πηρατε δωρο και το μαθαινω απο το φορουμ?? ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ μακάρι να μην ήταν μόνο όνειρο!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 χμμ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Ή ο Χάρης,ή εσύ! Οι πληροφορίες μου λένε άκυρο. By the way,με το χρέπι σου τι γίνετε;Βαρεθήκαμε να σε περιμένουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 By the way,με το χρέπι σου τι γίνετε;Βαρεθήκαμε να σε περιμένουμε! για να σε δω τώρα ??? όχι για πες, γιατί κι εγώ, αυτή την απορία έχω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωπππππ... να μια ακόμα λεπτομέρεια.... καρφώνεσαι... Πάντως αν τα 2 άτομα που το γνωρίζουν είστε εσύ και η ντέρτυ, για βρώμικο Χάρη βρωμάει η υπόθεση.... Δεν ειν΄κακό το σκεπτικό σου όμως θα σου θέσω τις εξής ερωτήξεις. Το μηχανάκι έχει μοχλικό, ο dirty harry είναι κατεμάκιας και οι μπανιέρες τα εντούρο ΚΤΜ δεν έχουν μοχλικό. Συνδυάζονται τα παραπάνω; για να σε δω τώρα ??? όχι για πες, γιατί κι εγώ, αυτή την απορία έχω ! Ακόμα περιμένω ανταλλακτικά από τον αμερικανό γκουρού των DRZ. :mB_faskelo: Τα φάσκελα είναι για εμένα, που αποφάσισα να μπλέξω μαζί του, εκείνος την δουλειά του κάνει.... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 9 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2012 Ρε,μήπως πήρες εσύ κανά 'ργαλείο; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες