JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 :shock: Κάπως έτσι ένοιωσα διαβάζοντας το τέλος... Λες και έφυγε δικός μου άνθρωπος Κάθε φορά που διάβαζα επεισόδιο ήταν σαν να μάθαινα νέα από ένα φίλο... Μάθαινα πως πήγαινε το ταξίδι, πως τα πάνε με την Νάντια... Και ήμουνα χαρούμενος που η ζωή χαμογελάει στο φίλο μου, που τον ξέρω τόσα χρόνια Γιατί πάνω από όλα το άξιζε και ήταν καλό παιδί. Ενα μήνα που είμαι μαζί σας είμαι εξαιτίας του Χαρίλαου και τώρα... Να 'σαι καλά φίλε Χάρη,όπου και να ΄σαι.. Κράτα μας και καμιά καλή θέση για όταν έρθει η σειρά μας. Να ΄μαστε όλοι καλά, παιδιά ΠΡΟΣΟΧΗ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 δεν φανταζόμουνα τέτοιο τέλος αλλά δυστυχώς έτσι είναι η π*******α η ζωή πάντως ALEX συγχαρητήρια για την αφήγηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 Υ.Γ. για αυτό έχω αυτήν την υπογραφή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 E!Οχι ρε παιδια... Ρε σεις τι παθαμε ετσι στα καλα καθουμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmeles 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 να ειναι καλα οπου και να ναι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 ALX πραγματικα αν και μου ειχες πει την φαση, δε περιμενα να το διαβασω και να συγκινηθω τοσο :( Εκανες πολυ καλη δουλεια παντως αλλα και αφηγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
melalefki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iQfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 μου εκανες την ψυχολογια ΚΟΥΡΕΛΙ .... Να σαι καλα ομως .... πολυ ΔΥΝΑΤΟ το τελος ... Ευγε ΑΛΕΞ .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markodimitris 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 να'μαστε καλα και παντα ορθιοι...να'σαι και συ καλα εκει που εισαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 Έγινα κομμάτια ρε παιδιά. Δεν περίμενα τέτοιο τέλος με τίποτα. ALX συγχαρητήρια. Μιλάμε όντως σαν να άκουγα για φίλο μου ένιωσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 Λοιπον φιλε ΑΛΕΞ αξιολογη συνγραφικη δουλεια και ενα ταξιδιωτικο που θα ξεσηκωσει πολλων τα ονειρα και σε λιγους θα δωσει το εναυσμα. Θα ηθελα να κανω ενα σχολιασμο των χαρακτηρων μες τους οποιους ελπιζω να μην συμπεριλαμβανεσε.Ωραιοι κολητοι φιλοι αλφα κατηγοριας, αν τα καταφερνε ο Χαριλαος το πρωτο πραγμα που επρεπε να κανει ηταν να τους σχολαση. Για την Ναντια αντε ενα κολπο παραπανω και τον καιρο του ξεπερασματος το βαζω υπο σκεψη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XwRisVoh8itikes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 Γυρίζοντας σήμερα απο τη κηδεία ενός συμμαθητή μου , ο οποίος έφυγε άδικα στα 35 την κυριακή , είπα να δω λίγο το ΦΙΛΟ μας μπας και συνέλθω . Δυστυχώς δεν τα καταφέρα.Έτσι είναι τι να κάνουμε ? Καλό ταξίδι Φίλε και θα σε θυμόμαστε. . . ALX να΄σαι καλά γι αυτό που έκανες για το Φίλο μας με τόσο ωραίο τρόπο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2007 ….αν η ιστορία αυτή είναι αληθινή κρίμα για το παλικάρι που πήγε τόσο άδικα ….και κρίμα γιατί είχε «τσάμπα φίλους» .... :( ΥΓ. Προσοχή δεν κρίνω τον συγγραφέα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alladin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 :(:( Ας είναι καλά εκεί που είναι.. Είναι ιστορία ζωής πιστεύω ,αντί για όνειρο ζωής.. Χαρίλαε μας ενέπνευσες όλους.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Ο Χαρης εζησε το ονειρο ζωης του και εφυγε.... Γμτ... Νοιωθω κομματια τωρα! Αληθινα οπως ειπαν κ τα αλλα παιδια νοιωθω σαν να εχασα εναν καλο φιλο -και ακομα περισσοτερο οντας βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα... Μετα απο ενα τοσο υπεροχο ταξιδι, ολες τις κουβεντες, τις σκεψεις, τα γελια τα συναισθηματα.............................. αυτο;;;;; Οχι ρε γμτ.... Π@@@@τανα ζωη! Ειναι αδικο ρε γμτ! Σε καποιους φελλους να πηγαινουν ολα απο το καλο στο καλυτερο και τετοιοι ανθρωποι να εχουν τετοια καταληξη! Ε οχι ρε @&^&&^%@!!! Αμα δω ποτε τον Θεο θα τον τραβηξω μερικες μαπες να ισιωσει για ολες αυτες τις αδικιες!! Κριμα, χιλιες φορες κριμα.... Να σαι καλα ρε Χαρη η οπως αλλιως σε ελεγαν να κανεις ταξιδια ζωης στους ουρανους και να μας κοιτας κ λιγο εδω κατω... Καλο ταξιδι ρε μαγκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Αχ ρε Ρούλη, μας έκανες κομμάτια. Τουλάχιστον να περνάς καλά εκεί που είσαι............................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Φιλε Αλχ φιλε τωρα τι να σου πω ..... ..... συγχαίρω την υπομονετική σου προσπαθεια και το συγγραφικό σου ταλεντο φιλε .... που μας κρατησε παρεα τοσους μηνες ..και σε ευχαρισω που μοιράστηκες μαζι μας αυτη την εμπειρία σου... ... λυπαμαι ειλικρινα για τον Χαρη ...τοσο που καμια φορα αμφισβητω ακομα και τα πιστευω μου ... ... φυσικα ειναι και αναλογα στον ανθρωπο και το ποσο δυνατος ειναι ....αλλοι τα δεχονται την ζωη οπως ερχοντε κρατανε το κεφαλι ορθιο και συνεχιζουν τον αγωνα..... .... και αλλοι, οπως εγω , δεν αντεχουν τοση "αδικία" ..... ...μα τον θεο σου λεω αν ηξερα το τελος δεν θα το διαβαζα!!!! ... ... .... κατι τετοιες ωρες θελω ακομα ποιο πολυ να πιστεψω οτι ..... "υπαρχει και παραδεισος"!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lost Highway 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 ..... Καταρχην και απο μενα μπραβο στον φιλο ALX... Ο λογος που γραφτηκα αρχικα στο φορουμ ηταν ο Χαριλαος και πραγματικα αξιζε τον κοπο... Διαβαζοντας ειλικρινα λυπυθηκα, μιας και η ιστορια ηταν και πραγματικη... Η ζωη ειναι αδικη.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Από χθες είναι η τέταρτη φορά που το διαβάζω και πάλι σκ@τ@ έγινα ρε παιδιά. Μιλάμε πολύ δύσκολη κατάσταση το παλικάρι. Καλή ώρα εκέι που βρίσκεται και αν...τι και αν...άσ'το που λένε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spigeo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Το ξερα ρε γμτ ότι στο τέλος θα μας σκίσει. Το καλύτερο αντίο για έναν φίλο έκανες. :( Την ιστορία του σε ανθρώπους που θα την καταλάβουν καλύτερα από όλους. Ευχαριστούμε ALX. Είμαι σίγουρος πως όλοι εδω μέσα τιμήσαν τον ΡΟΥΛΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους παιδιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the_one 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 (τροποποιήθηκε) Kalo taksidi na exei o roulhs paidia an kai mas pikrane poly sto telos!!! Anyway prosoxh se olous giati san shmera prin apo epta mhnes exasa kia gw ena filo etsi adika!!!! Pantos ALX mpravo gia to kouragio pou eixes na grapseis tetoio story gnwrizontas to telos apo prin kai pali mpravo!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2007 από τον the_one Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eragon 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Μπραβο σου ρε ALX... Καλο ταξιδι στο Χαρη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris_boss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Βασικά δεν κατάλαβα τι ένσταση έχετε μερικοί για τους φίλους του Χαρίλαου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Βασικά δεν κατάλαβα τι ένσταση έχετε μερικοί για τους φίλους του Χαρίλαου. Και εγώ στην αρχή παραξενεύτηκα... Αλλά δεν έπρεπε ρε φίλε να τον αφήσουν να πάει μόνος του, ούτε και να οδηγήσει έπρεπε να τον αφήσουν. Να πήγαινε με κάποιον ο Χάρης δικάβαλο και να πήγαιναν όλοι μαζί στην κηδεία της μάνας του. Οπως δηλαδή πήγαν μετά...αλλά για δύο κηδείες... :( Τώρα βέβαια, τι να λέμε, τα κρίνουμε από απόσταση...ποιός να φανταστεί... αλλά...δεν έπρεπε...τέλος πάντων...έτσι έγινε δεν αλλάζει τώρα τίποτα. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες