Jump to content
ALX™

ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ

Recommended Posts

Λοιπον.Μια απο τις αιτιες της καθυστερησης του επεισοδιου ειναι και η πραγματοποιηση του ξεχωριστου χωρου για τον Χαριλαο και το ονειρο ζωης.

Ηταν μια ιδεα του Χρηστου (Dik) και που επεμενε απο καιρο να το κανουμε.Απλα εγω ειχα τις αμφιβολιες μου για τον αν θα πρεπει να κανανμε κατι τετοιο.Στο τελος ομως ειπα..."ας ειναι".Θα ειναι πιο ευκολο σε καποιον να διαβασει την ιστορια,κι ετσι το αποφασισαμε και το oz.mybike.gr ειναι γεγονος!

Ελπιζω να σας αρεσει το στυλ του αλλα και η χρηστικοτητα του,αφου πια εκει εχετε την δυνατοτητα να δειτε ολα τα επεισοδια μαζεμενα και να διαλεξετε οποιο θελετε να διαβασετε (ή να ξαναδιαβασετε) παρακαμπτωντας τα σχολια που υπηρχαν στο mybike.

Tα σχολια βεβαια ουτε χαθηκαν ουτε θα χαθουν και μπορουν να συνεχισουν να γραφονται (υπαρχει σχετικο λινκ μετα το τελος του καθε επεισοδιου που σας παει απο το oz.mybike.gr,στο τοπικ "Ονειρο ζωης" του mybike για να γραψετε τα οποια σχολια σας)

Στο http://oz.mybike.gr/ λοιπον,θα βρειτε και το τελευταιο επεισοδιο της ιστοριας.

Ευχαριστω τον Χρηστο για την προσπαθεια του αυτη και για τον χρονο που χαλασε ωστε να στηθει αυτος ο εξτρα χωρος για την ιστορια του Χαριλαου.

Αυτα! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ωχ :_w00t: ...τωρα το ειδα το οz....καλα μιλαμε για καταπληκτική ιδεα και υλοποίηση ..

.... χιλια μπραβο Dik και ALX.. :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήταν απλά θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό και :_thumbsup: για την πρωτοβουλία!

Αλέξανδρε είσαι άπαιχτος και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το "Όνειρο ζωής" :clapping2:

...αλλά όταν γράφεις

...θα βρειτε και το τελευταιο επεισοδιο της ιστοριας.

..δώσε μας να καταλάβουμε ότι απλά εννοείς το "επόμενο".. :scared:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ήταν απλά θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό και :_thumbsup: για την πρωτοβουλία!

Αλέξανδρε είσαι άπαιχτος και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το "Όνειρο ζωής" :clapping2:

...αλλά όταν γράφεις

..δώσε μας να καταλάβουμε ότι απλά εννοείς το "επόμενο".. :scared:

ελα ρε φοβιτσιαρη. Πρεπει ακομα να παει στο μαγαζι να πει 2 λογακια στον τυπο που του πουλησε το στραβο τεντεεμ. Να το φτιαξει, να κανει στη ναντια μερικές φορές ότι πρεπει να κανει και στον πωλητη της μηχανης με βενζινοκολλα και χαλίκι κλπ

Κουτε! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και αισθηματίας και σε νέα έκδοση ο Χαρίλαος... Μιλάμε κάθε επεισόδιο ήταν απόλαυση, τώρα είναι οργασμός και βάλε... Συγχαρητήρια ALX και Dik για την ιδέα της ανανέωσης :ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok::ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιο επειδοιο ρε Αλεξ, Μπραβο!!!

Καλη φαση βεβαια και αυτο με τα επεισοδια κτλ., αλλα εχω μια απορια Αλεξ.

Δηλ για να διαβαζουμε τα επεισοδια απο εδω και περα, θα πρεπει καθε φορα να πηγαινουμε στη

30 σελ. (στο τοπικ Ονειρο ζωης), που εχεις ποσταρει το λινκ; :think:

Μηπως πρεπει να τοποθετηθει το λινκ κατω απο τον τιτλο του τοπικ για παραδειγμα;

Αν μπαινεις απο καπου αλλου και δεν το εχω δει σορρυ :blush:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

H διευθυνση ειναι στανταρ.Μπαινεις δηλαδη στο oz.mybike.gr και βλεπεις αν υπαρχει επεισοδιο,οπως εκανες με το τοπικ.Θα μπαινει ουτως η αλλως ενα λινκ εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ ενημερωνομαι με RSS Feed πατώντας μια φορά 128fs266089.png ή 128fs265912.png :D

RSS Reader εχουν ο Opera, o Firefox (και ο IE7 υποθέτω (?))

Κάτω από κάθε ενημέρωση υπάρχει και το αντιστοιχο link

RSS Readers

Τροποποιήθηκε από τον Zeppelin

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1 Προσχεδιο εξωφύλλου έτυμο!

Αιντε να το κανεις βιβλιο, να το διαβασει και κανενας αλλος!

Μη το σκεφτεσαι καθολου... :worshippy::worshippy:

post-1020-1171300377_thumb.jpg

Τροποποιήθηκε από τον PANAHSKKK

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ καλό!!

Χρειαζότανε ένας ξεχωριστός χώρος για τον Χαρίλαο :_thumbsup:

Και το εξώφυλλο καλό φίλε αλλά ο Χάρης μας έχει μαύρο TDM!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1 Προσχεδιο εξωφύλλου έτυμο!

Αιντε να το κανεις βιβλιο, να το διαβασει και κανενας αλλος!

Μη το σκεφτεσαι καθολου... :worshippy::worshippy:

post-1020-1171300377_thumb.jpg

γαματο!!!!!

:_thumbsup::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σε όλους. :_rock-on:

Καταρχήν συγχαρητήρια στον δημιουργό. :_thumbsup:

Εγώ πρώτα διάβασα τον Ρούλι (από φίλο τον βρήκα που μου έστειλε το link σαν must) και μετά γράφτηκα.

Φίλε αυτό θα γίνει βιβλίο και θα κάνει εμάς με τις μηχανές να ονειρευόμαστε και αυτούς με τα αυτοκίνητα να τα πουλήσουν και να πάρουν μηχανή. Αλλά σκέψου το και σαν σενάριο για ταινία. Δεν ειν κακό!!!!!

Και δεν πιστεύω και εκεί να μην γράψεις "Βασισμένο σε αληθινή ιστορία". Γιατί δεν πιστεύω ότι δεν είναι ιστορίες από το δικό σου ταξίδι με την δικιά σου παρέα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος χαρακτήρας είσαι στην ιστορία.

Ευχαριστώ για τα ωραία διαλύματα που μας προσφέρεις και καλή συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ από το λίγο που τον ξέρω (από εδώ μέσα) πιστεύω ότι ο ALX θα μπορούσε να είναι ο Γιώργος με το Βαραντέρο.

Με τα gps του τους εξοπλισμούς του πάντα ενημερωμένος για το ταξίδι κ.α.

Δώσε ALX!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να 'σαι καλά ALX. Την πήρα τη δόση μου για αυτήν την εβγομάδα. Το καλύτερο τσιγάρο σήμερα παρέα με το Χάρη και την παρέα του. :D :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχω μια υποψια οτι κοντευει το τελος του χαριλαου :sorry:

Της ιστοριας ενοω ε! :this:

λες ότι δε θα εχει πλακα να διαβαζουμε για το πως ξυπναει ο ρουλης και παει δουλεια με το παπί 12 ώρες και μετα πεφτει σεκος στο κρεββατι ε?

δε μπορει όλο και κάτι θα σκεφτει ο ποιητης.

Ψηφιζω να κερδισει το λοτο και να την κανει με τη ναντια λονγκ γουει ραουντ κιετσ και μετα να τη μολαρει τη ναντια καπου και να ζησει μεγαλες στιγμες σε γιουρτα με 20 μογγολες και το τε ντε εμ εξω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα