^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Καλυτερα να αργησει και να ειναι ωραιο το επεισοδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Λοιπον.Μια απο τις αιτιες της καθυστερησης του επεισοδιου ειναι και η πραγματοποιηση του ξεχωριστου χωρου για τον Χαριλαο και το ονειρο ζωης. Ηταν μια ιδεα του Χρηστου (Dik) και που επεμενε απο καιρο να το κανουμε.Απλα εγω ειχα τις αμφιβολιες μου για τον αν θα πρεπει να κανανμε κατι τετοιο.Στο τελος ομως ειπα..."ας ειναι".Θα ειναι πιο ευκολο σε καποιον να διαβασει την ιστορια,κι ετσι το αποφασισαμε και το oz.mybike.gr ειναι γεγονος! Ελπιζω να σας αρεσει το στυλ του αλλα και η χρηστικοτητα του,αφου πια εκει εχετε την δυνατοτητα να δειτε ολα τα επεισοδια μαζεμενα και να διαλεξετε οποιο θελετε να διαβασετε (ή να ξαναδιαβασετε) παρακαμπτωντας τα σχολια που υπηρχαν στο mybike. Tα σχολια βεβαια ουτε χαθηκαν ουτε θα χαθουν και μπορουν να συνεχισουν να γραφονται (υπαρχει σχετικο λινκ μετα το τελος του καθε επεισοδιου που σας παει απο το oz.mybike.gr,στο τοπικ "Ονειρο ζωης" του mybike για να γραψετε τα οποια σχολια σας) Στο http://oz.mybike.gr/ λοιπον,θα βρειτε και το τελευταιο επεισοδιο της ιστοριας. Ευχαριστω τον Χρηστο για την προσπαθεια του αυτη και για τον χρονο που χαλασε ωστε να στηθει αυτος ο εξτρα χωρος για την ιστορια του Χαριλαου. Αυτα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Ωχ ...τωρα το ειδα το οz....καλα μιλαμε για καταπληκτική ιδεα και υλοποίηση .. .... χιλια μπραβο Dik και ALX.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iQfish 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Εύγε ... Ανανεωμένος ο Χάρης .... Πολύ καλή δουλειά ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 μπραβο παιδια!!! GAMATO. και η ιδεα και η υλοποίηση. Για το επεισοδιο..... ΠΡΕΖΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
City 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Ήταν απλά θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό και για την πρωτοβουλία! Αλέξανδρε είσαι άπαιχτος και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το "Όνειρο ζωής" ...αλλά όταν γράφεις ...θα βρειτε και το τελευταιο επεισοδιο της ιστοριας. ..δώσε μας να καταλάβουμε ότι απλά εννοείς το "επόμενο".. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Ήταν απλά θέμα χρόνου να γίνει κι αυτό και για την πρωτοβουλία! Αλέξανδρε είσαι άπαιχτος και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το "Όνειρο ζωής" ...αλλά όταν γράφεις ..δώσε μας να καταλάβουμε ότι απλά εννοείς το "επόμενο".. ελα ρε φοβιτσιαρη. Πρεπει ακομα να παει στο μαγαζι να πει 2 λογακια στον τυπο που του πουλησε το στραβο τεντεεμ. Να το φτιαξει, να κανει στη ναντια μερικές φορές ότι πρεπει να κανει και στον πωλητη της μηχανης με βενζινοκολλα και χαλίκι κλπ Κουτε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Και αισθηματίας και σε νέα έκδοση ο Χαρίλαος... Μιλάμε κάθε επεισόδιο ήταν απόλαυση, τώρα είναι οργασμός και βάλε... Συγχαρητήρια ALX και Dik για την ιδέα της ανανέωσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Πραγματικά πολύ καλή ιδέα, μπράβο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpampis89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2007 Μιλαμε 27 επεισοδια σερι διαβασα παιδες. Γεια σου ρε Χαρη!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
braingd 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2007 Πολύ καλή ιδέα, μπράβο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jim4cyl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2007 Ωραίο το 27 όπως και όλα τα προηγούμενα! Μπράβο για το οζ, ετσι διαβάζονται καλύτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2007 Ωραιο επειδοιο ρε Αλεξ, Μπραβο!!! Καλη φαση βεβαια και αυτο με τα επεισοδια κτλ., αλλα εχω μια απορια Αλεξ. Δηλ για να διαβαζουμε τα επεισοδια απο εδω και περα, θα πρεπει καθε φορα να πηγαινουμε στη 30 σελ. (στο τοπικ Ονειρο ζωης), που εχεις ποσταρει το λινκ; Μηπως πρεπει να τοποθετηθει το λινκ κατω απο τον τιτλο του τοπικ για παραδειγμα; Αν μπαινεις απο καπου αλλου και δεν το εχω δει σορρυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2007 H διευθυνση ειναι στανταρ.Μπαινεις δηλαδη στο oz.mybike.gr και βλεπεις αν υπαρχει επεισοδιο,οπως εκανες με το τοπικ.Θα μπαινει ουτως η αλλως ενα λινκ εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εγώ ενημερωνομαι με RSS Feed πατώντας μια φορά ή :D RSS Reader εχουν ο Opera, o Firefox (και ο IE7 υποθέτω (?)) Κάτω από κάθε ενημέρωση υπάρχει και το αντιστοιχο link RSS Readers Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2007 από τον Zeppelin Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PANAHSKKK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2007 (τροποποιήθηκε) 1 Προσχεδιο εξωφύλλου έτυμο! Αιντε να το κανεις βιβλιο, να το διαβασει και κανενας αλλος! Μη το σκεφτεσαι καθολου... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2007 από τον PANAHSKKK Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2007 Πολύ καλό!! Χρειαζότανε ένας ξεχωριστός χώρος για τον Χαρίλαο Και το εξώφυλλο καλό φίλε αλλά ο Χάρης μας έχει μαύρο TDM! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2007 1 Προσχεδιο εξωφύλλου έτυμο! Αιντε να το κανεις βιβλιο, να το διαβασει και κανενας αλλος! Μη το σκεφτεσαι καθολου... γαματο!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2007 Ναί όντως πολύ καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spigeo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2007 Γεια σε όλους. Καταρχήν συγχαρητήρια στον δημιουργό. Εγώ πρώτα διάβασα τον Ρούλι (από φίλο τον βρήκα που μου έστειλε το link σαν must) και μετά γράφτηκα. Φίλε αυτό θα γίνει βιβλίο και θα κάνει εμάς με τις μηχανές να ονειρευόμαστε και αυτούς με τα αυτοκίνητα να τα πουλήσουν και να πάρουν μηχανή. Αλλά σκέψου το και σαν σενάριο για ταινία. Δεν ειν κακό!!!!! Και δεν πιστεύω και εκεί να μην γράψεις "Βασισμένο σε αληθινή ιστορία". Γιατί δεν πιστεύω ότι δεν είναι ιστορίες από το δικό σου ταξίδι με την δικιά σου παρέα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος χαρακτήρας είσαι στην ιστορία. Ευχαριστώ για τα ωραία διαλύματα που μας προσφέρεις και καλή συνέχεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2007 Εγώ από το λίγο που τον ξέρω (από εδώ μέσα) πιστεύω ότι ο ALX θα μπορούσε να είναι ο Γιώργος με το Βαραντέρο. Με τα gps του τους εξοπλισμούς του πάντα ενημερωμένος για το ταξίδι κ.α. Δώσε ALX!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2007 http://oz.mybike.gr μολις βγηκε απ τον φουρνο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2007 Να 'σαι καλά ALX. Την πήρα τη δόση μου για αυτήν την εβγομάδα. Το καλύτερο τσιγάρο σήμερα παρέα με το Χάρη και την παρέα του. :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2007 Εχω μια υποψια οτι κοντευει το τελος του χαριλαου Της ιστοριας ενοω ε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2007 Εχω μια υποψια οτι κοντευει το τελος του χαριλαου Της ιστοριας ενοω ε! λες ότι δε θα εχει πλακα να διαβαζουμε για το πως ξυπναει ο ρουλης και παει δουλεια με το παπί 12 ώρες και μετα πεφτει σεκος στο κρεββατι ε? δε μπορει όλο και κάτι θα σκεφτει ο ποιητης. Ψηφιζω να κερδισει το λοτο και να την κανει με τη ναντια λονγκ γουει ραουντ κιετσ και μετα να τη μολαρει τη ναντια καπου και να ζησει μεγαλες στιγμες σε γιουρτα με 20 μογγολες και το τε ντε εμ εξω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες