Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 @deusXT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 τελικα πηγανε για μπανιο στο Σχεβενινγκεν για οχι ;;; Μην ξεχνάς ότι η παρέα ζει στην Ελλάδα. Σε σύγκριση με τις θάλασσες που ξέρουν, το Σχεβενινγκεν υπερτερεί μόνο σε σχέση με το λιμάνι του Πειραιά. Είναι σαν να συγκρίνεις την Σαντορίνη με το Texel. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2006 Ρε Αλεξανδρε πολυ πρεζα η κατασταση ρε μαν ... Παρε κανα ρεπο απο την δουλεια να κατσεις να γραψεις τιποτα ρε γαμωτο ... Να μην σου πω παραιτησου και ριξτο στο συγγραφιλικι! B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tifoefs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2006 Μην ξεχνάς ότι η παρέα ζει στην Ελλάδα. Σε σύγκριση με τις θάλασσες που ξέρουν, το Σχεβενινγκεν υπερτερεί μόνο σε σχέση με το λιμάνι του Πειραιά. Είναι σαν να συγκρίνεις την Σαντορίνη με το Texel. Αλλα εχει πολυυυυυ πασαρελα και καζινο με χαδιαρολαγνιαρες !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Ρε παιδια....σας εχει χαθει κι εσας μερος του επεισοδιου?(μιλαω για το τελευταιο επεισοδιο)...ή μονο εγω το βλεπω ετσι? Ενω οταν το ειχα ποσταρει ηταν ΟΚ και φαινοταν ολο,τωρα λειπει μεγαλο μερος.Κι αυτα τα πραγματα δεν ξαναγραφονται :( Δεν ειχα κανει και back up ο μλκας. Παντως αν υπαρχει κανεις που εχει κανει copy το τελευταιο επεισοδιο,ας μου στειλει με pm το κομματι που λειπει. Εχω ξενερωσει ασχημα λεμε :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 ΧΑΘΗΚΕ Ο ΡΟΥΛΗΣ. ΣΤΟΠ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Εγώ το είδα να λείπει από την αρχή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 ΟΥΦΦΦΦ......τελικα ειχα κανει μπακ απ γιατι μου το ειχε κανει αμεσως μολις το ποσταρησα,αλλα οταν εκανα refresh την σελιδα μου το εμφανισε κανονικα.Καλου κακου ομως το ειχα κανει ενα copy paste στο notepad μην τυχον και........Ευτυχώς!!!!! Το ποσταρω αμεσως για οσους δεν το ειχαν διαβασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 ρε τα κομματια, ζάχαρη περνανε στην Ολλανδία!!!! αααααααααααααχ αμστερνταμ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Ειναι απο τα χειροτερα που μπορει να σου συμβουν και να σου χαλασουν την διαθεση, να χασει τα κλειδια; Εδω χαλαστικα εγω και εχω αγωνια για το επομενο επεισοδιο :D Α ρε ALX τι μας κανεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zeppelin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 ωχ, μαζί με την συμπλήρωση του παλιού, είναι σαν 2 επεισόδια, θα πάμε απο υπερβολική δόση στο τέλος :D btw εορταστικό επισόδειο θα έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 Ελπιζω αυριο να εχουμε και το Τεταρτιατικο επισοδειο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2006 ALX αναμένουμε την συνέχεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lost Highway 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 Δεν ειχε Τεταρτη επεισοδιο τελικα.... Και περιμενει ο λαος! Παντως πολυ καφε πινουν στο Amsterdam...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Domus 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2006 Παντως πολυ καφε πινουν στο Amsterdam...... Σε coffee shop σίγουρα...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2006 κι αλλο κι αλλο κι αλλο κι αλλο Ρουλης Ρουλης Ρουλης Ρουλης Ρουλης :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lost Highway 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2006 Και αλλοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2006 Ειχα να μπω 10 μερες στο forum και κατευθειαν διαβασα Ρουλη! Μπραβο ALX, ωραιο επεισοδιο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naxiotis 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2006 κι άλλο έλα ex- γείτονα(γέννημα-θρέμμα stone city μέχρι τα 37 οπότε την έκανα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lena 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2006 ΟΥΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειχα να μπω κανα μηνα (ειχα εξετασεις :( ) και τα διαβασα ολα μαζι! Ρουλο-υπερφορτωση!!!! Oμως ......θελω κι'αλλο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2006 Ρουλομανια!!! ...και σε ποιον δεν εχει τυχει αυτο με τα κλειδια εεε? ... τελος καλο ολα καλα!!! Παντως πρεπει να το εχεις κανει το ταξιδι ΑΛΧ .... οι περιγραφες σου ειναι ..... Ελπιζω μην κανει κανα χρονο το επομενο επισοδειο.... ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ...φιλε ΑΛΧ Φωσκολε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2006 Ναι ναι...περασα κι απο το coffee shop :D Oσο για το επομενο επεισοδιο να σαι σιγουρος.Του χρονου θα γραφτει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2007 Πω πω επαθα υπερχειλιση απο ρουλομανια Τα διαβασα σε ενα βραδυ ολα γιατι ειμαι και νεος εδω περα :) Δεν παιζεται η ιστοριουλα απο ολα τα καλα εχει..ερωτες,δραση Ασχετο θελωωωω και εγω hayabusaaaa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες