Jump to content

Recommended Posts

Θοδωρη πραγματικα τα συγχαρητητρια μου..εισαι μερακλης ρε φιλε ...μπραβισιμο :) να σ ρωτησω ομως δυο πραγματα τα νικελ πως τ εκανες και ποσο σ κοστισαν?και δευτερον σε τι μαστορα πηγες για τα αυτοκολλητα και ποσο σ κοστισαν αν επιτρεπεται?? :)

:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τεράστιος!

:worshippy:

ΥΓ. Ποια γυναίκα θα σε κυνηγάει που απλώνεις τα εξαρτήματα της μηχανής σου πάνω στο τραπεζομάντηλο; :bop:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω εδω οτι τα αυτοκολλητα εχουν 5 χρονια εγγυηση σε εξωτερικο χωρο αλλα με τρωει να τα περασω βερνικι.Θα δουμε.

΅@ Giovanni :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θοδωρη πραγματικα τα συγχαρητητρια μου..εισαι μερακλης ρε φιλε ...μπραβισιμο :) να σ ρωτησω ομως δυο πραγματα τα νικελ πως τ εκανες και ποσο σ κοστισαν?και δευτερον σε τι μαστορα πηγες για τα αυτοκολλητα και ποσο σ κοστισαν αν επιτρεπεται?? :)

:

Tα νικελ σε μαγαζι που κανει αυτη τη δουλεια.Εχω κανει ας το πουμε συμφωνια να με προσεχει στις τιμες και εμενα και 2 φιλους που του συστησα,και ειναι κατα 50% φθηνοτερος απο οπου αλλου εχω ρωτησει.Τα δικα μου εως τωρα εχουν παει 200 ευρω.Τα αυτοκολλητα σε μαγαζι που φτιαχνει ταμπελες ,πινακιδες,πλεξιγκλας κτλ,απλα ειναι και φιλος.Η τιμη εξαρταται απο το τι θες να κανεις.Μπορω να δωσω τηλ με πμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τεράστιος!

:worshippy:

ΥΓ. Ποια γυναίκα θα σε κυνηγάει που απλώνεις τα εξαρτήματα της μηχανής σου πάνω στο τραπεζομάντηλο; :bop:

Ο εξαψαλμος ειναι καθημερινο φαινομενο :bop: ,και κανω την παπια,για να μπορω να κανω την δουλεια μου. :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μμ εισαι τυχερος που εχεις τετοιους φιλους :P εγω μενω μακρυα δυστυχως...αλλα και παλι θα δω τι παιζει εδω και θα σ στειλω πμ να σ ρωτησω ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μμ εισαι τυχερος που εχεις τετοιους φιλους :P εγω μενω μακρυα δυστυχως...αλλα και παλι θα δω τι παιζει εδω και θα σ στειλω πμ να σ ρωτησω ;)

οκ.Οτι θες ρωτας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπω ρε φίλε παρακολουθώ το thread από την αρχή και είναι η πρώτη φορά που σου γράφω, πραγματικά περιμένω πως και πως να το τελειώσεις Πόσο ηδονικό θα είναι όταν το τελειώσεις και το καβαλήσεις πρώτη φορά. Είσαι θεός απλά! :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Τροποποιήθηκε από τον korago10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπω ρε φίλε παρακολουθώ το thread από την αρχή και είναι η πρώτη φορά που σου γράφω, πραγματικά περιμένω πως και πως να το τελειώσεις Πόσο ηδονικό θα είναι όταν το τελειώσεις και το καβαλήσεις πρώτη φορά. Είσαι θεός απλά! :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Kαι εγω αυτο περιμενω,την πρωτη βολτα :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λεξη καλλιτεχνης ειναι λιγη για εσενα..

Οσες φορες μπαινω σε αυτο το θεμα, παντα χαμογελαω σαν χαζο απο το αποτελεσμα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η λεξη καλλιτεχνης ειναι λιγη για εσενα..

Οσες φορες μπαινω σε αυτο το θεμα, παντα χαμογελαω σαν χαζο απο το αποτελεσμα :)

Mη νομιζεις,μια απο τα ιδια και γω :grin:

Απίστευτη δουλειά

μπράβο :)

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο βιντεο αυτο δοθηκε στην δημοσιοτητα απο μυστικη πηγη.τι κανει εδω?τι μηχανακι ειναι αυτο?ποσα KAWASAKI Z200 ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

http://www.youtube.com/watch?v=gAG2FsEC7rs&feature=youtu.be

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tο βιντεο αυτο δοθηκε στην δημοσιοτητα απο μυστικη πηγη.τι κανει εδω?τι μηχανακι ειναι αυτο?ποσα KAWASAKI Z200 ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?

Κατω απο την τεντα κρυβωνται τα καλα εργαλεια. :burn:

Τροποποιήθηκε από τον manosamos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσπαθησε να με πεθανει με την καπνα που εβγαζε.ισως γιατι ημουν ο μονος που τον ειχε δει σε αυτο το υπογειο να βαζει μπροστα ακομα ενα KAWASAKI Z200!!!!!!

μα που τα βρισκει τελικα????????

http://www.youtube.com/watch?v=jVGsqbvL6wA&feature=youtu.be

Τροποποιήθηκε από τον Macgyver2180

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατω απο την τεντα κρυβωνται τα καλα εργαλεια. :burn:

Μανο σ αυτο το γκαραζ ακομη και πισω απο τις πορτες κρυβονται μηχανακια.Και σοβαρολογω. :shock:

Προσπαθησε να με πεθανει με την καπνα που εβγαζε.ισως γιατι ημουν ο μονος που τον ειχε δει σε αυτο το υπογειο να βαζει μπροστα ακομα ενα KAWASAKI Z200!!!!!!

μα που τα βρισκει τελικα????????

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Φιλε 2 τα εκανα :mB_kalo_e: .Παντως τελικα αξιζε τον κοπο το 2ο το καφασακι :cheers:

Περιμενω τις φωτο με πμ για να βαλω ολο το στορυ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μανο σ αυτο το γκαραζ ακομη και πισω απο τις πορτες κρυβονται μηχανακια.Και σοβαρολογω. :shock:

Θοδωρη εαν εχεις προβλημα χώρου,μπορω να φιλοξενησω μερικα στο γκαραζ μου για καμμια.....................15αριά χρονια. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θοδωρη εαν εχεις προβλημα χώρου,μπορω να φιλοξενησω μερικα στο γκαραζ μου για καμμια.....................15αριά χρονια. :D

Ρε συ πραγματικα απορω αυτος ο Πανος πως τα καταφερνει και τα βολευει ολα αυτα.

Εσυ ετοιμασου να φιλοξενησεις το ενα και μοναδικο.Ξερεις ποιο :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οταν το παραλαβαμε απο την μεταφορικηAHcP0cN.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Macgyver2180

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε συ πραγματικα απορω αυτος ο Πανος πως τα καταφερνει και τα βολευει ολα αυτα.

Εσυ ετοιμασου να φιλοξενησεις το ενα και μοναδικο.Ξερεις ποιο :mB_kalo_e:

:worthy: :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ακομα μια bL8XLEw.jpg

Ο κουμπαρος του Θοδωρη κανει γυμναστικες επιδειξεις...... τραγικες καταστασεις!!!!!!thnPbGg.jpg

εν τελει εφτασε στο κρησφυγετοLftGqfV.jpg

W4QPZMT.jpg

yFNCSXI.jpg

kMgJtHS.jpg

ετσι το αφησαμε.......ησυχο να κοιμηθει για λιγες ωρες μεχρι να λυθει εντελως :afro: :afro: :afro: :afro: gcwcjyL.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας πουμε και 2 λογια για την ιστορια.Ολα ξεκινησαν απο εδω............

151220123418.jpg

Καλλιστεια κλασσικων μοτο εως 200 κε,και ο εικονιζομενος Macgyver ανακαλυπτει οτι υπαρχει και 2ο SUZUKI GT 125 στην Ελλαδα,και ξενερωνει.Νομιζε ο ερμος οτι εχει το μοναδικο.

Μετα απο τα δικα μου πειραγματα ,βαζει σκοπο να βρει 2ο Ζ200 σαν το δικο μου να παρει το αιμα του πισω.Και μετα απο καιρο βρισκει αυτο στις φωτο στο Βολο.Με συνοπτικες διαδικασιες το αγοραζω με σκοπο την καταστροφη του,για να μεινει παλι μονο το δικο μου :tooth:

Να ευχαριστησω τον Πανο που εκανε ολες τις ενεργειες να ερθει το μηχανακι στα χερια μου,και φυσικα τον Μαριο που βοηθησε στη μεταφορα του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα