Jump to content
Sign in to follow this  
Joe15

Διαδρομή στη Θεσσαλονίκη...

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα.Θα ήθελα να μου προτείνετε καμιά διαδρομή κοντά στη Θεσ/νίκη.Κάτι που να έχει αρκετές στροφές αλλά να μην είναι και πολύ μακριά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εξαρταται που μενεις φιλε μου...Ενας καλος προορισμος ειναι να παρεις τον δρομο του σειχ σου και να πας μεχρι το παπανικολαου περνώντας το ασβεστοχωρι..Εχει πολλες στροφες και πραγματικα αξιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εξαρταται που μενεις φιλε μου...Ενας καλος προορισμος ειναι να παρεις τον δρομο του σειχ σου και να πας μεχρι το παπανικολαου περνώντας το ασβεστοχωρι..Εχει πολλες στροφες και πραγματικα αξιζει

προφανως δεν θελει να κανει πατιναζ ο φιλος μας αλλα να παει καπου που εχει εστω λιγο καλη ασφαλτο να δοκιμασει το μηχανακι του,ναστριψει και να κανει βολτα.... στο ασβεστοχωρι θα μαθει να κανει πατιναζ και να γλιστραει επανω στον παγο :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :vv: :grin: :grin:

ελα φιλε , μπες σ αυτο το θεμα, νομιζω οτι θα κανεις τη δουλεια σου http://www.mybike.gr/topic/58458-%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7/page__fromsearch__1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο δρόμος απ'το Φιλίππειο μέχρι την εξοχή,άσχετα από την κατάσταση του είναι ωραίος για μια κοντινή βολτίτσα μιας και μένω και κοντά.Φίλε μου σε ευχαριστώ για το θέμα που βρήκες,έχει πολύ ωραίες διαδρομές!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα