Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Καλησπέρα και από εμένα.Θα ήθελα να μου προτείνετε καμιά διαδρομή κοντά στη Θεσ/νίκη.Κάτι που να έχει αρκετές στροφές αλλά να μην είναι και πολύ μακριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John RR 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Εξαρταται που μενεις φιλε μου...Ενας καλος προορισμος ειναι να παρεις τον δρομο του σειχ σου και να πας μεχρι το παπανικολαου περνώντας το ασβεστοχωρι..Εχει πολλες στροφες και πραγματικα αξιζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Εξαρταται που μενεις φιλε μου...Ενας καλος προορισμος ειναι να παρεις τον δρομο του σειχ σου και να πας μεχρι το παπανικολαου περνώντας το ασβεστοχωρι..Εχει πολλες στροφες και πραγματικα αξιζει προφανως δεν θελει να κανει πατιναζ ο φιλος μας αλλα να παει καπου που εχει εστω λιγο καλη ασφαλτο να δοκιμασει το μηχανακι του,ναστριψει και να κανει βολτα.... στο ασβεστοχωρι θα μαθει να κανει πατιναζ και να γλιστραει επανω στον παγο :mB_kalo_e: :vv: :grin:ελα φιλε , μπες σ αυτο το θεμα, νομιζω οτι θα κανεις τη δουλεια σου http://www.mybike.gr/topic/58458-%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%BF%CE%B4%CE%B7/page__fromsearch__1 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Ο δρόμος απ'το Φιλίππειο μέχρι την εξοχή,άσχετα από την κατάσταση του είναι ωραίος για μια κοντινή βολτίτσα μιας και μένω και κοντά.Φίλε μου σε ευχαριστώ για το θέμα που βρήκες,έχει πολύ ωραίες διαδρομές!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες