Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 δυστυχώς παω έως 90 χλμ άντε 100 λόγω κυβικών(125). άλλη φορά λοιπόν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Λοιπόν, ραντεβού στα Mc Donalds στις 9:45 αύριο το πρωί. Στις 10:00 αναχώρηση. Τα λέμε εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Τα λέμε εκεί ......... Άντε να κοιμηθούμε πάλι τώρα.......... Ούτε Θωμάς ούτε Νικόλας απάντησαν ............ Αγνοούνται............... SILVER ALERT Χάθηκαν γερούλιδες με χοντρούλες μηχανές. Και οι δύο φορούσαν γκορντούρες μαύρες και κράνη ανοικτόχρωμα! Όποιος τους δεί μην τους αποπάρει...........να τους μιλήσει ήσυχα γιατί.........δαγκώνουν! Και πάνω από όλα να μην αναφερθεί όνομα πολιτικού γιατί θα .............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω μπορω μετα τις 3:00..... :( Υ.Γ. Σαββα εισαι μεγαλο πειραχτηρι ! :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 5 , 2012 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Εγω μπορω μετα τις 3:00..... :( Υ.Γ. Σαββα εισαι μεγαλο πειραχτηρι ! :P Κρίμα ρε μαμότω !!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Εγω μπορω μετα τις 3:00..... :( Υ.Γ. Σαββα εισαι μεγαλο πειραχτηρι ! :P Κι εγω μετα τις 2 δυστυχως. Υ.Γ Ελα σπαμαρετε οι γνωστοι πριν πατε για νανακια!Στις 2 σελιδες ειναι ακομα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Εγω μπορω μετα τις 3:00..... :( Υ.Γ. Σαββα εισαι μεγαλο πειραχτηρι ! :P ρε φλογερο αγορι τις κλησεις μου στο ρημαδι το κινητο σου δεν τις βλεπεις,ημουν ετοιμος να στειλω την νικολουλη να ψαξει να σε βρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Τα MacDonalds είναι πάνω στην εθνική ή στον παράδρομο, μετά τα διόδια, για διευκρινίστε λίγο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Τα MacDonalds είναι πάνω στην εθνική ή στον παράδρομο, μετά τα διόδια, για διευκρινίστε λίγο.... Πανω στην εθνικη 1-2 χιλιομετρο περιπου μετα τα διοδια λιγο πριν την αριστερη στροφη.Θα τα δεις δεν υπαρχει περιπτωση να το χασεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ακόμα κοιμάστε? Τα MacDonalds είναι πάνω στην εθνική ή στον παράδρομο, μετά τα διόδια, για διευκρινίστε λίγο.... Πάνω στην εθνική μετά τα διόδια, κάτσε δεξιά λωρίδα και θα τα δείς, δεν χάνονται με τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ξυπνάτε λέμε............................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosths 794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Καλημερα γατακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Έφτασα ασφαλώς, έδεσα το γαιδουράκι και όλα καλά ! Να ευχαριστήσω κατ' αρχάς τον διοργανωτή αλλά και την υπόλοιπη παρέα που ήταν και πάλι υπέροχη ! Άλλη μια υπέροχη βόλτα έλαβε τέλος και σε άλλα με υγεία σύντροχοι ! ΥΓ. 1.Χάρηκα που γνώρισα τους νέους φίλους εκ των οποίων ο Κώστας και γείτονας και δεν γνωριζόμασταν, αν είναι δυνατόν. 2.Υπήρξαν και συμμετοχές εκπλήξεις φοβερά ευχάριστες. 3. Οι σιδηρόκωλοι που συνέχισαν σε απίθανη διαδρομή με το καλό να επανέλθουν. 4. Βίντεο αργοτερότερα, μάλλον αύριο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moustardas 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Όλα ωραία κι όμορφα. Γνώρισα και 3-4 μέλη που δεν ήξερα. Με τον θείο Σάββα βγήκαμε και γείτονες. Πλησιάζει και το σέρβις των 40.000 χλμ.... Να στο αφήσω 1 μέρα να το σερβισάρεις ? Και εις άλλα με υγεία. Υ.Γ. Σάββα σόρυ που δεν σε περίμενα, αν και σου είπα ότι θα γυρνάγαμε μαζί, αλλά δούλευα στις 3 και πλακώθηκα λίγο για να γυρίσω σύντομα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Όλα ωραία κι όμορφα. Γνώρισα και 3-4 μέλη που δεν ήξερα. Με τον θείο Σάββα βγήκαμε και γείτονες. Πλησιάζει και το σέρβις των 40.000 χλμ.... Να στο αφήσω 1 μέρα να το σερβισάρεις ? Και εις άλλα με υγεία. Υ.Γ. Σάββα σόρυ που δεν σε περίμενα, αν και σου είπα ότι θα γυρνάγαμε μαζί, αλλά δούλευα στις 3 και πλακώθηκα λίγο για να γυρίσω σύντομα. Μην ανησυχείς Κώστα καλά έκανες, ήρθαμε παρεούλα οι λοιποί γιατί ήταν μαζί και εργαλείο που στρωνότανε οπότε δεν μπορούσαμε να ανοίξουμε παραπάνω. Για σέρβις θα κανονίσουμε μέρες σέρβις, θα σας λέω και θα κάνετε αλλά άμα κάνετε .....μπίππππππ θα πέφτει φάπα ε? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Oι υπολοιποι για που τραβηξαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Επιστροφή λοιπόν και απο εμένα, άλλη μια ωραία βόλτα με υπέροχη παρέα έφτασε στο τέλος της. Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έφτιαξαν μια καταπληκτική παρέα. Πλάκα πλάκα μαζευτήκαμε καμιά δεκαριά μηχανές. Πιστεύω όσοι συνέχισαν ακόμα την βόλτα τους να περάσουν υπέροχα. Εύχομαι σύντομα και στην επόμενη. Έρχονται και κάποιες φωτογραφίες και απο εμένα. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2012 από τον FZMAN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Εδώ κάποιες φωτογραφίες : Εδώ η παρέα στο καφέ στην Αλίαρτο. Εδώ ο Παναγιώτης Panag μαζί με τον dear gr Ο Νίκος Ταξιδευτής μαζί με τον φίλο Βαγγέλη Εδώ ο MANOLITO μαζί με τον Σάββα ( οι σκουτεράδες της παρέας) Εδώ ο Σάββας μαζί με φίλο σκουτερά αλλά και τον Κώστα Moustardas Kosths και FZMAN Και εδώ οι καλές μας αραγμένες. Συνεχίζεται... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Λοιπόν στην συνέχεια κάναμε μια βόλτα στην Λειβαδιά στις Πηγές Κρύας Εδώ ο Moustardas με το ΧΤΧ του. Ο MANOLITO με το νέο του απόκτημα. Πατέρας και υιός Panag, dear gr στις Πηγές Κρύας. FZMAN MANOLITO και Σάββας Αυτά απο εμένα, ευχαριστώ τους φίλους για την υπέροχη παρέα και εύχομαι σύντομα στην επόμενη. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ωραίος Γιώργη !!!!!!!!!!! :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deargr 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 Ωραια βολτα και τελεια παρεα Καθως γυρναγα νομιζα οτι ειδα και ενα panigale αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν ενα απλο 1198 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Έτοιμα και τα βιντεάκια : 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Σάββα το πρώτο βίντεο δεν παίζει λόγο πνευματικών δικαιωμάτων. Το δεύτερο είναι super. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Σάββα το πρώτο βίντεο δεν παίζει λόγο πνευματικών δικαιωμάτων. Το δεύτερο είναι super. Εμένα μου παίζει κανονικά για κύττα άλλο browser π.χ. google chrome μην τυχόν και......... Άν εξακολουθεί να μη το δείχνει θα το ξαναφορτώσω με άλλη μουσική ή και καθόλου αλλά ξαναλέω σε μένα το δείχνει κανονικά. Για πείτε και οι άλλοι αν το βλέπετε γιατί εκείνο είναι όλα τα λεφτά....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Ούτε εμένα παίζει, λέει blocked in your country on copyright grounds. Δοκίμασα με Chrome και Firefox. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες