Jump to content
nuntius

Αποκλεισμός στο θέατρο Χυτήριο

Recommended Posts

Ακολουθεί η προσωπική μαρτυρία της Τ. Ρ.:

Πώς σχολιάστηκε η μπλούζα με το σήμα της Ένωσης Άθεων

Έκανα λίγο πίσω, αλλά δεν έφυγα. Προσπάθησα μάταια να εντοπίσω τους φίλους με τους οποίους είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε εκεί. Έφερα βόλτα τον κλοιό, προσπαθώντας να περάσω, εξηγώντας ότι θέλω να μπω στο θέατρο για να δω την παράσταση, μάταια όμως.

Οι προσπάθειές μου αυτές, καθώς και η μπλούζα με το σήμα της Ένωσης Άθεων που φορούσα, τράβηξαν την προσοχή των διαδηλωτών που άρχισαν

Ένωσης Άθεων.... Τι ειναι αυτο ? μαζεύονται οι άθεοι και τα λένε? δηλ τι λένε?

- Πιστεύεις στον Θεο?

-Οχι

-Ούτε εγω!

Και το σήμα πως είναι? Ποιος ο λογος ύπαρξης του?

Μου φαίνεται τελείως ανούσιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

"Το γεγονός ότι το κράτος αναγνωρίζει αυτό ως αξία κάπου εκεί τερματίζει την κουβέντα."

Φτωχε Vatrax, αν ολοι πιστευαν αυτο θα ημασταν ακομα στις σπηλιές. Οι κοινωνιες προχωρουν ακριβως αμφισβητώντας τις "αξιες" οπως λες καταργωντας ανοητες διαταξεις, οπως αυτη περι βλασφημιας,και θεσμοθετώντας νεες, οι οποιες ειναι συμφωνες με τις αναγκες που δημιουργούνται.

Παψε λοιπον να κανεις μπανιο με φορμολη και παρε σαμπουαν και αφρολουτρο με εκχυλισμα μπυρας, μπας και εκτος απο το μαλι, σου καθαρισει και το μυαλο. :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όσοι κρίνετε το θεατρικό το έχετε δει?

Επίσης βλέπω τους ίδιους που παίρνουν θέση κατά του θεατρικου να είναι οι ίδιοι που έβριζαν τους Μουσουλμάνους για την διαμαρτυρία τους προ 2 εβδομάδων.

Δεν συζητάμε το αν είναι καλό ή όχι, μερικοί απο μάς τουλάχιστον. Η μεγαλύτερη μπούρδα να είναι συζητάμε το αν πρέπει να υπάρχει το δικαίωμα να παίζεται. Και μάλιστα ούτε κάν αυτό. Η έναρξη έγινε με το αν έχουν δικαίωμα κάποιοι, με το έτσι θέλω και κανένα θεσμικό - κρατικό ρόλο να επιβάλουν δια της βίας το ότι δεν θα μπορεί να παίζεται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν οι κομμουνιστές έκαναν επεισόδια και απειλούσαν με βόμβες σε κινηματογράφους για την ταινία "Η Ελένη"!!!

Περίεργο πράγμα αυτή η "ελευθερία της έκφρασης"... Η ταινία «Ελένη» (1985), βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Γκατζογιάννη , το οποίο αναφέρεται στην περίοδο του εμφυλίου, όταν ο συγγραφέας-δημοσιογράφος ζούσε -παιδί ακόμα- στο χωριό του, τον Λια Θεσπρωτίας.

Τα γεγονότα και τα πρόσωπα της «Ελένης» είναι πραγματικά και εξιστορούν το παιδομάζωμα που επέβαλλαν οι αντάρτες του ΕΛΑΣ στα χωριά που καταλάμβαναν.

Η Ελένη Γκατζογιάννη, μητέρα του Νίκου Γκατζογιάννη, θα πληρώσει με την ζωή της, την προσπάθειά της να γλυτώσει τα παιδιά της, βοηθώντας τα να δραπετεύσουν για να μην πέσουν στα χέρια των ανταρτών. Ο Νίκος Γκατζογιάννης, θα επιστρέψει, χρόνια αργότερα, στην Ελλάδα σαν ανταποκριτής των Νιου Γιορκ Τάιμς και θα προσπαθήσει ν' αναζητήσει τους υπαίτιους του θανάτου της μητέρας του.Η ταινία, ουσιαστικά τελεί υπό καθεστώς (ημι)απαγόρευσης προβολής στην Ελλάδα. Δεν έχει προβληθεί ποτέ από κρατικό ή δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό (διατίθεται μόνο σε βιντεοκλάμπς). Η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε αρνηθεί να γίνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και τους αυθεντικούς χώρους (η ταινία γυρίστηκε στην Ισπανία), ενώ η προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους διακόπηκε μετά από λίγες ημέρες, όταν υπήρξαν αντιδράσεις από το ΚΚΕ και οπαδοί του προπηλάκιζαν τους θεατές που πήγαιναν να την δουν.

http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5868.html

Τροποποιήθηκε από τον Viper4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όταν οι κομμουνιστές έκαναν επεισόδια και απειλούσαν με βόμβες σε κινηματογράφους για την ταινία "Η Ελένη"!!! Περίεργο πράγμα αυτή η "ελευθερία της έκφρασης"... Η ταινία «Ελένη» (1985), βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκου Γκατζογιάννη , το οποίο αναφέρεται στην περίοδο του εμφυλίου, όταν ο συγγραφέας-δημοσιογράφος ζούσε -παιδί ακόμα- στο χωριό του, τον Λια Θεσπρωτίας. Τα γεγονότα και τα πρόσωπα της «Ελένης» είναι πραγματικά και εξιστορούν το παιδομάζωμα που επέβαλλαν οι αντάρτες του ΕΛΑΣ στα χωριά που καταλάμβαναν. Η Ελένη Γκατζογιάννη, μητέρα του Νίκου Γκατζογιάννη, θα πληρώσει με την ζωή της, την προσπάθειά της να γλυτώσει τα παιδιά της, βοηθώντας τα να δραπετεύσουν για να μην πέσουν στα χέρια των ανταρτών. Ο Νίκος Γκατζογιάννης, θα επιστρέψει, χρόνια αργότερα, στην Ελλάδα σαν ανταποκριτής των Νιου Γιορκ Τάιμς και θα προσπαθήσει ν' αναζητήσει τους υπαίτιους του θανάτου της μητέρας του.Η ταινία, ουσιαστικά τελεί υπό καθεστώς (ημι)απαγόρευσης προβολής στην Ελλάδα. Δεν έχει προβληθεί ποτέ από κρατικό ή δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό (διατίθεται μόνο σε βιντεοκλάμπς). Η κυβέρνηση Παπανδρέου είχε αρνηθεί να γίνουν τα γυρίσματα στην Ελλάδα και τους αυθεντικούς χώρους (η ταινία γυρίστηκε στην Ισπανία), ενώ η προβολή της στους ελληνικούς κινηματογράφους διακόπηκε μετά από λίγες ημέρες, όταν υπήρξαν αντιδράσεις από το ΚΚΕ και οπαδοί του προπηλάκιζαν τους θεατές που πήγαιναν να την δουν. http://elnewsgr.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5868.html

Αυτο ειναι χτυπημα στα @@@..................... :tooth:

Τραγικες καταστασεις.Υποστηριξη σε υβριστικη για θρησκεια παρασταση,αλλα ταυτοχρονα καταδικη και στον μπατσο που εσκισε μια σελιδα του κορανιου.

Μονο στην ελλαδα γινωνται αυτα................ :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ'αρχάς δεν έχω καμία διάθεση να δικαιολογήσω τους ΚΚΕδες.

Αλλά Viper,λόγω ηλικίας επίτρεψε μου να σου αναφέρω μερικά γεγονότα "in brief" που

λένε και στο χωριό μου.

Λίγους μήνες πριν την άνοδο του Ανδρέα στην εξουσία και συγκεκριμένα στην επέτειο

του Πολυτεχνείου επί κυβερνήσεως Ράλλη('80)είχαμε 2 νεκρούς και έντονη παρουσία

δίπλα στην αστυνομία ακροδεξιών και παρακρατικών στοιχείων.Φιλήσυχους πολίτες

τους αποκαλούσαν οι κεντροαριστεροί.Νοικοκυραίους οι πιο ψαγμένοι.

Ένα νέο κύμα εμφυλίου(τουλάχιστον στο κέντρο)ήταν προ των πυλών,μια και η νίκη του

Ανδρέα στις επικείμενες εκλογές ήταν ορατότατη.

Ένα λοιπόν από τα αγκάθια που θα έβρισκε μπροστά της η νεοσύστατη "σοσιαλιστική" κυβέρνηση

θα ήταν και το βαθύ μίσος αριστερών-δεξιών.

Φίμωσε με λίγα λόγια κάθε τι που είχε να κάνει με τον εμφύλιο.

Κατ'εμέ,τα έκρυψε κάτω από το χαλί.

Κάτι τέτοιο είναι και η ταινία που δεν προβλήθηκε ποτέ.

Μία από τις υποχωρήσεις υπέρ των δεξιών που έκανε,ήταν να επιτρέψει στις παρελάσεις να

συμμετέχουν και δεξιοί αντάρτες.

Με την διαφορά ότι δεν προέβλεψε,ότι μαζί με τους δεξιούς αντάρτες,παρέλασαν και αρκετοί

συνεργάτες των Γερμανών,που αναγνωρίστηκαν από πολίτες(όπως στο Γαλάτσι που μένω)

και έγινε το έλα να δεις!

Δυστυχώς η νεοελληνική ιστορία έχει πάμπολες κρυφές πτυχές που ντροπιάζουν τους πάντες.

Δεξιούς και αριστερούς.

Βέβαια αν διαβάζεις κείμενα με περικεφαλαίες και Ελληνικές σημαίες,τότε θα μαθαίνεις μόνο

τα των κομμουνιστών.

Και όσοι διαβάζουν κείμενα με σφυροδρέπανα μόνο τα των εθνικοφρόνων!

Καλύτερα αγράμματος,παρά ημιμαθής Viper........

Τροποποιήθηκε από τον Billanti

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οφείλω βέβαια να αναγνωρίσω,ότι οι πρασινοφρουροί,κατέλαβαν τα πόστα σε

απίστευτα μικρό χρόνο φιμώνοντας οτιδήποτε "δεξιό" έπεφτε στην αντίληψη τους.

Δεν φάνηκε ιδιαίτερα,γιατί κατά βάθος και οι ΠΑΣΟΚοι "πατρίς θρησκεία οικογένεια"

πρέσβευαν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ: Δεν έχω γνωρίσει κανέναν ακόμα, πουθενά, που να λέει "ψήφισα Χ.Α." όλοι λένε "εγώ εννοείται δεν ψηφίζω ΧΑ" αλλά ότι λένε είναι η θέση της Χ.Α.... ποιος τους ψήφισε τελικά ρε πστ...

Τώρα κατάλαβες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο ειναι χτυπημα στα @@@..................... :tooth:

Τραγικες καταστασεις.Υποστηριξη σε υβριστικη για θρησκεια παρασταση,αλλα ταυτοχρονα καταδικη και στον μπατσο που εσκισε μια σελιδα του κορανιου.

Μονο στην ελλαδα γινωνται αυτα................ :sopase:

Σόρι παίδες αλλά και τα δύο παραδείγματα μου φαίνονται τελείως άκυρα.

Η Ελένη αφορούσε πρόσφατα ιστορικά γεγονότα κι ενδεχομένως πολλούς από αυτούς οι οποίοι διαμαρτύρονταν εκείνη την εποχή. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να προσβάλλει εσένα προσωπικά η τέχνη με το να προσβάλλει την θρησκεία σου ή τις πεποιθήσεις σου.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα έργο τέχνης το οποίο παρουσιάζει τον tzoutz ως ομοφυλόφιλο ναρκομανή κι ένα το οποίο προσβάλλει το DRZ στο οποίο πιστεύει ως θρησκεία. Στην πρώτη περίπτωση αν ο tzoutz θεωρήσει ότι συκαφαντήθηκε μπορεί να κάνει μήνυση. Στην δεύτερη.... ξυδάκι.

Όσον αφορά στο θέμα του μπάτσου ο οποίος έσκισε το Κοράνι εκεί και αν υπάρχει διαφορά.

Ένα θεατρικό έργο ανέβασαν, δεν πήγαν να κατουρήσουν μέσα σε εκκλησίες ή στο καντήλι της κυρας Στάσας.

Παρεμπιπτόντως κι εγώ αποδοκιμάζω σφόδρα τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων σχετικά με τα πρόσωπο του Μωάμεθ, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα στο πιο απόλυτο κι επιθετικό.

Στην τελική δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει και ο άνθρωπος να τιμωρεί την ύβρη αφού αυτό τον ρόλο τον έχει ο Θεός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σόρι παίδες αλλά και τα δύο παραδείγματα μου φαίνονται τελείως άκυρα.

Η Ελένη αφορούσε πρόσφατα ιστορικά γεγονότα κι ενδεχομένως πολλούς από αυτούς οι οποίοι διαμαρτύρονταν εκείνη την εποχή. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο να προσβάλλει εσένα προσωπικά η τέχνη με το να προσβάλλει την θρησκεία σου ή τις πεποιθήσεις σου.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε ένα έργο τέχνης το οποίο παρουσιάζει τον tzoutz ως ομοφυλόφιλο ναρκομανή κι ένα το οποίο προσβάλλει το DRZ στο οποίο πιστεύει ως θρησκεία. Στην πρώτη περίπτωση αν ο tzoutz θεωρήσει ότι συκαφαντήθηκε μπορεί να κάνει μήνυση. Στην δεύτερη.... ξυδάκι.

Όσον αφορά στο θέμα του μπάτσου ο οποίος έσκισε το Κοράνι εκεί και αν υπάρχει διαφορά.

Ένα θεατρικό έργο ανέβασαν, δεν πήγαν να κατουρήσουν μέσα σε εκκλησίες ή στο καντήλι της κυρας Στάσας.

Παρεμπιπτόντως κι εγώ αποδοκιμάζω σφόδρα τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων σχετικά με τα πρόσωπο του Μωάμεθ, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα στο πιο απόλυτο κι επιθετικό.

Στην τελική δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει και ο άνθρωπος να τιμωρεί την ύβρη αφού αυτό τον ρόλο τον έχει ο Θεός.

Εγω σχολιαζω την υποκρισια μιας μαριδας ατομων,οπου στο θεμα του κορανιου καταδικαζουν τον μπατσο που προβαινει σε θρησκευτικη προσβολη εναντι του μοσουλμανου,ενω στην δευτερη (ιδια) περιπτωση που προσβαλετε το θρησκευτικο συναισθημα καποιου άλλου(συντοπιτη),τρεχουν να βρουν την οποια δικαιολογια.

Ιδιες περιπτωσεις και οι δυο,αλλα το κακο ειναι οτι οτι και οι δυο αντιμετωπιζωνται με στενοκεφαλα ιδεολογικα κριτηρια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλά Viper,λόγω ηλικίας επίτρεψε μου να σου αναφέρω μερικά γεγονότα "in brief" που

λένε και στο χωριό μου.

Λίγους μήνες πριν την άνοδο του Ανδρέα στην εξουσία και συγκεκριμένα στην επέτειο

Ένα νέο κύμα εμφυλίου(τουλάχιστον στο κέντρο)ήταν προ των πυλών,μια και η νίκη του

Ένα λοιπόν από τα αγκάθια που θα έβρισκε μπροστά της η νεοσύστατη "σοσιαλιστική" κυβέρνηση

Μία από τις υποχωρήσεις υπέρ των δεξιών που έκανε,ήταν να επιτρέψει στις παρελάσεις να

Με την διαφορά ότι δεν προέβλεψε,ότι μαζί με τους δεξιούς αντάρτες,παρέλασαν και αρκετοί

συνεργάτες των Γερμανών,που αναγνωρίστηκαν από πολίτες(όπως στο Γαλάτσι που μένω)

Δυστυχώς η νεοελληνική ιστορία έχει πάμπολες κρυφές πτυχές που ντροπιάζουν τους πάντες.

Δεξιούς και αριστερούς.

Βέβαια αν διαβάζεις κείμενα με περικεφαλαίες και Ελληνικές σημαίες,τότε θα μαθαίνεις μόνο

τα των κομμουνιστών.

Δεν διαφωνώ ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι προκατειλημμένη... έτσι όμως είναι σχεδόν όλες (αν όχι όλες). Γι'αυτό φροντίζω και διαβάζω πολλές... Το συγκεκριμένο άρθρο το είδα στο facebook αναρτημένο και ο τίτλος μου κέντρισε την προσοχή και το διάβασα... Δεν αλλάζει την ουσία του θέματος το ΠΟΥ είναι αναρτημένο ένα άρθρο. Έτσι δεν είναι;

Όλοι ημιμαθείς είμαστε φίλε μου και προσπαθούμε να βγάλουμε μια άκρη. Κανείς δεν ξέρεις και ούτε πρόκειται ποτέ να μάθει ΟΛΗ την αλήθεια. Καλό είναι όμως να υπάρχει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Διαφωνείς;

Τώρα το συγκεκριμένο το έβαλα για να δείξω τα 2 μέτρα και τα 2 σταθμά των αριστερών (εν προκειμένω)... Έχω άδικο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο είναι να σκίσει ένας αστυνομικός κάτι ιερό μιας άλλης θρησκείας και άλλο η σάτιρα της δικής μας θρησκείας από εμάς τους ίδιους.

Αυτή είναι η αλήθεια, αλλά δεν πρόκειται να το παραδεχτείτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανεβασε καποιος ενα εργο και κοβει εισιτηρια στην εισοδο.....δεν εβαλε κανεναν μεσα να το δει με το ζορι!

Απο την αλλη καποιοι καθονται απ'εξω και απογορευουν την εισοδο με το ετσι θελω!

......ποιος ειναι λαθος????

Αυτοι που ενδιαφερονται τοσο πολυ ωστε να "προστατεψουν" εμενα απ'το να δω τον Χριστο ως γκει, γιατι δεν με αφηνουν σε δευτερη μοιρα και να πανε να προστατεψουν παιδακια που βγαζουν καποιοι με το ζορι για πορνεια το βραδυ στο κεντρο της αθηνας??

.....μα εν ετη 2012 να ειναι η αλλη απ'εξω με την εικονα στο χερι και να κανει επιδεικτικα τον σταυρο της και να φωναζει ?????

Ελα ρε παιδια ας σοβαρευτουμε λιγο, εγω μπορει να μην πιστευω πουθενα , αν δηλαδη καποια στιγμη βρεθω απεναντι σε "πολυ" πιστους θα πρεπει να με σταυρωσουν??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λένε και στο χωριό μου.

Δεξιούς και αριστερούς.

τα των κομμουνιστών.

Φιλε οι 6 τελευταίες γραμμές του μηνύματος σου περικλείουν όλη την ουσία και εξηγούν πολλά απο τα οποία συμβαίνουν.Προσυπογραφω με χέρια και πόδια και υποκλινομαι έτσι απλά......ΥΓ(αυτό είπα και εγώ σε ένα προηγούμενο μήνυμα μου λέγοντας ότι οι καλοί και οι κακοί υπάρχουν μόνο στο χολυγουντ και κάποιοι εξυπνακηδες με πήραν στο ψιλό)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοι ειναι ικανοι να ζητησουν την απογορεψη του εργου Τα Στρουμφακια,με την αιτιολογια οτι ο Παπα-Στρουμφ γελοιο ποιει τη εικονα του Ιησου και προωθει τα ομαδικα οργια του Στρουμφοχωριου με την Στρουμφιτα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παίδες, όλα αυτά μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω... κρίμα

http://www.koutipandoras.gr/?p=20870

http://www.iospress.gr/ios2002/ios20020929b.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

[...]

Τώρα το συγκεκριμένο το έβαλα για να δείξω τα 2 μέτρα και τα 2 σταθμά των αριστερών (εν προκειμένω)... Έχω άδικο;

Εγω σχολιαζω την υποκρισια μιας μαριδας ατομων,οπου στο θεμα του κορανιου καταδικαζουν τον μπατσο που προβαινει σε θρησκευτικη προσβολη εναντι του μοσουλμανου,ενω στην δευτερη (ιδια) περιπτωση που προσβαλετε το θρησκευτικο συναισθημα καποιου άλλου(συντοπιτη),τρεχουν να βρουν την οποια δικαιολογια.

Ιδιες περιπτωσεις και οι δυο,αλλα το κακο ειναι οτι οτι και οι δυο αντιμετωπιζωνται με στενοκεφαλα ιδεολογικα κριτηρια..

Ρε παίδες εγώ δεν προσπαθώ να σας αποδείξω ότι οι ΚΚΕδες δεν είναι υποκριτές. Άμα όμως εσείς θέλετε να το κάνετε για να "ισορροπήσετε" την κουβέντα σχετικά με τα συμβάντα στο Χυτήριο, προσπαθήστε να βρείτε ανάλογα παραδείγματα.

Σοβαρά τώρα, δεν βλέπετε ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές στα παραδείγματα; :think:

Υποκριτές θα ήταν οι ΚΚΕδες αν κατακρίνουν τα συμβάντα στο Χυτήριο αλλά διαμαρτύρονται για μία ταινία η οποία διακωμωδεί τον Μάρξ και τους λοιπούς, τα πιστεύω τους δηλαδή.

Υποκριτές δεν είναι οι ΚΚΕδες αν κατακρίνουν τα συμβάντα στο Χυτήριο και παράλληλα διαμαρτύρονται για μία ταινία η οποία θεωρούν ότι προσβάλλει πρωταρχίκά την ιστορία των ιδίων, των πατεράδων τους, του κόμματος τους και ίσως σε δεύτερο βαθμό τα πιστεύω τους.

Υποκριτές θα ήταν αυτοί οι οποίοι κατακρίνουν τα συμβάντα στο Χυτήριο αλλά δικαιολογούν τις αντιδράσεις των Μουσουλμάνων για τα σκίτσα του Μωάμεθ.

Υποκριτές δεν είναι αυτοί οι οποίοι κατακρίνουν τα συμβάντα στο Χυτήριο και κατακρίνουν παράλληλα μία προσωπική επίθεση κατά της θρησκευτικής ελευθερίας και των προσωπικών ιερών συμβόλων κάποιου, η οποία περιλαμβάνει και προσβολή των πιστεύω του σε δεύτερο βαθμό.

Είναι η διαφορά ανάμεσα στο "Γ#μ# τον Χρ###ο" όταν βρίζω γενικά και στο "Γ#μ# τον Χρ###ο σου" όταν βρίζω προσωπικά εσένα.

Η προσωπική επίθεση είναι κάτι το ξεκάθαρο. Εκεί που τα πράγματα θολώνουν, και αυτό είναι το πρόβλημα στην περίπτωση, είναι όταν δεν υπάρχει προσωπική επίθεση αλλά επίθεση, αν θέλετε να το ονομάσετε έτσι, κατά τρίτων, κατά των πιστεύω κάποιου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Καιάδας της Χρυσής Aυγής, το Corpus Christi και η χειρονομία του σατανά

14.10.2012 12:04

Την ώρα που βουλευτές της Χρυσής Αυγής με μέλη του κόμματος και ομάδες παραθρησκευτικών οργανώσεων προκαλούν επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο όπου παίζεται η παράσταση Corpus Christi, ένας άλλος βουλευτής, οΓιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, φωτογραφίζεται με φόντο την επιγραφή Corpus Christi που είναι το όνομα ενός μουσικού συγκροτήματος.Το συγκρότημα Naer Mataron στο οποίο μετέχει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr εξυμνεί τον σατανά σε κάποια από τα τραγούδια του, ενώ στην φωτογραφία ο ίδιος κάνει μια χειρονομία που παραπέμπει στο σατανά.

«Προσπαθείτε να βάλετε στον αντίποδα το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχω με το θεατρικό έργο. Η κίνηση απλά συμβολίζει τη μουσική ροκ και μέταλ. Εγώ δε σατίρισα τον Χριστό», δήλωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στον Real FM.

Ο βουλευτής δεν αρνήθηκε ότι η σκηνική του παρουσία στο συγκρότημα με το οποίο εμφανίζεται παραπέμπει σε αντιχριστιανικά ήθη, όμως αμύνθηκε λέγοντας ότι το συγκρότημά του δεν επιχείρησε να προσβάλει την εικόνα του Ιησού Χριστού.

«'Είναι ένα σήμα που το κάνει όλη η νεολαία, δεν είναι κάτι καινούργιο». Ήταν η απάντησή του στην ερώτηση της Μαίρης Πολλάλη, για την χειρονομία που κάνει στην επίμαχη φωτογραφία.

Πηγή: Ο Καιάδας της Χρυσής Aυγής, το Corpus Christi και η χειρονομία του σατανά | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/72099#ixzz29GipjLjy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά την καταδίκη του στοματικού σεξ και του μποζονίου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ είπε να ασχοληθεί με το θέατρο, με την παράσταση στο Χυτήριο, αλλά ακόμα και με την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ που «καλύπτουν το ανοσιούργημα των συντελεστών ποδοπατούντες και αυτοί με τη σειρά τους χυδαία τα θρησκευτικά αισθήματα του Ορθοδόξου Ελληνικού λαού».

Μη χάσετε αυτόν τον αυθεντικό μεσαιωνικό λόγο του Μητροπολίτη:

«Ο σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανώς από αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης προς την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος η οποία περιέθαλψε την οικογένειά του προσφέρουσα εργασία στον πατέρα του κ. Ηλία Βασιλείου, ως νεωκόρο επί αρκετά έτη στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όταν οικογενειακώς ήλθαν από την γείτονα Αλβανία, ανέσυρε από τη ναφθαλίνη της παγκόσμιας απόρριψης το θεατρικό έργο «Corpus Christi» του Αμερικανού κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μακ Νάλι που εγράφη το 1997 και ενώ στην αρχή προανήγγειλε ότι θα το παρουσιάσει στο θέατρο «Άνεσις» (Κηφισίας 14) λόγω της αφόρητης δυσωδίας και της παράνοιας και γελοιότητος του έργου και της αναμενομένης μικρής προσελεύσεως «ειδικού» κοινού τελικά το παρουσίασε σε μια αποθήκη στο Γκάζι που έχει μετατραπεί σε θεατράκι ονόματι «Χυτήριο».

Η απόδοσις από τον ομοφυλόφιλο συγγραφέα της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας που είναι ευθεία ανατροπή της ανθρώπινης φυσιολογίας και οντολογίας στον Αιώνιο και Πανυπερτέλειο και Πανάγιο Θεό, ο Οποίος μάλιστα απέθανε για την ανθρώπινη οικογένεια καθώς και στους «αγραμμάτους» μαθητές Του, που πλησθέντες υπό του Αγίου Πνεύματος έγιναν οι πλέον έγκριτοι φιλοσοφούντες θεολόγοι της παγκοσμίου ιστορίας και αυτό όχι για να προσποριστούν θέσεις, αξιώματα και ηδονές του κόσμού τούτου αλλά μαρτύρια, διωγμούς και θάνατο, υπενθυμίζει τον ανθρωπομορφισμό των κατασκευασμένων θρησκειών του κόσμου, στους θεούς των οποίων οι κατασκευασταί τους άνθρωποι προσέδωσαν τα δικά τους χυδαία, ποταπά και διεστραμμένα πάθη για να καταπνίξουν προφανώς τον έλεγχο της συνειδήσεώς τους που σε στιγμές πνευματικής νηνεμίας εξεγείρεται εναντίον τους διαμαρτυρομένη για το έγκλημα καθοσιώσεως σε βάρος της υπάρξεώς τους.

Η Ι. Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ως ώφειλε κατεδίκασε αυτή την αισχρότητα και την βάναυση και κακόβουλη καθύβριση, υπό το πρόσχημα της δήθεν τέχνης του αληθινού Θεού της αμωμήτου μας πίστεως και κάλεσε τον ορθόδοξο λαό μας να αποδοκιμάση αυτή την πρόκλησι και ύβρι.

Παρέλκει κανείς βέβαια να αναφέρει ότι οι συντελεσταί της δυσώδους αυτής παράστασης, οι ηθοποιοί και θεαταί θέτουν εαυτούς εκτός Εκκλησίας με ό,τι αυτό αιώνια συνεπάγεται.

Εντύπωση όμως προκαλεί η ανύπαρκτη δημοκρατική ευαισθησία του εντύπου τύπου ως λ.χ. της δημοκρατικής εφημερίδας «Αυγή», που έσπευσαν να καλύψουν το ανοσιούργημα των συντελεστών ποδοπατούντες και αυτοί με την σειρά τους χυδαία τα θρησκευτικά αισθήματα του Ορθοδόξου Ελληνικού λαού, που καθυβρίζονται και προσβάλλονται βαναυσότατα με αυτό το παρανοϊκό παραλήρημα του ομοφυλόφιλου Αμερικανού συγγραφέα.

Αποδεικνύεται έτσι πόσο πολύ σέβονται τους συνανθρώπους τους και συνεπώς την δημοκρατία για την οποίαν δήθεν αγωνίζονται γιατί είναι γνωστή η αρχή ότι στην δημοκρατία η ελευθερία και τα δικαιώματα του ενός εξικνούνται έως εκεί που αρχίζουν η ελευθερία και τα δικαιώματα του άλλου.

Τώρα βέβαια αν υπήρχε δυνατότης διαλόγου με τους απαραδέκτους συντελεστάς αυτής της αθλιότητος θα τους έλεγε κανείς να δοκιμάσουν να παίξουν το ίδιο έργο σε κάποια μουσουλμανική χώρα για να αποκεφαλισθούν αυθωρεί και ολίγον πριν την εκτέλεσή τους, ίσως κατανοήσουν ποίο το μέγεθος της πίστεως την οποίαν ο αιώνιος Θεός ενέπνευσε δια του ενσαρκωθέντος Υιού Του στην ανθρωπότητα δια της θυσίας του Οποίου μεταστοιχείωσε και μετήλλαξε την εκδικητική και εγκληματική πεπτωκυία ανθρώπινη φύση που καλείται εντός της αληθούς Εκκλησίας του Χριστού να αγαπά τους εχθρούς και να εύχεται υπέρ των αδικούντων και υβριζόντων.

Σε αυτό το ανοσιούργημα συνέπραξε και η γνωστή και από την ποινική της εμπλοκή με τον τέως σύζυγό της κ. Απόστολο Δοξιάδη, ηθοποιός κ. Βάσια Παναγοπούλου που κατά δήλωσή της απέδωσε το αίσχιστο αυτό κείμενο στην Ελληνική γλώσσα.

Χρήσιμο είναι παρεμπιπτόντως όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους η που αγωνίζονται ως ο γνωστός δημοκράτης κ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ να ανεγερθεί το τέμενος στο Βοτανικό να παρακαλουθήσουν αν το αντέχουν τον κτηνώδη αποκεφαλισμό εν ονόματι του ανυπάρκτου Θεού Αλλάχ χριστιανού νέου στην Τυνησία της δήθεν Αραβικής άνοιξης όπως την παρουσίασε η Αιγυπτιακή τηλεόραση.

Κατόπιν των ανωτέρω αντιλαμβάνεται κανείς ευχερώς τα πράγματα.

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ

+ ο Πειραιώς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ»

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Sepul Όχι φιλος απάντησες στο κείμενο που ειχε βαλει ο pong αν κάπου διαφωνείς ή πιστεύεις πως δεν ειναι αληθείς πες το (και που).

Όχι αόριστα για χολιγουντ κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά την καταδίκη του στοματικού σεξ και του μποζονίου, ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ είπε να ασχοληθεί με το θέατρο, με την παράσταση στο Χυτήριο, αλλά ακόμα και με την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ που «καλύπτουν το ανοσιούργημα των συντελεστών ποδοπατούντες και αυτοί με τη σειρά τους χυδαία τα θρησκευτικά αισθήματα του Ορθοδόξου Ελληνικού λαού».

Μη χάσετε αυτόν τον αυθεντικό μεσαιωνικό λόγο του Μητροπολίτη:

«Ο σκηνοθέτης κ. Λαέρτης Βασιλείου προφανώς από αισθήματα μεγάλης ευγνωμοσύνης προς την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος η οποία περιέθαλψε την οικογένειά του προσφέρουσα εργασία στον πατέρα του κ. Ηλία Βασιλείου, ως νεωκόρο επί αρκετά έτη στον Ι. Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, όταν οικογενειακώς ήλθαν από την γείτονα Αλβανία, ανέσυρε από τη ναφθαλίνη της παγκόσμιας απόρριψης το θεατρικό έργο «Corpus Christi» του Αμερικανού κατά δήλωσή του ομοφυλόφιλου συγγραφέα Τέρενς Μακ Νάλι που εγράφη το 1997 και ενώ στην αρχή προανήγγειλε ότι θα το παρουσιάσει στο θέατρο «Άνεσις» (Κηφισίας 14) λόγω της αφόρητης δυσωδίας και της παράνοιας και γελοιότητος του έργου και της αναμενομένης μικρής προσελεύσεως «ειδικού» κοινού τελικά το παρουσίασε σε μια αποθήκη στο Γκάζι που έχει μετατραπεί σε θεατράκι ονόματι «Χυτήριο».

Η απόδοσις από τον ομοφυλόφιλο συγγραφέα της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας που είναι ευθεία ανατροπή της ανθρώπινης φυσιολογίας και οντολογίας στον Αιώνιο και Πανυπερτέλειο και Πανάγιο Θεό, ο Οποίος μάλιστα απέθανε για την ανθρώπινη οικογένεια καθώς και στους «αγραμμάτους» μαθητές Του, που πλησθέντες υπό του Αγίου Πνεύματος έγιναν οι πλέον έγκριτοι φιλοσοφούντες θεολόγοι της παγκοσμίου ιστορίας και αυτό όχι για να προσποριστούν θέσεις, αξιώματα και ηδονές του κόσμού τούτου αλλά μαρτύρια, διωγμούς και θάνατο, υπενθυμίζει τον ανθρωπομορφισμό των κατασκευασμένων θρησκειών του κόσμου, στους θεούς των οποίων οι κατασκευασταί τους άνθρωποι προσέδωσαν τα δικά τους χυδαία, ποταπά και διεστραμμένα πάθη για να καταπνίξουν προφανώς τον έλεγχο της συνειδήσεώς τους που σε στιγμές πνευματικής νηνεμίας εξεγείρεται εναντίον τους διαμαρτυρομένη για το έγκλημα καθοσιώσεως σε βάρος της υπάρξεώς τους.

Η Ι. Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος ως ώφειλε κατεδίκασε αυτή την αισχρότητα και την βάναυση και κακόβουλη καθύβριση, υπό το πρόσχημα της δήθεν τέχνης του αληθινού Θεού της αμωμήτου μας πίστεως και κάλεσε τον ορθόδοξο λαό μας να αποδοκιμάση αυτή την πρόκλησι και ύβρι.

Παρέλκει κανείς βέβαια να αναφέρει ότι οι συντελεσταί της δυσώδους αυτής παράστασης, οι ηθοποιοί και θεαταί θέτουν εαυτούς εκτός Εκκλησίας με ό,τι αυτό αιώνια συνεπάγεται.

Εντύπωση όμως προκαλεί η ανύπαρκτη δημοκρατική ευαισθησία του εντύπου τύπου ως λ.χ. της δημοκρατικής εφημερίδας «Αυγή», που έσπευσαν να καλύψουν το ανοσιούργημα των συντελεστών ποδοπατούντες και αυτοί με την σειρά τους χυδαία τα θρησκευτικά αισθήματα του Ορθοδόξου Ελληνικού λαού, που καθυβρίζονται και προσβάλλονται βαναυσότατα με αυτό το παρανοϊκό παραλήρημα του ομοφυλόφιλου Αμερικανού συγγραφέα.

Αποδεικνύεται έτσι πόσο πολύ σέβονται τους συνανθρώπους τους και συνεπώς την δημοκρατία για την οποίαν δήθεν αγωνίζονται γιατί είναι γνωστή η αρχή ότι στην δημοκρατία η ελευθερία και τα δικαιώματα του ενός εξικνούνται έως εκεί που αρχίζουν η ελευθερία και τα δικαιώματα του άλλου.

Τώρα βέβαια αν υπήρχε δυνατότης διαλόγου με τους απαραδέκτους συντελεστάς αυτής της αθλιότητος θα τους έλεγε κανείς να δοκιμάσουν να παίξουν το ίδιο έργο σε κάποια μουσουλμανική χώρα για να αποκεφαλισθούν αυθωρεί και ολίγον πριν την εκτέλεσή τους, ίσως κατανοήσουν ποίο το μέγεθος της πίστεως την οποίαν ο αιώνιος Θεός ενέπνευσε δια του ενσαρκωθέντος Υιού Του στην ανθρωπότητα δια της θυσίας του Οποίου μεταστοιχείωσε και μετήλλαξε την εκδικητική και εγκληματική πεπτωκυία ανθρώπινη φύση που καλείται εντός της αληθούς Εκκλησίας του Χριστού να αγαπά τους εχθρούς και να εύχεται υπέρ των αδικούντων και υβριζόντων.

Σε αυτό το ανοσιούργημα συνέπραξε και η γνωστή και από την ποινική της εμπλοκή με τον τέως σύζυγό της κ. Απόστολο Δοξιάδη, ηθοποιός κ. Βάσια Παναγοπούλου που κατά δήλωσή της απέδωσε το αίσχιστο αυτό κείμενο στην Ελληνική γλώσσα.

Χρήσιμο είναι παρεμπιπτόντως όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα με Μουσουλμάνους η που αγωνίζονται ως ο γνωστός δημοκράτης κ. Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ να ανεγερθεί το τέμενος στο Βοτανικό να παρακαλουθήσουν αν το αντέχουν τον κτηνώδη αποκεφαλισμό εν ονόματι του ανυπάρκτου Θεού Αλλάχ χριστιανού νέου στην Τυνησία της δήθεν Αραβικής άνοιξης όπως την παρουσίασε η Αιγυπτιακή τηλεόραση.

Κατόπιν των ανωτέρω αντιλαμβάνεται κανείς ευχερώς τα πράγματα.

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ

+ ο Πειραιώς Σ Ε Ρ Α Φ Ε Ι Μ»

...και καποιοι ακομα τους φιλανε το χερι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα