r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Ποιοι ειναι οι απλυτοι ρε καθαρε? Χαιρομαι που δεν θα κανεις παιδια( απο οτι φαινεται.) χαιρεσαι που φοβοσουν την αστυνομια ε? Μηπως τους θαυμαζες κιολας και ηθελες να τους μοιασεις? Αυτοι (τ αρχιδακια) πουλανε ψευτοτσαμπουκα , οπως λες, αλλα εσυ δεν πουλας τιποτα Κωστα. Εσενα σε περιοδο κρισης που μας εχουν ξεσκισει κοιταξες να παρεις την μηχανη των ονειρων σου με 70 δοσεις. Αυτο σε εκαιγε εσενα. Ασε καποιους αλλους να τους καινε αλλα πραγματα. Καλα εισαι εκει που ζεις ''Πληρωνε φουκαρα ελληνα.τα σπασμενα.'' Αυτα σε ενοιαξαν ε? το οτι το 50% των εργαζομενων δεν εχει να φαει και το αλλο 50% ειναι ανεργοι και πραγματικα πεινανε δεν σου λεει κατι. Τα χαρατσια, το φπα , το τελος ανασφαλιστου, η βενζινη, κλ κλπ δεν σε νοιαζουν, 5 θρανια κατεστρεψαν το εθνος μας ε? Ερε βουρδουλας που σου χρειαζεται εσενα,αντι για αυτα τα ''αρχιδακια'' Και μονο που τολμας να χαρακτηριζεις ετσι παιδια, ειναι ντροπη. Λυπαμαι. 1.000.000 :respekt: Tα ειπες ολα!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Ποιοι ειναι οι απλυτοι ρε καθαρε? Χαιρομαι που δεν θα κανεις παιδια( απο οτι φαινεται.) χαιρεσαι που φοβοσουν την αστυνομια ε? Μηπως τους θαυμαζες κιολας και ηθελες να τους μοιασεις? Αυτοι (τ αρχιδακια) πουλανε ψευτοτσαμπουκα , οπως λες, αλλα εσυ δεν πουλας τιποτα Κωστα. Εσενα σε περιοδο κρισης που μας εχουν ξεσκισει κοιταξες να παρεις την μηχανη των ονειρων σου με 70 δοσεις. Αυτο σε εκαιγε εσενα. Ασε καποιους αλλους να τους καινε αλλα πραγματα. Καλα εισαι εκει που ζεις ''Πληρωνε φουκαρα ελληνα.τα σπασμενα.'' Αυτα σε ενοιαξαν ε? το οτι το 50% των εργαζομενων δεν εχει να φαει και το αλλο 50% ειναι ανεργοι και πραγματικα πεινανε δεν σου λεει κατι. Τα χαρατσια, το φπα , το τελος ανασφαλιστου, η βενζινη, κλ κλπ δεν σε νοιαζουν, 5 θρανια κατεστρεψαν το εθνος μας ε? Ερε βουρδουλας που σου χρειαζεται εσενα,αντι για αυτα τα ''αρχιδακια'' Και μονο που τολμας να χαρακτηριζεις ετσι παιδια, ειναι ντροπη. Λυπαμαι. Respeeect ρεε απλά Υ.Γ. Ηλία renegade lektike κλπ κλπ κλπ μάλλον εμείς είμαστε οι άπλυτοι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Φιλική ατμόσφαιρα βλέπω παιδιά και εδώ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ποιοι ειναι οι απλυτοι ρε καθαρε? Χαιρομαι που δεν θα κανεις παιδια( απο οτι φαινεται.) χαιρεσαι που φοβοσουν την αστυνομια ε? Μηπως τους θαυμαζες κιολας και ηθελες να τους μοιασεις? Αυτοι (τ αρχιδακια) πουλανε ψευτοτσαμπουκα , οπως λες, αλλα εσυ δεν πουλας τιποτα Κωστα. Εσενα σε περιοδο κρισης που μας εχουν ξεσκισει κοιταξες να παρεις την μηχανη των ονειρων σου με 70 δοσεις. Αυτο σε εκαιγε εσενα. Ασε καποιους αλλους να τους καινε αλλα πραγματα. Καλα εισαι εκει που ζεις ''Πληρωνε φουκαρα ελληνα.τα σπασμενα.'' Αυτα σε ενοιαξαν ε? το οτι το 50% των εργαζομενων δεν εχει να φαει και το αλλο 50% ειναι ανεργοι και πραγματικα πεινανε δεν σου λεει κατι. Τα χαρατσια, το φπα , το τελος ανασφαλιστου, η βενζινη, κλ κλπ δεν σε νοιαζουν, 5 θρανια κατεστρεψαν το εθνος μας ε? Ερε βουρδουλας που σου χρειαζεται εσενα,αντι για αυτα τα ''αρχιδακια'' Και μονο που τολμας να χαρακτηριζεις ετσι παιδια, ειναι ντροπη. Λυπαμαι. άν και σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου Ηλία θα τονίσω το εξής Αυτα σε ενοιαξαν ε? το οτι το 50% των εργαζομενων δεν εχει να φαει και το αλλο 50% ειναι ανεργοι και πραγματικα πεινανε δεν σου λεει κατι. Τα χαρατσια, το φπα , το τελος ανασφαλιστου, η βενζινη, κλ κλπ δεν σε νοιαζουν, 5 θρανια κατεστρεψαν το εθνος μας ε? "σύμφωνα με το σκεπτικών μερικων που κάνανε και like η απάντηση θα ήταν δηλ επειδη μας γ@μάνε οι απο πάνω πρεπει να μας γ@μανε και τα ιδια μας τα παιδια?" και αυτα φίλος και τα υπόλοιπα και ποιο πολύ το γράφω αυτο το ανουσιο comment που κάνω γατι μερικόι που κάναν και like τό ίδιο λένε επειδη συμβαίνουν και χειρότερα θα προσπεράσουμε αυτά?? αυτη ειναι η απάντηση μερικών σε άλλα θέματα βέβαια όταν τους συμφέρει κάνουν like και όταν όχι κανουν ολόκληρο θέμα για το πόσο λάθος ειναι .... με τα βρακιά κάτω ίσα με 5 φορες μερικοι αλλα συνεχίζετε να δείχνετε πόσο καλα φορατε τις παροπίδες σας στο θέμα μας τώρα συμφωνω με Ηλία και την αποψη μου την έγραψα ποιο πάνω...! μπορειε να διαβάσετε πριν ξεκινήσετε να γραφετε βλακείες μερικα παιδια ειναι τσογλανια του κερατα και μερικοι "αστυνομικοι" ειναι καθαρματα απο κουνια ως και δολοφόνοι! όπως και να είναι τα παιδία δεν τα βαράς!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2012 από τον A.K.A. SonIC Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 και εχουμε διαλογο απο γενιες ανθροπων που εφεραν την χωρα σε αυτη την κατασταση....θεατρο παραλογου... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Βλεπω και την δικια σας γενιά,που δεν ξερετε ουτε το ονομα σας να γραφετε σωστα........................δυσλεξικοί. Ζήτω τα greeklish................................. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Βλεπω και την δικια σας γενιά,που δεν ξερετε ουτε το ονομα σας να γραφετε σωστα........................δυσλεξικοί. Ζήτω τα greeklish................................. Μα και γι'αυτό η δικιά σας η γενιά φταίει... Η δικιά σας η γενιά είναι που τους επιτρέπει να περνάνε τις τάξεις χωρίς να το αξίζουν! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Χαιρομαι που δεν θα κανεις παιδια( απο οτι φαινεται.) Κοιτα να κανεις εσυ και ασε εγω τι θα κανω δεν σου πεφτει λογος! ο χαιρεσαι που φοβοσουν την αστυνομια ε? Μηπως τους θαυμαζες κιολας και ηθελες να τους μοιασεις? χμμμ....δεν ειναι ασχημη ιδεα Αυτοι (τ αρχιδακια) πουλανε ψευτοτσαμπουκα , οπως λες, αλλα εσυ δεν πουλας τιποτα Κωστα. Και που ξερεις εσυ τι κανω εγω; Εσενα σε περιοδο κρισης που μας εχουν ξεσκισει κοιταξες να παρεις την μηχανη των ονειρων σου με 70 δοσεις. Αυτο σε εκαιγε εσενα. Ασε καποιους αλλους να τους καινε αλλα πραγματα. Καλα εισαι εκει που ζεις Κοιτα εδω τωρα που κρινομαστε κιολας για το τι αγορασαμε λες και τα πηρα απο την τσεπη σου Ηλια η απο την τσεπη του καθε εναος απο δω μεσα και σας τα εκλεψα..Κανε την δουλεια σου φιλε μου και εαν εχεις την δυνατοτητα παρε κι εσυ το μηχανακι των ονειρων σου.Δεν θα κατσω να απολογηθω ουτε σε εσενα για το τι αγορασα,πως το αγορασα και που βρηκα τα λεφτα και εαν μπορω να ανταπεξελθω η οχι.Φανταζομαι οι ευχες σου οταν εγραψα το ποστ για καλοριζικη ποσο αληθινες ηταν.καλα μου λεγανε μην το διατυμπανηζεις..πευτει γλωσσοφαγια!Για παμε παρακατω...Μαλλον χρειαζετε κι αλλο αγιασμο η μηχανη και σκορδα και φυλαχτα τιγκα! ''Πληρωνε φουκαρα ελληνα.τα σπασμενα.'' Αυτα σε ενοιαξαν ε? το οτι το 50% των εργαζομενων δεν εχει να φαει και το αλλο 50% ειναι ανεργοι και πραγματικα πεινανε δεν σου λεει κατι. Τα χαρατσια, το φπα , το τελος ανασφαλιστου, η βενζινη, κλ κλπ δεν σε νοιαζουν, 5 θρανια κατεστρεψαν το εθνος μας ε? Δεν ειπα εγω αυτο.Εσυ το λες Ερε βουρδουλας που σου χρειαζεται εσενα,αντι για αυτα τα ''αρχιδακια''.Βασικα μπορω να παρω πισω τον χαρακτηρισμο γιατι δεν φταινε αυτα για τις πραξεις τους αλλα καποιοι αλλοι που τους κανουν πλυση εγκεφαλου.Αλλα Ηλια...εισαι πολυ μικρος φιλε μου για να μου πεις ΕΣΥ τι χρειαζεται σ'εμενα.Χαλαρωσε φιλε γιατι δεν ειναι η τσαμπουκαλιστικη συμπεριφορα συντονιστη προς μελος φορουμ.Εντελως φιλικα σου το λεω και ρκιμα γιατι πιστευα οτι οι συντονιστες εδω και δει εσυ συγκεκριμενα εισαι ωριμο ατομο.Κριμα. Και μονο που τολμας να χαρακτηριζεις ετσι παιδια, ειναι ντροπη.Γι αυτο πηρα πισω τον χαρακτηρισμο γιατι ειναι υποχειρια! Λυπαμαι Εγω να δεις ποσο για το μενος ενος συντονιστη! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Υ.Γ. Ηλία renegade lektike κλπ κλπ κλπ μάλλον εμείς είμαστε οι άπλυτοι Δεν είπα οτι ειμαι υπερ των καταλήψεων σε αυτήν την ηλικία. Δεν γνώρισαν ακόμα της δυσκολίες της ζωής... Όχι όμως αστυνομίες μέσα σε σχολεία Οσο για το aplytous ... X3sΤ Ι.Κ.Α Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Τι σχεση εχει αν καποιος ειναι συντονιστης ή οχι. Τελος παντων, θα σου απαντησω σε λιγο :) Και μην αρχιζεις τα τσαμπουκαλικια. Σου απαντησα με το ιδιο υφος που εγραψες και εσυ. Το αν δεν σ αρεσουν, ειναι προβλημα σου. Τελος παντων, θα συζητησουμε αργοτερα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 οι μαθητες εχουν πολυ δυναμη και μεγαλη επιρροη απεναντι στην κοινωνια αν ενωθουν σαν σωστο συνολο.το ασχημο ειναι οτι δυστυχως δεν το γνωριζουν και οταν θα το ανακαλυψουν θα ειναι πλεον πολυ αργα γιατι τοτε δεν θα ειναι πια μαθητες. Συμφωνω και επευξανω.Χαρακτηριζοντας ετσι οπως τα ειπα διευκρηνησα τον λογο και νομιζω οτι εγινε κατανοητο. Δεν εννοω ΟΛΑ τα παιδια γιατι ολα τα παιδια δεν ειναι ιδιοι χαρακτηρες. Αφ ετερου εαν χρησιμοποιησουν σωστα την δυναμη οπως ειπε ο φιλος "φασαριας" (ξεχναω και το ονομα συγνωμη) μπορουν να πετυχουν πολλα και ισως πραγματα που εμεις δεν μπορουμε.Αλλα με το να διαλυουν σχολεια,να κανουν βιαιοπραγιες,βιασμους και βανδαλισμους δεν πετυχαινουν τιποτα.Δηλαδη (ορισμενα) μηπως βρησκουν ευκαιρια να αποδειξουν ποσο αντρακια ειναι;Εκτος και εαν επικροτουνται αυτες οι ενεργειες και οι πραξεις απο ορισμενους σχολιαστες τους θρεντ. Κυριοι εχω σημαντικοτερα πραγματα να κανω και ΝΑι..να δω πως θα βγαζω τις δοσεις της μηχανης) απο το να καθομαι να τσακωνομαι στα φορουμ για μικρα παιδια και για τις πραξεις τους.Ο καθε ενας εχει την αποψη του στο φιναλε.ΤΕΛΟΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Τι σχεση εχει αν καποιος ειναι συντονιστης ή οχι. Τελος παντων, θα σου απαντησω σε λιγο :) Και μην αρχιζεις τα τσαμπουκαλικια. Σου απαντησα με το ιδιο υφος που εγραψες και εσυ. Το αν δεν σ αρεσουν, ειναι προβλημα σου. Τελος παντων, θα συζητησουμε αργοτερα Τελικα οι συντονιστες ειναι για να ηρεμουν τα πνευματα η να τα οξυνουν;Γι αυτο το ανεφερα! Ηλια,μπορεις να πεις ο,τι θελεις και να απαντησεις οποτε θελεις.Δεν θα κανω διαλογο με κανεναν που με προσβαλει και τσαμπουκαλευετε σε προσωπικο επιπεδο.Πες οτι θελεις,Εχεις την αποψη σου εχω την δικη μου Και οπως λεει και ο Σαββας,συμφωνουμε οτι διαφωνουμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Καλά η φώτο όλα τα λεφτά ..του μάι Νίγκαζζζ γιο! πορεία για τον αλέξη ..ρε το κοριτσάκι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Βλεπω και την δικια σας γενιά,που δεν ξερετε ουτε το ονομα σας να γραφετε σωστα........................δυσλεξικοί. Ζήτω τα greeklish................................. Δυσλεκτικοι μαλλον θες να πεις!! Αλλα εσυ η παλιοσειρα ισως κατι ξερεις περισσοτερο απο εμενα! Παντως, οταν σου αναλογουν καποιες ευθυνες, και στο χτυπανε(το οτι η γενια σας μας εφερε σε αυτη την κατασταση), και εσυ δακτυλοδειχνεις συμπεριφορες μεμονομενα για να νιωσεις καλυτερα, σιγουρα εισαι καλυτερος απο τους απλυτους!!! Υ.Γ: Παντως αν ηταν να χαρακτηριζομαι απο polo μπλουζακι fred perry, I phone, Αμαξι με τα λεφτα του μπαμπα και με "ησυχη" συνειδηση, προτιμω να ειμαι απλυτος οπως λετε, αλλα να κοιταζω στα ισια την πραγματικοτητα, και να προσπαθω να αλλαξω κατι!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Βλεπω και την δικια σας γενιά,που δεν ξερετε ουτε το ονομα σας να γραφετε σωστα........................δυσλεξικοί. Ζήτω τα greeklish................................. Σε ποια γενια ακριβως αναφερεσαι? Παντως δεν αντιλεγω, εχεις ενα δικιο. Το ολο θεμα με τα γκρικλις κλπ ειναι ξεφτιλα και δεν μας τιμα καθολου. Αλλα περα απο την πλακα. Δεν φταινε τα πιτσιρικια που γραφουν με αυτον τον μαλ@κισμενο τροπο. Αλλοι τους το πλασαραν σαν ιδεα. Μαλλον η τηλεοραση. Μαλλον, ξαναλεω, δεν ειμαι σιγουρος. ΘΑ παρω με την σειρα το παραληρημα και θα προσπαθησω να σου δειξω οτι ο,τι σου εγραψα ειναι συνεπεια των δικων σου γραπτων!!! ΠΑμε λοιπον. Φυσικα και δεν μου πεφτει λογος το τι θα κανεις στην προσωπικη σου ζωη,αλλα να ξερεις οτι με βαση αυτα που γραφεις και υποστιριζεις εχω καθε δικαιωμα να εκφρασω την αντιθεση μου. ΚΑλα ολα τα αλλα αλλα πραγματικα εκει που αναφερεσαι στο μηχανακι σου και τις ευχες, δεν μπορουσες να πεταξεις μεγαλυτερη κοτσανα (ποσο πιο κομψα..) απο αυτη. Δεν επιασες το νοημα. Τελος παντων Για να ξεκαθαρισω την θεση μου. Καλα εκανες και πηρες οτι πηρες, οπως το πηρες.. δεν κολλαμε σε αυτο. Επισης ( και το σημαντικοτερο) Ο,τι ευχες σου εδωσα ηταν αληθινες και μεσα απο την καρδια μου. Αλοιμονο να νομιζεις οτι ευχομαι το κακο καποιου ανθρωπου, οσο αντιθετες αποψεις και αν εχουμε. Ισως το κανεις εσυ και νομιζεις οτι το κανουμε και οι υπολοιποι. Ασε, μην πας να κανεις αγιασμους και αλλε μλκιες. Δεν χρειαζεται!!! Λες οτι παιρνεις πισω τον χαρακτηρισμο για τα παιδια, αλλα τα λες υποχειρια, κλπ. Αρα με λιγα λογια,. παλι ετσι τα αποκαλεις. σωστα? Το θεμα με τς ηλικιες αστο απεξω. Απο ποτε παιζει ρολο το ποσο χρονων εισαι για να εχεις αντιθετη γνωμη με εναν συνομιλιτη σου? Τι ειμαστε? Αυτο και μονο ειναι πολυ ανωριμο να το λεει ενας 35αρης ( ποσο εισαι ) Ουτε τσαμπουκαλικια σου πουλησα ουτε τιποτα. Ειμαι καθετα αντιθετος με αυτα που εγραψες, τα θεωρω ΑΚΡΑΙΑ και φασιστικα και σου κανω αντιλογο, στον ιδιο ακριβως τονο που εσυ μιλησες για αυτα τα παιδια. Αν δεν σου αρεσει, τοτε πολυ απλα μετριασε το παθος σου και γραφε πιο ''λογικα'' Ενα αλλο κυριο ( και κλεινουμε) θεματακι, ειναι αυτο με το συντονιστιλικι. Τι σχεση εχει που εγω ή ο οποιοσδηποτε ειναι συντονιστης??? Δεν καταλαβα, δεν μπορουμε να εκφρασουμε την αποψη μας με οποιον τροπο θελουμε (θελω) γιατι ειμαστε συντονιστες? Προτιμας να το παιζω θεατρο? Ενημερωτικα και πολυ ευγενικος ειμαι..... δεν με απασχολει τι γνωμη εχεις εσυ για μενα. Αυτος ειμαι και καποιοι εστω και λιγοι με γουσταρουν. Αν εσυ δεν με γουσταρεις, γουστο σου και καπελο σου. Θεατρινισμους και ψευτοευγενειες, δεν θα βρεις απο εμενα. Καλο βραδυ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Δυσλεκτικοι μαλλον θες να πεις!! Αλλα εσυ η παλιοσειρα ισως κατι ξερεις περισσοτερο απο εμενα! Παντως, οταν σου αναλογουν καποιες ευθυνες, και στο χτυπανε(το οτι η γενια σας μας εφερε σε αυτη την κατασταση), και εσυ δακτυλοδειχνεις συμπεριφορες μεμονομενα για να νιωσεις καλυτερα, σιγουρα εισαι καλυτερος απο τους απλυτους!!! Υ.Γ: Παντως αν ηταν να χαρακτηριζομαι απο polo μπλουζακι fred perry, I phone, Αμαξι με τα λεφτα του μπαμπα και με "ησυχη" συνειδηση, προτιμω να ειμαι απλυτος οπως λετε, αλλα να κοιταζω στα ισια την πραγματικοτητα, και να προσπαθω να αλλαξω κατι!! Για εσας καποιοι άλλοι φταινε,για εμενα φταιμε ολοι μαζι. Διαφορά παιδειας............................. Οσο για τον ''αγωνα'' που γινετε στις καταληψεις βλεπουμε αργοτερα το ποσο σκληρος ηταν. Θελει πολλη προσπαθεια για να ξηλώσεις και τα σοβατεπι..............και να φωρτωσεις τα πεπραγμενα σου στους εξωσχολικους. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Για εσας καποιοι άλλοι φταινε,για εμενα φταιμε ολοι μαζι. Διαφορά παιδειας............................. Οσο για τον ''αγωνα'' που γινετε στις καταληψεις βλεπουμε αργοτερα το ποσο σκληρος ηταν. Θελει πολλη προσπαθεια για να ξηλώσεις και τα σοβατεπι..............και να φωρτωσεις τα πεπραγμενα σου στους εξωσχολικους. Προφανως και φταιμε ολοι μαζι, δεν διαφωνησα πουθενα! Αν και δεν νομιζω οτι οι πραξεις μου τοσες δεκαετιες(δεν ζουσα καν) εριχναν οικονομικα την χωρα εξω, αλλα οκ! Επισης, οταν μιλας για την γενια μου, και το αν "αγωνιζομαστε" δεν εννοεις μονο στις καταληψεις φανταζομαι.. Αν εννοεις μονο τις καταληψεις, πρωτον εθελοτυφλεις, και δευτερον δεν γινονται μονο αυτα που παρουσιαζεις στις καταληψεις. Ειναι δυνατον ομως, να κρινεις την γενια αυτη, αναλογα με το πως γραφουν;; Ειδαμε και εσας που γραφατε με πολυτονικο... Ουτε την λεξη δυσλεκτικος δεν ξερεις να γραψεις. Αν εχεις ενστασεις για το πως μαχονται, αντι να τους κρινεις, δειξε τους τον τροπο... Αν εχεις προβλημα που γενικα προσπαθουν να καταφερουν κατι, τοτε λυπαμαι... Γιατι ο παρτακισμος, η βολεψια, το αραλικι, και το χωσιμο μας εφερε σε αυτη την κατασταση! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Προφανως και φταιμε ολοι μαζι, δεν διαφωνησα πουθενα! Αν και δεν νομιζω οτι οι πραξεις μου τοσες δεκαετιες(δεν ζουσα καν) εριχναν οικονομικα την χωρα εξω, αλλα οκ! Επισης, οταν μιλας για την γενια μου, και το αν "αγωνιζομαστε" δεν εννοεις μονο στις καταληψεις φανταζομαι.. Αν εννοεις μονο τις καταληψεις, πρωτον εθελοτυφλεις, και δευτερον δεν γινονται μονο αυτα που παρουσιαζεις στις καταληψεις. Ειναι δυνατον ομως, να κρινεις την γενια αυτη, αναλογα με το πως γραφουν;; Ειδαμε και εσας που γραφατε με πολυτονικο... Ουτε την λεξη δυσλεκτικος δεν ξερεις να γραψεις. Αν εχεις ενστασεις για το πως μαχονται, αντι να τους κρινεις, δειξε τους τον τροπο... Αν εχεις προβλημα που γενικα προσπαθουν να καταφερουν κατι, τοτε λυπαμαι... Γιατι ο παρτακισμος, η βολεψια, το αραλικι, και το χωσιμο μας εφερε σε αυτη την κατασταση! Η λεξη δυσλεκτικος δεν υπηρχε στο λεξικο της εποχης μας,για αυτο και δεν την μαθαμε,αλλα δεν διεκδικω και το αλαθητο στην ορθογραφια οσο αφορα τον εαυτο μου,ομως ξερω να γραφω την λεξη καλημερα,με τον σωστο τροπο. Καθοδηγηση κλπ εκανα στα δικα μου αποκτηματα και δεν προκειτε να κανω το ιδιο για τα παιδια του γειτονα-τελος. Μαθανε και την λεξη υποχρεωση ομως σε αντιθεση με μερικους απο εσας που μαθατε μονο το ''δικαιωμα'' Για παρτακισμο, κλπ μην κατηγορεις μονο τους αλλους.Και εσυ θες να κλειδωσεις τους γερους στο σπιτι,προκειμενου να δεις τον Τσιπρα προθυπουργο...................ισως εχεςι εκει τα κονε που θα σε ''βολεψουν'' μετα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Μαθανε και την λεξη υποχρεωση ομως σε αντιθεση με μερικους απο εσας που μαθατε μονο το ''δικαιωμα'' Για παρτακισμο, κλπ μην κατηγορεις μονο τους αλλους.Και εσυ θες να κλειδωσεις τους γερους στο σπιτι,προκειμενου να δεις τον Τσιπρα προθυπουργο...................ισως εχεςι εκει τα κονε που θα σε ''βολεψουν'' μετα. Ποσα λιγα ξερεις! Ποσο πολυ εκτιθεσαι! By the way(ή οπως θα ελεγε η γενια σου, Παρεπιπτοντως) πρεπει να εισαι πολυ διορατικος για να ξερεις τι σκοπευω να κανω με τους γονεις μου για μια θεση απο τον Τσιπρα(μακρυα απο εμας). Μαλλον κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlakiv 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Εχω παθει πλακα μ'αυτα που διαβαζω αναυδος, ειναι τρομερο τωρα αρχιζουμε να βαραμε και παιδια, επιτρεπουμε πλεον εμεις οι μεγαλυτεροι να γινονται αυτα και στα παιδια μας, το μελλον μας τις ελπιδες μας. Μαλιστα ωραια πραγματα και τρομερα κοσμητικα επιθετα για μικρα παιδια, ποτε δε περιμενα ειδικα τους Ελληνες να μιλησουν κατα αυτο τον τροπο για δυο πραγματα νεκρους και παιδια. Ετσι μου το εχουν μαθει τι να κανουμε, ποσο βαθυς ειναι αυτος ο ατιμος βαρελοπατος? Υ.Γ. Nuntius εισαι σπαθι το ιεροτερο επαγγελμα, λαθος λειτουργημα, ειναι ο Δασκαλος διστυχως απο εκει ξεκινουν ολα και με ωραιο τροπο χαρτογραφησες την νορμα για τους σημερινους δασκαλους, απλα ευχομαι να υπαρχουν και αλλοι που θελουν να δουλεψουν με ομορφα νεα μυαλα, ετσι ωστε να μπουν πιο πολλοι νεοι ανθρωποι με ορεξη και μερακι στην παιδεια. Υ.Γ.2 Τα παιδια δε θελουν δημαγωγους αλλα παιδαγωγους 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2012 Φονιάδες των θρανίων καταληψίες! ααχαχχαχαα, έτσι έτσι, ξύλο στα πουστόπαιδα, άκουσα οτι άμα τα βαρέσουμε όλα παίζει να βγούμε και από την κρίση (που μας έριξαν οι πατεράδες τους)... είδες τι σου είναι τα δεκαεξάχρονα σήμερα ε... ήθελα να ήξερα που τα βλέπουν και τα μαθαίνουν όλα αυτά, αφού η παιδεία είναι τέλεια, αφού η κοινωνία γαμάει και δέρνει! (κυριολεκτικά) τς τς τς, είναι προβληματικά αυτά τα πιτσιρίκια από τη γέννα, δεν εξηγείται αλλιώς, σαν τα ιταλικά ενα πράγμα, ουστ αχάριστα γαμοπαιδα... πάω να κοιμηθώ γιατί το πρωί έχω να πάω να πληρώσω την έκτακτη εισφορά που ήρθε για τα θρανία και τους τοίχους που χάλασαν τα αλητάκια, πάλι καλά που αυξήθηκε ο μισθός μου τώρα με το μεταπτυχιακό, και μαζί με τον βασικό καθαρίζω ένα διχίλιαρο το μήνα, oh wait... 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Μαλλον κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια! Αυτο ακριβως. Ειμαι τοσο βαθια διαπλεκομενος που και αν μηχανικος αεροσκαφων,δουλευω στις βαφες πλοιων....................μάλλον δουλευα μεχρι πριν ενα χρονο. Σπασε κανενα σχολείο να νιοωσεις cool και μη νοιαζεσε...........θα τα πληρωσουν τα κοροιδα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Θεατρινισμους και ψευτοευγενειες, δεν θα βρεις απο εμενα. Καλο βραδυ Θα κρατησω μονο αυτο γιατι κουραστηκα οπως παει το πραγμα με τις αντιπαραθεσεις (ειμαι και καποιας ηλικιας βλεπεις και διαφορετικης γενιας ) και θα σου πω οτι χαιρομαι που δεν εισαι θεατρινος και ψευτοευγενης γιατι ουτε κι εγω ειμαι εαν απο αυτα αλλα ουτε και γλυφτης.Ο,τι εχω και σκεφτομαι το λεω. Καλημερα σου και καλη σου εβδομαδα Υ.Γ Παμε τωρα να κανουμε καμια δουλιτσα Αθηνα! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Αυτο ακριβως. Ειμαι τοσο βαθια διαπλεκομενος που και αν μηχανικος αεροσκαφων,δουλευω στις βαφες πλοιων....................μάλλον δουλευα μεχρι πριν ενα χρονο. Σπασε κανενα σχολείο να νιοωσεις cool και μη νοιαζεσε...........θα τα πληρωσουν τα κοροιδα. Kαι επειδη σας βλεπω πολυ Large και υπερανω, απλα προς ενημερωση, και εγω, φορολογουμενος Ελληνας πολιτης ειμαι! Ο,τι πληρωνεις εσυ για θρανια πληρωνω και εγω!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Μπαίνω που και που και γω σ αυτα τα θέματα τα ''πολιτικά'' και το μόνο που βλέπω είναι κουρδισμένα στρατιωτάκια να λένε το ποιηματακι τους εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων και posts.. είτε απ την μια μερια (μάθητες, μεταναστες, αναρχικους, κτλ) είτε απ την άλλη (μπατσους, φασιστες, κτλ) και να πουλάνε τσαμουκα εκατέρωθεν...Επίσης οι απόψεις τους είναι τουλάσχιστον τιτανοτεράστιες και θα πρεπει να σέβονται καθολικά. Υπάρχει και κάτι που λέγεται κοινή λογική το οποιό έχει μάλλον ξεχαστει προ πολλού.... Οι καταλήψεις στα σχολεία όπως είπαν και άλλα παιδια γινονται και γινονται για τον χαβαλέ και στα πανεπιστημια γιατι υπάρχουν τα κομματοσκυλα που παιρνουν παντα την γραμμη απο το κόμμα. οποιος υποστηριζει το αντιθετο η δεν πήγε σχολειο η το δικο του σχολειο ηταν η εξαιρεση. Οι συνφοιτητες μου που ερχονταν να ψηφισουν καταληψη για το καθισιο επισης ήταν παρα πολλοι (και εγω καποιες φορες αναμεσα σε αυτους) Προφανός και υπαρχουν προβλήματα στην παιδία τα οποιά ποτε όμως δεν λυθηκαν έτσι ουτε τοτε ουτε τωρα ουτε ποτε. Και προφανως ένα 15χρονο δεν είναι σε θεση να κρινει και να παρει αποφάσεις γι αυτες. Γι αυτο αλλοι αποφασίζουν γι αυτο και το κάνουν υποχέιριο. Συντονισμενες προσπάθειες δεν υπηρχαν ουτε υπάρχουν ακριβως γιατι αντι να καθόμαστε να βρικουμε σημεία κοινα για να κάνουμε κάτι όλοι μαζι προτιμάμε να το παιζουμε αυθεντίες και να κραζουμε όλους τους άλλους με τον συνηθη κομψο τροπο μας δειχνοντας την τρομερή ανατροφή μας. Ποσες φορες δεν έχω βρεθει σε συζητησεις εκπεδαιτικών που λιγω πολυ υποτηριζουν οτι οι μαθητες θα έπρεπε να το κάψουν το μπουρδέλο γιατι τιποτα δεν δουλευει γιατι μπλα μπλα, μπλιαχ μπλιαχ ...Αφοι είναι τοσο επαναστατες και καλα γιατι δεν βγαινουν αυτοι μπροστα? τι τους πήραν τα χρονια? Μην χ3σω... Η αστυνομία θα μπορούσε θεωρητικά να πάει οπου θέλει αρκει να μην δίνει το παραμικρο δικαίωμα... Απο την στιγμη που οι μπατσοι είναι ανεκπαιδευτοι / ανειδεικευτοι /ηλιθοι / οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ θα έπρεπε να επιτρέπεται η είσοδος τους σε σχολεια /πανεπιστημια κτλ. Προκαλουν και προκαλουνται με ασχημα τις περισσοτερες φορες αποτελέσματα λόγω της απειριας /αμαθειας τους. Είναι πολυ έυκολο για όλους εμάς να λεμε να ο ενοχος τον πιασαμε ωρε λεβέντες. Ποσοι απο σας ρε παληκαρια εχετε σκεφτει λιγο πιο πίσω απο αυτο που βλεπουμε... Γιατι οι μαθητές κανουν αυτα που κανουν? 1) γιατι είναι απλα τσογλανια 2) γιατι τα χουν παιξει που όταν γυρνανε απτο σχολειο πρεπει μεχρι τις 1:00 τα μεσανυχτα πρεπει να διαβασουν να πανε στα φροντισηρια και καπου πρεπει να ξεσπάσουν και αυτοι εστω κααι με όλους τους λάθος τρόπους 3) Γιατι νομιζουν οτι θα ετσι θα λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν Γιατι οι γονείς είναι τοσο αδιαφοροι? 1) γιατι καναν παιδια στα 18 και τωρα τα βαρεθηκαν / χωρισαν / δεν τους δινουν την απαιτουμενη προσοχη και αυτα θα κανουν κατι για να την βρουν 2) τους δινουν ενα 100ε και νομιζουν οτι καλυψαν τις αναγκες τους συναισθηματικες και υλικες 3) ηταν κότες αυτοι και καμαρώνουν τα παιδια τους που τα σπανε και είναι ψαγμένοι και αντιδραστικοι... Γιατι οι μπατσοι είναι τοσο ανικανοι? 1) γιατι βολευει καποιους να κατηγορουν τους κακούς μπατσους και να μην βλεπουν τα σκατα των απο πάνω (πολιτικών κτλ...) 2) γιατι οταν ήταν μικροι ηταν της καρπαζιας και τώρα βρηκαν ευκαιρια να επιβληθούν 3) γιατι γουσταρουν μεν αυτο που κάνουν και προσπαθουν να το κάνουν καλα αλλα δεν ξέρουν , δεν έχουν τα μέσα, τελικώς βρισκονται σε ένα σάπιο συστημα Χαιρομαι λοιπόν που όλα τα ξεφτερια εδω μέσα εβγαλάν το συμερασμά τους διαμονοποιησαν (πωπω τι λεω ο πουστης!) μια κοινονικη ομάδα ( ειτε μπατσους είτε μαθητες ειτε γονεις) και πήγαν να κοιμηθουν με την συνειδηση τους ήσυχη. Σας εχω νέα μαγκες! Η σωστη απάντηση είναι οτι φταιμε όλοι εμεις και σεις που απαρτιζουμε μια σαπια κοινωνια υπεραπλουστευοντας σηματικα προβληματα σαν κι αυτο συμφωνα με το πως μας βολευει.. Στην ζωη υπαρχουν πραξεις που φερνουν άλλες πράξει και εχουμε αιτια / αφορμή και αποτελεσμα. Εχουνε μεινει καθολού σκεπτομενοι ανθρωποι σ αυτη την χωρα? Βαρεθήκα να υπερασπίζομαι πχ. τον μαθήτη και να λεω τον πχ. μπάτσο κακό και ο καθε μαθητής για μου δείξει ποσο καλα έκανα να βριζει / χτυπάει / σπαει κανοντας με να μείνω μαλάκας, κι απο την άλλη ο μπατσος να βαραει / βριζει για να δειξει την ανωτεροτητα του... Συγγνώμη για το σεντονι απλα είπα να πώ και γω τις σκέψεις ενώς ανθρώπου που σε μέρικα χρονια θα εγκαταλειψει αυτη την χωρα λογο της απιστευτης βλακειας που την δέρνει απ όλες τις μεριες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες