Jump to content
nuntius

Αστυνομία σε σχολείο

Recommended Posts

Εσύ, σοβαρά τώρα, γεννήθηκες συντηρητικούρα; Λοβοτομημένος κι ευνουχισμένος παιδιόθεν;

Θα χαρώ να σου το απαντήσω καταλλήλως face to face αυτό.

Μέχρι τότε κάτσε πίσω από το πληκτρολόγιο και κάνε τον τσάμπα μάγκα... :bye:

ολο αστειες γενικοτητες γραφεις.επιχειρηματα του στιλ ακουσα απο το μπαντζανακη της ανηψιας του 3ου ξαδερφου κλπ κλπ απλα λαικιζουν.

οσο για το bold προσεχε τη προτεινεις...

δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη.

Γενικότητες;;; Από προσωπική εμπειρία γράφω τα όσα γράφω, μέσα από αυτά που έχω βιώσει. Έχω υπάρξει και μέλος 15μελούς στο σχολείο μου και ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν τα πράγματα...

Τώρα αν δεν συμφωνούν τα βιώματα μου με τις δικιές σου απόψεις, με συγχωρείς κιόλας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο σχολείο μας πάντως στη πατρα που προσπαθήσανε να κάνουν κατάληψη κάποιοι , το τζαμί το έσπασε ο διευθυντής ....

Αλλά φέτος μάλλον θα ναι πρώτη χρόνια που δεν θα γίνει κατάληψη.

Πάντως επειδή και εγώ μαθητής είμαι και ξέρω , καταλήψεις για σωστούς λόγους σπάνια γίνονται -μη πω καθόλου-

Οι λόγοι κατάληψης είναι να χάσουμε μάθημα και να πάμε για βόλτα ή καφέ , να κάνουμε μάθημα με το φροντιστήριο ώστε να δούμε ελεύθερο το απόγευμα και να πάμε γυμναστήριο ή επειδή το 2ο Λύκειο έκανε κατάληψη και εμείς είμαστε τα μόνα φλωρακια που δεν θα κάνουμε.

Θυμάμαι μια χρόνια είχε γίνει κατάληψη επειδή η τυρόπιτα ήταν στρογγυλή.(πάντως έχει ένα ποιντ αφού δεν θα ξες απο που θα ξεκινήσεις χεχε ) και οι καθηγητές δε κανά τίποτα....

Και οι περιπτώσεις ζημιών συνήθως γίνονται απο αναρχικούς μαθητές (κάνοντας προπόνηση για την επόμενη πορεία...)

Επίσης η αστυνομία δεν θα πρέπει να μπαίνει σε σχολεία όπως οποιοδήποτε εξωσχολικος.

Αυτά.

Σουτ βρε τι είναι αυτά που λες;;; πρόσεχε μην σου την πέσουν οι "προοδευτικοί" παλιοσυντηρητικούρα!

Η ιστορία με τις καταλήψεις είναι γνωστή εδώ και χρόνια,και μιας και λύκειο πηγαίνω ακόμα και ξέρω τι γίνεται,θα πάρω το μέρος του "μπάτσου"

Πρέπει να δείτε απλά ποιοι είναι οι μπροστάρηδες της διεκδίκησης των δικαιωμάτων των μαθητών.Ζητάει ενισχυτική διδασκαλία ο μαθητής που ποτέ του δεν άνοιξε βιβλίο,ζητάει επιπρόσθετα κονδύλια για τα σχολείο ο μαθητής που το καλοκαίρι μουντζόυρωνε τους τοίχους του σχολείου και απαιτεί ενίσχυση της δωρεάν παιδείας αυτός που μαζί με τα φιλαράκια του την γράφει στα φρύδια του κάθε μέρα και κάνει τη ζωή όλων δύσκολη γιατι ο ίδιος "δεν γουστάρει".

Μιλάμε για καταστάσεις που η υποκρισία και η νοοτροπία της αρπαχτής και του "να χάσουμε μάθημα" προκαλεί αηδία. Για να μην αναφερθούμε στις πρακτικές που χρησιμοποιούνται για να δωθεί απο τους υπόλοιπους μαθητές το "ναι" στην κατάληψη.Ένας θεσμός σάπιος ως το κόκκαλο,που θυμίζει γενικότερα πως λειτουργούν όλοι οι θεσμοί σε αυτήν την χώρα.Κρίμα,γιατί σε λίγα χρόνια θα αποκαλούνται όλοι αυτοί "παραγωγική τάξη της Ελλάδας".

Όποιος θέλει να διεκδικήσει σοβαρά τα αιτήματά του-γιατί αιτήματα υπάρχουν πολλά-δεν έχει παρά να οργανωθεί με τους συμμαθητές του που νοιάζονται πραγματικά,να συζητήσει με τους καθηγητές του και μαζί να κάνουν τον αγώνα τους με κάθε επισημότητα,με σοβαρότητα και συναίσθηση όσων κάνουν και όσων θέλουν να πετύχουν. Με την κατάληψη του εκβιασμού,του φραπέ και του βανδαλισμού μόνο να χάνει το δίκιο του μπορεί.

Άλλος "συντηρητικός" και "ευνουχισμένος" από εδώ... Από τον τρίτο ξάδερφο θα τα άκουσε και αυτός αυτά...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η δουλεία της αστυνομίας είναι να μην γίνεται,όντως το ΄΄γιατί΄΄ μάλλον τους εκπαιδευτικούς αφορά περισσότερο.

Το θέμα δεν είναι γιατί ένα παιδί κάνει χόρτο στο σχολείο ,αλλά γιατί κάποιος (τις περισσότερες εξωσχολικός )να σπρώχνει και να ''χαλάει'' τα παιδιά του σχολείου

Τα παιδιά που πάνε σχολείο που κάνουν είναι ακόμα παιδιά ,που έχουν παρασυρθεί ,και να τα πιάσει ο αστυνομικός για να τα επιπλήξει θα το κάνει.Τα άλλα είναι τα τσογλάνια,αυτά που έχουν τελειώσει το σχολείο..

Τι φοβάστε ότι θα γίνει,ότι θα πλακώσει η εκάμ στα γυμνάσια και θα καθαρίζει κόσμο;ή μήπως θα στηθούν κλούβες ματ απ' έξω και θα ξυλοφορτώνουν τους μαθητές ,όταν κάνουν γενικές συνελεύσεις;..Πιστεύω ,ότι η κατάργηση θα βοηθούσε με την έννοια ότι η αστυνομία -όταν χρειάζεται-να μπορεί άμεσα να επέμβει για να προστατέψει τους μαθητές,το σχολείο.Δεν με ενδιαφέρει αν ο αστυνομικός περνά ή όχι τη πόρτα με ενδιαφέρει η ασφάλεια του σχολείου...

Ισως είμαι αθώος δεν ξέρω...

*το άμεσα το σημειώνω,γιατί όλοι θα θυμάστε πέρσυ,πρόπερσυ στα κανάλια (είχαν γίνει επεισόδια στο κέντρο και άγνωστοι είχαν καμπερωθεί στην νομική ,που ήταν υπο κατάληψη

και φτιάχναν μολώτοφ ,κάναν ζημιές κ.α. ) που ρώταγαν ΄΄η αστυνομία γιατί δεν επαινέβει΄΄ (αφού και καλά είχε αλλάξει ο νόμος περί ασυλίας κι επιτρεπόταν η αστυνομία να μπει σε συγκεκριμένες περιπτώσης αφού πρώτα πάρει την άδεια),ο Πρύτανης έλεγε ''εγώ την κάλεσα την αστυνομία,αυτοί δεν ήρθαν'' ,οι αστυνομικοί έλεγαν ''για να μπούμε χρειαζόμαστε έγκριση απ το Πρύτανη'' ,την οποία πρέπει να την στείλει με φαξ(πχ),ο Πρύτανης απαντά ''αφού σας κάλεσα στο τηλέφωνο ''και πήγε λέγοντας.....το θέατρο του παραλόγου

Βάιπερ κλάιν ρε τι ασχολείσαι,αφού δεν μιλάει σοβαρά

Τροποποιήθηκε από τον xristos....
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία!!!

Από όταν ήμουν μαθητής θυμάμαι πως γινόντουσαν οι καταλήψεις... έλεγαν οι "μάγκες": "Τι; έκανε το 16ο και το 7ο και δεν θα κάνουμε και εμείς; τι είμαστε κότες;" Ρωτούσες για ποιο λόγο να γίνει η κατάληψη και σου έλεγαν για να χάσουμε κανά μάθημα, για τον χαβαλέ και πίπες μπλε...

Ψηφιζόταν να μην γίνει κατάληψη σε περιπτώσεις, αλλά και πάλι γινόταν γιατί καμιά 20αριά τσογλανάκια με το έτσι θέλω έμπαιναν το βράδυ και το έκλειναν το σχολείο...

Μετά κατά την κατάληψη γινόντουσαν σπασίματα, μπάφοι κλπ κλπ...

Δεν κατάλαβα, τι είναι το σχολείο για να το κλείσουν; τσιφλίκι τους;;; Αν έχουν τα @@ ας κάνουν αποχή, και αν είναι δίκαια τα αιτήματα τους (που κάποιες φορές είναι, αλλά τις περισσότερες γίνεται για τον χαβαλέ, μην κρυβόμαστε) τότε θα είναι μαζική η αποχή και θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα...

Θυμάμαι παιδιά που δεν είχαν χρήματα για να κάνουν ιδιαίτερα και φροντιστήρια και περίμεναν από το σχολείο για να λύσουν απορίες για τις πανελλήνιες κλπ... Με ποιο δικαίωμα του στερείς το δικαίωμα αυτού του παιδιού να πάει σχολείο;

κοιτα, σιγουρα εχουν συμβει και τετοια περιστατικα....αλλα μη τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι!

εχεις μια εμπειρια απο ενα σκηνικο αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν, ισως περισσοτερες, εμπειριες απο το αντιθετο που περιγραφεις.

Το θεμα ειναι οτι ζουμε σε ενα κοσμο κωλοχανειο οπου καθε μερα χανουμε τα παντα.....ας μην κρινουμε την αντιδραση απ'οπου και αν προερχετε!

στην τελικη, το συστημα της παιδεια ειναι τραγικο ...αμφιβαλει κανεις για αυτο?

ποσοι στην Ελλαδα η απο εδω μεσα ακομα, ειναι πτυχιουχοι ανεργοι?? (και χωρις να εχουν κανει καταληψη στο σχολειο τους)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτα, σιγουρα εχουν συμβει και τετοια περιστατικα....αλλα μη τα βαζεις ολα στο ιδιο τσουβαλι!

εχεις μια εμπειρια απο ενα σκηνικο αλλα υπαρχουν και αλλοι που εχουν, ισως περισσοτερες, εμπειριες απο το αντιθετο που περιγραφεις.

Το θεμα ειναι οτι ζουμε σε ενα κοσμο κωλοχανειο οπου καθε μερα χανουμε τα παντα.....ας μην κρινουμε την αντιδραση απ'οπου και αν προερχετε!

στην τελικη, το συστημα της παιδεια ειναι τραγικο ...αμφιβαλει κανεις για αυτο?

ποσοι στην Ελλαδα η απο εδω μεσα ακομα, ειναι πτυχιουχοι ανεργοι?? (και χωρις να εχουν κανει καταληψη στο σχολειο τους)

Δεν μιλάω για ένα και μόνο περιστατικό... Μιλάω για περιστατικά όλα τα χρόνια που ήμουν γυμνάσιο λύκειο... Κάθε χρονιά σχεδόν γινόντουσαν καταλήψεις και οι λόγοι ήταν γελοίοι...

Δεν διαφωνώ πως δεν υπάρχουν σημαντικότατα προβλήματα στην παιδεία. Περισσότερα ίσως τώρα από όταν ήμουν εγώ μαθητής. Εμείς δεν μείναμε ποτέ από βιβλία πχ, και πάντα τα παιδιά που ήταν από χωριά τα έφερνε το ΚΤΕΛ κανονικά.

Αυτό που λέω είναι πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι καταλήψεις γίνονται από άτομα που απλά θέλουν να χάσουν μάθημα! Διαφωνείς;

Διαφωνείς ότι είναι άτομα (και καθηγητές πολλές φορές) που πρόσκεινται σε πολιτικά κόμματα και μηχανισμούς, που διοργανώνουν και παροτρύνουν κάποιους μαθητές για τις καταλήψεις; Με το χέρι στην καρδιά απάντησε μου...

Ναι στην πάλη για τα δικαιώματα, αρκεί να ξέρεις όμως για το τι παλεύεις (και όχι για τρίγωνες τυρόπιτες και έλλειψη καπνιστηρίου) και να διαλέγεις σωστά τον τρόπο που θα παλέψεις. Η κατάληψη δεν είναι ένας τέτοιος τρόπος! Μόνο κακό κάνει στους μαθητές που πραγματικά το έχουν ανάγκη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τότε κάτσε πίσω από το πληκτρολόγιο και κάνε τον τσάμπα μάγκα... :bye:

Να και οι απειλές... τσσσσσσσσσσσσ οπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν καθε σχολείο έστελνε συνεχώς επιστολές και επιτροπές στο υπουργείο με τα προβλήματα που έχει,ελήψεις κλπ περισσότερη σκοτούρα θα τους ήτανε(σκοτούρα για το υπουργείο,μην παρεξηγηθώ).Ταυτόχρονα οι καθηγητές να αναλάμβαναν πρωτοβουλία και να διδάσκαν όπως μπορούσαν υπάρχουν παλιά βιβλία υπάρχουν φωτοτυπίες ,υπάρχουν τρόποι αν το θελήσουν-απλα δεν το θέλουν.Για να πάμε μπροστά πρέπει λίγο να κουνηθούμε και εμείς μην τα περιμένουμε όλα απ τους επάνω-πχ στείλτε μας πούλμαν αλλιώς δν κάνουμε μάθημα,σε ποιόν κάνεις κακό έτσι ρε φίλε στον υπουργό ή στα παιδάκια;.

Στις επαρχίες οι γονείς να πέρνουν όσα παιδιά μπορούν να τα πηγαίνουν στο σχολείο,το ίδιο και οι καθηγητές ,είναι δυνατόν τα παιδιά να μην μπορούν να πάνε σχολείο και να σκάει ο διευθυντής (1 άτομο) με την μερσέντες(που χωράει πέντε παιδάκια=1/5 της τάξης) ; όχι ρε φίλε να μαζέψεις τα παιδιά απ το δρόμο και να τα φέρεις στο σχολείο...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ θέληση ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..

Οι καταλήψεις ωστόσο και αποχές για το χάσιμο του μαθήματος έχουν μια βάση(άτυπα),ότι το εκπαιδευτικό σύστημα και ο φόρτος των μαθημάτων ασκεί μεγάλη πίεση στα παιδιά,έχουμε σκληρό εκπαιδευτικό σύστημα(για αυτό βέβαια βγάζουμε και μυαλά,τα οποία τα εξάγουμε κυρίως).Μακάρι να βρισκόταν κάποιος,που πάνω από όλα να συμερίζεται τους μαθητές, και να ελάφρωνε λίγο αυτή την πίεση.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο γραφομενα ατομων εδω μεσα δυστυχως επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι ειμαστε απλα τραγικοι(εννοω σαν χωρα και κοινωνια). Εχουμε απολυτη ελλειψη "πραγματικης" παιδειας και εν μεσω κρισης στην χωρα του χαος τα πραγματα γινωνται χειροτερα.(Εννοειται πως αυτο δεν ισχυει για ολους ευτυχως γιατι αλλιως δεν θα ειχαμε καμια ελπιδα πραγματικα).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μιλάω για ένα και μόνο περιστατικό... Μιλάω για περιστατικά όλα τα χρόνια που ήμουν γυμνάσιο λύκειο... Κάθε χρονιά σχεδόν γινόντουσαν καταλήψεις και οι λόγοι ήταν γελοίοι...

Δεν διαφωνώ πως δεν υπάρχουν σημαντικότατα προβλήματα στην παιδεία. Περισσότερα ίσως τώρα από όταν ήμουν εγώ μαθητής. Εμείς δεν μείναμε ποτέ από βιβλία πχ, και πάντα τα παιδιά που ήταν από χωριά τα έφερνε το ΚΤΕΛ κανονικά.

Αυτό που λέω είναι πως στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι καταλήψεις γίνονται από άτομα που απλά θέλουν να χάσουν μάθημα! Διαφωνείς;

Διαφωνείς ότι είναι άτομα (και καθηγητές πολλές φορές) που πρόσκεινται σε πολιτικά κόμματα και μηχανισμούς, που διοργανώνουν και παροτρύνουν κάποιους μαθητές για τις καταλήψεις; Με το χέρι στην καρδιά απάντησε μου...

Ναι στην πάλη για τα δικαιώματα, αρκεί να ξέρεις όμως για το τι παλεύεις (και όχι για τρίγωνες τυρόπιτες και έλλειψη καπνιστηρίου) και να διαλέγεις σωστά τον τρόπο που θα παλέψεις. Η κατάληψη δεν είναι ένας τέτοιος τρόπος! Μόνο κακό κάνει στους μαθητές που πραγματικά το έχουν ανάγκη!

ισως στη εποχη τη δικη σου , οπου τα πραγματα απ' οτι λες δεν ηταν και τοσο τραγικα , να γινονταν με τον τροπο που λες...δεν διαφωνω μιας κ ημουν απο τα ατομα που γραφοταν μεχρι και σε θεατρικες ομαδες για να χασει μαθημα :crazy: αλλα σιγουρα αυτο δεν αποτελει κανονα!

Σημερα παντος που το πραγμα βρωμαει απ'οπου και να το πιασεις ...δεν μπορω να κατακρινω μαθητες οταν αντιδρουν με τον οποιοδηποτε τροπο..οσο τωρα για σωστο τροπο και τα λοιπα...μην ξεχναμε οτι μιλαμε για μαθητες 15-17 χρονων..ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο και τα σχετικα..

13 χρονια σχολειο με μορφωση του κωλου, 4-5 χρονια σπουδες σε σαπιο συστημα, χιλιαδες πεταμενα χρηματα βγαλμενα με αιμα....και ποιο το αποτελεσμα ? ανεργεια και 500 ευρω το μηνα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο γραφομενα ατομων εδω μεσα δυστυχως επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι ειμαστε απλα τραγικοι(εννοω σαν χωρα και κοινωνια). Εχουμε απολυτη ελλειψη "πραγματικης" παιδειας και εν μεσω κρισης στην χωρα του χαος τα πραγματα γινωνται χειροτερα.(Εννοειται πως αυτο δεν ισχυει για ολους ευτυχως γιατι αλλιως δεν θα ειχαμε καμια ελπιδα πραγματικα).

Μη φοβάσαι να το πεις.

Σε μια αστυνοκρατούμενη χώρα ορισμένοι ζητούν περισσότερη αστυνομία και περισσότερη

καταστολή.

Και ξύλο αν χρειαστεί.Γιατί όχι;

Έτσι δεν πήγε μπροστά η "πατρίς" από τον εμφύλιο και μετά;

Τι;

Δεν πήγε μπροστά;

Μια χαρά πήγε.Εμένα η οικογένεια μου πλούτισε σ'αυτόν τον τόπο.

Ο παππούς μου ήταν Γερμανοτσολιάς,ο πατέρας μου χουντικός και μετά πότε

στη ΝΔ,πότε στο ΠΑΣΟΚ.

Έτσι επιβιώσαμε και κονομήσαμε. Έτσι πήγαμε μπροστά.

Τώρα το σόι μου στρέφεται προς την ΧΑ.Για να ξεβρομίσει ο τόπος και να βγάλουμε και κανά φράγκο!

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη φοβάσαι να το πεις.

Σε μια αστυνοκρατούμενη χώρα ορισμένοι ζητούν περισσότερη αστυνομία και περισσότερη

καταστολή.

Τι;

Δεν πήγε μπροστά;

στη ΝΔ,πότε στο ΠΑΣΟΚ.

Τώρα το σόι μου στρέφεται προς την ΧΑ.Για να ξεβρομίσει ο τόπος και να βγάλουμε και κανά φράγκο!

Τώρα το πως συνδέεις την άποψη μας κατα των καταλήψεων με τον ναζισμό,τους ακροδεξιούς,τους κρατικοδίαιτους,την κομματοκρατία και την αστυνομική βία μόνο εσύ το ξέρεις

Προφανώς όποιος εκφέρει αντίθετη άποψη όταν πρόκειται για καταλήψεις-απεργίες κλπ ή μπάτσος είναι ή Χρυσή Αυγή ψηφίζει ή βολεμένος του ΠΑΣΟΚ είναι.

Οκ,να μας χαίρεστε λοιπόν! :lipssealed:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Σε μια αστυνομοκρατούμενη χώρα..

Για κοίτα υπόλοιπη ευρώπη,αμερική. :whistling:

Έχω την εντύπωση πώς καταδικάζεις την βία μόνο απ την μία πλευρά :whistling:

Ώπα ώπα η ''πατρίς'' είπες;ρε συ πρόσεχε τι λες θα σε περάσουμε ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ, για ΝΑΖΙ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα το πως συνδέεις την άποψη μας κατα των καταλήψεων με τον ναζισμό,τους ακροδεξιούς,τους κρατικοδίαιτους,την κομματοκρατία και την αστυνομική βία μόνο εσύ το ξέρεις

Προφανώς όποιος εκφέρει αντίθετη άποψη όταν πρόκειται για καταλήψεις-απεργίες κλπ ή μπάτσος είναι ή Χρυσή Αυγή ψηφίζει ή βολεμένος του ΠΑΣΟΚ είναι.

Οκ,να μας χαίρεστε λοιπόν! :lipssealed:

Ρε συ πώς δεν συνδέονται;το ένα διαδέχεται το άλλο με απόλυτη λογική αλληλουχία.Πρόκειται για ορθό συλλογισμό..

Ασε που ο ναζισμός,οι κακοί μπάτσοι και οι κακοι πλούσιοι δεξιοί,καθώς και οι τίμιοι φτωχοί αριστεροί,οι αδικημένοι αναρχικοί κλπ είναι έννοιες ''πασπαρτού'' ρε συ..τις πετάς όποτε σου κατέβει και παντού κολλάνε.Πώς σε όποιο θέμα και να μπεις(πχ΄΄θέλω κροσάκι΄΄,΄΄θέλω μοτάρντ΄΄,΄΄θέλω τσόπερ΄΄) λένε πάρε ΄΄Άφρικα ή Τράνσαλπ΄΄..ε κάτι τέτοιο

Οταν έχει κολλήσει η βελόνα ρε συ χρόνια ,είναι σαν να προσπαθείς σε έναν που έχει αχρωματοψία να τον κάνεις να αναγνωρίσει το γαλάζιο

SFYlG.jpg

Τροποποιήθηκε από τον xristos....
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:tooth: :tooth:

Εγώ δεν το είπα για σας!

Μην καρφώνεστε έτσι ρε παιδιά...................

Να Nippon Denso είδες πώς το πήρε χαχα

WC-Thats-What-Im-Talking-About.jpg

Εσύ δεν το είπες για εμάς,αλλά εμείς για σένα το λέμε :sopase:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο ενας κατηγορει τον αλλο επειδη απλα δεν συμφωνει με τα πιστευω του! Αυτο βλεπω εγω.

Το προβλημα στα σχολεια και γενικα στη παιδεια ειναι τοσο βαθια ριζωμενο , που ουτε με καταληψεις ουτε με μπατσικα ουτε με τιποτα δεν λυνετε...

Το σχολειο θα επρεπε να διδασχει βασικους κανονες σωστης κοινωνικης συμπεριφορας και γενικες γνωσεις πρωτα και επειτα μαθησιακες...

Ετσι οι μαθητες θα ειχαν αγαπη για το σχολειο και την μαθηση και δεν θα γινοντουσαν καταληψεις ουτε καταστροφες ουτε τιποτα.

Πως να μην γινονται καταστροφες; Αφου ο μαθητης μισει το κωλο βιβλιο που απο μικρο τον βαζανε να το αποστηθιζει και μετα απο 1 βδομαδα δεν θυμοταν τιποτα...Αφου διαβαζει ολο το βιβλιο και στις εξετασεις πεφτουν θεματα απο βοηθηματα; Πως να μην παει φροντιστηριο; Πως να μην μισει το σχολειο ξανα;

Και το ξαναλεω:

Ολα ειναι θεμα ΚΑΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ας λετε οτι θελετε μερικοι μερικοι....

Τροποποιήθηκε από τον DionisisDig

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μέχρι τότε κάτσε πίσω από το πληκτρολόγιο και κάνε τον τσάμπα μάγκα...

Δηλαδή, πώς ακριβώς θα μου το απαντήσεις face-to-face, και γιατί δεν μπορείς από 'δω; Και πώς ακριβώς έκανα τον τσάμπα μάγκα; Και τι ακριβώς αρνείσαι από το παραπάνω; Δεν είσαι συντηρητικούρας;

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φταινε ουτε τα παιδια ουτε η αστυνομικη, αλλα οι γονείς που τα παρατησαν και τα αφισαν χωρις ονειρα και ελπιδα παρα μονο με οφθαλμαπατες.Ειμαι 18 και κοιτώ συνεχεια γυρω μου και αναρωτιεμαι μα τι γινεται,τι κανουν , γιατι χωριζεται ο λαος σε αναρχικους σε φασιστες,σε μορφωμενους και αγραματους;Δεν μπορουν να καταλαβουν πως χωρις μορφωση δεν θα κα καταφερουν τιποτ!α ; κατι τετοια βλεπω και λεω οτι σε λαθος εποχη γεννηθηκα...Κριμα στα παιδια αυτα γιατι δεν εφταιξαν σε τιποτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι λες ρε φιλε που δε θα μπουκαρει ο αστυνομικος στο σχολειο, δε καταλαβα καλα ;;;

Το καθε αρχιδακι εκει μεσα σε καθε καταληψη σπαει μια 50αρια καρεκλες μια 30αρια θρανια, καμια 10αρια τζαμια, πλακακια, μαρμαρα ιστοριες κλπ ... και τα πληρωνουμε εμεις ολοι οι φορολογουμενοι;;

Να μπει ο καθε αστυνομικος (ή μπάτσος - sic) και οπως ειναι να τα στειλει στο αναμορφωτηριο μαζι με ντραβαλα για τους γονεις τους βεβαιως βεβαιως.

Αει σιχτιρ απο κει δηλαδη...

Τα μαλακιστηρια στο βιντεο, τι κραταγανε, κομματια απο θρανιο ;; Αυτο το γαμημενο θρανιο ποιος το πληρωσε και με ποιο δικαιωμα αυτα το σπαζουν;

Τραβα δες καμια ειδηση λεω 'γω να ανοιξει το ματι σου, να παρεις μια γευση του τι γινεται μεσα στα σχολεια οταν κανουν αυτη την πανεμορφη και ιδιοφυη "καταληψη" ....

+1.000.000 και παει λεγοντας :worthy::clapping2:

Εγω φιλε καθηγητη οταν ημουν στην ηλικια τους ελεπα αστυνομικο και τα εκανα πανω μου.Τωρα με τον ψευτο προοδευτισμο των γονιων και καλα και τον τσαμπουκα τους αυτα τα αρχιδακια πουλανε ψευτοτσαμπουκα και το παιζουν μεγαλοι κανοντας εκτροπα μεσα στα σχολεια και πληρωνε φουκαρα Ελληνα τα σπασμενα.Ε ρε βουρδουλα και βρεγμενη σανιδα στα "αθωα" αυτα παιδακια που χρειαζεται μαζι με τον προστατη τους τον Λαζοπουλο τον τιμητη των παντων!

ρεεεε αι σιχτιρ λεωωωωω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη φοβάσαι να το πεις.

καταστολή.

Τι;

Δεν πήγε μπροστά;

στη ΝΔ,πότε στο ΠΑΣΟΚ.

μην ξεχνάς την γενιά του πολυτεχνείου και αυτους που φωνάζαν κάποτε ψωμί παιδεία ελευθερία

ερώτηση τόσα χρονιά στην μεταπολίτευση κυβερνάνε Γερμανοτσολιάδες χουντικοί? οι αυτοι που κάποτε το έπαιζαν αριστερού ??? όλοι εχουν ριξει το δικό τους γ@ν^& στον λαό να δω πότε θ α σταματήσουμε να υποστηρίζουμε

Τροποποιήθηκε από τον A.K.A. SonIC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω φιλε καθηγητη οταν ημουν στην ηλικια τους ελεπα αστυνομικο και τα εκανα πανω μου.

Ενώ τώρα?

Μου κάνει εντύπωση πάντως ρε παιδιά.. Μπαίνετε οι περισσότεροι εδώ και γράφετε "φταίνε οι άλλοι, χρειάζονται ξύλο αυτοί, βούρδουλα κλπ". Πάντα οι άλλοι κακοί, πάντα οι άλλοι να τιμωρηθούν, πάντα οι άλλοι φταίχτες, εμείς συνέχεια καλοί, πάντα ξέρουμε τι χρειάζεται σε ποιόν.

Σε ένα post που απο την αρχή ξεκίνησε με αυτόν που το έγραψε να λέει "φταίω εγώ και το συνάφι μου"...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι καταληψεις σε σχολεια και πανεπιστημια πρεπει να απαγορευτουν.

Με το να ειναι κλειστο το σχολειο ή το πανεπιστημιο, το μονο που γινεται ειναι να ξεφτιλιζεις ακομα περισσοτερο τις σπουδες σου (που ειναι ηδη χαμηλου επιπεδου). Εμεις που ημαστε στην 4η δεκαετια της ζωης μας πλεον, γυρνωντας πισω βλεπουμε οτι δεν εγινε τιποτα με τετοιες αντιδρασεις. Βγες στο δρομο, φωναξε, αλλα μην κανεις ζημια στη μορφωση σου.

Επισης εχουν κοστισει παρα πολλα χρηματα σε ζημιες. Πριν απο 10χρονια θυμαμαι περνωντας εξω απο σχολειο, πετουσαν θρανια απο τον 1ο οροφο να σπασουν τα ξυλα, και μετα τα καιγανε σε ενα βαρελι. Αυτα τα παιδια θα ειναι σημερα υγιεις ελληνες πολιτες...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενώ τώρα?

Μου κάνει εντύπωση πάντως ρε παιδιά.. Μπαίνετε οι περισσότεροι εδώ και γράφετε "φταίνε οι άλλοι, χρειάζονται ξύλο αυτοί, βούρδουλα κλπ". Πάντα οι άλλοι κακοί, πάντα οι άλλοι να τιμωρηθούν, πάντα οι άλλοι φταίχτες, εμείς συνέχεια καλοί, πάντα ξέρουμε τι χρειάζεται σε ποιόν.

Σε ένα post που απο την αρχή ξεκίνησε με αυτόν που το έγραψε να λέει "φταίω εγώ και το συνάφι μου"...

Τωρα ειμαι 38 χρονων και εχω την δικη μου κριση και προσωπικοτητα.Μιλαω οταν ημουν στην ηλικια τους.Ναι φιλε μου φταινε οι γονεις και ενδεχομενως οι καθηγητες απο την δικη μου γενια θα ελεγα και μετα.Και μη μου πεις εγω τι εκανα για να το διορθωσω αυτο γιατι δεν θα κατσω εγω να παιδαγωγησω το παιδι του αλλου.Την συ,βουλη μου ναι θα την δωσω αλλα μεχρι εκει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βλεπουν τους απλυτους που κανουν καταληψεις στα πανεπιστημια και κανουν τα ιδια

Ποιοι ειναι οι απλυτοι ρε καθαρε?

+1.000.000 και παει λεγοντας :worthy::clapping2:

Εγω φιλε καθηγητη οταν ημουν στην ηλικια τους ελεπα αστυνομικο και τα εκανα πανω μου.Τωρα με τον ψευτο προοδευτισμο των γονιων και καλα και τον τσαμπουκα τους αυτα τα αρχιδακια πουλανε ψευτοτσαμπουκα και το παιζουν μεγαλοι κανοντας εκτροπα μεσα στα σχολεια και πληρωνε φουκαρα Ελληνα τα σπασμενα ρε βουρδουλα και βρεγμενη σανιδα στα "αθωα" αυτα παιδακια που χρειαζεται μαζι με τον προστατη τους τον Λαζοπουλο τον τιμητη των παντων!

ρεεεε αι σιχτιρ λεωωωωω

Χαιρομαι που δεν θα κανεις παιδια( απο οτι φαινεται.)

χαιρεσαι που φοβοσουν την αστυνομια ε? Μηπως τους θαυμαζες κιολας και ηθελες να τους μοιασεις?

Αυτοι (τ αρχιδακια) πουλανε ψευτοτσαμπουκα , οπως λες, αλλα εσυ δεν πουλας τιποτα Κωστα. Εσενα σε περιοδο κρισης που μας εχουν ξεσκισει κοιταξες να παρεις την μηχανη των ονειρων σου με 70 δοσεις. Αυτο σε εκαιγε εσενα.

Ασε καποιους αλλους να τους καινε αλλα πραγματα. Καλα εισαι εκει που ζεις

''Πληρωνε φουκαρα ελληνα.τα σπασμενα.''

Αυτα σε ενοιαξαν ε? το οτι το 50% των εργαζομενων δεν εχει να φαει και το αλλο 50% ειναι ανεργοι και πραγματικα πεινανε δεν σου λεει κατι.

Τα χαρατσια, το φπα , το τελος ανασφαλιστου, η βενζινη, κλ κλπ δεν σε νοιαζουν, 5 θρανια κατεστρεψαν το εθνος μας ε?

Ερε βουρδουλας που σου χρειαζεται εσενα,αντι για αυτα τα ''αρχιδακια''

Και μονο που τολμας να χαρακτηριζεις ετσι παιδια, ειναι ντροπη.

Λυπαμαι.

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...