Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Οι Δαπητες και οι Πασπητες δηλαδη ε? Ειδικα στα πανεπηστιμια αυτο δεν ισχυει ( περι εξωσχολικων) . Τουλαχιστον οσο μπορω να ξερω. Γιατι παντα οποιος κλεινει το σχολειο ειναι αναρχικος? Με ποια λογικη τον βαφτιζουμε αναρχικο? Και όμως... 9 στις 10 σχολές στο Πανεπιστήμιο κλείνουν με φοιτητές από άλλες σχολές... Και ως επί το πλήστον τις κλείνουν οι ΠΚΣίτες και οι ΕΑΑΚίτες. Ξέρεις τι είναι να κάνεις γενική συνέλευση στην σχολή σου για το αν θα γίνει κατάληψη και επειδή το αποτέλεσμα κλείνει προς το ΟΧΙ να σκάει τηλεφωνάκι από αναρχοάπλυτα αιωνόβιο φοιτηταριά και να πλακώνουν καμιά 50αριά άτομα άσχετα με την σχολή και να την κλείνουν;;; Έχεις μπει μέσα σε Πανεπιστημιακή σχολή εν καιρώ κατάληψης να δεις τι γίνεται και τι είδους άτομα είναι μέσα; 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=opPBbU9ZZAM 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Θυμήθηκα εκείνους τους αναρχοάπλυτους φοιτητές που έκαναν κατάληψη και πέθαναν για να ρίξουν τη χούντα! Θυμάστε; Τοτε με το πολυτεχνείο... Τα αρχιδάκια... Είμαι σίγουρος οτι και για αυτό στεναχωρήθηκαν πολλοί απο σας εδώ... Δίκιο έχετε και γκρινιάζεται για τον "αστυνομικό που μπήκε μέσα, έπρεπε να μπει κανα τανκς να σκοτώσει 5-6 πιτσιρίκια, να τους δώσει ένα μάθημα! Να μάθουν να μη σπάνε θρανιά άλλη φορά! Αμα πια με τα αρχιδάκια τους "νεοέλληνες"... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 trolareis τωρα μαν??? τσιμπάω.. δεν τα εννοείς έτσι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Θυμήθηκα εκείνους τους αναρχοάπλυτους φοιτητές που έκαναν κατάληψη και πέθαναν για να ρίξουν τη χούντα! Θυμάστε; Τοτε με το πολυτεχνείο... Τα αρχιδάκια... Είμαι σίγουρος οτι και για αυτό στεναχωρήθηκαν πολλοί απο σας εδώ... Δίκιο έχετε και γκρινιάζεται για τον "αστυνομικό που μπήκε μέσα, έπρεπε να μπει κανα τανκς να σκοτώσει 5-6 πιτσιρίκια, να τους δώσει ένα μάθημα! Να μάθουν να μη σπάνε θρανιά άλλη φορά! Αμα πια με τα αρχιδάκια τους "νεοέλληνες"... Πολλοί θα θέλουν να πουν πως δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο. Ετσι ειχα ακούσει και εγώ αυτο το παραμύθι (πολύ παλιά και είχα πει "ολα παίζουν") μέχρι που μου είπε η μάνα μου πως είχε χάσει μια φίλη της εκεί. κλασσικά... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2012 από τον Lektikos Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 καλα μην τουσ βγάζουμε και αθώους περα απο τους πραγματικούς ηρωες εκείνης της μέρα που πέθανναν η ζούνε στην αφάνια που απλά πολέμησαν για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (respect) ΤΑ υπόλοιπα ΛΑΜΟΓΙΑ απο εκει μέσα καντάντησαν την χώρα εδω που είναι φάγαν φάγαν φάγαν σορυ αλλα η γεννία του πολυτεχνίου έχει το μεγαλύτερο φταίξιμο για την καντάντια μας αυτοι κυβερνάνε αυτοί μας μεγάλωσαν αυτοι μας δώσανε τις σάπιες αξίες μας (κλέψιμο λαμογία σάπιο σύστημα ρατσισμός ανθελληνισμός) αυτοι ανάλαβαν την παιδεία μας και αυτοι (πολιτικοί και ΣΙΑ) ΦΑΓΑΝ τα περισσότερα 2.500 αυτοκτονίες το αίμα ειναι στα δικά τους χέρια 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Ας αλλάξουμε τη χώρα απ τους καναπέδες! Ξύλο σε όσους διαμαρτύρονται με πορείες και καταλήψεις! Ζήτω η χούντα! Release the tanks! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) ότι πρέπει να φάει ξύλο κάποιος εσύ το έχεις στανταρ ...αυτό που διαπραγματεύεσαι είναι το ποιός πρέπει να φάει ξύλο ωραίος τι να πω..το πες και μόνος σου Ζήτω η χούντα *για να μην παρεξηγηθώ,δεν εννοώ εκείνη την χούντα.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2012 από τον xristos.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 ότι πρέπει να φάει ξύλο κάποιος εσύ το έχεις στανταρ ...αυτό που διαπραγματεύεσαι είναι το ποιός πρέπει να φάει ξύλο ωραίος τι να πω..το πες και μόνος σου *για να μην παρεξηγηθώ,δεν εννοώ εκείνη την χούντα.. Ναι ξύλο σίγουρα πρέπει να φάνε πολλοί, για να μην πώ κάτι χειρότερο! Δεν νομίζω τον χίτλερ να τον σταματήσανε με συζήτηση! Σόρρυ αλλά δεν θα κάθομαι να με γ@μ@νε, θα παλέψω για την ελευθερία και τα δικαιώματα μου, και όχι απο τον καναπέ! Οι βολεμένοι που ψηφίζουνε τους ζιγκολό μας επειδή έβαλε το παιδί τους στο δημόσιο να ξύνει τα @@ του και να παίρνει τα λεφτά που πληρώνω εγώ στους φόρους ας κάτσει στον καναπέ του... Ελπίζω να μην έθιξα κανέναν βολεμένο γιατί με τα ποσοστά που παίρνουνε οι πολιτικοί μας μάλλον πάνω απο το 50% τις Ελλάδας είναι βολεμένοι, αρα συνεπώς και πάνω απο το 50% του φορουμ... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 87% των στατιστικών που παρατίθονται στο Internet είναι τελείως φανταστικές. Δεν μιλησε κανεις για ιντερνετ φιλε Προσπαθώ να μην απαντήσω κλπ αλλα οκ πραγματικά δεν με αφήνουν.Ρε παιδιά προς θεού αλήθεια κάποιοι από εμάς ήταν μέχρι πριν λίγα χρόνια μαθητές άλλοι είναι ακόμα και επίσης στο forum υπάρχουν άπειροι φοιτητές και εκπαιδευτικοί. ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΦΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Τέτοιες μ@λ@κίες λέγανε πέρυση τον σεπτέμβριο στο απθ στην νομική που είχαν κλείσει την σχολή μαζί με τους οικονομολόγους που ερχόντουσαν και κανάλια καθηγητές τρομοκρατούσαν τους πρωτοετείς οτι πάει το εξάμηνο είχε χαθεί και είχαν φτάσει να γελάν και οι δαπητες με αυτές τις δηλώσεις Εχεις παει ποτε σου σε καταληψη? Και όμως... 9 στις 10 σχολές στο Πανεπιστήμιο κλείνουν με φοιτητές από άλλες σχολές... Και ως επί το πλήστον τις κλείνουν οι ΠΚΣίτες και οι ΕΑΑΚίτες. Ξέρεις τι είναι να κάνεις γενική συνέλευση στην σχολή σου για το αν θα γίνει κατάληψη και επειδή το αποτέλεσμα κλείνει προς το ΟΧΙ να σκάει τηλεφωνάκι από αναρχοάπλυτα αιωνόβιο φοιτηταριά και να πλακώνουν καμιά 50αριά άτομα άσχετα με την σχολή και να την κλείνουν;;; Έχεις μπει μέσα σε Πανεπιστημιακή σχολή εν καιρώ κατάληψης να δεις τι γίνεται και τι είδους άτομα είναι μέσα; Σωστα οι περισσοτεροι εδω μεσα οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι λενε και οτι διαβαζουν απ το ιντερνετ σε κατα ψευτομπλογκ. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Δεν μιλησε κανεις για ιντερνετ φιλε Εχεις παει ποτε σου σε καταληψη? Σωστα οι περισσοτεροι εδω μεσα οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι λενε και οτι διαβαζουν απ το ιντερνετ σε κατα ψευτομπλογκ. Φιλαράκο έχω πάει σε άαπειρες καταλήψεις έχω κάνει επίσης άπειρες καταλήψεις και σε αντίθεση με εσένα ( ) ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Φιλαράκο έχω πάει σε άαπειρες καταλήψεις έχω κάνει επίσης άπειρες καταλήψεις και σε αντίθεση με εσένα ( ) ξέρω πάρα πολύ καλά τι λέω Καλα καλα οτι πεις Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) ... αστο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 10 , 2012 από τον eftaxias Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 σουαγκ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
trikiklo 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 ...καλά παμε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Καλα καλα οτι πεις Για ποιό λόγο σου φαίνεται απίθανο ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 παντος ...παιρνοντας σαν δειγμα ενα Forum οπως το mybike...καταλαβαινω γιατι ειμαστε η χωρα με τους περισσοτερους εμφυλιους πολεμους στον πλανητη και με τους περισσοτερους νεκρους απο οποιονδηποτε αλλο πολεμο... απο αρχαιοτατων χρονων! :greece: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 παντος ...παιρνοντας σαν δειγμα ενα Forum οπως το mybike...καταλαβαινω γιατι ειμαστε η χωρα με τους περισσοτερους εμφυλιους πολεμους στον πλανητη και με τους περισσοτερους νεκρους απο οποιονδηποτε αλλο πολεμο... απο αρχαιοτατων χρονων! :greece: Καλά αυτό είναι σύνηθες σε όλα τα φόρα, ελληνικά και ξένα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Δεν μιλησε κανεις για ιντερνετ φιλε Δεν ξέρω εάν διαβάζεις αυτή την συζήτηση δια αλληλογραφίας αλλά εγώ την βλέπω σε ένα φόρουμ, στο ίντερνετ, όπου κάποιος πέταξε ένα αυθαίρετο 30%. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Ειδα το βιντεο και αρχισα να διαβαζω τα σχολια ....πολυ γρηγορα ξενερωσα και πηγα κατευθειαν στις τελευταιες σελιδες ειδα οτι δεν αλλαξε και τιποτα σπουδαιο.....η αρχη ειχε πολυ γρηγορα ασχημους χαρακτηρισμους και το τελος ειχε παει 40χρονια πισω..... ....δεν θα σχολιασω τα ατομα που αναφερονται στα "παιδια" τους ως πηθικια! Η δικια μου αποψη για το βιντεο ειναι οτι: Ενας αστυνομικος ηταν εκει για να κανει τη δουλεια του!..ποια ειναι η δουλεια του?..να εκτελει διαταγες φυσικα! Το θεμα μας ειναι πως τις εκτελει.....εδω ειναι λοιπον το λαθος ! Ο αστυνομος αυτος εκανε τον τραμπουκο και ανταλλαξε λογια με 15 -16 -17 χρονων παιδια, κοιτοντας τα εχθρικα και με υφος γ@μιά ολο νταηλικι ασκησε την εξουσια που "νομιζε" οτι ειχε! Υπαρχουν πολλοι λογοι που το εκανε αυτο: δημοσιος υπαλληλος που ειτε κανει καλα τη δουλεια του ειτε οχι θα πληρωθει δεν εχει περασει καταλληλες εξετασεις δεν εχει επισκευθει ποτε τον ψυχολογο της υπηρεσιας, γιατι ειτε πιστευει οτι δεν τον χρειαζεται, ειτε του ειναι πιο ευκολο να εκτονωθει με ενα "γκλοπ" οποτε εχει βρει τροπο να διατηρει την ατομικη του ηρεμια αλλιως δεν εχει παιδεια οι γονεις του ηταν "πηθικια" και πολλοι αλλοι λογοι........................που μπορει να εχει "καθε" ανθρωπος! για τα παιδια το μονο που εχω να πω ειναι οτι μεγαλωνουν σε τσιμεντενια κλουβια μπροστα απο ενα ps3 ακουγοντας ολο τον περιγυρο τους να λεει ποσο κακομοιρα ειναι που δεν εχουν μελλον, που οτι και να σπουδασουν δουλεια δεν θα εχουν ......μια μοιρολατρικη μαλακια δηλαδη ανευ προηγουμενου που φερνει ολους τους νεους στον πατο, φορτωνοντας τους στην πλατη τα ΠΑΝΤΑ Ολα αυτα σημερα φερνουν εμας καμια φορα σε απογνωση και λεμε "να γ@μηθουν ολα" "να τα σπασουμε ολα" "να τους κρεμασουμε ολους" και αλλα πολλα ....δεν θελω να φανταστω τον κυριο με την στολη (του βιντεο) απεναντι μου 15 χρονια πριν, μεγαλωμενος χωρις τις αλανες το κρυφτο το ποδοσφαιρο και τον ενδοιασμο να κατεβασω το χερι λιγο πιο κατω απο τη μεση της στο παρτυ μπας και καταλαβει οτι τη γουσταρω και τα "φτιαξουμε".............πραγματικα δεν θελω να τον φανταστω σιγουρα ομως για καποιους θα ημουν ο αρχηπηθικας! ....ειναι τοσο ξεμπουρδελα ολα που το τελευταιο πραγμα που φταιει ειναι οι νεοι 15 - 17αρηδες! ...ελεος αφηστε τους χαρακτηρισμους και παμε ολοι μαζι μπροστα σε ενα καθρεφτη! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Ενας αστυνομικος ηταν εκει για να κανει τη δουλεια του!..ποια ειναι η δουλεια του?..να εκτελει διαταγες φυσικα! Συγνώμη που βαράω σουτ στο θέμα αλλά με την παραπάνω αντίληψη έχω πρόβλημα, ειδικά όταν εκφράζεται από εκπρόσωπο του νόμου. Εάν δεν κάνω λάθος η δουλειά των αστυνομικών περιγράφεται διαφορετικά σε συνάρτηση με τους νόμους κλπ δηλαδή η περιγραφή της είναι κάτι "να εφαρμόζει τους νόμους μπλα μπλα" και ΟΧΙ "να εκτελεί διαταγές". Πιστεύω αυτό είναι ακόμα ένα πράγμα που έχει καταντήσει την αστυνομία εκεί που είναι. Ο αστυνομικός νιώθει πως η υποχρέωση του είναι απλά να εκτελεί διαταγές, αδιαφορώντας για την νομιμότητα αυτών των διαταγών. Δεν λέω πως έχεις αυτή την αντίληψη εσύ προσωπικά, γενικά τώρα ωρύομαι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Και όμως... 9 στις 10 σχολές στο Πανεπιστήμιο κλείνουν με φοιτητές από άλλες σχολές... Και ως επί το πλήστον τις κλείνουν οι ΠΚΣίτες και οι ΕΑΑΚίτες. Ξέρεις τι είναι να κάνεις γενική συνέλευση στην σχολή σου για το αν θα γίνει κατάληψη και επειδή το αποτέλεσμα κλείνει προς το ΟΧΙ να σκάει τηλεφωνάκι από αναρχοάπλυτα αιωνόβιο φοιτηταριά και να πλακώνουν καμιά 50αριά άτομα άσχετα με την σχολή και να την κλείνουν;;; Έχεις μπει μέσα σε Πανεπιστημιακή σχολή εν καιρώ κατάληψης να δεις τι γίνεται και τι είδους άτομα είναι μέσα; Κοιτα, Μιχαλη, εχεις ενα δικιο. Και εγω το εγραψα καπως ακομψα. Οι Δαπητες και Πασπητες σε γενικες γραμμες δεν θελουν καταληψεις κλπ γιατι ειναι δεξιες παραταξεις και ως γνωστον δεν θελουν να αντιδρουν σε διαφορα. Πολλε ςφορες ομως οταν θελουν οι ιδιοι και συμφωνουν με την καταληψη τοτε γινονται εξαφανιζολ και ετσι φαινεται οτι ολοι οι Εακ κλπ κανουν την δουλεια. Ειμαι λαθος? επισης θα σε παρακαλουσα να σταματησεις εσυ και διαφοροι αλλοι να μιλατε για αλλους και να λετε απλυτους, μια μεριδα ανθρωπων Εκτος του οτι: 1) δεν ισχυει, απλυτοι υπαρχουν παντου ανεξαρτητου ''προελευσης'' (ασχετο, αλλα τα αρωματα για τους πλουσιους απλυτους της Γαλλιας βγηκαν...). 2)Δεν δειχνετε σεβασμο 3) δεν ειναι επιχειρημα. 4) δειχνεις ποσο ψωνιο εισαι και τι θελεις να δειξεις στον κοσμο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Κανενας σεβασμος σε ανθρωπους που χαρακτηριζαν ζωα αυτους που δεν ψηφισαν Τσιπρα. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Συγνώμη που βαράω σουτ στο θέμα αλλά με την παραπάνω αντίληψη έχω πρόβλημα, ειδικά όταν εκφράζεται από εκπρόσωπο του νόμου. Εάν δεν κάνω λάθος η δουλειά των αστυνομικών περιγράφεται διαφορετικά σε συνάρτηση με τους νόμους κλπ δηλαδή η περιγραφή της είναι κάτι "να εφαρμόζει τους νόμους μπλα μπλα" και ΟΧΙ "να εκτελεί διαταγές". Πιστεύω αυτό είναι ακόμα ένα πράγμα που έχει καταντήσει την αστυνομία εκεί που είναι. Ο αστυνομικός νιώθει πως η υποχρέωση του είναι απλά να εκτελεί διαταγές, αδιαφορώντας για την νομιμότητα αυτών των διαταγών. Δεν λέω πως έχεις αυτή την αντίληψη εσύ προσωπικά, γενικά τώρα ωρύομαι. γενικα νομιζω οτι η δουλεια του αστυνομου δεν ειναι να σκεφτεται αλλα οπως ειπα να εκτελει, αυτος που υποτιθεται οτι σκεφτεται ειναι ο ανωτερος του, που υποτιθεται οτι εχει κατσει στα θρανια λιγο παραπανω και εχοντας την αναλογη εμπειρια δινει και τις αναλογα "σωστες" εντολες! Εγω πιστευω οτι φταιει αυτο που λες αλλα αντιστροφα απ'οτι το λες εσυ (αναθεμα και αν καταλαβες ).......δηλαδη τι θελω να πω: αν εκτελουσε κατα γραμμα θα ξεραμε τον υπαιτιο (ή ο νόμος θα ηταν λαθος ή ο ανωτερος)......επειδη ΔΕΝ εκτελει μπαι δε μπουκ(που λεμε) και βαζει την προσωπικοτητα του μεσα (βλ.μισος, νταης, ψυχολογικα κ.α) χανουμε την μπαλα και δεν ξερουμε ποιος φταιει......το κακο λοιπον για μενα ειναι οτι σκεφτονται οχι οτι δεν σκεφτονται! Ειμαι σιγουρος οτι αν περνουσανε σωστα ψυχολογικα τεστ και δεν περνανε αφιλτραριστα οποιον να 'ναι....τα πραγματα θα ηταν καλυτερα......αλλα ποια κυβερνηση θελει κατι τετοιο?? Δυστυχως μεσα στις τοσες χιλιαδες αστυνομικους υπαρχουν και παιδια διαμαντια που εχουν παει με τις καλυτερες προυποθεσεις αλλα δυστυχως τους τρωνε τα "ποσοστα"! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2012 Επειδή πολύς προβληματισμός έχει πέσει για το ποιοί είναι οι άπλυτοι.... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες