Jump to content
deleter210

lifan 125cc problima stin 3h taxitita

Recommended Posts

arxika zito sygnomi gia ta greeklish apla dn ksero gt dn mporo me kanenan tropo na tin alakso sto pliktrologio.:(

tespa, eixa ena kineziko mixanaki apo to alex-pak (xgjao gia osous exoun akousta) 50cc. alaksa monos mou to moter se lifan 125cc kai mou douleuei mia xara ektos apo ena pragma...

otan bazo triti taxitita mou kanei kati perierga. akouo ta granazia na xtipane(an to leo sosta :S ) mou kati kati san na patao miso simplexti k na ton afino. oxi panta kai oxi rithmika....

i dikia mou gnomi einai oti prepei na einai problima sta granazia tis taxititas alla den ksero pola apo to esoteriko ton moter se imiaftomata dustixos... episeis to niotho san na min koumponei kala.. oles oi alles taxitites einai komple!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπορεις στο google να πατησεις greeklish to greek ή δοκιμασε αυτο http://speech.ilsp.gr/greeklish/

το μοτερ το πηρες καινουργιο ή μεταχειρισμενο ? αν το πηρες μεταχειρισμενο πολυ πιθανον να εχει κουρεψει το γραναζι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεταχειρισμένο... και το ίδιο πιστεύω και εγώ... τώρα αυτό πως το αλλάζω μονος μου?? ευχαριστώ κι όλας!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μονος σου για να το αλλαξεις πρεπει να ανοιξεις το μοτερ γαρυφαλλο και θα ειναι μαζι με αλλα γραναζια σε σφινοδρομο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι με ασφαλειες ή πρεσαρισμενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουσιαστικά μου κλοτσάει την τρίτη λες και πατάω συμπλέκτη και κάνει k έναν περίεργο θόρυβο... αλλα μου το κάνει μονο στην τρίτη :S

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξερω αλλα ενος φιλου μου το glx ειχε αυτο το προβλημα και εφτεγε ή φουρκετα(και αυτουνου στην 3η του την πεταγε)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την τρίτη δεν m την πετάει (να μου αλλάζει ταχύτητα δηλαδή) απλός κλοτσάει το μηχανάκι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι και να ειναι εφοσον δεν εχεις γνωσεις δεν μπορεις να το ανοιξεις.δεν ανοιγεται τοσο ευκολα ενα μοτερ και εαν το ανοιξεις ειναι 2 φορες πιο δυσκολο να το κλεισεις.πηγαινε το σε μηχανικο...η βαλε το παλιο μοτερ πανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα