deleter210 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 arxika zito sygnomi gia ta greeklish apla dn ksero gt dn mporo me kanenan tropo na tin alakso sto pliktrologio.:( tespa, eixa ena kineziko mixanaki apo to alex-pak (xgjao gia osous exoun akousta) 50cc. alaksa monos mou to moter se lifan 125cc kai mou douleuei mia xara ektos apo ena pragma... otan bazo triti taxitita mou kanei kati perierga. akouo ta granazia na xtipane(an to leo sosta :S ) mou kati kati san na patao miso simplexti k na ton afino. oxi panta kai oxi rithmika.... i dikia mou gnomi einai oti prepei na einai problima sta granazia tis taxititas alla den ksero pola apo to esoteriko ton moter se imiaftomata dustixos... episeis to niotho san na min koumponei kala.. oles oi alles taxitites einai komple! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 μπορεις στο google να πατησεις greeklish to greek ή δοκιμασε αυτο http://speech.ilsp.gr/greeklish/ το μοτερ το πηρες καινουργιο ή μεταχειρισμενο ? αν το πηρες μεταχειρισμενο πολυ πιθανον να εχει κουρεψει το γραναζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deleter210 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 μεταχειρισμένο... και το ίδιο πιστεύω και εγώ... τώρα αυτό πως το αλλάζω μονος μου?? ευχαριστώ κι όλας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 μονος σου για να το αλλαξεις πρεπει να ανοιξεις το μοτερ γαρυφαλλο και θα ειναι μαζι με αλλα γραναζια σε σφινοδρομο αλλα δεν ξερω αν θα ειναι με ασφαλειες ή πρεσαρισμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deleter210 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 υπάρχει πουθενά πως κάνουμε βίδες έναν κινητήρα? είτε video είτε φωτογραφίες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 Φιλε δν πρεπει να εχει κουρεψει γραναζι.πρεπει να εχει φαει την φουρκετα.....99% Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deleter210 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 ουσιαστικά μου κλοτσάει την τρίτη λες και πατάω συμπλέκτη και κάνει k έναν περίεργο θόρυβο... αλλα μου το κάνει μονο στην τρίτη :S Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2012 μπορει και να εχει στραβωσει η φουρκετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deleter210 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 ναι αλλα γιατί να μην m το κάνει στις άλλες τρεις ταχύτητες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 δεν ξερω αλλα ενος φιλου μου το glx ειχε αυτο το προβλημα και εφτεγε ή φουρκετα(και αυτουνου στην 3η του την πεταγε) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deleter210 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2012 την τρίτη δεν m την πετάει (να μου αλλάζει ταχύτητα δηλαδή) απλός κλοτσάει το μηχανάκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2012 Οτι και να ειναι εφοσον δεν εχεις γνωσεις δεν μπορεις να το ανοιξεις.δεν ανοιγεται τοσο ευκολα ενα μοτερ και εαν το ανοιξεις ειναι 2 φορες πιο δυσκολο να το κλεισεις.πηγαινε το σε μηχανικο...η βαλε το παλιο μοτερ πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες