steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Θα συμφωνησω με Παναγιωτιδη και θα πω οτι το νεο 1000αρι V-Strom εινα μια αποτυχημενη αντιγραφη του 1200GS. Το ειδα απο κοντα στην Κολωνια και δεν μου εκανε καθολου αισθηση. Κατι μεταξυ BMW και Gladius που ειναι επισης πολυ ασχημο, αποτυχια στο τετραγωνο δηλαδη. Κριμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Παναγιωτιδη σε κανα σοβαρο μηχανακι βγαλατε φωτο η μονο πανω στην πομονα? :P εχω πολυ υλικο ...αλλα το εδωσα στον Σταυρο να το χειριστει αναλογος! ...ριξε μια ματια στο vtsrom μεσα απ τα ματια μου! http://youtu.be/L_0TSwhfTIM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 Concept είναι παιδιά μου χαλαρώστε, διατηρώ κάποιες ελπίδες ακόμα.... Πάντως με ένα πιο ωραίο φανάρι μπροστά, πιστεύω θα είναι μία πολύ καλή πρόταση.... Με 17άρη(??) μπροστινό δεν το θεωρώ on-off αλλά μία αντιπρόταση για το versys που δεν το λες και πολύ ομορφότερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 To Versys δεν ξερω αν ειναι ομορφοτερο η ασχημοτερο αλλα ειναι σχεδιαστικα ειναι κατι το εντελως διαφορετικο και απευθυνεται στο γουστο του καθενος μας για το αν θα το αγαπησει η θα το μισησει, ενω με τον καλορυθμισμενο Ι4 κινητηρα θα ριχνει σιγουρα καλη σφαλιαρα στο νεο V-Strom. Το Versys ακολουθει αααααλλη φιλοσοφια και δεν ειναι wanna be GS 1200 οπως επικρατει στην μοδα τωρα τελευταια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 To Versys δεν ξερω αν ειναι ομορφοτερο η ασχημοτερο αλλα ειναι σχεδιαστικα ειναι κατι το εντελως διαφορετικο και απευθυνεται στο γουστο του καθενος μας για το αν θα το αγαπησει η θα το μισησει, ενω με τον καλορυθμισμενο Ι4 κινητηρα θα ριχνει σιγουρα καλη σφαλιαρα στο νεο V-Strom. Το Versys ακολουθει αααααλλη φιλοσοφια και δεν ειναι wanna be GS 1200 οπως επικρατει στην μοδα τωρα τελευταια. Ναι, έχεις δίκιο αλλά ίσως να αλλάξει λίγο και το στρώμα μέχρι να πάρει την τελική του μορφή η οποία θα βγει στην παραγωγή Απλά έτσι όπως είδα τις ζάντες, την μπροστινή ανάρτηση και τα φρένα μου έκανε πιο πολύ για εντελώς ασφάλτινο παρά για on-off γι'αυτό και ανέφερα το versys (Το multi δεν το λαμβάνω υπ'όψιν φυσικά) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2012 να γελαει ο κοσμος ειναι το νεο v strom 1000 :plaf: :tooth: βρε σουζουκαιοι, και σας ειχα συμπαθησει στο παρελθον, αλλα αφου δεν μπορειται εδω και μερικα χρονια....κλειστε το το μαγαζακι,δεν τραβαει αλλο η ομαδα !! ,εχουν πονεσει τα ματακια μας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ναι, έχεις δίκιο αλλά ίσως να αλλάξει λίγο και το στρώμα μέχρι να πάρει την τελική του μορφή η οποία θα βγει στην παραγωγή Απλά έτσι όπως είδα τις ζάντες, την μπροστινή ανάρτηση και τα φρένα μου έκανε πιο πολύ για εντελώς ασφάλτινο παρά για on-off γι'αυτό και ανέφερα το versys (Το multi δεν το λαμβάνω υπ'όψιν φυσικά) εκτος του multistrada υπαρχουν κι`αλλα πολυ ωραια εργαλεια που θα στολιζουν την κατηγορια και πολυ πιο ομορφα. https://www.google.gr/search?q=caponord+1200&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=WhptUPn2E4aVswbpj4C4BA&ved=0CB0QsAQ&biw=1024&bih=661 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Ελπίζω να είναι όσο καλό ήταν και το προηγούμενο. Αν έπαιρνα mega ON-OFF το 2004 και δεν έπαιρνα caponord, το vstrom θα έπαιρνα...πλαισιάρα...μοτεράρα...μαζεμένη μοτοσυκλέτα...αδικήθηκε. τι μου θυμισες τώρα ... με ενα strom 1000 του 2004 έξυσα τη βάση του πίσω μαρσπιέ σε κυκλικό κόμβο στην Κορσική ... Θα μπορουσες να το πεις αυτο,εαν ομως η παρούσα μοτο,δεν ηταν σχεδιασμενη απο αυτον που σχεδιασε λιγα χρονια πριν το Κατανα(το πρωτο με ρυγχος) ο οποιος ηταν γερμανος και πρωην αρχισχεδιαστης της BMW. Οποτε οι γερμανοι ΔΕΝ αντιγραφουν τους ιαπωνες,αλλα τον εαυτο τους. The Katana's design started when Suzuki hired Hans Muth, ex-chief of styling for BMW, to update the company's image http://en.wikipedia....i/Suzuki_Katana Και τι σημαίνει αυτό? Αν κάποιος Ιταλος σχεδιαστής της Alfa Romeo προσληφθεί από τη Nissan ή την Toyota θα λέμε ότι όλα μοιάζουν με Alfa λόγω παλιότερης απασχόλησης? Και αν πριν από την Alfa ήταν στην BMW τι θα λέμε? Η "σχεδιαστική πολιτική" της κάθε εταιρίας ευτυχώς ή δυστυχώς συνδέεται άμεσα με το εκάστοτε σχεδιαστικό τμήμα της, δεν υπάρχει πλέον καμία "ταυτότητα" στις εταιρίες, είτε αυτές βγάζουν μηχανές είτε αλυσοπρίονα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 να γελαει ο κοσμος ειναι το νεο v strom 1000 :plaf: :tooth: βρε σουζουκαιοι, και σας ειχα συμπαθησει στο παρελθον, αλλα αφου δεν μπορειται εδω και μερικα χρονια....κλειστε το το μαγαζακι,δεν τραβαει αλλο η ομαδα !! ,εχουν πονεσει τα ματακια μας Καταρχην οι περισσοτεροι στην Ελλαδα (κατοχοι gs1200) εχουν μια μηχανη ταξιδιου ως εργαλειο πολης, το οποιο αμα κρατας το τιμονι στα φαναρια σου δινει την εντυπωση οτι θα αποκτησεις παρκινσον απο τα 40 σου!.......αν ξεπερασουμε λοιπον αυτο το σταδιο της καγκουριας, ερχομαστε σε μια υπερτιμημενη σιδερια που οι περισσοτεροι τους αρεσει δεν τους αρεσει πανε και την ψωνιζουν για να λενε και καλα.....οτι εχουν βεμβε (σαν το E30 που ειχε γεμισει το ζεφυρι)......μας εχουν περασει οτι "αν ειναι γερμανικο ειναι και καλο" οπως τα schuberth ενα πραμα, υπερμεγεθη μ@λακια 200σιων κιλων με δυο αστερια στα τεστ και ολοι μου το βγαζουν γ@ματο κρανος! Ειμαι κατοχος v-strom k9 650cc και με τα σημερινα δεδομενα στις τιμες των ανταλλακτικων και της βενζινης ειμαι πολυ ευχαριστημενος που εχω ενα τιμιο μηχανακι που δεν μου βγαζει προβληματα δεν καιει ενα σκασμο βενζινη, μπορει να με παει παντου ταξιδι και σε ομορφια και "γεμισμα ματιου" δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κανενα ...... ...απο εκει και περα η suzuki εβγαλε ενα μοντελο χωρις "δικο του" χαρακτηρα το οποιο στα δικα μου γουστα μου καθεται τελειως αδιαφορο αλλα ουτε τα ματια μου πονεσαν ουτε θεωρω οτι απο αυτο το 1000αρι πρεπει να κλεισει το μαγαζακι! υ.γ Επειδη ο γραπτος λογος παρεξηγειται ευκολα ο τονος μου ειναι αναλογος με αυτον που θα ειχα πινοντας καφεδακι και κανοντας φιλικη συζητηση! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 τι μου θυμισες τώρα ... με ενα strom 1000 του 2004 έξυσα τη βάση του πίσω μαρσπιέ σε κυκλικό κόμβο στην Κορσική ... Και τι σημαίνει αυτό? Αν κάποιος Ιταλος σχεδιαστής της Alfa Romeo προσληφθεί από τη Nissan ή την Toyota θα λέμε ότι όλα μοιάζουν με Alfa λόγω παλιότερης απασχόλησης? Και αν πριν από την Alfa ήταν στην BMW τι θα λέμε? Η "σχεδιαστική πολιτική" της κάθε εταιρίας ευτυχώς ή δυστυχώς συνδέεται άμεσα με το εκάστοτε σχεδιαστικό τμήμα της, δεν υπάρχει πλέον καμία "ταυτότητα" στις εταιρίες, είτε αυτές βγάζουν μηχανές είτε αλυσοπρίονα. ο βαλτερ ντα σιλβα εφυγε απο την αλφα ρομεο,πηγε στην αουντι,κ κατεληξε στην σεατ.. δε νομιζεις οτι τα σεατ μοιαζουν με τα αλφα?τα οπισθια φωτιστικα σωματα τυπου κοσμημα,αντι για το κλασσικο θυρεο της αλφα,εχει κατι αναλογο για την σεατ,καμπυλες παντου,σπορ αισθητικη γενικοτερα.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ..... ... φυσικα και εχεις δικιο απο μενα για το στρωμα σου !...ειναι πολυ καλη μοτοσυκλετα ...τιμιοτατη, δυνατη και πολυ ομορφη ! Ο χαμπος παλκιτσες κανει ...οποιος ειναι συχνος επισκεπτης αυτου του χωρου γνωριζει το γραψιμο του και το χιούμορ του! ...μην τα παιρνεις αδικα !..σου γραφει οπως το ειπες...σαν να πινετε καφε μαζι και αρχιζετε τα πειραγματα! ...απο κει και περα ομως το νεο projekt για το μεγαλο στρωμα ειναι τουλαχιστον τα μπροστινα πλαστικα .... "ατυχα"! ..και φυσικα τα γραπτα σου για τη Μπεμπα και τα Σούμπερτ .... υπερβολικα ...φανταζομαι και συ πλακιτσες κανεις ετσι για να πειραζομαστε! .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άντε ρεεεεε, θα παραγγείλετε κανένα ή θα μιλάμε ακατάπαυστα? :lol: Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2012 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Καταρχην οι περισσοτεροι στην Ελλαδα (κατοχοι gs1200) εχουν μια μηχανη ταξιδιου ως εργαλειο πολης, το οποιο αμα κρατας το τιμονι στα φαναρια σου δινει την εντυπωση οτι θα αποκτησεις παρκινσον απο τα 40 σου!....... Να πως φαίνεται κάποιος που δεν έχει οδηγήσει ποτέ του μια μοτοσυκλέτα, αλλά έχει άποψη γι' αυτή :lol: Γιατί αυτό το πράγμα που λες, ΔΕΝ στέκει με καμία παναγία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Να πως φαίνεται κάποιος που δεν έχει οδηγήσει ποτέ του μια μοτοσυκλέτα, αλλά έχει άποψη γι' αυτή :lol: Γιατί αυτό το πράγμα που λες, ΔΕΝ στέκει με καμία παναγία. Ούτε με την Παναγιά τη Μπεμβεδιώτισσα? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ο βαλτερ ντα σιλβα εφυγε απο την αλφα ρομεο,πηγε στην αουντι,κ κατεληξε στην σεατ.. δε νομιζεις οτι τα σεατ μοιαζουν με τα αλφα?τα οπισθια φωτιστικα σωματα τυπου κοσμημα,αντι για το κλασσικο θυρεο της αλφα,εχει κατι αναλογο για την σεατ,καμπυλες παντου,σπορ αισθητικη γενικοτερα.. Αυτό ακριβώς εννοώ. Θα πρέπει να ξεχάσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάποτε είχαν όλα τα μηχανοκίνητα και μη, αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία σε έκαναν να ξεχωρίζεις μάρκα και μοντέλο από μακρυά. Γιατί αυτό το πράγμα που λες, ΔΕΝ στέκει με καμία παναγία. Σωστά, υπάρχουν και τα Harley. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπον ανεβαινω σε ενα τζι ες ενος φιλου για τεστ ντραϊβ, καθομαι πανω στην καναπεδοσελα και παθαινω πλακα, λεω "εδω ειμαστε" παμε ταξιδι τωρα, λες και την εχει σχεδιασει ο κ@λος σου αυτοπροσωπως συμφωνα με τις απαιτησεις του!(άνεση) ...βαζω λοιπον μπροστα και αρχιζει το τρεμουλο απο τους κυλινδρους...μουυαααααχαχαχαχαχαχχαχα.....τι ειναι τουτο??????????....γιατι τρεμει ετσι?????....παιζω με το γκαζι κανενα 3λεπτο και δεν μου εχει μεινει αντερο....ξεκολλα ρε μου λει ο φιλος στην πορεια εξαφανιζεται αυτο!!!...α καλα λεω βαζω 1η και παω να φυγω .......ξανασυμπλεκταρω και ξανακατεβαζω, "πρωτη εχεις ρε μ@λακα" μου λεει και που ειναι το νευρο του λεω....θα φυγεις ρε μ@λακα? ή θα παρω τα κλειδια?.....καλα καλα λεω μη μου συγχυζεσαι....και ξεκιναω...... ολα καλα, παιχνιδακι ειναι, ευελικτο, ανετο, σου δινει την εντυπωση οτι μπορεις να κανεις οσα χιλιομετρα θες χωρις σταση, τα δε φρενα του ειναι αγκυρες στα μειον για μενα ειναι οτι χανει πολυ στις χαμηλες του και εμφανισιακα ειναι ενα γεματο μηχανακι μπροστα με τρυπιο κωλο πισω .....ασε που το εχει πλεον και η κουτση Μαρια και κυκλοφορει στο κεντρο της Αθηνας καμαρωτη καμαρωτη..... για τα Schuberth δεν υπερβαλλω καθολου !!!...τα τεστ μιλανε μονα τους: Schuberth S1 Pro http://sharp.direct....&discontinued=1 2 αστερια, 1660γρ, σε μεγεθος χυτρας! http://sharp.direct....chuberth-s1-pro Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2012 από τον 4kings Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Fjrαδες,μπουζαιοι και οι υπολοιποι με τα ταπεινα σας ταξιδαρικα την ΠΑΤΗΣΑΤΕ! Το ιντερνετ ειναι τιγκα στα ταξιδιωτικα με bmw ενω εσεις δεν μπορειτε και δεν εχετε να δειξετε σοβαρα ταξιδια. Τα μηχανακια σας δεν πιανουν μια απεναντι στην διαστημικη υδροψυκτη τεχνολογια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ο βαλτερ ντα σιλβα εφυγε απο την αλφα ρομεο,πηγε στην αουντι,κ κατεληξε στην σεατ.. δε νομιζεις οτι τα σεατ μοιαζουν με τα αλφα?τα οπισθια φωτιστικα σωματα τυπου κοσμημα,αντι για το κλασσικο θυρεο της αλφα,εχει κατι αναλογο για την σεατ,καμπυλες παντου,σπορ αισθητικη γενικοτερα.. Mε εβγαλες απο τον κοπο Κωνσταντινε/αυτο θα εγραφα. Οσο για την σχεδιαστικη ταυτοτητα των ιαπωνων ειδικα Καρλος,αστο γιατι δεν σώζετε..........καλα που μπηκαν ευρωπαιοι σχεδιαστες στις εταιριες τους και ειδαμε ομορφα αυτοκινητα. Προσφατως δε,ξυπνησανε και οι κορεατες,μετεφεραν τα σχεδιαστικα τους τμηματα στην γερμανια και oh dear ομορφηναν και τα Χιουνται/Κια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) ..ασε που το εχει πλεον και η κουτση Μαρια και κυκλοφορει στο κεντρο της Αθηνας καμαρωτη καμαρωτη..... Ξεχασες να γραψεις με κουστουμι ,γραβατα, σκαρπινι......και τσαντα.... ενταξει ωραιο ειναι..... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 4 , 2012 από τον vagelis- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ....παιζω με το γκαζι κανενα 3λεπτο και δεν μου εχει μεινει αντερο.... στα μειον για μενα ειναι οτι χανει πολυ στις χαμηλες....για τα Schuberth δεν υπερβαλλω καθολου !!!...2 αστερια, 1660γρ, σε μεγεθος χυτρας... ... τωρα τι να γραψω ...... παλι απ την αρχη!...να γεμιζουμε σελιδες , για το αν πεταει ο γαιδαρος? ...τελος παντων !... το μενου εχει για ολους κολοκυθοπιτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ... τωρα τι να γραψω ...... παλι απ την αρχη!...να γεμιζουμε σελιδες , για το αν πεταει ο γαιδαρος? ...τελος παντων !... το μενου εχει για ολους κολοκυθοπιτα ! Solingen Γερμανιας ???.......και τι θες τωρα να σε θεωρησω αντικειμενικο?? ........π@@να Μερκελ πλυση εγκεφαλου τους κανεις εκει πανω!!! ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 χεχε....οχι ρε συ ... μην ξηγιεσαι ναουμμ.... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Τους ψεκάζει Μπεμβεδόσκονη........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Οπως και να είναι η τελικά του μορφή εγω πιστεύω πως αν η suzuki είναι 3000 ευρό κάτω απο τους άλλους θα πάει σφαίρα. δηλαδή πως την είδαν οι περισότερες εταιρείες;Δεν εχεις 15000 ευρό....δεν έχει on-off;;;;;;;;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 ... τωρα τι να γραψω ...... παλι απ την αρχη!...να γεμιζουμε σελιδες , για το αν πεταει ο γαιδαρος? ...τελος παντων !... το μενου εχει για ολους κολοκυθοπιτα ! Eίναι αυτό που είπα παραπάνω ρε 'συ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες