wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 H Suzuki ειναι ο πρωτος διδαξας, αρα μαλλον η Μπεμπε αντεγραψε την Σουτζουκι. AAAAAAAΧΧΧΧ το μηχανάκι μου ρεεεεεε....που πήγα και το δωκα και πήρα το βέρσουλα αλλά μου λείπει.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 AAAAAAAΧΧΧΧ το μηχανάκι μου ρεεεεεε....που πήγα και το δωκα και πήρα το βέρσουλα αλλά μου λείπει.... Τι ακριβως σου λειπει απο αυτο μεγαλε;Δε μας τα λες καλα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Eίναι αυτό που είπα παραπάνω ρε 'συ. μεσα επεσες......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Τι ακριβως σου λειπει απο αυτο μεγαλε;Δε μας τα λες καλα... Χμ...μου λείπει που ήμουν 25 χρονών, που το καβάλαγα και γύρναγα στα βουνά και στα λαγκάδια και γούσταρα τη ροπάκλα του, την κραδασμίλα του, το ότι έκαιγε λαδάκι, το ότι στο χώμα πήγαινε μια χαρά με τα sahara και αέρα πατέρα με κάτι Τ-63 τακουνάτα , το ότι ταξίδευε στην εθνική με 150 άνετα, για τη ροπάκλα είπα? είχε όμως και χαρακτήρα ε? Η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα δεν έχει χρόνια αδερφέ, όλα τα ωραία μοτόρια τα αγαπώ τρελά και για πάντα... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2012 Μεγαλα ρεσπεκτ στον μπιγκουλα. Θυμαμαι οταν πηρα το S10 απο Κατερινη, ηρθε ο αδερφος του πωλητη να με παρει να κανουμε τα χαρτια, 100+ κιλα αυτος 130+ εγω τοτε δικαβαλο και δε θυμαμαι να κατεβασε πουθενα ταχυτητα. Αρκουδοροπογκαζο. Αν ζουσαμε σε κρατος και ειχα τη δυνατοτητα θα ηταν απο τα μηχανακια που θα θελα να χω διαχρονικα στο γκαραζ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 v-strom 1000 concept 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζόνης Στραβόξυλος 630 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Eίναι οι ίδιες ακριβώς φωτογραφίες με αυτές της πρώτης σελίδας με μόνη διαφορά τις βαλίτσες. Μάλλον στη Σουζούκι δε ξέρουν τι σημαναίνει η λέξη concept. Επίσης να πώ οτι ήμουν πρίν στο θέμα με τα σουβλάκια και θα ήθελα κανα δυό χοιρινά, αλλά μόλις είδα τη μούρη αυτή πεθύμησα τα σουβλάκια κοτόπουλου... θα κάνει και κικιρίκου όταν πέρνει μπρός άραγε; 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2013 Eμετικό σχέδιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Στην suzuki εχουν σοβαρο σχεδιαστικο προβλημα, σε ολα τους τα μηχανακια Μοιαζει σαν να πηρες διαφορα κομματια και τα ενωσες με tie wrap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 οχι οχι οχι... απλα οχι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Το μηχανακι ειναι αντιγραφη του Exploerer 1200 που ειναι αντιγραφη του GS 1200 που... Με τη διαφορα οτι ο Japanese που το ετοιμαζε στο Photoshop πρεπει να ειχε χαμασμενο ποντικι αλλιως δεν εξηγουνται τα σχεδιαστικα ατοπηματα... Αλλα καποιος πρεπει να πει εκει στη Suzuki οτι η Ιταλια δεν εχει εξαφανιστει απο το χαρτη, μπορουν ακομα να τσιμπησουν ανεργους Ιταλους σχεδιαστες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ghostakis 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Εγω παλι δεν το βρισκω ασχημο! Ισα ισα μου αρεσει που παραπεμπει και στο παλιο dr800! Αν εχει και μια καλη τιμη δεν βρισκω τον λογο καποιος να μην το προτιμησει! Σιγουρα αμα η τιμη του ειναι ιδια με πχ Triumph explorer 1200 χανει κατα κρατος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Εχει πει κανενας οτι η ΠΑΤΑΤΑ το explorer 1200, ειναι το καλυτερο της κατηγοριας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Δεν νομίζω πως καμία κατηγορία έχει ξεκάθαρα νικητή, πάντως το Explorer 1200 είναι σίγουρα ένας από τους δυνατούς παίκτες της κατηγορίας του και σε καμιά περίπτωση ΠΑΤΑΤΑ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 ρε όσο περνάει ο καιρός το μηχανάκι μου γίνεται ομορφότερο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
korago10 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εχει πει κανενας οτι η ΠΑΤΑΤΑ το explorer 1200, ειναι το καλυτερο της κατηγοριας? Βρε after ε όχι και το explorer 1200 πατάτα. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον korago10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zappa 816 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οταν η εκδοση 1200 ειναι αργοτερη απο την 800, τουλαχιστον σε επιταγχυνσεις, για μενα ειναι πατατα Το οτι θεωρω πατατα ΕΓΩ ενα μηχανακι δεν παει να πει οτι εσυ δεν θα εισαι ευχαριστημενος με αυτο ή οτι δεν ειναι αρκετα καλο, ισως επρεπε να εξηγησω γιατι το θεωρω πατατα, αλλα ετσι κι αλλιως ολα στην κατηγορια πλην versys, multistrada, tiger 1050, πατατες τα θεωρω, οποτε μπορεις να ησυχασεις Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 23 , 2013 από τον AFTER Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Όταν στην κατηγορία έχεις τη μέγιστη ΠΑΤΑΤΑ που λέγεται Versys, όλα τα άλλα είναι κρεμαγιέρες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TZANNSPY 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2013 Οταν η εκδοση 1200 ειναι αργοτερη απο την 800, τουλαχιστον σε επιταγχυνσεις, για μενα ειναι πατατα... Μα δεν φταίει το 1200 για αυτό, ούτε είναι αργό το 1200 σε σχέση με άλλα 1000cc+ ... απλά το 800-άρι είναι πολυυύ γρήγορο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Όταν στην κατηγορία έχεις τη μέγιστη ΠΑΤΑΤΑ που λέγεται Versys, όλα τα άλλα είναι κρεμαγιέρες!!! Εγω σου εξηγησα γιατι ειναι πατατα το 1200 explorer Εξηγησε γιατι ειναι πατατα το versys Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Πολύ πατάτα ρε παίδες...περιμένετε να φέρω μια φριτέζα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Εγω σου εξηγησα γιατι ειναι πατατα το 1200 explorer Εξηγησε γιατι ειναι πατατα το versys Και η εξήγησή σου ήταν τεκμηριωμένη και βασισμένη στην εμπειρία σου, Ω μεγάλε ΥΠΕΡ-παγκόσμιε. Έτσι; Άλλη μία πατάτα στο 4 παρακαλώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Και η εξήγησή σου ήταν τεκμηριωμένη και βασισμένη στην εμπειρία σου, Ω μεγάλε ΥΠΕΡ-παγκόσμιε. Έτσι; Άλλη μία πατάτα στο 4 παρακαλώ. Φτιαχνω μακαρονια με κοκκινη σαλτσα και μανιταρια, να σου βγαλω μεριδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Φτιαχνω μακαρονια με κοκκινη σαλτσα και μανιταρια, να σου βγαλω μεριδα? Άμα μπορείς να βγάλεις τα μανιτάρια, άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες