Jump to content
John RR

Τι ''τροφη'' δινετε στο παπι σας ???

Recommended Posts

Γιατι η σουπερ εχει μολυβδο μεσα και καταστρεφει το μοτερ.το μανουαλι σας δεν γραφει μεσα μονο αμολυβδη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ακουσα τις προαλες για την v-power οτι αυτο το ΄'διαφορετικο ΄' που εχει μεσα προερχεται απο την συμπιεση χορτου και μπορει να εχει μυκητες μεσα που καταστρεφουν κυλινδρο και κεφαλη σιγα σιγα..ισχυει κατι τετοιο?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

XAXAXAXAXAAXAXA καλόοοοο !!! :lol:

Η shell βάζει στις V-power χημικά πρόσθετα για καθαρισμό του κινητήρα και για μείωση τριβών ???????

Μην με ρωτάτε πως που και γιατί, αυτά ισχυρίζεται.

Τώρα για μαριχουάνες-μανιτάρια κλπ είναι πολύ τραβηγμένο το σεναριο.

Τροποποιήθηκε από τον klab

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι η σουπερ εχει μολυβδο μεσα και καταστρεφει το μοτερ.το μανουαλι σας δεν γραφει μεσα μονο αμολυβδη?

Να σου πω την αμαρτία μου, το μάνουαλ δεν ξέρω ούτε καν που βρίσκεται. Χθες πήγα να βάλω βενζίνη, και του είχε τελειώσει η σούπερ και έβαλα αμόλυβδη. Παρατήρησα ότι κομπιάζει λίγο στο γκάζι, ενώ πριν είχε λίγο καλύτερη εκκίνηση από στάση. Επίσης κανά δυο άλλες φορές που είχα ξαναβάλει αμόλυβδη, είχα δει και ελάχιστα μεγαλύτερη κατανάλωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι το δικο σου.εαν ειναι το πολυ παλιο μπορει και να παιρνει σουπερ αλλα επειδη μου φαινεται λιγο περιεργο θα σου ελεγα να το ψαξεις.

γιατι αν παιρνει μονο αμολυβδη και βαζεις σουπερ μπορει να κανει ζημια χοντρη...κριμα ειναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βάζω ο,τι ναναι απο όπου ναναι

αλλα προτιμώ να μην βάζω ή να βάζω λίγη οταν υπάρχει κίνδυνος να μείνω

σε πρατήρια "κράχτες" μη αισθητά χαμηλή τιμή,

οταν ταξιδεύω σε πρατήρια απομονωμένα που δεν έχουν μεγάλη κατανάλωση(σε απομακρυσμένα χωριά πχ)

και σε πρατήρια της εθνικής οδού

και για λόγους πέραν της ανθρώπινης ύπαρξης, 5-6 φορές το χρόνο βάζω μια γουλιά ασετον και λάδι μηχανής

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι είναι κοντά στο σπίτι μου.. Aegean.. Γενικά όπου να ναι αρκεί να είναι φθηνά.. πλέον δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανένα πρατήριο.. όλοι απατεώνες είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Astrea βαζω 95αρα απλη με τιμη 1,81 :greece:

και εγω ειχα παλια το astrea φιλε μου και εβαζα την παλια την σουπερ αν εχεις ακουστα που εχει μολυβδο μεσα...μετα απο καποιες φορες ο μολυβδος κολλησε στο σωληνακι που στελνει την βενζινη και μου εσβηνε συνεχως..αλλα παλι καλα την ψιλιαστηκα..Παντως ακριβη 1,81??? εδω 1,69 στα καλυτερα της βεβαια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και εγω ειχα παλια το astrea φιλε μου και εβαζα την παλια την σουπερ αν εχεις ακουστα που εχει μολυβδο μεσα...μετα απο καποιες φορες ο μολυβδος κολλησε στο σωληνακι που στελνει την βενζινη και μου εσβηνε συνεχως..αλλα παλι καλα την ψιλιαστηκα..Παντως ακριβη 1,81??? εδω 1,69 στα καλυτερα της βεβαια

Κανει πολλα χλμ το βυτιοφόρο *σσσσσσσ Ευβοια μένω,μας κλεβουν σίγουρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Disaster13, τί μοντέλο είναι? Το Τ115?

Δεν ξερω ποιο μοντελο ειναι το δικο σου.εαν ειναι το πολυ παλιο μπορει και να παιρνει σουπερ αλλα επειδη μου φαινεται λιγο περιεργο θα σου ελεγα να το ψαξεις.

γιατι αν παιρνει μονο αμολυβδη και βαζεις σουπερ μπορει να κανει ζημια χοντρη...κριμα ειναι.

Crypton R 110 cc, με πρώτη άδεια 11/2002

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο μανουαλι, γραφει regular gasoline..αυτο τωρα μεταφραζεται ως super την παλια ή ως αμολυβδη?Εγω εχω την εντυπωση πως σε παλια παπια οπως το δικο μου, πρεπει να εχει μολυβδο το καυσιμο, για να λιπαινονται οι βαλβιδες. 8 χρονια που το χω σουπερ παλια βαζω & ο κινητηρας ειναι μια χαρα.

Στα κρυπτον βαζετε σουπερ?θα τα καταστρεψετε ρε παιδια τα μηχανακια

στο Crypton του 1999 εγω..

και για λόγους πέραν της ανθρώπινης ύπαρξης, 5-6 φορές το χρόνο βάζω μια γουλιά ασετον και λάδι μηχανής

σε τι ωφελει αυτο..?

Τροποποιήθηκε από τον Chriscrypton

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια εχω ενα Gilera Runner VX 125 του 2007 μοντελο. Ξερει καποιος με σιγουρια τι χωρητικοτητας ειναι το ρεζερβουαρ του? 12 ή 8,7 ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα