ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Kαλή η λύση των smartphones, αλλά στη μοτό θες τουλάχιστον 4" για να βλέπεις τι γίνεται. Και μ4 4" κινητά, δεν υπάρχουν πολλά... και κυρίως φθηνά! (θες κάνα 300άρι €) Πέρα από αυτό, οι δέκτες GPS που έχουν, δεν συγκρίνονται με τους δέκτες των κανονικών GPS συσκευώνΕ. Εκτός ότι αργούν να λοκάρουν δορυφόρους.... τους χάνουν εύκολα στα στενά των πόλεων. Επίσης πρέπει να έχουν και καλό επεξεργαστή όπως και αρκετή RAM γιατί αλλιώς κάτι προγράμματα Garmin κτλ... σέρνονται. Μια φθηνή λύση είναι Κινέζικο GPS με κάνα 50άρι-60άρι € (με τουλάχιστον 128Mb μνήμη RAM) Βάζεις μέσα και το Primo 2.0 του iGO που είναι όλα τα λεφτά (με φοβερά γραφικά, 3D χάρτες, τρομερό interface/πιλοτήριο κτλ) τζαμπέ από torrent και καθάρισες! Εγώ έτσι ακριβώς είμαι πάνω από 1 χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! (μόνο σε μπαταρία υστερούν τα κινέζια και θες τον φορτιστή σε ετοιμότητα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sgianno 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Kαλή η λύση των smartphones, αλλά στη μοτό θες τουλάχιστον 4" για να βλέπεις τι γίνεται. Και μ4 4" κινητά, δεν υπάρχουν πολλά... και κυρίως φθηνά! (θες κάνα 300άρι €) Πέρα από αυτό, οι δέκτες GPS που έχουν, δεν συγκρίνονται με τους δέκτες των κανονικών GPS συσκευώνΕ. Εκτός ότι αργούν να λοκάρουν δορυφόρους.... τους χάνουν εύκολα στα στενά των πόλεων. Επίσης πρέπει να έχουν και καλό επεξεργαστή όπως και αρκετή RAM γιατί αλλιώς κάτι προγράμματα Garmin κτλ... σέρνονται. Μια φθηνή λύση είναι Κινέζικο GPS με κάνα 50άρι-60άρι € (με τουλάχιστον 128Mb μνήμη RAM) Βάζεις μέσα και το Primo 2.0 του iGO που είναι όλα τα λεφτά (με φοβερά γραφικά, 3D χάρτες, τρομερό interface/πιλοτήριο κτλ) τζαμπέ από torrent και καθάρισες! Εγώ έτσι ακριβώς είμαι πάνω από 1 χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! (μόνο σε μπαταρία υστερούν τα κινέζια και θες τον φορτιστή σε ετοιμότητα) εμένα το primo 2 σε traveler συσκευή (windows mobile) μου έβγαλε την πίστη . αντιθέτως το dest 7 δούλεψε φοβερά. ισως φταει ο επεξεργαστής του HP. Γενικά παντος προτεινω συσκευες με windows mobile ωστε να μπορεις να εγκαταστήσεις παραπανω απο ενα πρόγραμμα. Το μονο θεμα που ειχα γενικα και με τα 2 προγραμματα ειναι οτι δεν μπορουσα να παω απο χωρα σε χωρα χωρις να αλλαζω χαρτι. πχ για να παω τσεχια απο γερμανια εβαζα ποιντ το τελευταίο χωριο στα συνορα και μετα αλλαζα χαρτι. πιθανών θα λυθει με εναν χαρτι συγκεντρωτικό για ολες τις χωρες... αυτα τα ολιγα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για ρίξτε και καμία πρόταση κινεζοντικής κατασκευής ρε παιδιά μπας και βγάλω άκρη.Αν και φοβάμαι λίγο το θέμα τελωνείο. Κατα προτίμηση κάτι που έχετε χρησιμοποιήσει και είστε σίγουροι οτι λειτουργει καλά. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον Ίκαρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Tα κινέζικα δεν τα εμπιστεύομαι. Πρόσφατα συμφορουμίτη κόντεψε να του κάνει μεγάλη ζημιά στην μηχανή ένα τέτοιο GPS... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ίκαρος 146 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 Θα περάσω μία και απο το stockhouse του πλαισίου μπας και βρώ τίποτε και απο εκει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Έχω τηλέφωνο παμπάλαιο (XPeria X1) με Windows Mobile 6.1 και ενώ έχει χαλάσει και δε το χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο, το έχω μόνο για GPS. Σαν μεταχειρισμένο κοστίζει πλέον 80Ευρώ. Βρίσκεις και φτηνότερα. Θέλει ψάξιμο, πάντως. Έχω φορτώσει Destinator 7, 9 και το iGo8! Όσο για την οθόνη, αν είσαι κάτω από 35 (πρεσβειοπεία) δε χρειάζεσαι πάνω από 3,5''. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, να πω και εγώ τα δικά μου. Έχει κάποιο καιρό που μία Ελληνική εταιρία μπήκε στον χώρο των κινητών, η γνωστή MLS με αυτό το κινητό. -->MLS IQTALK<-- Νομίζω ότι είναι πολύ καλή λύση για κάποιον που θέλει μία συσκευή που τα κάνει όλα από λίγο και λίγο παραπάνω το... GPSινκ, αλλά... Ως γνωστόν όλα τα κινητά νέας τεχνολογίας χρησιμοποιούν οθόνες τύπου capacitive. Τι σημαίνει αυτό; Ένα παράδειγμα... "-Ανακατευθυνση, ΟΚ? -ΟΚ... είπα ΟΚ... Πω ρε π0υ$7i μου με τα κ@λογάντια... !@%$%@#$!@..." Οι capacitive οθόνες αισθάνονται μόνο γυμνό δέρμα και κάποια υλικά που χρησιμοποιούνται μόνο σε πολύ ακριβά γάντια. Ένα ακόμα πρόβλημα με τα κινητά σαν GPS έχει να κάνει με την αδιαβροχοποίηση τους και αυτό γιατί αν είναι και αισθάνονται μόνο δέρμα, οι κλασικές μοτοθήκες κλειστού τύπου με το κάλυμμα στην οθόνη δε βοηθάνε καθόλου. Από την άλλη για κουτί είναι ότι πρέπει!! Οπότε κλασικό κινέζικο GPS μόνιμη τροφοδοσία και κούτρα χάρτες! Τώρα, γιατί τα είπα αυτά, δε ξέρω, μάλλον τα είχα στο κεφάλι μου από το μεσημέρι που είδα το θέμα πεταχτά στη δουλειά αλλά δε μπορούσα να απαντήξω... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2012 από τον giakam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drthan 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Γεια σας παιδια,καιρο ειχα να μπω στο σαιτ αλλα λογω αναγκης αγορας ενος gps ειμαι σιγουρος οτι θα βρεθουν οι καταλληλοι να μου δωσουν τα φωτα τους.Θα ταξιδεψω με γυναικα παιδι προς σκανδιναβια κ θα ηθελα ενα gps καλο(δεν εχω αποψη μια κ δεν χρειαστηκε παρα μονο μια φορα να χρησιμοποιησω),μια κ το ταξιδι ειναι μακρυνο.Δεν ξερω πχ αν τα gps αγοραζοντας το εχουν μονο χαρτες Ελλαδος η απο ολη την Ευρωπη.Οποιαδηποτε πληροφορια ειναι χρησιμη μια κ οπως ειπα εχω μαυρα μεσανυχτα με το θεμα.Ευχαριστω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες