Jump to content
Sign in to follow this  
Ο Σικελός

Τρείς απορίες

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, έψαξα στο φορουμ αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Οι απορίες είναι άσχετες μεταξύ τους... :)

Είμαι πλέον ένας πολύ ευτυχισμένος κάτοχος ενός κλε 250. Το έχω λίγο καιρό, ούτε μήνα για την ακρίβεια.

Απορία 1η) Αγόρασα ένα κράνος. Χαμηλού προυπολογισμού (80€) και ενώ είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος γενικά, όταν βγαίνω εθνική μετά τα 100 βουίζει. Ανακάλυψα δε πως αν βάλω το χέρι μου κάτω από το αυτί (εκεί που τελειώνει το κράνος στα μαξιλαράκια του λαιμού) ο θόρυβος εξαφανίζεται! Μπορώ να κάνω κάτι γι΄ αυτό?

Απορία 2η) Όπως βγάζω την μηχανή από το πάρκιν κατεβαίνω ένα μικρό πεζοδρόμιο σπρώχνοντας με τα πόδια και ακούω κάτι σαν "γδούπ" λες και προέρχεται από το τιμόνι. Το ίδιο συμβαίνει αν πατήσω καλά το μπροστινό. Καμιά ιδέα επί τούτου? Επίσης στα 120χαω στην εθνική η μηχανή είναι τραίνο!

Απορία 3η) Μια μέρα πάτησα όλη τη μανέτα του μπροστινού (εν στάση) γιατί ήθελα να δω την ανάρτηση αφού ανακάλυψα τη Νο 2 απορία. Απο τότε η μανέτα σκλήρυνε λίγο αλλά σαν να "ακούει" καλύτερα... Προσωπικά μου αρέσει αλλά μήπως να το ψάξω κι αυτό?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλοβολτο το μηχανακι :)

Απορία 1η) Αυτα ειναι τα κακα ενος κρανους με 80 ευρω. Ολα αυτα ετσι ειναι, αμα βαλεις ενα καλυτερο θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.

Προσοχη, δεν υποτιμω το κρανος ε; :) Απλα οπως ειναι λογικο, αναλογα με το μπατζετ αλλαζουν και τα χαρακτηριστικα του καθε κρανους ( μεχρι εναν βαθμο)

γενικα μερικες εταιριες βγαζουν τα wisper κιτ.. Δεν ανν υπαρχει universal για εσενα :)

Απορία 2η) Ρουλεμαν τιμονιου

Απορία 3η) ΞΕκινα με μια εξαερωση φρενων.. Μπορει να ειναι αυτο. Κατσε να δουμε τι θα πουν και αλλα παιδια :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατ΄ αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Αυτο το γδουπ μην ακουγεται απο το δισκοφερνο?

Δεν νομίζω γιατί είναι λες και ακούγεται απο "ψηλά". Μάλλον ο Ηλίας έχει δίκιο

Καλοβολτο το μηχανακι :)

Απορία 1η) Αυτα ειναι τα κακα ενος κρανους με 80 ευρω. Ολα αυτα ετσι ειναι, αμα βαλεις ενα καλυτερο θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα.

Προσοχη, δεν υποτιμω το κρανος ε; :) Απλα οπως ειναι λογικο, αναλογα με το μπατζετ αλλαζουν και τα χαρακτηριστικα του καθε κρανους ( μεχρι εναν βαθμο)

γενικα μερικες εταιριες βγαζουν τα wisper κιτ.. Δεν αν υπαρχει universal για εσενα :)

Απορία 2η) Ρουλεμαν τιμονιου

Απορία 3η) ΞΕκινα με μια εξαερωση φρενων.. Μπορει να ειναι αυτο. Κατσε να δουμε τι θα πουν και αλλα παιδια :)

Όντως το κατα ευχαριστιέμαι στις βόλτες! Τώρα για τα άλλα ίδωμεν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα ίδια συμπτώματα είχα στο 2ο (εκτός από τα 120 χλμ/ώρα :P )

Ρουλεμάν τιμονιού +1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα