Jump to content
kostas275

κοντερ

Recommended Posts

τα ποσοστά αυτά τα έβγαλες με βάση???

κάποια ερευνα που έκανες πχ?

εμπειρικά?υποθετικά τα έβγαλα. Εσυ πιστευεις πως οτι μεταχειρισμενο με γυρισμενα χιλιομετρα που πωλειται εκει εξω εχει αλλάξει τα οργανα λογω στουκας η κλοπης? Η μηπως δινεις και 50-50 πιθανοτητες?

και αν αντί γι αυτό που προτείνεις του πω "κοίτα δεν ξέρω ποσα χιλιόμετρα είχε το μηχανάκι πριν την ανακατασκευή, αλλα μετά από αυτή έχει κάνει όσα γραφει το κοντέρ"

ποια η διαφορα δηλαδή??? Μια χαρα ειναι και ετσι όπως το λες. Δεν ειναι εδω το θεμα ομως

το πήγα για έλεγχο με υπερήχους και διεισδυτικά υγρά για τυχόν αστοχίες και μικροραγίσματα και βγήκε ok... Ωραίος!

εκτος από απατεώνες και ανήθικοι, τώρα μάθαμε ότι είμαστε και παράλογοι, καλά πάμε!!!Δεν το σχολιάζω καν αυτο

εγώ πάλι προτίμησα την λύση του Black n Decker

για να κλείσω, αν κάποιος θέλει να κοροϊδέψει και ο αγοραστής δεν είναι ικανός να το καταλάβει, θα το καταφέρει είτε έχει πειραγμένα χιλιόμετρα η μηχανή, είτε δεν έχει,

αρχίσατε να τα χώνεται με το καλημέρα στο παιδί που άρχισε το θέμα και σε οποιον τόλμησε να τον βοηθήσει,

μπορεί να έχετε και δίκιο στην τελική για τις "κακές" προθέσεις του φίλου, αλλα μπορεί και όχι, όποτε δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλεται αυτόν και τους υπολοιπους σε αυτό το forum που ενδεχομένως έχουν κάνει ή σκέφτονται να κάνουν κάτι παρόμοιο, αν δεν είστε 100% σίγουροι

Αυτο το μπορει να έχουμε ή μπορει να μην έχουμε δικιο προσπαθούμε να προσδιορίσουμε εδω, και αν αξιζει το ρισκο να συμβουλευουμε ΚΑΙ εμεις στο πως να γινεται ο κοσμος απατεωνας.

Εγω προσωπικα και εμπειρικα σου λεω πως εξω ειναι παμπολα μηχανάκια με γυρισμένα χιλιομετρα... Ε απ ολα αυτα το ποσοστο το οποιο γυρισε χιλιομετρα επειδη του εκλεψαν η του χαλασε το κοντερ το θεωρω πολυ λιγο και πιστευω πως κυμαινεται σε ενα 20% ισως και λιγοτερο...

Δεν θελω να επαναλαμβάνομαι άλλο.. Τα υπόλοιπα τα ανέφερα στο προηγούμενο ποστ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συγκεντρωτικά λοιπόν, είμαστε: Αχαρακτήριστοι, απατεώνες, ανήθικοι και παράλογοι!

Να περιμένουμε μέχρι το τέλος της μέρας όμως, αφού θα αυξηθεί η λίστα.........

Υ.Γ.: Επίσης μάθαμε πως οι στατιστικές γίνονται στο μυαλό μας και βγάζουν ποσοστά κατά το δοκούν. Δεν χρειάζεται δείγμα, ερωτηματολόγιο, μελέτη για μέσες τιμές, εύρος, συντελεστές μεταβλητότητας, διασπορές κοκ

Και επιπλέον, μάθαμε πως είμαστε όλοι εν δυνάμει εγκληματίες/απατεώνες. Και αν καταφέρουμε να το αποδείξουμε, ίσως και να αθωοθούμε.

Ζήτω η δημοκρατία.

Να μη μιλάμε από εδώ και στο εξής. Μπορεί να πάμε και μέσα επειδή ξεπεράσαμε τα ηθικά όρια του γείτονα......

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παραποιηση χιλιομετρων,παραποιηση αριθμων σασι κλπ,ειναι απατη,πως να το κανουμε δηλαδη.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω μολις πηρα ενα dr με 35000 , αγορασα μεταχειρισμενο κοντερ με 185000 .... αμα το γυρισω στα δεδομενα της μοτοσυκλετας μου ( γιατι ετσι γουσταρω δηλαδη ) θα ειμαι αχαρακτηριστος??? Αντε κατευθειαν να πιαστειτε ... και πληροφοριακα ...υπαρχουν καταστηματα που ασχολουνται μονο με κοντερ.....

ειδικα ο πρωτος που σχολιασε επιθετικα , να παει σε ψυχολογο αμα ειναι αγανακτησμενος και να μην ασχολειται με αλλους ... χειροτερος απο την πεθερα μου ... δεξια αριστερα στο νετ να βρουμε ευκαιρια για κραξιμο απο το PC

ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ... τι δεν καταλαβαινετε απο αυτη τη λεξη ....?????

Σας πανε ολα στραβα , και γκρινιαζετε παντου γιατι εκει που πρεπει να γκρινιαξετε κανετε τουμπεκι ... ενοχλητικοι...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα όπως λέω και στο post μου παραπάνω, έχει χαλασμένο στροφόμετρο, να μείνω δηλαδή με αυτά και να βαράω κοφτές καταλάθος ειδικά τώρα στο στρώσιμο επειδή είναι ..."υποχρέωση" μου???

και να έχω ένα κοντέρ που δεν μου αρέσει αισθητικά και που είναι μη λειτουργικό για να μην παρεξηγηθεί ο επόμενος??? (αν υπάρξει επόμενος όπως είπα)

ε, άμα είναι τόσο μ@λάκας και περιμένει να δει πραγματικά χιλιόμετρα σε δίχρονο μηχανάκι 20ετιας που θα έχει αλλάξει 10 πιστόνια, ε μην σώσει και το πάρει, η μάλλον δεν θα του το δώσω εγώ εξαρχής γιατί θα τον κόψω τι ζωαδι θα είναι...

όπως είπα και πριν, η γενίκευση ήταν που με ενόχλησε και τα γρήγορα και εύκολα συμπεράσματα που βγήκαν για τον φίλο που άνοιξε το θέμα,

που στην θέση του θα μπορούσα να είμαι και εγώ,

κατά τα αλλα το ότι είναι κατακριτέο το να γυρίσει κάποιος τα χιλιόμετρα στη μηχανή του προκειμένου να ξεγελάσει τον επόμενο, είναι αυτονόητο

Αν έχεις χαλασμένο στροφόμετρο φυσικά και θα αλλάξεις όλο το όργανο για να φτιάξει το θέμα. Θα το γράψεις όμως μέσα στο βιβλίο συντήρησης της μηχανής ώστε σε περίπτωση πώλησης να το ξέρει ο επόμενος πιθανός ιδιοκτήτης.

Αυτό που λέω είναι πως ΔΕΝ υπάρχει λόγος να γυρίσει κάποιος τα χιλιόμετρα. Είτε δείχνουν σωστά είτε όχι. Είτε ξεκίνησαν από την αρχή είτε όχι.

Στην περίπτωση που αναφέρει ο Zampination πιο πάνω, περί κλοπής κλπ, πάλι δεν δικαιολογείται η αλλαγή των χιλιομέτρων.

Αν μπει κάποιος και ζητήσει πληροφορίες για το πως μπορεί να παρακάμψει το ιμομπιλάιζερ σε μια μηχανή που "έχασε" τα κλειδιά της και πως θα μπορέσει να απενεργοποιήσει τον συναγιαρμό, γιατί μαζί με τα κλειδιά "έχασε" και το τηλεκοντρόλ, θα του δώσετε δημόσια οδηγίες πως να το κάνει;;; Αν το κάνετε θα είναι μετά υπερβολικό να σας την "πουν";

Να θυμάστε πάντα πως αυτό είναι ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ, όπου μπορεί ο καθένας να μπει και να διαβάσει!

Εγω μολις πηρα ενα dr με 35000 , αγορασα μεταχειρισμενο κοντερ με 185000 .... αμα το γυρισω στα δεδομενα της μοτοσυκλετας μου ( γιατι ετσι γουσταρω δηλαδη ) θα ειμαι αχαρακτηριστος??? Αντε κατευθειαν να πιαστειτε ... και πληροφοριακα ...υπαρχουν καταστηματα που ασχολουνται μονο με κοντερ.....

ειδικα ο πρωτος που σχολιασε επιθετικα , να παει σε ψυχολογο αμα ειναι αγανακτησμενος και να μην ασχολειται με αλλους ... χειροτερος απο την πεθερα μου ... δεξια αριστερα στο νετ να βρουμε ευκαιρια για κραξιμο απο το PC

ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΟ ... τι δεν καταλαβαινετε απο αυτη τη λεξη ....?????

Σας πανε ολα στραβα , και γκρινιαζετε παντου γιατι εκει που πρεπει να γκρινιαξετε κανετε τουμπεκι ... ενοχλητικοι...

Επιλέγω να μην απαντήσω, σεβόμενος τους κανόνες του φόρουμ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπει κάποιος και ζητήσει πληροφορίες για το πως μπορεί να παρακάμψει το ιμομπιλάιζερ σε μια μηχανή που "έχασε" τα κλειδιά της και πως θα μπορέσει να απενεργοποιήσει τον συναγιαρμό, γιατί μαζί με τα κλειδιά "έχασε" και το τηλεκοντρόλ, θα του δώσετε δημόσια οδηγίες πως να το κάνει;;; Αν το κάνετε θα είναι μετά υπερβολικό να σας την "πουν";

Μισο λεπτο Μιχαλη.Επειδη εχω τετοιο θεμα.

Στο Βαραντερο εχω ενα κλειδι και δεν ξερω εαν το δευτερο ειναι χαμενο ή ''χαμενο''.Εγω ετσι το αγορασα.

Στο CBR δεν εχω ουτε ενα κλειδι,αφου ηταν 3 χρονια παρατημενο κλπ........................

Εαν χαθει το κλειδι του Βαραντερο την γ...σα,γιατι θα πρεπει να αλλαξω εγκεφαλο μαζι με την κλειδαρια.

Το ιδιο ισχυει και για το CBR ,οποτε μου ειναι λογικο να ψαξω να βρω τροπο να παρακαμψω το Ιμμο.

Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση που καποιος θα εχει ενα κλεμμενο και θα θελησει να μαθει πληροφοριες απενεργοποιησης του Ιμμο.

Περι ορεξεως...............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια, γιατι αρπάζεστε?? Ηρεμία θέλει το ζήτημα..... μια ερώτηση έκανε..αν ειναι οκ με τους κανόνες του φορουμ τοτε γιατι υπάρχει πρόβλημα..????Αν έκανε ερώτηση "Πως παρακάμπτω το immo??" τότε οκ..Το έχουμε ξαναπέι οτι το κοντερ δεν λεει και πολλά για την κατάσταση που βρίσκεται το μηχανάκι..

Οταν ο αλλος σου πουλάει μηχανάκι 7ετίας με 7000 χλμ με εξατμίσεις που κανουν 800 ευρώ τότε κάτι δεν πάει καλά....Πολύ απλα εκαψε εγκέφαλο και τον άλλαξε..πληρωσε 1000 ευρώ να το φτιάξει εκανε 7000χλμ και μετά το πούλησε γιατι χέστηκε μηπως του ξανασυμβεί...απλά δεν εχει τα @@ να στο πει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μισο λεπτο Μιχαλη.Επειδη εχω τετοιο θεμα.

Στο Βαραντερο εχω ενα κλειδι και δεν ξερω εαν το δευτερο ειναι χαμενο ή ''χαμενο''.Εγω ετσι το αγορασα.

Στο CBR δεν εχω ουτε ενα κλειδι,αφου ηταν 3 χρονια παρατημενο κλπ........................

Εαν χαθει το κλειδι του Βαραντερο την γ...σα,γιατι θα πρεπει να αλλαξω εγκεφαλο μαζι με την κλειδαρια.

Το ιδιο ισχυει και για το CBR ,οποτε μου ειναι λογικο να ψαξω να βρω τροπο να παρακαμψω το Ιμμο.

Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση που καποιος θα εχει ενα κλεμμενο και θα θελησει να μαθει πληροφοριες απενεργοποιησης του Ιμμο.

Περι ορεξεως...............

Σε αυτήν την περίπτωση μάνο κάνεις μεν το θέμα αλλά ζητάς πληροφορίες σε πμ. Και δεν μπήκες χθες για να ρωτήσεις κάτι τέτοιο. Είσαι καιρό μέλος και σε ξέρουμε και προσωπικά. Αλλά και πάλι μόνο σε πμ αυτές οι πληροφορίες.

Όσο για το κλειδί κακώς που δεν φροντίζεις να βγάλεις και δεύτερο ρε τρισμέγιστε. Υπάρχουν μαγαζιά που τα αντιγράφουν, μαζί και με immobilizer.... Τους δίνεις αυτό που έχεις και σου βγάζουν αντικλείδι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλιστα κυριε συνταγματολογε...

Αληθεια ?? αμα σου σπασει το κοντερ ... και βαλεις ενα καινουριο αφτερμαρκετ , θα κατσεις να του περασεις τα km της μηχανης σου ?? Aν ναι μολις παραβιασες τον κανονα σου ( καμια επεμβαση δεν επιτρεπεται , αν οχι , εσυ μπορει να δωσεις το to service book με τα km ο επομενος ομως θα το πουλησει με αυτα που αναγραφονται στο αφτερμαρκετ ... παλι θα δημιουργησεις αυτο που κατηγορεις...

Επισης μου εκανε εντυπωση οτι θεωρειτε δεδομενο το να βαλεις κανεις καινουριο κοντερ στην ανακατασκευη αλλα οχι αναρτησεις...... καλο και αυτο....

(φερε μου αναρτησεις με 10000 χλμ, να στις κανω σε 500 χειροτερες απο καποιες με 60000..... αμα κρινεις τετοια εξαρτηματα με βαση τα km δε σου φταιει κανενας που πεφτεις θυμα... εσυ φταις που δεν μελετησες σωστα την αγορα σου λογω ελειψης γνωσεων ....)

Μεταχειρισμενο απο ιδιωτη κυριοι..... ουτε εγγυηση ακολουθει ουτε τιποτα , το βλεπεις σου αρεσει το περνεις , μπρος στο ρισκο η χαμηλοτερη τιμη ... απλα τα πραγματα .

Τωρα αμα μιλαμε για εμπορους αλλαζει το πραγμα . Διοτι απευθυνεσαι σε επαγγελματια και πληρωνεις παραπανω για αυτο το λογο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λες να υπάρχουν επαγγελματίες που γυρίζουν πίσω τους χιλιομετρητές? Δεν το πιστεύω....... :lipssealed:

Αν μάθω δε πως υπάρχουν και ιδιώτες που «φτιάχνουν» ενημερωμένα βιβλία συντήρησης, θα πάθω σοβαρό ψυχολογικό τραύμα..... :pray:

:grin::tooth::rotfl:

Νομίζω πως θα πουλήσω τα δίκυκλά μου.

Μόλις βρήκα μια ασφαλή ενασχόληση, zero risk και χωρίς πειράγματα :gathering:

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως θα πουλήσω τα δίκυκλά μου.

Μόλις βρήκα μια ασφαλή ενασχόληση, zero risk και χωρίς πειράγματα :gathering:

Knitting-for-Dummies.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα