Jump to content
kalimera8764

Xωμάτινη μπουγάτσα...

Recommended Posts

Λεπον! Αυριο, Τεταρτη, μιας και φαινεται οτι θα εχει οχι-βροχη λεμε με τον εγκαθετο, τον Γιαμαχακια ντε! να παμε καμια χαλαρουα ονοφαδα. Εγω ψηνω διαδρομη: σειχ-σου, μετα να περασουμε το δασος Κουρι (http://asvestochori.blogspot.gr/p/blog-page_04.html), να ανεβουμε προς Χορτιατη και απο εκει θα παρουμε γραμμη για Περιστερά πιθανον, αναλογα με το χρονο και τη διαθεση.

Λεω να βρεθουμε κατα τις 8μιση αντε 9, στη γεφυρα στην Περραιβου, να ημαστε ανετοι απο θεμα χρονου (ο εγκαθετος εχει ραντεβου με μια γκομενα στις 12 και θα το ληξει). Οποιος θελει, ευπροσδεκτος. Η διαδρομη εχει γινει πολλες φορες με παπακι και με mega-scooter, οποτε και οι ΟΝ-οφφαδες, ειστε ευπροσδεκτοι...

Γιαμαχακια, εχεις κατι να προσθεσεις-αλλαξεις my white-tailed-deer-odocoileus-virginianus-buck-western-montana-00432046.jpg?max=128276444_103281773500_39329541_q.jpg;

(ανορθογραφο αγαπητε μου φιλε ειναι το παραπανω, γι αυτους που αναρωτιεστε...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

όμορφα! καλά να περάσετε!

πολύ κράξιμο δικέ μου!! :D METAL :_rock-on:

υ.σ. let you know είμαι οκ για το Σάββατο(εκτός απροόπτου πάντα).

υ.σ2 ΠΡΟΣΒΟΛΑ yamahakia...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλη μια υπεροχη βολτα!! Doc ευχαριστω για την παρεα, ηταν υπεροχα, ξερουμε και οι 2.. Βλεπω τι τραβηξε η καμερα, τι τραβηξε το κινητο, μονταρω και ανεβαζω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεχρι να ανεβουν τα βιδεο, ας βαλω καμια φωτογραφια... Βασικα πριν βαλω φωτο, να πω οτι το μενου ειχε σειχ σου και μετα... Ω! Ναι! Χορτιατης! Ειχε λασπουρα και γλυστρουσαμε. Επισης ειχε λιγο φρεσκο χιονακι... Τι; Δε με πιστευετε; Να! Στα μουτρα σας! :P

319tl.jpg

Man of mystery in the woods...

320yo.jpg

Μια λασπωμενη κ@λαρα...

322i.jpg

Μια μουτρακλα, δυο μουτρακλες... Αυτο το Old school, πολυ μου αρεσει...

323m.jpg

Τουρουρου! (Ηχος των windows...)

325mp.jpg

Και τελος... Μμμμμ! Ομιχλη... Λενε οτι στο βουνο απεναντυ ο κθουλου με τον Δια παιζουν ταβλι με φραπε, περιμενοντας να αρχισει το ματς του ΠΑΟΚ...

326t.jpg

Αυτια απο μενα... Λασπερα υγρα φιλια... Μμμμ! Σας αναψα τωρα, ε;

Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ ευχαριστώ φίλε για άλλη μια όμορφη βόλτα!! φανταστική διαδρομή ωραία κατάσταση με πολλές εναλλαγές τερέν!!

αντε βάλε το υλικό να δουμε και την κουλαμάρα μας..!

υ.σ.σου έστειλα και εγώ 2-3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε ρε μπουγατσοπαιδο, κούνα τα χέρια σου ξημερώσαμε.

Θα γεννήσουμε στην αναμονή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εστειλες και εγω καθομαι; Απαπαπα! Εφτασεεεεε!!

Εχω ωραια πλατη, πως να το κανουμε...

20130223060.jpg

Αλλη μια αλα windows φαση...

20130223061.jpg

Φατσα ή κολο-κολο; Ατιμε Ντοκτορα, εψαξα και το βρηκα :P (http://en.wikipedia.org/wiki/Colo-Colo)

20130223062.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιτελους!!! Το πρωτο κομματι ειναι ετοιμο!! Παμε απο πετρινο Σειχ-σου σε λασπυρια στο Χορτιατη. Ολα ειναι υγρα (μμμμμ) απο τις βροχες ολη τη βδομαδα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας επερνες Αφρικα, να ερχοσουνα και εσυ...

χαχαχαχα με Αnakee στη λασπη.....Δε νομιζω Τακη!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μπουγατσακο που το πήγες το δεύτερο βίντεο :think: , φέρε πίσω το βίντεο ρε δεν προκάναμε να το δούμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μπουγατσακο που το πήγες το δεύτερο βίντεο :think: , φέρε πίσω το βίντεο ρε δεν προκάναμε να το δούμε

Ααα.. Εχεις δικιο, δεν παιζει...

...loading...

Τροποποιήθηκε από τον kalimera8764

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαιστα μαιστα, όλη τη νύχτα περιμέναμε, μας βρήκε το ξημέρωμα.

Τέτοια καψώνια ούτε στο στρατό δε μας κάνανε :beee: :beee: :beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν φτανει που ο κοπρος ειναι λυμενος σε εναν παγκο εργασιας, δε φτανει η φανταστικη ημερα που εχει, ερχεται και το καλημερακι, μας πεταει εκει 3 βιντεα, και μας κανει τα νευρα κροσια! που πα ρε μικρε και πετας ετσι τα βιντεα πρωι πρωι; εμας δε μας σκευτεσαι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

yamahakias εφόσον σου αρέσει το χώμα, βάλε ένα Michelin T63 ή pirelli MT21 που διατίθεται στiς δικές σου διαστάσεις και σιγά σιγά να το κάνεις χόμπι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν σε ενδιαφέρει να έχεις κρατήματα σε χώμα πας σε σπυριάρικα λάστιχα αλλιώς όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα...

rezerves-dalas-moto-riepas-michelin-t63-2301.jpgPIRELLI-MT21-P-MT21-11-2T.jpg?1345871002

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι too much τετοιο λαστιχο για μενα, αφενος γιατι κανω και 40χλμ ασφλατο την ημερα για τη δουλεια και αφετερου γιατι ουτως η αλλως το μηχανακι δεν εχει τις αναλογες off road δυνατοτητες ωστε να χρειαζεται τετοιο λαστιχο να τις αναδειξει (δλδ και με τετοιο λαστιχο δε θα κανω τπτ παραπανω απ οτι με τα Scout ή τα Karoo. )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δημοσια συγνωμη λοιπονγια ο,τι κακο εχω πει ποτε για τον ταφο του Γιαμαχακια και για ολα τα Γιαμαπα. Επισης οταν σταματησουν οι βροχες θα εχουμε barbeque με λουκανικα που θα ψηνονται σε φωτια αναμενη απο τα πιο hot μοντελα της χοντα στην πλατεια Αριστοτελους....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα