panafis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Γιώργο είναι καιρός να γίνεις μέλος της πορτοκαλί φυλής!αφού μπορείς πάρε το καλύτερο.......https://www.google.gr/search?q=exc+250+2t&rlz=1C1CHVZ_elGR550GR550&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIn-LylITgxwIVSNMaCh1BkAWb#tbm=isch&q=exc+250&imgdii=w6eeBo2c8X8gQM%3A%3Bw6eeBo2c8X8gQM%3A%3B2h0ytAzgciWXbM%3A&imgrc=w6eeBo2c8X8gQM%3Aεγω στη θεση σου θα έπαιρνα το 250 2τμε βάση το δικό μου που είναι παλιότερο μοντέλο σ λέω οτι είναι παααρα πολύ εύκολο στη χρήση και του χρήστου που είχα οδηγησει παρότι πιο παλιο μοντέλο επίσης πολύ καλο και ευέλικτο αλλά αφου μπορεις να το πάρεις σχετικα καινουριο μη το σκέφτεσαι να σαν αυτο..http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6605908/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Πανο που εισαι? Θα παμε καμια βολτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panafis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Θεσσαλονίκη είμαι ρ γύρισα. Το μηχανάκι δεν το χω φέρει ακόμα αλλα σε λιγες μέρες θα το χω. Δίνω μαθήματα αλλά απο βδομάδα θα μπορω. Μόλις το πάρω θα στείλω μήνυμα. Ξεκίνησες με την εξεταστική? Βγήκατε καμια βόλτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Ναι η εξεταστικη ξεκινησε. Για βολτα, αστο, προσπαθω να τους συμμαζεψω... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Υπαρχει αντιπροσωπεία στην Αθήνα νικολακη, σου τα στέλνει με κούριερ, τα μοτέρ τους ειναι γιαπωνεζικα βαςιςμενα πανω στα μοτέρ χοντα xr, τα αεροψυκτα τα επισκευάζει οποιοσδήποτε μάστορας με γνώσεις συμβατικής μηχανικής, το υδρόψυκτο ειναι λίγο πιο περίπλοκο ως εκει ομως τιποτα ιδιετεροκαι περιφερειακά κορυφαία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2015 Ωραιες οι αγγελιες σου νικολακη! Την ξανθη κ την αμφισα (τα 2 πρωτα) τα ειδα κ εγω πηρα κ τηλ αλλα δεν ριχνουν τιμη! Το 250αρι του παναφη το ζηταει 7 ρε που να του πω για 5χλ ειναι κ μαγαζι κ θα με κραξει! Για Το αλλο του 8 δεν δινω ουτε 3 οχι 4 που θελει! Θα την βρω την ακρη ομως! Θα βγαινω με το πακο στη τσέπη κ ολο κ καποιος θα εχει αναγκη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 Γιωργη γιατι δε μας μια βολτα και απο κανα makina μηπως υπαρχει κατι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panafis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γιώργο περασα τυχαια σήμερα από το Μακινα και ρώτησα μηπως έχουν κανένα μηχανάκι στα μέτρα που ψάχνεις.Μ είπαν οτι μέσα Οκτώβρη θα έχουν ένα EXC 250 2T μοντέλο 2009 έκδοση six days!Κ μάλιστα μ είπε οτι είναι γνωστός τ και το ξέρει το μηχανάκι είναι πολύ καλό.Σαν αυτό...https://www.youtube.com/watch?v=cc9anKqyiHc&ab_channel=uniquewheelsukαν θες ψάξτο γτ κ τα χρηματα μ φάνηκαν πολύ καλα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 από τον panafis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πανο! θα παω και θα ρωτησω! παντος απο την ερευνα μου και το ψαξιμο που εκανα ασχετως χρηματων (δηλαδη αν διεθετα ενα 11αρι) θα επερνα κτμ 300 2τ six days του κουτιου φυσικα! νομιζω ειναι το απολυτο εργαλειο! ονειρα... αντε καλημερες!!!!!!! αλλα νομιζω οτι απο το 9 δεν εβγαιναν με μιζα! και αμα εισαι καμενος απο μανιβελα θελεις μιζα και το ποδηλατο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον george83 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 ευχαριστω πανο! θα παω και θα ρωτησω! παντος απο την ερευνα μου και το ψαξιμο που εκανα ασχετως χρηματων (δηλαδη αν διεθετα ενα 11αρι) θα επερνα κτμ 300 2τ six days του κουτιου φυσικα! νομιζω ειναι το απολυτο εργαλειο! ονειρα... αντε καλημερες!!!!!!! αλλα νομιζω οτι απο το 9 δεν εβγαιναν με μιζα! και αμα εισαι καμενος απο μανιβελα θελεις μιζα και το ποδηλατο!με μικρη επιφυλαξη σου λεω οτι παιζει βετα15αρι, ρεισινγ 300, αυυτο με τα μαρτζοκια, με καμια 70αρια ωρες, στα 6200... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 ευχαριστω πανο! θα παω και θα ρωτησω! παντος απο την ερευνα μου και το ψαξιμο που εκανα ασχετως χρηματων (δηλαδη αν διεθετα ενα 11αρι) θα επερνα κτμ 300 2τ six days του κουτιου φυσικα! νομιζω ειναι το απολυτο εργαλειο! ονειρα... αντε καλημερες!!!!!!! αλλα νομιζω οτι απο το 9 δεν εβγαιναν με μιζα! και αμα εισαι καμενος απο μανιβελα θελεις μιζα και το ποδηλατο!συμφωνώ, θα δώσεις που θα δώσεις αρκετά φράγκα για χωματερό βρες ένα καλό είτε 300 είτε 250 με μίζα πάντα και όσο πιο φρέσκο γίνεται2T 250 απο 10-11 μιζα 2T 300 απο 08 μίζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 ευχαριστω ντοκτορακο! παντα με την καλυτερη πληροφορηση! νικολακη για πες γουσταρω μπετα! και φυσικα γουσταρω 15αρι 300αρι! ελπιζω να εχει και αναγκη σε χρημα! αλλιως με την τιμη λιγο θα μαλωσουμε αλλα κατι θα βγει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Ξεκολληστε ρε 2τ ειναι. Μην σε καιει τοσο η μιζα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Νικολάκη, έχει μια παροιμία που λέει: αν καείς στον χυλό, φυσάς και το γιαούρτι! Ο Γιώργος ζορίστηκε με τον ιαπωνικό 4τ κουβά και θέλει μίζα στο Ευρωπαϊκό 2τ.Γιώργο, να μην ελπίζεις να έχει ανάγκη ο άλλος για να τον πατήσεις, δεν σε τιμά αυτό που λες. Δύσκολες εποχές αλλά όχι για να εκμεταλλευόμαστε όποιον δεν μπορεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ξεκολληστε ρε 2τ ειναι. Μην σε καιει τοσο η μιζα!τη τελευταια δεκαετια, θεωρω πως η μιζα της μπετα -σωστα τοποθετημενη ,που δουλευει παντα- ειναι το μεγαλυτερο εξελικτικο βημα που εχουν κανει τα 2τ...φοβαμαι πως στη τιμη δυσκολα θα γινει κατι ... φαντασου οτι μιλαμε για μηχανακι 5μηνου...σε μια βδομαδα γυρναει ο φιλος και τα μιλαμε αν ενδιαφερεσαι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον nikolakiss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 τη τελευταια δεκαετια, θεωρω πως η μιζα της μπετα -σωστα τοποθετημενη ,που δουλευει παντα- ειναι το μεγαλυτερο εξελικτικο βημα που εχουν κανει τα 2τ...Δεν ειπα σε καμια περιπτωση οτι δεν ειναι πλεονεκτημα η μιζα. Απλα ο Γιωργος τα ειχε παιξει με τη μανιβελα απ'το Yzf στο βουνο και εχει τη εντυπωση οτι θα ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα και με το 2τ. Αν η μιζα ειναι ο λογος που θα δωσει κανα χιλιαρικο και βαλε παραπανω, δεν πιστευω οτι αξιζει ομως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 καλησπερα στην παρεα! σκεφτομαι οτι αφου θα παρω κατι πολυ καλο και θα δωσω αρκετα λεφτα γιατι να μην εχει και μιζα εξαλου εκτος απο την ευκολια μετραει και στην αξια μεταπωλησης (αν χρειαστει)! αλεκαρα δεν κοιταω να εκμεταλευτω καταστασεις και ανθρωπους εγω αυτα τα λεφτα δινω και η αποφαση ειναι δικη του αν το δινει η οχι. εγω απο μερος μου κοιταω να κανω την καλυτερη αγορα επισης σε οσα ειδα ολοι τα πουλανε για να πανε σε 16αρια μοντελα οποτε δεν παιζει ζητημα αναγκης του αλλου.. εξαλου το ιδιο εγινε και με μενα δεν λεω οτι με πατησαν αλλα η αναγκη μου για τα λεφτα ηταν στο να παρω κατι καλυτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 πουληθηκε ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Καλησπερα στη παρεα!θα παμε καμια βολτιτσα αυριο ή μεθαυριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα στη παρεα!θα παμε καμια βολτιτσα αυριο ή μεθαυριο?Εγω μεσα και αυριο και μεθαυριο! Μη σου πω και σημερα σε κανα 2ωρο! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Εγω με στελιο για αυριο η μεθαυριο λεμε!σημερα δυσκολο νικολη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Εγω με στελιο για αυριο η μεθαυριο λεμε!σημερα δυσκολο νικολη!Ριξε συρμα και ειμαι μεσα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 καλα να περασετε παιδια... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Εγω με στελιο για αυριο η μεθαυριο λεμε!σημερα δυσκολο νικολη!Τελικα θα παμε βολτα? Και ποτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Αρε νεολαία,βράζει το αιμα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες