Jump to content
kalimera8764

Xωμάτινη μπουγάτσα...

Recommended Posts

Θα σε προλάβω να κάνουμε motard το δικό μου....; :blush2:

Εμένα τελικά έχει γενικά θεματάκια. Καίει ασφάλεια μίζας όταν ανάβω τα φώτα. Οπότε προς το παρόν κυκλοφορώ μόνο μέρα με ασφάλειες πάνω μου καλού-κακού

Από βδομάδα ελπίζω να το έχω έτοιμο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Θα σε προλάβω να κάνουμε motard το δικό μου....; :blush2:

Εμένα τελικά έχει γενικά θεματάκια. Καίει ασφάλεια μίζας όταν ανάβω τα φώτα. Οπότε προς το παρόν κυκλοφορώ μόνο μέρα με ασφάλειες πάνω μου καλού-κακού

ναι ρε, θα πηγαινωερχομαι και για κανα καφε να παμε παιζει και αλλα, βολτα δεν θα ξανακανω για κανα 2μηνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καίει ασφάλεια μίζας όταν ανάβω τα φώτα. Οπότε προς το παρόν κυκλοφορώ μόνο μέρα με ασφάλειες πάνω μου καλού-κακού

Βγάλε την μάσκα,πέτα ένα numberplate επάνω και είσαι τζετ LaughingAsian.gif

Γειά σου Διαμαντή ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ψήνει κανείς κάνα χωματάκι αύριο; Λέω να ανέβω το πρωί με την δροσιά, για όσο κρατήσει δηλαδή, λίγα πράγματα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα μου βαζεις δυσκολα. Εχω και προταση για Σαββατο πρωι, για πιστακια και θα μπορουσαμε να το συνδυασουμε καλα. Αλλα δεν προλαβαινω ρε γαμωτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οποτε να 'ναι ρε συ, αλλα να κανουμε κατι δυνατο ολοημερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάποιος απο εδω μεσα θα φάει βρωμόξυλο γιατι ναι μεν στέλνει μήνυμα και κάνει προτάσεις για πιστάκια και ιστορίες ενώ ξέρει οτι δεν μπορω λόγω δουλειάς, και όταν τον παίρνω τηλέφωνο να του πω οτι τον φθονώ δεν το σηκώνει κιόλας..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε, κοιμομουν. Ξενυχτησα... Δουλειααααα... ξερεις τωρα... Εννοοω, ολα αυτα τα εκανε ο αχρειος, ο μεγαιρος αγνωστος. Μη τον χτυπησεις ομως, γιατι κατα βαθος ειναι καλο παιδι και θα σου στειλει βιντεακια απο το πουστακι, να δεις πως ειναι τουλαχιστον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα ρε, κοιμομουν. Ξενυχτησα... Δουλειααααα... ξερεις τωρα... Εννοοω, ολα αυτα τα εκανε ο αχρειος, ο μεγαιρος αγνωστος. Μη τον χτυπησεις ομως, γιατι κατα βαθος ειναι καλο παιδι και θα σου στειλει βιντεακια απο το πουστακι, να δεις πως ειναι τουλαχιστον...

Το βράδυ θελω να εχει προβολή, θα ετοιμάσω popcorn.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βράδυ θελω να εχει προβολή, θα ετοιμάσω popcorn.

ετοιμασε γλαρο Γιαννη, βιντεο δεν παιζει γιατι ξεχασε την καμερα το μωρο.

φωτο δεν παιζουν Γιαννη γιατι μας συνεπηρε αυτο το πανεμορφο αυτοσχεδιο πιστακι, μλκα μαμαει το πιστακι, καταρχας ειναι καθαρα εντουραδικο και οχι κροσαδικο, εχει τρελα κοματια που φενονται αρκετα δυσκολα αλλα με εξασκηση τα καταφεραμε, εγω σε πολλα σημεια πατουσα με 2 ή και 3 ροδες, ωραιες κλησεις και γενικα αν δεν βραδιαζε ακομα εκει θα ειμασταν.

πρεπει να παμε ολοι μαζι σε αυτο θα κ@υλ@σεις!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα ήταν κροσάδικο το πιστάκι,θα ήταν πιο ωραίο. :blush2:

Όχι ότι το έχω δει,αλλά λέμε τώρα... :crazy: Απλώς,οι πίστες motocross μου αρέσουν περισσότερο. ^_^

υ.γ.1:Ούτε καν μια φωτογραφία δεν έχει ;

υ.γ.2:Γειά σου Διαμαντή!

υ.γ.3:Γειά σου κύριε Καλημεριάδη!

υ.γ.4:Γειά σας βόρεια χωμάτινα γατάκια!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για σου Μανωλο, ρε συ το κρος ειναι λιγο μονοτονο και παλευεις με τον χρονο, ενω στο εντουραδικο, εσυ και η φυση σε διαφορους βαθμους δυσκολιας και ποικιλια στο εδαφος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάθε ένα έχει και την χάρη του,δεν λέω! Όμως,το κροσάδικο με το μηχανάκι σου,θα ήταν το κάτι άλλο.

Ταχύτητα,ντριφτάρισμα,άλματα...

Με του κύριου Καλημεριάδη το μηχανάκι,ίσως να προτιμούσα το εντουράδικο.

Γούστα είναι αυτά. :P Αν πάτε ξανά κάποια μέρα,θα ήθελα και λίγο υλικό. ^_^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν παμε καμια μερα και παμε καθαρα για πιστακια εκει, νομιζω εγω τουλαχιστον θα μπορουσα να σε παρω, να τα δεις απο κοντα. Επισης ολα και καποιο οχημα θα παρεις παρτουζιτσα τυχερουλη...

Εκανα συμφωνια με το διαβολο, εννοω το Γιαννη, οταν παρει ρεπο, να παμε μια στα γρηγορα. για 5-10 γυρους με τζατζικια, κρεμμυδια... Εννοω 5-10 γυρους στο πιστακι. Λεμε τωρα... Ρε Διαμαντη, μια ωριτσα εκει περα, καλα δεν ειναι, να το ευχαριστηθει; Ειναι και τουμπανο ο Γιαννης, σιγα μην χρειαζεται αραλικι καθε μισο γυρο... Λιγοτερο απο μια ωρα λειτουργιας δεν εγραψε εσενα το μοτερι;

Το αλλο το τεκνο με τα ταττου, να δουμε τι θα το κανουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ κύριε Καλημεριάδη.Θα ήθελα να έρθω απο κοντά,για να σας δω,αλλά είμαι Λήμνο. :P

Κωστή,τον έχεις πάει τον Διαμαντή σε εκείνο το πιστάκι που είχαμε περάσει,όταν είχαμε κάνει βόλτα στο Σέιχ Σου με το ποδήλατο ;

Αυτό που είχαμε βρει στον γυρισμό.

Αν δεν κάνω λάθος,ήταν κροσάδικο εκείνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι.. Αλλα εκεινο ειναι πολυ μικρο, στενο και επιπεδο. Δε λεει τιποτα νομιζω για τη γουρουνα. Ουτε εντουροπιστακι ειναι εκεινο, ουτε κροσαδικο. Πολυ επιπεδο και καθαρο για εντουρο, πολυ στενο και χωρις αλματακια για mx. Ειναι καλο ομως για αρχη και για εξασκηση στο στριψημο. Οταν παρει ο :lipssealed: χωματινο μηχανακι σε λιγο καιρο, εκει θα τον παω για εξασκηση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γυρο στα 45 λεπτα εγραψε αλλα κοντεψα να αφησω ενα πνευμονι, μια σπληνα και κατι κομματια απο συκοτι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν παρει ο :lipssealed: χωματινο μηχανακι σε λιγο καιρο, εκει θα τον παω για εξασκηση...

Μπορώ να μαντέψω ποιόν λες.Και θα πέσω σίγουρα μέσα. :P

Με το καλό!

Τώρα,σταματάω το σπαμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ κύριε Καλημεριάδη.Θα ήθελα να έρθω απο κοντά,για να σας δω,αλλά είμαι Λήμνο. :P

Κωστή,τον έχεις πάει τον Διαμαντή σε εκείνο το πιστάκι που είχαμε περάσει,όταν είχαμε κάνει βόλτα στο Σέιχ Σου με το ποδήλατο ;

Αυτό που είχαμε βρει στον γυρισμό.

Αν δεν κάνω λάθος,ήταν κροσάδικο εκείνο.

μονο σε μονοπατια που χωραω με το ζορι την βρησκω.............γατακι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γυρο στα 45 λεπτα εγραψε αλλα κοντεψα να αφησω ενα πνευμονι, μια σπληνα και κατι κομματια απο συκοτι!

Αν το πάρω εγώ,θα αφήσω μόνο υγρά εκεί μέσα.Τώρα, ή τσίσα θα είναι, ή... :lipssealed:

:crazy:

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ.Τώρα το σταματάω στ'αλήθεια το σπάμ!

Πάρτε και μια φωτό με το εντουρόπαπο μου.(Δεν είμαι οφφ-τοπικ.Και 'γω βόρειος είμαι :P)

5lpl.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το πάρω εγώ,θα αφήσω μόνο υγρά εκεί μέσα.Τώρα, ή τσίσα θα είναι, ή... :lipssealed:

:crazy:

Δεν μπόρεσα να κρατηθώ.Τώρα το σταματάω στ'αλήθεια το σπάμ!

Πάρτε και μια φωτό με το εντουρόπαπο μου.(Δεν είμαι οφφ-τοπικ.Και 'γω βόρειος είμαι :P)

5lpl.jpg

ε ξεκολα με το σπαμ εδω δεν εχουμε κομπλεξικους, σπαμαρισε αφοβα ρε μικρο παιδακι να σε γουσταρουμε λιγο!

4 Χρήστες διαβάζουν αυτό το θέμα

4 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες

τυρι ζητησαμε, μηζηθρα μας ηρθε!

μολις τωρα λεγαμε τα καλυτερα για σενα!

Τροποποιήθηκε από τον AdamLTR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα