kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Ωραία λοιπόν... Τώρα έχουμε και εμείς οι βόρειοι χωματοκάγκουρες το δικό μας θεματάκι, να βάζουμε ό,τι θέλουμε απο υλικό και να κανονίζουμε τις βόλτες μας. Καλοδεχούμενοι όλοι οι εντουράδες, ονοφάδες, άντε και οι μοτοκροσάδες :P Ευχαριστώ τον κύριο Tzoutz για την έμπνευση του τίτλου ^_^ Ξεκινάω λοιπόν με ενα βιντεάκι απο τη σημερινή βόλτα που πήγα για να φάω το πρωινό μου με θέα, καθαρό αέρα και ησυχία, αλλα τελικά έκανα και 2-3 μονοπατάκια... Είναι το τελευταίο μέρος της βόλτας, μετα τέλειωσε η μπαταρία. Το οτι πηγα βόλτα μονο με γάντια και κράνος εννοείται οτι είναι χαζομάρα, γιατι λερώνουμε τα ρούχα και τα παπούτσια μας. Επίσης μπορεί να χτυπήσουμε άσχημα... :P http://www.youtube.com/watch?v=r3PPy2yQoVQ Ήθελα να κάνω μια επεξεργασία στο βίντεο να κόψω το σημείο που βαράω μανιβελιές για κανα μισάωρο, αλλά το YouTube λέει πως ακόμα το επεξεργάζεται και δε με αφήνει να κάνω τίποτα... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Χαχαχα, μπράβο! Σου άρεσε ο τίτλος βλέπω έ; Και αναρωτιόμουν μην και παρεξηγηθεί κανείς. Άντε βόρεια χωμάτινα αδέρφια καλές συναντήσεις και βόλτες σας εύχομαι! Και που είστε, φωτό και βίντεο ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsi0u 530 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Με τις βανιβελιές ψόφησα στο γέλιο.Κάποιον μου θύμισες Ειδικά οι ανάσες σου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Ρε Κώστα, βαράς αβέρτα μανιβελιές χωρίς να αξιοποιείς τον αυτόματο αποσυμπιεστή ή μου φαίνεται; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Aυτο θα ελεγα και εγω... Ή ο τροπος που βαρας μανιβελιες ειναι αυτοκτονικος κουραστικος και λαθος, ή βρισκεις τοσο ευκολα συμπιεση!! Βαρας 45 μανιβελιες το λεπτο! :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Απλα οταν μπουκωνει, αυτο που κανω συνηθως ειναι να τραβαω τον μοχλο του αποσυμπιεστη με τερμα γκαζι, βαραω καμια 10ρια μανιβελιες και μετα περνει τσακμακι. Γι αυτο εκει κοντα τα 4 λετπα φαινεται να βαραω μανιβελιες σα να μλκιζεται 15χρονο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ωραιοτατος!!!!!! Να βαλω κι εγω καμμια φωτο παλια μιας και τις μαζευουμε εδω!!! :P :P :P :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Χαχα! Ωραιος ο Χρησταρας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Χρησταρα, εκει ρε παει και χαμηλομενο αμαξι!! Μπουγατσα με σκονη ειναι αυτο οχι με χωμα!! Που ΜΕ βγαζεις φωτογραφια και τα λαστιχα! :peep: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Χρησταρα, εκει ρε παει και χαμηλομενο αμαξι!! Μπουγατσα με σκονη ειναι αυτο οχι με χωμα!! Που ΜΕ βγαζεις φωτογραφια και τα λαστιχα! :peep: :lol: Αλλο το εκει κι αλλο το μεχρι εκει ρε...Η γυναικα μου ακομα με βριζει.... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Κι εκεί που είμαι καβάλα στην Τενερούκλα μου και οργώνω τις φλαταδούρες διακρίνω ένα κακάσχημο όγκο στον ορίζοντα. Πλησιάζω και τι να δω, ένα Άφρικα [ ] σταματημένο με τον Αφρικανό του δίπλα να ξύνει το κεφάλι του. Είχε κάψει τον μισό ανορθωτή και δούλευε μονοκύλινδρα! Ε τι να κάνω, το συνόδευσα το παληκάρι μέχρι τον πολιτισμό για να πάει να τα ακουμπήσει στο εξουσιοδοτημένο, ο πελατάκος. Αλήθεια ρε παιδιά, τι νομίζατε, εγώ δεν κάνω παρέα με Αφρικανούς, πόσο μάλλον βόλτες στο βουνό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2012 Αυτο το ανεξηγητο φαινομενο, που τρως τουμπα και γελας σαν χαζο, που οφειλεται? Τελικα ολοι οι χωματινοι ειναι βλαμενοι.. ή οπως λεει ο Οβελιξ ο χωματινος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2012 Χα χα ωραίο θεματάκι! Και καλές βόλτες σε όλους μας! Αυτο το ανεξηγητο φαινομενο, που τρως τουμπα και γελας σαν χαζο, που οφειλεται? Τελικα ολοι οι χωματινοι ειναι βλαμενοι.. ή οπως λεει ο Οβελιξ ο χωματινος Εεεε ψιτ! Διαθέτουμε και σκύλο ειδικά για την περίσταση! :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Ψηνεται κανεις Σαββατοκυριακο για χωματακι; Εχουμε επιλογες: Φλαταδουρες ή ευκολα μονοπατακια ή και τα 2. Μοταρντ, ονοφ, ψευτοεντουρο και εντουρο καλοδεχουμενα. Τα περισσοτερα κομματια τα εχω κανει και με παπακι και με dt50, οποτε δε θελω δικαιολογιες. Αμα μαζευτουμε εντουρακια και θελετε παιζει και φαση μονοπατι χαλαρο μεχρι Χορτιατη, βρυσες και απο εκει βλεπουμε... Αμα εχετε ορεξη, μπορουμε να κανουμε "σεμιναρια" με ασκησουλες τυπου shane watts :P και κανα γυρο σε πιστακι και μετα βολτα. Περισσοτερο αν ερθει κανενας που δεν εχει ιδεα απο χωμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 Να κανω ενα Up... Για Σου-κου... Για περαστε... Βολτα στο σειχ-σου. Διπλα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 καταρχάς ωραίο θέμα! ..καλά στην σουπα κλασικός Κωστής!! που την βρήκες την καμερα ρε μάστορα??θα έχουμε και κάμερα??γουστάρω δεν το γύρισα ακόμη σε enduro θα το κάνω όμως (μάλλον από εβδομάδα) άντε πεθύμησα χωματάκι πάρτε και την εργαλειάρα μου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2012 καταρχάς ωραίο θέμα! ..καλά στην σουπα κλασικός Κωστής!! που την βρήκες την καμερα ρε μάστορα??θα έχουμε και κάμερα??γουστάρω δεν το γύρισα ακόμη σε enduro θα το κάνω όμως (μάλλον από εβδομάδα) άντε πεθύμησα χωματάκι πάρτε και την εργαλειάρα μου!! Χρηστο και εγω εχω να παω σωστη χωματινη βολτα απο πριν το καλοκαιρι και ειπα να ξεκινησω κατι χαλαρα. Μου ελειψε να μυριζω τη διχρονιλα οταν ακολουθω... Παντως αμα θες ελα και με τα μοταρντ λαστιχα, αμα δεν αλλαξεις μεχρι την Κυριακη, μπορουμε να κανουμε απλες περατζαδες και φλαταδουρες. Ή αμα δεν ερθει κανενας αλλος και ημαστε οι 2 μας, μπορω να ερθω Κυριακη απο εκει αμα θελεις, να αλλαξουμε τσακ-μπαμ σε εντουρο και να κανουμε εξερευνητικη εντουραδα ανατολικα. Ειχα βρει ενα χωματοδρομο απο τα πλατανακια περιπου και βγηκα Ταγαραδες. ΠΑΡΑ πολυ ομορφη διαδρομη. Το ειχα παρει μεσα απο κατι χωραφια ομως, οποτε δεν εγγυωμαι οτι θα παμε απο τον ιδιο ακριβως δρομο... Ααα... Η καμερα ειναι ψηφιακη, κολλημενη με 2 τονους απο τη γνωστη μαυρη μονοτικη ταινια που κουβαλαω παντα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Πάντα οργανωτικός ο Κώστας! Big ups για το θέμα btw, πολύ καλή ιδέα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Βρε καλως το παιδιιιιιι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2012 Βρε καλώς σας βρήκαα.. 8) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakisk 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Παιδιά καλημέρα και καλώς σας βρήκα !! Βρήκα το θέμα κομένο και ραμένο στα μέτρα μου ( χαλαρή χωματοβόλτα στα πέριξ ). Δέχεστε στην παρέα 42χρονους με το πρώτο τους μηχανάκι ?? ( xt 250t ) !! Αυτό υπάρχει προς το παρών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaDoW 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 ε μη τα λες τελευταια ωρα !~ θα ερχομουνα αλλα δε παιζει σαλιο ουτε για βενζινες :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Εγω παιδια πηγα σημερα μια με το Doctora και ηταν σουπερ! Για αυριο δεν ξερω αν θα μπορω, αλλα μεσα στη βδομαδα, νομιζω θα μπορεσω να ξεκλεψω λιγο χρονο... Θελετε μηπως να βρεθουμε καποια στιγμη, να σας δειξω ο,τι ξερω και να κανουμε και κατι σαν προπονησουλα, πριν τη βολτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 ναιιιιιι,θα πάμε δικάβαλο,μετά θα σε αφήσω εκεί και θα οργώσω τα πάντα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες