Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 Εγώ ίσως βγω καμία βόλτα αύριο μεσημέρι να συνηθίσω λίγο τις μπότες να μην πάω κατευθείαν την Κυριακή και φάω ήττα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 Για το φιλικο που ειπατε εννοεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ ίσως βγω καμία βόλτα αύριο μεσημέρι να συνηθίσω λίγο τις μπότες να μην πάω κατευθείαν την Κυριακή και φάω ήττα!Τι ωρα? Μπορει να ερθω κι εγω! Κωστα φορα τες και λιγο μες στο σπιτι, θα παρουν τη φορμα απ'το ποδι σου πιο γρηγορα! Για το φιλικο που ειπατε εννοεις?Yep Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 8 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 Εγω αυριο λεω να βγω ποδηλαταδα! Γιατι ετσι ειθισται να κανουν πριν τους αγωνες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 Ρε μαγκες πως ειναι ακριβως ι φαση στο φιλικο?εσεις που θα πατε μαζι ειστε μαζι στη διαδρομη ξερω γω η ο καθενας μονος του κτλ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Ρε μαγκες πως ειναι ακριβως ι φαση στο φιλικο?εσεις που θα πατε μαζι ειστε μαζι στη διαδρομη ξερω γω η ο καθενας μονος του κτλ?καλημερα,κωστα απ οτι ξερω στα φιλικα ξεκινανε τετραδες η εξαδες ανα 2-3 λεπτα υποτιθεται για να μην γινουνε κοβαρια ολοι μαζι,τωρα αν εισαι εβδομος της παρεας ξεκινας με το επομενο γκρουπ και σε περιμενουν οι εξι της παρεας σου κρυμενοι πισω απο την πρωτη παπαρουνα!!! υ.γ. αν δεν εχει παπαρουνες κανουνε και οι θαμνοι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) παληκαρια μου χαρισαν αυτο το λαστιχο αλλα ειναι γιγαντας για την γρια μου αν το θελει κανενας να το αποτελειωση του το χαριζω http://s11.postimg.org/4ryibcadv/P_20151208_172018.jpghttp://s11.postimg.org/3s87fmv83/P_20151208_172035.jpg Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 9 , 2016 από τον balakia δεν ξερω ν ανεβαζω φωτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 καλημερα,κωστα απ οτι ξερω στα φιλικα ξεκινανε τετραδες η εξαδες ανα 2-3 λεπτα υποτιθεται για να μην γινουνε κοβαρια ολοι μαζι,τωρα αν εισαι εβδομος της παρεας ξεκινας με το επομενο γκρουπ και σε περιμενουν οι εξι της παρεας σου κρυμενοι πισω απο την πρωτη παπαρουνα!!! υ.γ. αν δεν εχει παπαρουνες κανουνε και οι θαμνοιχαχα καταλαβα!παληκαρια μου χαρισαν αυτο το λαστιχο αλλα ειναι γιγαντας για την γρια μου αν το θελει κανενας να το αποτελειωση του το χαριζω http://s11.postimg.org/4ryibcadv/P_20151208_172018.jpghttp://s11.postimg.org/3s87fmv83/P_20151208_172035.jpg μεγαλουτσικο μου φενεται για τους περισσοτερους εδω μεσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Τι διασταση ειναι ρε παιδια? Παντως ειναι τελειωμενο ετσι κι αλλιως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 Τι διασταση ειναι ρε παιδια? Παντως ειναι τελειωμενο ετσι κι αλλιως...140/80/18 ειναι νικολη,τελειωμενο δεν ειναι,ειναι λιγο κατω απο την μεση.αν το παρει καποιος που μπορει να το βαλει μονος του 5-6 βολτες και παραπανω θα βγαλει,τωρα αν το βαλει σε λαστιχα αναλογος ποσα θα του παρει για να του το περασει. χαχα καταλαβα!μεγαλουτσικο μου φενεται για τους περισσοτερους εδω μεσα..δεν ειναι αναγκη να φορας την ιδια διασταση αλλα να χωραει,εμενα βρισκει στο ψαλιδι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Νικολης georgehttps://m.facebook.com/groups/175415618239?view=permalink&id=10153310349443240 Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2016 από τον THunderweed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 Τί έγινε ακόμα να γυρίσετε;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν, έχω να πω ό,τι περάσαμε πολύ ωραία και ότι χάσατε που δεν ήρθατε όλοι! Πήγαμε τελικά εγώ, ο Γιώργος, ο Νικολάκης και ο Παναγιώτης. Μπήκαμε σε όλα τα "pro" κομμάτια, γιατί είμαστε και αμάσητοι φυσικά! Ξεκινήσαμε με μηχανικό πρόβλημα του Νικολάκη και δικό μου(χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι). Στο πρώτο μονοπάτι κάτι σκάλωνε και δεν έδινε το τριμπούρδελο του, τελικά ήταν ένας πύρος από την δαγκάνα, έμπαινε στις ακτίνες και φρέναρε την ζάντα. Κατά πάσα πιθανότητα είχε και κάτι μοτερικό. Αφού το κουράσαμε κάμποση ώρα και μείναμε τελευταίοι, τον αφήσαμε να το μαζέψει η σκούπα. Μετά συνεχίσαμε, βρήκαμε δυσκολία σε δύο κομμάτια, ένα με ψηλά βράχια και ένα με ανηφόρα και λάσπη. Κατά τα λοιπά δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ούτε περιμέναμε, ούτε είχε κανένα τρελό σκάψιμο από τα μπροστά μηχανάκια. Σε ένα σημείο ψιλοχαθήκαμε για 20 μέτρα και εκεί κατάλαβα τί έφταιγε από το πρωί και δεν σκαρφαλώνει το τετραμπούρδελο μου! Πριν κανα δυο μέρες είχα βάλει αποστάτες για να σηκωθεί το τιμόνι με αποτέλεσμα να τσιτώσει το συρματόσχοινο από το συμπλέκτη οπότε και τον πατούσε ελαφρώς. Το κατάλαβα όταν πήγα να ανέβω μία ανηφόρα και ενώ έδινε στροφές το μοτέρ, δεν σπίνιαρε η ρόδα! Μετά γύρισα λίγο την μανέτα προς τα μέσα και επιτέλους είχα άλλο μηχανάκι! Από την τροφοδοσία και μετά κάποιοι κότεψαν για να μην τους πιάσει η νύχτα και συνέχισα μόνος. Έχασαν το καλύτερο κομμάτι της διαδρομής με μόνο ένα κομμάτι να θέλει σπρώξιμο. Μετά από λίγο γαμήθηκε και ο διακόπτης που έχει στο συμπλέκτη(μάλλον) ώστε να μην παίρνει μπροστά αν δεν πατάς συμπλέκτη όταν έχεις ταχύτητα και η μαλακία μου έπαιρνε μόνο με νεκρά. Με βλέπω να τον καταργώ το διακόπτη γιατί η καβασάκι θα μου πει κανένα τρελό νούμερο! Επίσης για κάποιο περίεργο λόγο γαμήθηκε το μπροστά σιδεράκι από τις ολοκαίνουριες μου μπότες! Α και επίσης δεν είναι αδιάβροχες! Αυτά! Να αναφέρω ότι το ΟΝ/ΟΦΦ γαμάει και δέρνει, δεν χρειάζεται φόρτωμα γιατί πας καβάλα από το σπίτι και επίσης βγάζει ολόκληρο φιλικό με ένα ντεπόζιτο χωρίς να κουβαλάς μπιτόνια! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2016 από τον Cycloholic φδσφδ 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τελικά τζάμπα το κακολόγησα το καβλασάκι μου, έτσι όπως γύρισα την μανέτα δεν πηγαίνει μέχρι τέρμα τέρμα όταν την πατάς οπότε δεν πατιόταν και ο διακόπτης μπλα μπλα μπλα! Επίσης αν θέλει κανείς πουλάω τα risers που τα πήρα την Παρασκευή γιατί δεν φτάνουν τα καλώδια μου και δεν ψήνομαι να πάρω άλλα! Είναι αυτά εδώ: http://3pracing.gr/listing-BAR+MOUNT+KITS+-23193.html Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι τα δάχτυλα μου σε κάποια σημεία έκλειναν και δεν μπορούσα να τα ανοίξω, λες και είχαν πάθει αγκύλωση. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 10 , 2016 από τον Cycloholic 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2016 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 Αύριο θα βγω λίγο βουνό, αν θέλει κανείς ας πει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Θα παμε καμια βολτα το σκ ή μπα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Αυριο τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Εγώ κωλύομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Γαμηθηκε πολυ με τη βροχη οπως και να εχει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κι εμενα μην με πολυυπολογιζετε αυτον τον καιρο... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2016 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2016 Έχω αρχίσει να παθαίνω κατάθλιψη... Έφτιαξα το μηχανάκι και με περιμένει να το καβαλήσω. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ήσυχη. Τι θα γίνει? Βλέπω βιντεάκια συνέχεια και ζορίζομαι. Κάτι πάει λάθος. Πέρσι, κάθε Σαββατοκύριακο ήμασταν μέσα στις λάσπες. Αν το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν δουλεύω, θα ανέβω έστω και μόνος, να πάρω μια μυρωδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2016 Έχω αρχίσει να παθαίνω κατάθλιψη... Έφτιαξα το μηχανάκι και με περιμένει να το καβαλήσω. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ήσυχη. Τι θα γίνει? Βλέπω βιντεάκια συνέχεια και ζορίζομαι. Κάτι πάει λάθος. Πέρσι, κάθε Σαββατοκύριακο ήμασταν μέσα στις λάσπες. Αν το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν δουλεύω, θα ανέβω έστω και μόνος, να πάρω μια μυρωδιά! Συμφωνω, κι εγω ετσι, εχω παθει στερηση! Εγω περιμενω να τελειωσει η εξεταστικη για να φτιαξω το μηχανακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2016 Έχω αρχίσει να παθαίνω κατάθλιψη... Έφτιαξα το μηχανάκι και με περιμένει να το καβαλήσω. Η φετινή χρονιά είναι πολύ ήσυχη. Τι θα γίνει? Βλέπω βιντεάκια συνέχεια και ζορίζομαι. Κάτι πάει λάθος. Πέρσι, κάθε Σαββατοκύριακο ήμασταν μέσα στις λάσπες. Αν το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν δουλεύω, θα ανέβω έστω και μόνος, να πάρω μια μυρωδιά! ειναι λογικό φίλε, αλλάζουν οι προτεραιότητες και πανε σε πολυ 2-3 τη προτεραιότητα, ακομη και εσυ δε νομιζω να μπορούσες να βγεις περιςςοτερες φορές απο οτι πέρσι ανεξάρτητα εαν εισαι διαθέσιμος. Η χωματοβολτες θα αναγεννηθούν ομως απο τις στάχτες τους με νέους ενδιαφερόμενους. Ετσι γίνεται πάντα..Οσο για το μονος, χαλαρους ρυθμούς βόλτα σε γνώριμα μέρη χωρις ρίσκα και οχι πολυ μακριά απο τα πέριξ του σειχσου θεωρείται σχέτικα ασφαλές μακαρι να μπορούσα να κάνω μια βόλτα φέτος αλλα μαλλον δυςκολο, την επόμενη σεζόν να μαστε καλα και το γάμωτο ειναι οτι περσι στην μια και μοναδική βόλτα είχα βάλει καινούργια λάστιχα και ειναι αστρωτα ακομη..Υ.σ. Νικολακη ακομη έχεις ενδοιασμούς γιατο εαν αυτο που κανεις ειναι εντουρο η χωματοβόλτα με εντουρο μηχάνημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2016 Υ.σ. Νικολακη ακομη έχεις ενδοιασμούς γιατο εαν αυτο που κανεις ειναι εντουρο η χωματοβόλτα με εντουρο μηχάνημα;Δεν σε πιανω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες