Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Ρομαντζάδα και έτσι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εδω ειναι και η διαδρομη που καναμε τη κυριακη!τα km μου φαινονται πολλα βεβαια αλλα αφου γραφτηκαν μαλλον τοσα θα ειναι!http://el.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11195849Κανα βιντεο θα δουμε ρε μορτες?? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 27 , 2015 από τον THunderweed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Ψόφια πράγματα στα βίδεα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2015 Ε κλαιν ρε..ετσι τη βολτα να δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panafis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 τι να πω ρ γαμωτο4 φορες εχω φτιαξει το βιντεακι απο την κυριακή και καθε φορα κολλαει στο τελος το gopro studio τι ηλίθιο προγραμμα?????? με έχει σπάσει τα νεύρα 3 μέρες τώρα.....ξέρει κανένας κάποιο άλλο πρόγραμμα video making αξιολογο? να φτίαξω το βίντεο όχι να ταινία για όσκαρ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Εεε κι εμενα εχει θεμα το GoPro studio! μου εχει σπασει τα @ρχιδια! Ψαχνομαι κι εγω για αλλο προγραμμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Εχετε κανει update στη τελευταια εκδοση μηπως φταει αυτο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Καλά το γκοπρο στούντιο είναι για σφαλιάρες! Και μένα με έχει κουράσει! Στα μακ είχε ένα γαμάτο, το imovie, αλλά δεν έχω μακ πια! Αύριο λέω για πιστάκι μετά την δουλειά, δηλαδή κατά τις 3.30. Σας ψήνει; Επίσης το Σάββατο το πρωί το ψήνω άσχημα για πίστα Ρύσιο. Είναι κανείς μέσα;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2015 Εχετε κανει update στη τελευταια εκδοση μηπως φταει αυτο?Στην τελευταια εκδοση γινεται αυτο! Δοκιμασα να το απεγκαταστησω και να βαλω την πιο παλια, παλι τα ιδια! Εχει αχρηστευτει εντελως το GoPro studio στο pc μου! Δεν μπορω να κανω τιποτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Αυριο 11 Περραιβου για χαλαρη βόλτα!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Εγω δε θα μπορεσω αυριο παιδες γιατι δουλευω..χωρια οτι εχω προβλημα με το μπροστινο φρενο μ'αυτο εδω..βγαλσιμο και καθαρισμα θελει αποτι καταλαβα αλλα δεν εχω εργαλειακι γιαυτο το δαχτυλιδι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 τσιμπιδακι για την ασφαλεια θα βρεις και φθηνο αλλα αν το ανοιξεις παρε και 2 τσιμουχακια να βαλεις γιατι συνηθως πρηζονται και αν καταφερεις και το κλεισης θα εχεις ψιλοθεμα.δες και το κυλινδρακι αν εχει κανει "σκαλοπατακια" στην διαδρομη που δουλευει,αν και δεν νομιζω.υ.γ. τα υγρα φρενων ξεπλενονται με νερακι,οπου σου πεσει ξεπλυνε το αμεσως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2015 Ψηθείτε αύριο 11 Περραιβού, θα έρθει και ο Πάνος!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panafis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Κώστα εγω είμαι μέσα για αύριο (Σάββατο)Στις 11κ15 στο παρατηρητηριο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) τσιμπιδακι για την ασφαλεια θα βρεις και φθηνο αλλα αν το ανοιξεις παρε και 2 τσιμουχακια να βαλεις γιατι συνηθως πρηζονται και αν καταφερεις και το κλεισης θα εχεις ψιλοθεμα.δες και το κυλινδρακι αν εχει κανει "σκαλοπατακια" στην διαδρομη που δουλευει,αν και δεν νομιζω.υ.γ. τα υγρα φρενων ξεπλενονται με νερακι,οπου σου πεσει ξεπλυνε το αμεσCM Security protects your privacyΕυχαριστω για τις πληροφοριες ρε χρησταρα!τσιμπιδακι και τσιμουχακια που λες που θα βρω ομως?θα εχει σε κανα moto news?καλα να περασετε σε οποιον παει βολτα! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2015 από τον THunderweed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosthegar 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) ειδικα τσιμουχακια για φρενα εχει στην οδο Μαβιλη στο βαρδαρη , κοντα στον αναβατη .ενοειτε πας με το δειγμα .εξολκεα για την ασφαλεια σε μαγαζια με εργαλεια πχ Ποιμενιδης στην πολυτεχνειου . Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2015 από τον nikosthegar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Νασαι καλα φιλε μου!σευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε χρησταρα!τσιμπιδακι και τσιμουχακια που λες που θα βρω ομως?θα εχει σε κανα moto news?καλα να περασετε σε οποιον παει βολτα!τσιμουχακια θα βρεις επισης στην γιαννιτσων,οπως μπαινεις απο μοναστηριου εκει που κανει αριστερη στροφη στο αριστεροί σου χεριά,δεν θυμαμαι ονομασία,μονο τσιμουχες και λαστιχακια εχει,οχιά μονο για μοτο,σχεδον για τα παντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 εγινε βολτιτσα σημερα μαγκες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panafis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Μπα δεν βγηκαμε τελικα.παρεμπιπτόντως είναι κανένας μέσα για αυριο το πρωι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Εγώ έβαλα τροχούς μοταρντ ψήνεται κάνεις αύριο για ρυσιο; Όσοι έχουν δηλαδή και αλλο μοτο με δρόμου λάστιχα! Αλεξ ψησου με το ybr θα ρίξουμε γέλιο!! Διαμαντή δίπλα είσαι έλα και εσύ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Εγώ έβαλα τροχούς μοταρντ ψήνεται κάνεις αύριο για ρυσιο; Όσοι έχουν δηλαδή και αλλο μοτο με δρόμου λάστιχα! Αλεξ ψησου με το ybr θα ρίξουμε γέλιο!! Διαμαντή δίπλα είσαι έλα και εσύ!! πω πω τι χάνω...! αδερφη ψυχή το έκανες dual σαν το δικό μου; Ωραίος!!ειναι γαματη φαση το Ρησιο για αυτά τα κυβικά (μαξ 250) εαν δε έχεις ξαναπάει θα το καραγουστάρεις, να έχεις μόνο φρέσκα Λάστιχακια διαφορετικα μη το πιέσεις πολυ μην ερθει καμια έξοδος γιατι εκει θα πονέσει περισσοτερο απο το βουνό ρίξε τις πιέσεις 30% κάτω για να ζεσταθούν γρηγορότερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2015 Έχει κάτι σάπια πάνω!! Θα πάω για μία αναγνωριστική! Ψήσου να έρθεις άντε! Πόση πίεση βάζω γενικά ξέρουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 Έχει κάτι σάπια πάνω!! Θα πάω για μία αναγνωριστική! Ψήσου να έρθεις άντε! Πόση πίεση βάζω γενικά ξέρουμε;Κωστα στειλε στον Snow, αυτοι πανε συχνα! Αλλαξες τροχους η επλεξες καινουργια στεφανια στα μαμα κεντρα? Απο μπροστινο φρενο τι εκανες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τί λες τρελέ, λες να άφηνα το χώμα;;; Δανείστηκα κάτι τροχούς από ίδιο μοτό έκδοση μοτάρντ! Με το φρένο προφανώς δεν έκανα τίποτα και ούτε θα κάνω :Ρ Τί έχει το φρένο;;; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2015 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες