Jump to content
kalimera8764

Xωμάτινη μπουγάτσα...

Recommended Posts

Εδω ειναι και η διαδρομη που καναμε τη κυριακη!τα km μου φαινονται πολλα βεβαια αλλα αφου γραφτηκαν μαλλον τοσα θα ειναι!

http://el.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=11195849

Κανα βιντεο θα δουμε ρε μορτες??

Τροποποιήθηκε από τον THunderweed

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τι να πω ρ γαμωτο
4 φορες εχω φτιαξει το βιντεακι απο την κυριακή και καθε φορα κολλαει στο τελος το gopro studio 
τι ηλίθιο προγραμμα?????? με έχει σπάσει τα νεύρα 3 μέρες τώρα.....
ξέρει κανένας κάποιο άλλο πρόγραμμα video making αξιολογο? να φτίαξω το βίντεο όχι να ταινία για όσκαρ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεε κι εμενα εχει θεμα το GoPro studio! μου εχει σπασει τα @ρχιδια! Ψαχνομαι κι εγω για αλλο προγραμμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά το γκοπρο στούντιο είναι για σφαλιάρες! Και μένα με έχει κουράσει! Στα μακ είχε ένα γαμάτο, το imovie, αλλά δεν έχω μακ πια!

Αύριο λέω για πιστάκι μετά την δουλειά, δηλαδή κατά τις 3.30. Σας ψήνει; Επίσης το Σάββατο το πρωί το ψήνω άσχημα για πίστα Ρύσιο. Είναι κανείς μέσα;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχετε κανει update στη τελευταια εκδοση μηπως φταει αυτο?

Στην τελευταια εκδοση γινεται αυτο! Δοκιμασα να το απεγκαταστησω και να βαλω την πιο παλια, παλι τα ιδια! Εχει αχρηστευτει εντελως το GoPro studio στο pc μου! Δεν μπορω να κανω τιποτα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω δε θα μπορεσω αυριο παιδες γιατι δουλευω..χωρια οτι εχω προβλημα με το μπροστινο φρενο μ'αυτο εδω..βγαλσιμο και καθαρισμα θελει αποτι καταλαβα αλλα δεν εχω εργαλειακι γιαυτο το δαχτυλιδι32-1150.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσιμπιδακι για την ασφαλεια θα βρεις και φθηνο αλλα αν το ανοιξεις παρε και 2 τσιμουχακια να βαλεις γιατι συνηθως πρηζονται και αν καταφερεις και το κλεισης θα εχεις ψιλοθεμα.

δες και το κυλινδρακι αν εχει κανει "σκαλοπατακια" στην διαδρομη που δουλευει,αν και δεν νομιζω.

υ.γ. τα υγρα φρενων ξεπλενονται με νερακι,οπου σου πεσει ξεπλυνε το αμεσως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα εγω είμαι μέσα για αύριο (Σάββατο)
Στις 11κ15 στο παρατηρητηριο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τσιμπιδακι για την ασφαλεια θα βρεις και φθηνο αλλα αν το ανοιξεις παρε και 2 τσιμουχακια να βαλεις γιατι συνηθως πρηζονται και αν καταφερεις και το κλεισης θα εχεις ψιλοθεμα.

δες και το κυλινδρακι αν εχει κανει "σκαλοπατακια" στην διαδρομη που δουλευει,αν και δεν νομιζω.

υ.γ. τα υγρα φρενων ξεπλενονται με νερακι,οπου σου πεσει ξεπλυνε το αμεσCM Security protects your privacy

Ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε χρησταρα!τσιμπιδακι και τσιμουχακια που λες που θα βρω ομως?θα εχει σε κανα moto news?καλα να περασετε σε οποιον παει βολτα!

Τροποποιήθηκε από τον THunderweed

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδικα τσιμουχακια για φρενα εχει στην οδο Μαβιλη στο βαρδαρη , κοντα στον αναβατη .

ενοειτε πας με το δειγμα .

εξολκεα για την ασφαλεια σε μαγαζια με εργαλεια πχ Ποιμενιδης στην πολυτεχνειου .

Τροποποιήθηκε από τον nikosthegar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις πληροφοριες ρε χρησταρα!τσιμπιδακι και τσιμουχακια που λες που θα βρω ομως?θα εχει σε κανα moto news?καλα να περασετε σε οποιον παει βολτα!

τσιμουχακια θα βρεις επισης στην γιαννιτσων,οπως μπαινεις απο μοναστηριου εκει που κανει αριστερη στροφη στο αριστεροί σου χεριά,δεν θυμαμαι ονομασία,μονο τσιμουχες και λαστιχακια εχει,οχιά μονο για μοτο,σχεδον για τα παντα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα δεν βγηκαμε τελικα.
παρεμπιπτόντως είναι κανένας μέσα για αυριο το πρωι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έβαλα τροχούς μοταρντ ψήνεται κάνεις αύριο για ρυσιο; Όσοι έχουν δηλαδή και αλλο μοτο με δρόμου λάστιχα! Αλεξ ψησου με το ybr θα ρίξουμε γέλιο!! Διαμαντή δίπλα είσαι έλα και εσύ!! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έβαλα τροχούς μοταρντ ψήνεται κάνεις αύριο για ρυσιο; Όσοι έχουν δηλαδή και αλλο μοτο με δρόμου λάστιχα! Αλεξ ψησου με το ybr θα ρίξουμε γέλιο!! Διαμαντή δίπλα είσαι έλα και εσύ!! 

πω πω τι χάνω...! αδερφη ψυχή το έκανες dual σαν το δικό μου; Ωραίος!!

ειναι γαματη φαση το Ρησιο για αυτά τα κυβικά (μαξ 250) εαν δε έχεις ξαναπάει θα το καραγουστάρεις, να έχεις μόνο φρέσκα Λάστιχακια διαφορετικα μη το πιέσεις πολυ μην ερθει καμια έξοδος γιατι εκει θα πονέσει περισσοτερο απο το βουνό 

ρίξε τις πιέσεις 30% κάτω για να ζεσταθούν γρηγορότερα 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει κάτι σάπια πάνω!! Θα πάω για μία αναγνωριστική! Ψήσου να έρθεις άντε! Πόση πίεση βάζω γενικά ξέρουμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει κάτι σάπια πάνω!! Θα πάω για μία αναγνωριστική! Ψήσου να έρθεις άντε! Πόση πίεση βάζω γενικά ξέρουμε;

Κωστα στειλε στον Snow, αυτοι πανε συχνα! Αλλαξες τροχους η επλεξες καινουργια στεφανια στα μαμα κεντρα? Απο μπροστινο φρενο τι εκανες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τί λες τρελέ, λες να άφηνα το χώμα;;; Δανείστηκα κάτι τροχούς από ίδιο μοτό έκδοση μοτάρντ! Με το φρένο προφανώς δεν έκανα τίποτα και ούτε θα κάνω :Ρ Τί έχει το φρένο;;;

Τροποποιήθηκε από τον Cycloholic

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα