balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Καλημέρα,είναι κι άλλος βλαμενος που ξύπνησε νωρίς από την χαρά του ή μόνο εγώ είμαι; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Και εγώ! Μία μέρα είχα να κοιμηθώ λίγο περισσότερο και πάλι ξύπνησα γμτο! Γεράσαμε Χρήστο και ξυπνάμε σαν τα ραμολιμέντα από τα άγρια μεσάνυχτα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Και εγώ! Μία μέρα είχα να κοιμηθώ λίγο περισσότερο και πάλι ξύπνησα γμτο! Γεράσαμε Χρήστο και ξυπνάμε σαν τα ραμολιμέντα από τα άγρια μεσάνυχτα!ξαναπαιδιασαμε θα έλεγα καλυτερα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Καλημερα και απο μενα!εγω ξυπνησα 3 λεπτα πριν χτυπησει το ξυπνητηρι!καλα τα λετε αλλα ο κωστας.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Καλημέρα στους παππούδες! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Καλημέρα τεκνό!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Μόλις γύρισα σπιτι,ωραια Χαλαρή βολτουλα,ε κωστα ποδηλάτη;Τι κριμα όμως με τόσες κάμερες στην Πάτρα και να μην τραβήξει κάποιος το παρολίγον έμφραγμα μου,εεε;!!!! ΥΓ πολυ μου άρεσε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Χαχαχ!γυρισαμε και μεις!πολυ καλα ηταν για πρωτη βολτα και γενικα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Φωτογραφιες-βιντεο για μας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Ε αργα ή γρηγορα θα βαλουν τα παιδια με τις καμερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panafis 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Πολύ καλή βολτα σήμερα! Είχε απ όλα!Μονοπατια , φλαταδουρες, επιστροφη του αλεξ, αποχωρηση χρηστου για τα πιτ, αποχωρηση βάιου επισης για τα πιτ, ψιλομπινελικια και διαμαχη Κώστα Ποδηλάτη vs Ξινής γκόμενας μεσα σε μονοπατι! Ο καιρος έκατσε πολυ καλα δεν ειχε κρυο αλλα ουτε κ ζέστη και το βουνο ειχε τη λασπη του!Α επίσης η βόλτα είχε και ενα crf που εραβε κ@@@λους!!!Υλικό θα ανεβει σε λιγο!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 διαμαχη Κώστα Ποδηλάτη vs Ξινής γκόμενας μεσα σε μονοπατι! Οντως? Α επίσης η βόλτα είχε και ενα crf που εραβε κ@@@λους!!!Ποιος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Πανο,χάσαμε τα καλά δλδ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 Α τίποτα το ιδιαίτερο ρε, πετύχαμε κόσμο στο Χορτιάτη και όπως ήταν φυσικό κόψαμε για να μην τους τρομάξουμε και φυσικά να μην τους ντουμανιάσουμε με καυσαέρια και χώματα, αλλά γυρνάει μια τύπισσα και μου λέει "ε αν είναι δυνατόν" και άλλα τέτοια χαριτωμένα του τύπου ότι ήρθαν εδώ για να γλυτώσουν από εμάς αλλά εμείς είμαστε και εδώ και τους ενοχλούμε και χαλάμε τα μονοπάτια το οποίο συγκεκριμένο που ήμασταν το χαρακτήρισε και φάση ιστορικής σημασίας διατηρητέο ή κάτι τέτοια ακατάληπτα που δεν τα πολυκατάλαβα!! Μάλλον το θέλουν τελείως πριβέ το βουνό! Ένιγουει εννοείται πως όταν προσεγγίζουμε κόσμο πρέπει να ελαττώνουμε ταχύτητα αλλά όχι και να μην κινούμαστε σε δάσος που δεν έχει περιοριστεί αποκλειστικά για πεζοπόρους. Συνύπαρξη γαμώ την τρέλα μου! Νταξ αν ήμασταν τίποτα κάγκαροι που κάναμε μπάντες στα μούτρα της οκ καλώς να μας έβριζε, αλλά μόνο που δεν τα σβήσαμε για να περάσουν... Επίσης το ktm καθαιρέθηκε στην δεύτερη θέση των τοπ μηχανακίων για τα γούστα μου. Την πρώτη κατέχει πλέον επάξια η χοντάρα του Βάιου. Άντε για το εργαλείο! Το R1 του βουνού!! Με λίγη μαλάκυνση στον εγκέφαλο κάνεις παπάδες!Ο Χρήστος μας τρόμαξε λίγο σήμερα, έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό αλλά νομίζω επανήλθε πλήρως! Και ευθύνομαι εγώ, πραγματικά δεν το θυμόμουν τόσο χάλια το μονοπάτι! Θα δω τα βίντεα ελπίζω να μην με βρίζεται εκεί που έφυγα και άφησα το κράνος με την κάμερα ανοιχτή! Ατ λαστ(ε ρε πως το μιλάω το αγγλικό) σήμερα κατάλαβα ότι μου αρέσουν οι δασικοί! Ίσως γιατί έχω καιρό να ανέβω στο βουνό με το μηχανάκι και στα μονοπάτια δεν πήγαινα βήμα σήμερα :/ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Περιεκτικοτατοι!αντε να δουμε και κανα βιντεο!η ξινη ειναι γραμμενη απο κανεναν? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2015 από τον THunderweed Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 http://www.enduro-fighter.gr/event/2-enduro-bolta-belbentou/καλημερες!!!!!!!!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexzgt4 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Καλημέρα! Γιώργο 8 Νοεμβρίου είναι το τεστ ραιντ της Κτμ. Δήλωσα και εγώ σημετοχη για το ηλεκτρικό εντουρακι!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σας ψήνει καμία βόλτα γιατί βαριέμαι αφάνταστα; Έτσι δασικό περισσότερο, χαλαρόοοο ε άλεξ;;; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 26 , 2015 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THunderweed 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Α ρε κωσταντη πιο νωρις τα λενε αυτα!κανα βιντεο ετοιμασε κανενας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Σας ψήνει καμία βόλτα γιατί βαριέμαι αφάνταστα; Έτσι δασικό περισσότερο, χαλαρόοοο ε άλεξ;;; α ρε μουργο αν το ελεγες νωριτερα ακομα κι εγω θα ρχομουνα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george83 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 ΩΡΑΙΟΣ ΑΛΕΚΟ! ΕΓΩ ΔΗΛΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ 350 4Τ ΝΟΜΙΖΩ 12-2ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Ψήνεστε για καμία βραδινή μια από αυτές τις μέρες, πριν να αρχίσουν τα κρύα;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1214 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Ψήνεστε για καμία βραδινή μια από αυτές τις μέρες, πριν να αρχίσουν τα κρύα;;;nai xexe emeis tora gurisame 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Σοβαρά;;; Το λιώσατε!! Γιαυτό το πας τάπα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
1214 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2015 Eixe panselino kai metrouse Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες