R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Ψάχνω για χειμερινό μπουφάν. Είχα πάρει το Air της Revit για καλοκαιρινό αλλα πρόλαβα να το φορέσω 2 φορές μόνο. Η χρήση του θα είναι κυρίως μέσα στην πόλη, επαρχιακή πόλη, όχι Αθήνα, με υγρασία μεν το χειμώνα αλλά όχι πάρα πολλές βροχές... Σκέφτομαι να πάρω το Brighton της Revit. Αν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς ας γράψει εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Για μέσα στην πόλη είναι πολύ καλό μπουφανάκι. Εγώ το πήρα για πιό "κυριλέ" για να το φοράω και στην δουλειά. Είναι αδιάβροχο (δεν το έχω δοκιμάσει και σε τρελή μπόρα) και αρκετά ζεστό. Με λίγα λόγια μια χαρά! Συν οτι το τσίμπησα για 120€ σε ένα stock out της Triumph! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 120 είναι υπερπροσφορά... εγω ειχα βρει 100 μαζί με τα μεταφορικά το Air...αλλά το brighton δεν το βρίσκω εξω στο χρώμα που θέλω...άρα από ελλάδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Colin 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Ειμαι και εγω fun της rev it.Με κερδισε πολυ σαν εταιρια.Πηρα το καλοκαιρινο air wave και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ολο το καλοκαιρι το φορεσα 10 φορες αλλα παντου ηταν τελειο.Τωρα πηρα το energy.Το περιμενω απο fc moto. Ριξτο μια ματια ειναι πολυ καλο πηγα το δοκιμασα σε ενα μαγαζι το νουμερο και αν μου παει και το παρηγγειλα απο fc moto στο νουμερο μου οπως επεισης και στο χρωμα που το ηθελα γιατι εδω οι δικοι μας φερνουν μονο μαυρα ως συνηθως. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Energy-Jacket/SubProducts/Revit-Energy-Jacket-0001 Αυτο ειναι.Check it Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Μοιαζει με ενα που ειχα δοκιμάσει σε κατάστημα της Θεσσαλονίκης πάνω στην Εγνατία...βασικα με το fc-moto δεν εχω καλή σχέση...είχα παραγγείλει κάτι και μετά από κανα δυο βδομάδες αναμονής ακύρωσα την παραγγελία... πλεον αν ειναι να παραγγείλω τους ζητάω προκαταβολικά εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης για αυτό που θέλω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2012 Ειμαι και εγω fun της rev it.Με κερδισε πολυ σαν εταιρια.Πηρα το καλοκαιρινο air wave και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Ολο το καλοκαιρι το φορεσα 10 φορες αλλα παντου ηταν τελειο.Τωρα πηρα το energy.Το περιμενω απο fc moto. Ριξτο μια ματια ειναι πολυ καλο πηγα το δοκιμασα σε ενα μαγαζι το νουμερο και αν μου παει και το παρηγγειλα απο fc moto στο νουμερο μου οπως επεισης και στο χρωμα που το ηθελα γιατι εδω οι δικοι μας φερνουν μονο μαυρα ως συνηθως. http://www.fc-moto.d...rgy-Jacket-0001 Αυτο ειναι.Check it Χειμωνιάτικο δεν είναι; Μόλις το πάρεις μπορείς να γράψεις 2 λογάκια; Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες