Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Καλησπερα παιδες εχω ενα KLX250R , οταν ειμαι σταματημενος και παω να ξεκινησω δεν μου μπαινει ευκολα η πρωτη μ κανει χρρρρρρρρρ σαν να κλοτσαει και πρεπει να το ψιλοκανω αποτομα και με δυναμη για να μπει, ρυθμισα (τεντωμα χαλαρομα) και τον συμπλεκτη αλλα και παλι το ιδιο τι παιζει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μήπως η ντίζα σου είναι έτοιμη να κοπεί? Δες τα άκρα της Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 η ντιζα μου ειναι μια χαρα μπορω να πω :/ το χρρρρρρρρ ακουγετε απο το μοτερ... αυτο γινετε μονο στην πρωτη ταχυτητα η 2α η 3η κτλ μπαινουν χωρισ κανενα προβλημα τσεκαρα και τα λαδια του και ειναι κομπλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 κανα γραναζι της πρωτης ταχυτητας... πιθανο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 χμμμμ κατι τετοιο νομιζω και εγω αλλα ηθελα να το αποκλεισω λογο χρηματων ... και ρωτησα μηπως ειναι κατι αλλο μπας και το γλιτωσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μηπως πειραματιζοσουν και συ με αλλαγες χωρις συμπλεκτη??? χαχαχα Περα απο την πλακα... Κανε ενα τσεκ... αδηγησε την μοτο και εκει που εχεις πχ 2α η 3η 4η κτλ δοκιμασε να τραβηξεις γκαζι ενω πατας συμπλεκτη... Αν ο συμπλεκτης λειτουργει τοτε θα πρεπει να κανει απλα ξερογκαζια.. Αν ομως δωσει παραπανω γκαζι και χιλιομετρα τοτε σημαινει πως ειναι μονιμα κουμπωμενος και δεν αποσυμπλεκει.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον zampination Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 χμμμμ κατι τετοιο νομιζω και εγω αλλα ηθελα να το αποκλεισω λογο χρηματων ... και ρωτησα μηπως ειναι κατι αλλο μπας και το γλιτωσω χαχα μ αρεσει η λογικη σου.ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο αλλα κατι φθηνοτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Ξεκίνα με 2α 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Χωρίς να αποκλείεται να είναι θέμα στο κιβώτιο, το οποίο και απεύχομαι, δες πρώτα αν το λεβιέ (ή ο λεβιές!) των ταχυτήτων έχει κάποιον τζόγο όπως κουμπώνει πάνω στον άξονα. Μπορεί να έχει λασκάρει το βιδάκι που το σφίγγει και να έχεις αυτή τη δυσκολία. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 χαχαχα πριν εβλεπα το θεμα με την αλλαγη χωρισ συμπλεκτη.. κανονικα τις αλλαζω (με συμπλεκτη) zampination τα ξερογκαζα τα τραβαει κανονικα χωρις να πρωχωρισει Φυσικος εχει λιιιιγο τζογο... Πωωωωωω τωρα μιλαγα με την Kawasaki και μ ειπαν 75euro για γραναζι πρωτης :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 χαχαχα πριν εβλεπα το θεμα με την αλλαγη χωρισ συμπλεκτη.. κανονικα τις αλλαζω (με συμπλεκτη) zampination τα ξερογκαζα τα τραβαει κανονικα χωρις να πρωχωρισει Φυσικος εχει λιιιιγο τζογο... Πωωωωωω τωρα μιλαγα με την Kawasaki και μ ειπαν 75euro για γραναζι πρωτης :( ασ μην το σπαγες το μοτορι πρωτες ολο κοφτες βαραγες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Σφίξε το βιδάκι καλά, όχι με απίστευτη δύναμη, απλώς καλά. Ακόμα κι αν δεν δεις βελτίωση θα έχεις μία παράμετρο λιγότερη στο μυαλό σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 χαχαχα πριν εβλεπα το θεμα με την αλλαγη χωρισ συμπλεκτη.. κανονικα τις αλλαζω (με συμπλεκτη) zampination τα ξερογκαζα τα τραβαει κανονικα χωρις να πρωχωρισει Φυσικος εχει λιιιιγο τζογο... Πωωωωωω τωρα μιλαγα με την Kawasaki και μ ειπαν 75euro για γραναζι πρωτης :( Ακριβο δεν θα ελεγα μιας και ειναι καινουριο και γνησιο, αλλα για να σου βγει φθηνη η αντικατασταση θα ηταν καλο να το αλλαζες μονος με την βοηθεια απο το service manual. Αλλα μπορει και να μην ειναι το γραναζι??? Πρωτα πρεπει να βρεις την αιτια του προβληματος, επειτα τη λυση.. Μην κάνεις καμια βλακεια κ παραγγειλεις κανα γραναζι ενω μπορει να μην ειναι εκει το προβλημα... Αν παντως οντως ειναι τσεκαρε και στο ebay για γραναζια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 χαχαχα δεν το εσπαγα ισα ισα απεφευγα να ειμαι με την πρωτη θα το σφιξω το απογευματακι το βιδακι οσο για το αν ειναι ακριβο με 0 ισοδημα πou εχω τι λες ??? :P ΟΟΟ ειναι + φλατζες .. σωστα? και το γραναζι πως να το γραψω στο ebay ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vasilis92 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 εσφιξα το βιδακι στον λεβιε και ειναι οκ προς το παρον μακαρι να ηταν μονο αυτο το βιδακι ευχαριστω παιδες :) :hunter: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο φυσικός 1.350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μακάρι να είναι αυτό. Μου έχει τύχει αρκετές φορές και είναι η ευκολότερη επισκευή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες