Jump to content
Vasilis92

προβλημα με την 1η ταχυτητα

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες εχω ενα KLX250R , οταν ειμαι σταματημενος και παω να ξεκινησω δεν μου μπαινει ευκολα η πρωτη μ κανει χρρρρρρρρρ σαν να κλοτσαει και πρεπει να το ψιλοκανω αποτομα και με δυναμη για να μπει, ρυθμισα (τεντωμα χαλαρομα) και τον συμπλεκτη αλλα και παλι το ιδιο τι παιζει ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

η ντιζα μου ειναι μια χαρα μπορω να πω :/ το χρρρρρρρρ ακουγετε απο το μοτερ... αυτο γινετε μονο στην πρωτη ταχυτητα η 2α η 3η κτλ μπαινουν χωρισ κανενα προβλημα τσεκαρα και τα λαδια του και ειναι κομπλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμμ κατι τετοιο νομιζω και εγω αλλα ηθελα να το αποκλεισω λογο χρηματων ... και ρωτησα μηπως ειναι κατι αλλο μπας και το γλιτωσω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως πειραματιζοσουν και συ με αλλαγες χωρις συμπλεκτη??? χαχαχα

Περα απο την πλακα... Κανε ενα τσεκ... αδηγησε την μοτο και εκει που εχεις πχ 2α η 3η 4η κτλ δοκιμασε να τραβηξεις γκαζι ενω πατας συμπλεκτη... Αν ο συμπλεκτης λειτουργει τοτε θα πρεπει να κανει απλα ξερογκαζια.. Αν ομως δωσει παραπανω γκαζι και χιλιομετρα τοτε σημαινει πως ειναι μονιμα κουμπωμενος και δεν αποσυμπλεκει..

Τροποποιήθηκε από τον zampination

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χμμμμ κατι τετοιο νομιζω και εγω αλλα ηθελα να το αποκλεισω λογο χρηματων ... και ρωτησα μηπως ειναι κατι αλλο μπας και το γλιτωσω

χαχα μ αρεσει η λογικη σου.ελπιζω να μην ειναι κατι τετοιο αλλα κατι φθηνοτερο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χωρίς να αποκλείεται να είναι θέμα στο κιβώτιο, το οποίο και απεύχομαι, δες πρώτα αν το λεβιέ (ή ο λεβιές!) των ταχυτήτων έχει κάποιον τζόγο όπως κουμπώνει πάνω στον άξονα. Μπορεί να έχει λασκάρει το βιδάκι που το σφίγγει και να έχεις αυτή τη δυσκολία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα πριν εβλεπα το θεμα με την αλλαγη χωρισ συμπλεκτη.. κανονικα τις αλλαζω (με συμπλεκτη)

zampination τα ξερογκαζα τα τραβαει κανονικα χωρις να πρωχωρισει

Φυσικος εχει λιιιιγο τζογο...

Πωωωωωω τωρα μιλαγα με την Kawasaki και μ ειπαν 75euro για γραναζι πρωτης :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα πριν εβλεπα το θεμα με την αλλαγη χωρισ συμπλεκτη.. κανονικα τις αλλαζω (με συμπλεκτη)

ασ μην το σπαγες το μοτορι πρωτες ολο κοφτες βαραγες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σφίξε το βιδάκι καλά, όχι με απίστευτη δύναμη, απλώς καλά. Ακόμα κι αν δεν δεις βελτίωση θα έχεις μία παράμετρο λιγότερη στο μυαλό σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβο δεν θα ελεγα μιας και ειναι καινουριο και γνησιο, αλλα για να σου βγει φθηνη η αντικατασταση θα ηταν καλο να το αλλαζες μονος με την βοηθεια απο το service manual. Αλλα μπορει και να μην ειναι το γραναζι??? Πρωτα πρεπει να βρεις την αιτια του προβληματος, επειτα τη λυση..

Μην κάνεις καμια βλακεια κ παραγγειλεις κανα γραναζι ενω μπορει να μην ειναι εκει το προβλημα... Αν παντως οντως ειναι τσεκαρε και στο ebay για γραναζια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα δεν το εσπαγα ισα ισα απεφευγα να ειμαι με την πρωτη θα το σφιξω το απογευματακι το βιδακι

οσο για το αν ειναι ακριβο με 0 ισοδημα πou εχω τι λες ??? :P

ΟΟΟ ειναι + φλατζες .. σωστα? και το γραναζι πως να το γραψω στο ebay ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσφιξα το βιδακι στον λεβιε και ειναι οκ προς το παρον μακαρι :pray: να ηταν μονο αυτο το βιδακι ευχαριστω παιδες :) :hunter: :hunter: :hunter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακάρι να είναι αυτό. Μου έχει τύχει αρκετές φορές και είναι η ευκολότερη επισκευή. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα