sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 το μανιουαλ καθε μοτοσυκλετας σου λεει πριν απο καθε βολτα να κοιτας λαδια αλυσιδα υγρα ψυγειο και φρενα ...ΚΑΘΕΕΕΕΕΕ μερα πριν καβαλησεις τα κοιθτας?????μαλλον οχι ... Παντελώς άστοχο σχόλιο, εκτός και με το που παίρνεις ένα manual στο χέρι σου, το πετάς στον κάδο των αχρήστων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Παντελώς άστοχο σχόλιο, εκτός και με το που παίρνεις ένα manual στο χέρι σου, το πετάς στον κάδο των αχρήστων. φιλε μου αστοχο το σχολιο ειναι αν δεν θες να καταλαβεις οτι το μανιουαλ τι καθε μοτοσυκλετας ,οφειλει να αναφερει το τροπο χρησης που θα καλυψει πρωτιστως τον καθε πρωταρη ... κρινε και πραξε επι προσωπικου ... το τι και πως το κανουν οι αλλοι απο τη στιγμη που δεν μπορεις να το τεκμηριωσεις ΜΗΝ το κρινεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 το τι και πως το κανουν οι αλλοι απο τη στιγμη που δεν μπορεις να το τεκμηριωσεις ΜΗΝ το κρινεις Στα σχόλιά μου, πουθενά δεν έκρινα κάποιον για τη μη χρήση συμπλέκτη. Διάβασες κανένα χαρακτηρισμό μου προς κάποιον; Ο καθένας όπως θέλει ας χρησιμοποιεί τη μηχανή του, τι με νοιάζει εμένα; Η κριτική έγινε στην άστοχη σύγκριση μεταξύ καρφωτών αλλαγών, με τον ενδελεχή έλεγχο της μηχανής πριν απο κάθε χρήση. Όσο για την τεκμηρίωση, δεν υπάρχει πουθενά σε όλο το topic οτι δεν υπάρχει θέμα να αλλάζεις καρφωτές σε long term χρήση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 Λόγω κακορυθμισμένου καρμπυρατέρ στο ΑΧ-1, αν από τέρμα γκάζι γυρίσω σε μισό κάνει ένα σκασιματάκι και στις αλλαγές χωρίς συμπλέκτη ακούγεται σαν anti-lag από Evo 6 στη Ριτσώνα. Σκέφτομαι να καταργήσω τη ντίζα συμπλέκτη και να εγκαταστήσω flamer kit στην εξάτμιση να ανάφτω τσιγάρο οταν αφήνω γκάζι. Όλα αυτά αφού βάλω νέον στο μοτέρ και ηχοσύστημα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 @τασος μελι Και στο Α100 μου ετσι ειναι. Εχει κανονικα δισκους συμπλεκτη και απ'ολα και το βιδακι διπλα στο λεβιε ταχυτητων με την κατσβιδοβιδα στη μεση, αλλα οπως και αν προσπαθησα να το ρυθμισω, συνεχιζει να παιρνει μονο καρφωτες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2015 (τροποποιήθηκε) Όσο για την τεκμηρίωση, δεν υπάρχει πουθενά σε όλο το topic οτι δεν υπάρχει θέμα να αλλάζεις καρφωτές σε long term χρήση. kai σου λεω εγω οτι σε 10ετιας χουζαμπεργκ ...σε δεκαετη χρηση ...καρφωτη στη καρφωτη... σε σουζσες, κοντρες ,πιστες ,το μονο που δεν εχει κλασει ποτε ειναι το κιβωτιο ... ποσο πιο long term test θες ? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 16 , 2015 από τον nikolakiss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες