Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ειμαι σιγουρος οτι ετσι ειναι . E, ενταξει πουλα οση ειρωνια θες.. το παλικαρι ας παρει οποιο μοταρντ θελει..δεν θα κατσω να χασω την ψυχραιμια μου, οποιος θελει προτιμαει ιαπωνια και οποιος θελει ας προτιμησει ΚΤΜ ή οτιδηποτε αλλο..εγω αποχωρω απο αυτην την ανουσια θα ελεγα συζητηση.. Α και να μην ξεχασω.. οσο για τι γινετε με τα ΚΤΜ τις νυχτες στην Βουτα.. αστο εχω δει με τα ματια μου πολλα πραματα.. τεσπα καλοριζικο να το 'χει καλα μυαλα και παντα ορθιος (οποιο μηχανακι και αν παρει) adios Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον Sotos_STIGMA69 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Το ότι κάποιες κουλομαρίες με ΚΤΜ χάνουν απο απο xt,δεν σημαίνει ότι τα xt είναι καλύτερα.Μην τρελαθούμε...το xtx660 είναι 180 κιλά στεγνό και 47 άλογα.Το smc660 είναι 40 κιλά πιο ελαφρύ και κοντά 10 άλογα πιο δυνατό.Και εμπειρία να μην έχεις,μόνο τα νούμερα που μιλάνε,φτάνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 ειπαμε παρτε fmx και xt αφηστε τα κτμ δε ξεκολανε απο κατω και οοποιος εχει χερια και θελει πιστολι μοταρντ ας παρει transalp ή africa 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Τα μοτάρντ είναι μηχανάκια φτιαγμένα καθαρά και μόνο για κόντρες. Ποιός σας είπε ότι στρίβουν αυτά τα μεγάλα παπιά? 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε...οποιος θελει πιστολι μοταρντ παιρνει fmx.τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 τα ειπαμε και τα ξαναειπαμε...οποιος θελει πιστολι μοταρντ παιρνει fmx.τελος. +650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Εσύ αγορίνα μου πολύ κόντρα μου πας και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.. Ξέρεις κάτι τύπους σαν εσένα, ελπίζω να ξέρεις που τους γράφω δεν χρειάζεται να το πω είμαστε και σε φόρουμ.. Καταρχήν, να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Κόντρα δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκεται. Εδώ καλά καλά, δεν ξέρω να κάνω σούζα και ούτε με ενδιαφέρει. Όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει σε πόση ώρα κάνει το 0-100 ή το 400άρι το μηχανάκι. Αν με ενδιέφερε, θα έδινα λεφτά να φτιάξω το μοτέρ, το οποίο δεν έχω αγγίξει. Και το έχω πει και άλλη φορά, δεν ξέρω πολλά για μηχανάκια, ξέρω όμως λίγα παραπάνω για μοτάρντ και ξέρω πολλά (αλλά όχι αρκετά) για τα μηχανάκια μου (δεν έχω μόνο το ΚΤΜ, αλλά έχω και ένα Husaberg, άρα με βάση τα λεγόμενα σου, είμαι σε αυτούς που "ξέρουν"). Η αλήθεια είναι μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι εσύ δημιούργησες το θέμα και για αυτό απάντησα κατά αυτό τον τρόπο, αφού μόνο άσχετος θα έψαχνε μηχανάκια για κάθε μέρα και μακρινές βόλτες και θα προτιμούσε το sxv από οποιοδήποτε 690 της ΚΤΜ. Βέβαια, αυτή η παρανόηση, εκ του αποτελέσματος, κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα, ότι είσαι άσχετος από μοτάρντ και νομίζεις ότι το μοτάρντ βγάζει τη μαγκιά του στην κόντρα και στο 400άρι. Να ξερες πόσα ΧΤ με έχουν περάσει στο δρόμο, έχω χάσει το μέτρημα. Μικρή σημασία έχει ότι πάλευαν με τον χάρο σε όλη τη διαδρομή για να αποδείξουν, ούτε και εγώ ξέρω τι. Το μόνο που φέρω βαρέως είναι ότι με πέρασε δικάβαλος δούκας στην ευθεία. Κλείνοντας, δεν έχω γράψει ποτέ κάτι για τα μηχανάκια μου για να λες ότι νομίζω ότι το ΚΤΜ μου σπέρνει. Αν και η αλήθεια είναι, πως αν θέλω να σπάσω πλάκα με γλήγορους, βγάζω καμμιά βόλτα το μπέργκ και τελειώνει το θέμα. 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Καταρχήν, να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Κόντρα δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου και ούτε πρόκεται. Εδώ καλά καλά, δεν ξέρω να κάνω σούζα και ούτε με ενδιαφέρει. Όπως επίσης δεν με ενδιαφέρει σε πόση ώρα κάνει το 0-100 ή το 400άρι το μηχανάκι. Αν με ενδιέφερε, θα έδινα λεφτά να φτιάξω το μοτέρ, το οποίο δεν έχω αγγίξει. Και το έχω πει και άλλη φορά, δεν ξέρω πολλά για μηχανάκια, ξέρω όμως λίγα παραπάνω για μοτάρντ και ξέρω πολλά (αλλά όχι αρκετά) για τα μηχανάκια μου (δεν έχω μόνο το ΚΤΜ, αλλά έχω και ένα Husaberg, άρα με βάση τα λεγόμενα σου, είμαι σε αυτούς που "ξέρουν"). Η αλήθεια είναι μπερδεύτηκα και νόμιζα ότι εσύ δημιούργησες το θέμα και για αυτό απάντησα κατά αυτό τον τρόπο, αφού μόνο άσχετος θα έψαχνε μηχανάκια για κάθε μέρα και μακρινές βόλτες και θα προτιμούσε το sxv από οποιοδήποτε 690 της ΚΤΜ. Βέβαια, αυτή η παρανόηση, εκ του αποτελέσματος, κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα, ότι είσαι άσχετος από μοτάρντ και νομίζεις ότι το μοτάρντ βγάζει τη μαγκιά του στην κόντρα και στο 400άρι. Να ξερες πόσα ΧΤ με έχουν περάσει στο δρόμο, έχω χάσει το μέτρημα. Μικρή σημασία έχει ότι πάλευαν με τον χάρο σε όλη τη διαδρομή για να αποδείξουν, ούτε και εγώ ξέρω τι. Το μόνο που φέρω βαρέως είναι ότι με πέρασε δικάβαλος δούκας στην ευθεία. Κλείνοντας, δεν έχω γράψει ποτέ κάτι για τα μηχανάκια μου για να λες ότι νομίζω ότι το ΚΤΜ μου σπέρνει. Αν και η αλήθεια είναι, πως αν θέλω να σπάσω πλάκα με γλήγορους, βγάζω καμμιά βόλτα το μπέργκ και τελειώνει το θέμα. συγνώμη ρε φίλε δεν ήξερα ότι το sxv ήταν τόσο απαιτητικό και γιαυτό και ρώτησα όπως και για το crf άκουγα διάφορα άλλοι λέγαν ότι τους έχουν πιει το αίμα και δεν έχουν βγάλει κιχ και άλλοι ότι αμα δεν αλλάζεις λάδια κάθε τρεις και λίγο θα παραδώσει πνεύμα αν ήθελες αφού είσαι τόσο σχετικός ας μου απάνταγες με πμ εγώ ευχαριστώ θα σου έλεγα αλλά μην το παίζεις ιστορία μεσα σε ένα φόρουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 μετά από αυτά που έγραψα, η απάντηση είναι ότι το παίζω ιστορία... Να σου πώ κάτι. Έχω ένα ΚΤΜ και ένα Husaberg. Με βάση αυτά που έχω ακούσει, κυρίως από άσχετους, έπρεπε να έχω πάρει στα χέρια το ΚΤΜ και το Husaberg θα έπρεπε ως τώρα να εκραγεί. Μπορώ να σου πώ ότι τα μηχανάκια μου δεν έχουν κάνει κιχ για τον απλό λόγο ότι δεν αμελώ τη συντήρηση τους και προσέχω τα μηχανάκια μου. Και δεν είμαι ο μόνος και γνωρίζω πολλούς που έχουν ιδιαίτερα μηχανάκια, τα προσέχουν και δεν έχουν βγάλει ούτε αυτά κιχ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι κατάλληλα για κάθε μέρα και για βόλτες. Το SXV είναι καθαρόαιμο motard που έχει απαιτητική συντήρηση, ελάχιστη αυτονομία καυσίμου και κάθε 100 ώρες θέλει κατέβασμα μοτέρ για γενικό φρεσκάρισμα και έλεγχο. Το CRF είναι καθαρόαιμο ΜΧ (έχει και τα μπασταρδεμένα της HM, και καλά εντούρο με φώτα κλπ), αλλά και αυτό θέλει συντήρηση με βάση τις ώρες λειτουργίας. Και στον αντίποδα, έχεις πολιτικά μοτάρντ, όπως τα 690, που ζητάνε λάδια κάθε 5,000χλμ και σέρβις κάθε 10,000χλμ, ότι πρέπει δηλαδή για μηχανάκι της κάθε μέρας. Και πάνω κάτω αυτό ισχύει για όλα τα σύγχρονα πολιτικά motard της αγοράς, δηλαδή τα ΚΤΜ και Husky, όλα τα άλλα δεν κάνουν για κάθε μέρα ή είναι ΚΑΙ ΚΑΛΑ motard, όπως πχ η μπουρούχα των 190 κιλών 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2012 ωραία τα είπες αφού είσαι γνώστης πες μας και μας που δεν ξέρουμε και άσε τα φιλοσοφικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2012 Ξεκινάμε από την αρχή... Χρήση εντος πόλης, πίστα και κανένα κοντινό ταξίδι 250khm πάνω κάτω τα μηχανάκια είναι τα εξής crf 450 πινακιδάτο motard ktm smc 690 aprilia sxv 550 ktm duke 690 r Με σειρά καταλληλότητας Χρήση εντός πόλης Duke SMC CRF SXV Πίστα SXV CRF SMC Duke Ταξιδάκι ως 250km Duke SMC CRF SXV Η αλήθεια είναι ότι τα ΚΤΜ είναι μονόδρομος, αφού είναι πολιτικά μοτέρ με μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στις αλλαγές και τα σέρβις. το χοντα και το απριλια είναι με ώρες λειτουργίας και απαιτούν ευλαβική συντήρης, ειδικά το απριλια. Αν ήθελα να κάνω ταξιδάκια 250km, δεν θα έπαιρνα μοτάρντ, πρώτον γιατί έχουν μικρή αυτονομία, μηδαμινή ανεμοκάλυψη και επιθετική θέση οδήγησης, που σημαίνει ότι θα σε κουράσει σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω να πει κάποιος, απλή (ανα)λογική είναι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 εγώ σου ξαναλέω ότι δεν γνώριζα πόσο απαιτητικά ήταν τα sxv crf σου εξήγησα γιατί τώρα το αν θα έπερνες μοταρντ για ταξιδάκι δεν το ξέρω αυτό εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 βασικά, υπάρχει ένα μοτάρντ που θα το αγόραζα για να κάνω αποστάσεις. ΚΤΜ 990 Supermoto. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 μεγάλο πολύ αυτό αλλά όπλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 το απριλια ειναι μεγαλη φολα μεσα στη πιστατο crf ειναι πολυ πολυ πολυ πο ψηλα απο το παπριλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) ... κ ετσι απλα απαξιωνεται ενα μηχανακι που ειναι φτιαγμενο μεσα σε πιστα,για χρηση μονο σε πιστα και περιβαλλον αγωνων. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον Τσοςμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 ??????an ειναι να κανουμε σοβαρο διαλογο περι παπριλια θα ηθελα να μην αναφερεις το vdb (οτι εχει καβαλησει εχει παρει πρωταθλημα οποτε ειναι εκτος ) και θα ηθελα να εχεις προσωπικη αποψη οδηγωντας το σε πανω απο 3 πιστες ...αν παιζουν αυτα τα δυο σεναρια σε ακουω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 το απριλια ειναι μεγαλη φολα μεσα στη πιστα το crf ειναι πολυ πολυ πολυ πο ψηλα απο το παπριλια Οντως, γιατι δεν ειναι τοσο καλο, οσο οι περισσοτεροι νομιζουν; Εχει να κανει κατι με το πως αποδιδει ο κινητηρας; Κατι με το πλαισιο που δε σε βοηθα ή δεν οδηγειται ευκολα; Θα με ενδιεφερε, ετσι εγκυκλοπαιδικα, να εξηγησεις 2-3 πραγματακια αν μπορεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 δυστυχως δε το χω οδηγησει σε πανω απο 3 πιστες οποτε ο λογος σου ευαγγελιο... παω πασο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 το παπριλια εχει ενα παρα πολυ ωραιο μοτερ ...τραβαει απο πολυ χαμηλα μεχρι παρα παρα παρα πολυ ψηλα ... και πολυ ομαλα ... αλλα αυτου του ειδους η λειτουργια ΔΕΝ οφελει στο στο σουπερ μοτο , οπου οι πιστες ειναι μικρες και σφικτες ... δεν μπορεις να το δουλεψεις ψηλα ωστε μετα να καταφερεις να το πλασαρεις ... επισης η αδρανεια ενος τετοιου μοτερ καταργει ουσιαστικα ολα αυτα για τα οποια τα σουπερ μοτο φημιζονται ... δεν ειναι τυχαιο οπου και στις οπεν κατηγοριες προτιμανε 450 μοτερ που απλα τα τουμπανιαζουν πολυ , εναντι των 650 ... επισης το πλαισιο του ενω ειναι παρα πολυ σταθερο και στριβει και μενει τρενο , δεν βοηθαει στο να σηκωθει και να ξαπλαρει απο την αλλη οπως οφειλει να κανει ... ας μην αναφερουμε το μεταξονιο νταλικας ... ... στα αλματα ...πονεμενη ιστορια ... προσωπικα ξερω 6 ερασιτεχνες που τα εδωσαν για κατι αλλο και 3 αγωνιαρηδες ... το εχω εμπερια απο οτο φεστιβαλ ...μεγαρα ..σπαρτη ... και ασπροπυργο ... απο κει και περα ο φιλος που ανεφερε το φτιαχτηκε για πιστα και σουξου μουξου ... του ξαναλεω να μην κοταει vdb και ας κοιταξει και την ελληνικες πιστες ωστε να μας πει ποια περαν των μεγαρων ειναι καταλληλη για τουτο το μμηχανακι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) δυστυχως δε το χω οδηγησει σε πανω απο 3 πιστες οποτε ο λογος σου ευαγγελιο... παω πασο.. Δεν πειράζει, και σε μία πίστα μόνο να το έχεις οδηγήσει εμάς μας αρκεί η άποψη σου. Ο φίλτατος nikolakiss είναι κάπως.... αυστηρός στις κρίσεις του [και γιατί όχι άλλωστε]. ΥΓ. Ωπ τώρα είδα και το σεντόνι του, μαζί γράφαμε. Εμένα με πείθει. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 διορθωση τοτε..το aprilia ειναι μεγαλη φολα ,μεσα στις ελληνικες ''πιστες'' και συμφωνω κ μ αυτο που μετα προσθεσες για τα αλματα. μιλησα για το μηχανακι και μου φανηκε αρκετα τραβηγμενη η γενικευση που εκανες.οσο μπορεσα να το δω απο προσωπικη εμπειρια.σε καρτοπιστες ναι δεν κανει,αλλα απο την αλλη δε φτιαχτικε και γι αυτες... καλη καρδια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 (τροποποιήθηκε) δυστυχως δε το χω οδηγησει σε πανω απο 3 πιστες οποτε ο λογος σου ευαγγελιο... παω πασο.. DIORUVNV TO YFOW MOY Δεν πειράζει, και σε μία πίστα μόνο να το έχεις οδηγήσει εμάς μας αρκεί η άποψη σου. Ο φίλτατος nikolakiss είναι κάπως.... αυστηρός στις κρίσεις του [και γιατί όχι άλλωστε]. ΥΓ. Ωπ τώρα είδα και το σεντόνι του, μαζί γράφαμε. Εμένα με πείθει. TΗ ΘΕΟποιηση μιας ,οποιασηποτε μοτοσυκλετας ειναι κατι που το εχει αναλαβει το τμημα μαρκετ ιν καθε εταιριας ...εμεις λοιπον σαν κοινα κοροιδα τα σκαμε και τα ποναμε τα ευρακια μας , ας ειμαστε γενικα πιο αυστηροι ...ως προς τις μοτοσυκλετες ...αλλα και ως προς τις μοτοσυκλετες σε συναρτηση με εμας διορθωση τοτε..το aprilia ειναι μεγαλη φολα ,μεσα στις ελληνικες ''πιστες'' και συμφωνω κ μ αυτο που μετα προσθεσες για τα αλματα. μιλησα για το μηχανακι και μου φανηκε αρκετα τραβηγμενη η γενικευση που εκανες.οσο μπορεσα να το δω απο προσωπικη εμπειρια.σε καρτοπιστες ναι δεν κανει,αλλα απο την αλλη δε φτιαχτικε και γι αυτες... καλη καρδια! και σε παγκοσμιο επιπεδο το μηχανακι στο πρωταθλημα εχει πολλες βελτισωσεις ως προς την γεωμετρια του ...αλλα ψαλιδια , αλλα ιχνη ...πολλα ... σε γενικες γραμμες ειναι κατι ΕΞΩΤΙΚΟ ... αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειναι και το καλυτερο Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 από τον nikolakiss 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2012 Δεν πειράζει, και σε μία πίστα μόνο να το έχεις οδηγήσει εμάς μας αρκεί η άποψη σου. το 3 και πανω δεν το εγραψα επειδη ειμαι μαλακας και θελω να δειχτω ... αλλα επειδη η πλειοψηφια οδηγαμεε μεγαρα και καποιοι σερρες και οχι αλλου ...αυτες ειναι 2 πιστες οπου το μηχανακι δεν δειχνει το πραγματικο προσωπο ... γιατι πολυ απλα αυτες δεν ειναι καρτοπιστες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες