Jump to content
stiffler

Κόντρα motard

Recommended Posts

Εκτος και εαν αγοραζεις λαδια χονδρικης χαχαχα

χαχαχαχα γυφτοcastrol :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

παντως και εγω κοιταω για εντουρο/μοταρντ

δηλαδη θα παρω εντουρω και θα εχω καβατζα ενα σετ ζαντολαστιχα μοταρντ(βρωμαει ο τοπος)

και η χρηση που θελω ειναι 60%χωμα40%μετακινηση(υπαρχει και το παπι βαιβαια)

το θεμα ειναι αμα πας σε καθαροαιμο εντουρο

1να μπορεις να κανεις μερικα τουλαχιστον πραγματα απο συντηρηση μονος σου ωστε να σωσεις κανα $

εαν σε εισαι χομπιστας μην κοιτας τα τετραχρονα εντουρο(πιο ακριβα, στην αγοραπιο ακριβη συντηρηση,πιο ακριβη ζημια,δυσκολη συντηρηση μιας και εχεισ βαλβιδες,καδενες χρονισμους,επιδιορθωσεις σε καφαλες κτλ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KTM 660 SMC

Το 660 δεν εχει καμια σχεση με το 690, ειναι κινητηρας προηγουμενης γενιας με καρμπυρατερ πιο συχνες αλλαγες λαδιων κ.α.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσα άλογα βγάζει τροχό το smc 64?

τώρα είδα ότι και έχει και r έκδοση αρρώστια μιλάμε αυτό πόσα hp να βγάζει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με acrapa slip on - οχι ολοσωμη - k&n φιλτρο - χαρτογραφηση acrapo - sensor lamda removed εχεις 53 αλογα τροχο

http://tuneboy.com.a...um=1277372541/3

απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο διαφερει αρκετα αλογα, το ιδιο ακριβως μηχανακι,την ιδια ακριβως μερα μπορει να το δεις αλλου 53 αλογα αλλου 58!

μη κοιτας τοσο τα αλογα σε ενα 690 δεν πληρωνεις μονο το γκαζι(απο αυτο σιγουρα εχει;) δες φρενα αναρτησεις στησιμο αν σου κανουν....φανταζομαι 8α σου κανουν!

Τροποποιήθηκε από τον gr1g0r1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το 660 δεν εχει καμια σχεση με το 690, ειναι κινητηρας προηγουμενης γενιας με καρμπυρατερ πιο συχνες αλλαγες λαδιων κ.α.

Το ξέρω,είναι πιο φθηνό όμως.Ένας λόγος ακόμα είναι,ότι στο μέλλον θέλω και ΄γώ SMC690,και δεν θέλω να γεμίσει ο τόπος :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το smc μαμά πρέπει να βγάζει γύρω στα 58 τροχό και το duke R βγάζει 6-7 άλογα παραπάνω. το smc R δεν ξέρω αν οι παρεμβάσεις του είναι απλά εικαστικές ή και μηχανικές, ώστε να βγάζει πιο πολλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το smc μαμά πρέπει να βγάζει γύρω στα 58 τροχό και το duke R βγάζει 6-7 άλογα παραπάνω. το smc R δεν ξέρω αν οι παρεμβάσεις του είναι απλά εικαστικές ή και μηχανικές, ώστε να βγάζει πιο πολλά.

http://2rodes-news.blogspot.gr/2011/11/smc-690r.html

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τούμπανο το Ρ αλλά μόνο καινούργιο έχει με τιμή στα 9000 φεύγει αρκετά πάνω

θα δείξει μέχρι τότες ποιος ζει ποιος πεθαίνει (που λέει ο λόγος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 9000 και κατι παραπανω περνω το SXV :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με 9000 και κατι παραπανω περνω το SXV :shoot:

και δίνεις άλλα τόσα για την συντήρηση του,μέσα σε έναν χρόνο :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ντάξει, μην τον αποπαίρνεις, άσχετος είναι απο μηχανάκια και νομίζει ότι όλα είναι το ίδιο πράγμα. με αυτά τα μυαλά που έχει, ότι μηχανάκι και να πάρει, θα το κολλήσει με συνοπτικές διαδικασίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ντάξει, μην τον αποπαίρνεις, άσχετος είναι απο μηχανάκια και νομίζει ότι όλα είναι το ίδιο πράγμα. με αυτά τα μυαλά που έχει, ότι μηχανάκι και να πάρει, θα το κολλήσει με συνοπτικές διαδικασίες

Εσύ αγορίνα μου πολύ κόντρα μου πας και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.. Ξέρεις κάτι τύπους σαν εσένα, ελπίζω να ξέρεις που τους γράφω δεν χρειάζεται να το πω είμαστε και σε φόρουμ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε αντε παρε κανα xt600sm να δεις τι σημαινει σοβαρο και δυνατο supermoto !

Ασχετε , ε ασχετε , εχεις δει supermoto μονο απο φωτογραφιες.. αντε..

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε αντε παρε κανα xt600sm να δεις τι σημαινει σοβαρο και δυνατο supermoto !

Ασχετε , ε ασχετε , εχεις δει supermoto μονο απο φωτογραφιες.. αντε..

Νταξει μην τον αποπαιρνεις ασχετος ειναι, νομιζει οτι με το ΚΤΜ που εχει σπερνει.. θελω να να του ερθει κανενας με κανενα XT 600sm ή κανα XR600sm στο φαναρι να κανουν κανα πατημα να φαει την σκονη απο την Ιαπωνια και να ερχεται στο φορουμ και και να λεει "με περασε ενας στο φαναρι με μια ΧΤ ακρανωτος.. Κλασσικος Ελληνας".. μαλλον φιλε zb00p δεν ξερεις με τι γινοντουσαν κοντρες πριν χρονια και τι περναν τα ΚΤΜ τα βραδια στον Ριμπα και στην Βουτα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει μην τον αποπαιρνεις ασχετος ειναι, νομιζει οτι με το ΚΤΜ που εχει σπερνει.. θελω να να του ερθει κανενας με κανενα XT 600sm ή κανα XR600sm στο φαναρι να κανουν κανα πατημα να φαει την σκονη απο την Ιαπωνια και να ερχεται στο φορουμ και και να λεει "με περασε ενας στο φαναρι με μια ΧΤ ακρανωτος.. Κλασσικος Ελληνας".. μαλλον φιλε zb00p δεν ξερεις με τι γινοντουσαν κοντρες πριν χρονια και τι περναν τα ΚΤΜ τα βραδια στον Ριμπα και στην Βουτα..

Νομιζω σε κοροιδευει και ο σμιας , λεω εγω τωρα .

Δεν αντεξα, σορρυ για το σπαμ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω σε κοροιδευει και ο σμιας , λεω εγω τωρα .

Δεν αντεξα, σορρυ για το σπαμ

Δεν πειραζει τοτε ειναι απαντηση και στους δυο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΧΤ για να περάσουν κτμ πρέπει να είναι καλοφτιαγμένα αλλά ναι όντως και εγώ εχω δει ΧΤ sm να κάνει κτμ και husky να κλένε την πρώτη το τσάι ήταν τσαμπα την δέυτερη κοστισε κάτι ψιλά :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ αγορίνα μου πολύ κόντρα μου πας και θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.. Ξέρεις κάτι τύπους σαν εσένα, ελπίζω να ξέρεις που τους γράφω δεν χρειάζεται να το πω είμαστε και σε φόρουμ..

πολυ αγριος εισαι ρε μαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα ΧΤ για να περάσουν κτμ πρέπει να είναι καλοφτιαγμένα αλλά ναι όντως και εγώ εχω δει ΧΤ sm να κάνει κτμ και husky να κλένε την πρώτη το τσάι ήταν τσαμπα την δέυτερη κοστισε κάτι ψιλά :_thumbsup:

Ναι οντως γιατι τα μαμα ΧΤ ειναι καπως :crazy:

Husky.. αλλα καφενεια απο 'κει.. μονο το 610 αξιζει και αυτο απο ομορφια..σαν την Husaberg δεν εχει γατακια..οσοι ξερουν, ξερουν :winking:

πολυ αγριος εισαι ρε μαν...

μπά.. αλλά δεν λέει να στην μπαίνουν σε φόρουμ με τέτοιο τρόπο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και στη πρωτη στροφη το xt μπηκε στο βουνο να μαζεψει κανα τσαϊ ενω τα αλλα δυο ξυσανε τιμονια. Να κανεις ενα xt να παταει τα ktm και husky γινεται, να το κανεις να παταει ομως στο δρομο οπως τα ktm και husky (στριψιμο,φρεναρισμα) δε γινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεμισαμε γρηγορομοταρντοπουλους νομιζω.

πατε στα ktmακια και πουλατε μαγκια κ γκαζι επειδη ως γνωστο ειναι ολα βηματα κ δε ξεκολανε απο κατω :shock:

για να σας δω διπλα σε transalp / africa twin, ολοι τα ρολογια και τα κινητα κανετε πως κοιτατε :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον gr1g0r1s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι σιγουρος οτι ετσι ειναι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα