Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το προβλημα στο μοτερ βρεθηκε! ηθελε απλα ρυθμηση βαλβιδων γιατι ενω το βολαν ηταν στο σημειο ''Τ'' και το γραναζι χρονισμου στο σημαδι του κανονικα, και οι δυο βαλβιδες ειχαν ανοιγμα! λυσιμο λοιπον τα παξιμαδακια απο τα κοκορακια, ξεβιδωμα ως εκει που κλεινουν οι βαλβιδες, σφιξιμο, δοκιμη και απο αυριο που θα εχω φιλερακια σωστη ρυθμιση και το μοτερακι ειναι αστερι! Φυσικα και θα λειτουργισω το λιφαν γιατι πρωτον βαριεμαι να τα κανω τραμπα παλι, και δευτερον με βολεψε το 4αρι σασμαν του! :P Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 από τον Panos95 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Βασικά κράτα τον κινητήρα αν πάθει κάτι ο λιφάν(λέμε τώρα) να έχεις εναλακτικό.. Μην τον πουλήσεις τον χόντα κινητήρα.. Υ.Γ. Βολεύει πολλούς το 4άρι το άτιμο.. :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Βασικά κράτα τον κινητήρα αν πάθει κάτι ο λιφάν(λέμε τώρα) να έχεις εναλακτικό.. Μην τον πουλήσεις τον χόντα κινητήρα.. Υ.Γ. Βολεύει πολλούς το 4άρι το άτιμο.. :P Εννοειται δεν τον πουλαω, για αυτο ακριβως που λες και γενικα εχω και μια τρελα επειδη τα καρτερ εχουν τα δικα μου νουμερα δεν μου αρεσει να τα κυκλοφορει αλλος..:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 λιφαν?εντελως αχρηστα...με μηδενικη αποδοση και τιμη γελοια η χοντρικη του απο περκο ηταν περιπου 100 ευρω συν φπα ειχε φερει και αλλα μοτερ χωρισμενα σε ποιοτητες δεν αγορασα ποτε ουτε ενα γιατι ηταν χειροτερα και απο τα τζινσενγκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 λιφαν?εντελως αχρηστα...με μηδενικη αποδοση και τιμη γελοια η χοντρικη του απο περκο ηταν περιπου 100 ευρω συν φπα ειχε φερει και αλλα μοτερ χωρισμενα σε ποιοτητες δεν αγορασα ποτε ουτε ενα γιατι ηταν χειροτερα και απο τα τζινσενγκ Προφανώς και δεν μιλάς απο προσωπική πείρα, οπότε ψάχτο καλύτερα, μην τρομάζεις τον κόσμο άδικα.. Φιλικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 Φίλος με μοτέρ Lifan 50cc σε Chaly χωρίς στρωσιμο, καρφοτές και οτι αλλο μπορείς να φανταστείς δεν έχει βγάλει κιχ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2012 φιλος το χοντα μπορεια να ζησει εως και 40 χρονια....θες πολλες καρφωτες για να τιο φτασεις επειδη εχουμε πεσει στα χαμηλα απο αφραγκιες ο εγωισμος βρισκει και δικαιολογιες οτι βρηκαμε καλο και φτηνο απλα αχρηστα Προφανώς και δεν μιλάς απο προσωπική πείρα, οπότε ψάχτο καλύτερα, μην τρομάζεις τον κόσμο άδικα.. Φιλικά! απο το 1972 μαγαζι με μηχανακια...σταματησαμε το 2005 εγω στο μαγαζι απο το 90 και μετα τι να ψαξω?πρωτος κινεζικα μοτερ εφερε φιλος εισαγωγεας και τα εδινε μαζι με εξατμιση και καρμπυρατερ τιμη σοκ...που να βλεπες χονδρικη εκει να δεις σοκ.. επαιρνες με τα ιδια λεφτα τσιχλες η προσωπικη πειρα ειναι περιπου ....απειρες επισκευες και βελτιωσεις,,,μεχρι εμετου απειρες λεμε αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 φιλος το χοντα μπορεια να ζησει εως και 40 χρονια....θες πολλες καρφωτες για να τιο φτασεις επειδη εχουμε πεσει στα χαμηλα απο αφραγκιες ο εγωισμος βρισκει και δικαιολογιες οτι βρηκαμε καλο και φτηνο απλα αχρηστα απο το 1972 μαγαζι με μηχανακια...σταματησαμε το 2005 εγω στο μαγαζι απο το 90 και μετα τι να ψαξω?πρωτος κινεζικα μοτερ εφερε φιλος εισαγωγεας και τα εδινε μαζι με εξατμιση και καρμπυρατερ τιμη σοκ...που να βλεπες χονδρικη εκει να δεις σοκ.. επαιρνες με τα ιδια λεφτα τσιχλες η προσωπικη πειρα ειναι περιπου ....απειρες επισκευες και βελτιωσεις,,,μεχρι εμετου απειρες λεμε αυτα Κοιτα αγορασα το συγκεκριμενο lifan 110cc αμιζο γιατι ειναι το μονο που εχω δοκιμασει σε αρκετα μηχανακια και εχει βγει τερας δεν λεω φυσικα οτι ειναι honda αλλα σκεψου πως φιλος μου εχει γυρισει κοντερ απο supra με το συγκεκριμενο lifan μοτερ! Και σκεφτομαι τωρα εγω: πες πως εχω τυχει σε ενα απο τα προβληματικα θα μου βγαλει 100.000χλμ? (οσα κανει ενα αυτοκινητο μεσα σε μια 6αιτια πανω κατω) και υστερα θα κολλησει? ισα ισα και κερδος θα εχω γιατι θα εχω κανει 100.000χλμ μονο με 205 ευρω που κανει το μοτερ και τα βενζινολαδα του που btw ειναι και πολυ οικονομικο σε βενζινες σε συγκριση με καποια αλλα! υστερα η δινω 205 ευρω και βγαζω αλλα τοσα η κοτσαρω το μοτερακι που εφτιαξα προχθες..;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) @ mlv Ναι κοίτα, απλά τα λιφάν μπορεί να έχουν βελτιωθεί απο τότε η ποιότητα, δεν ξέρω.. Είχες βάλει εσυ μοτέρ απο αυτά που λες? Αυτο ενοώ προσωπική πείρα.. Δεν μιλάμε οτι θα είναι χόντα, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν.. Δεν είναι τυχαίο οτι και πολλοί ντιλιβεράδες πέρνουν λιφαν 110 άλωστε.. Και τα χόντα έχουν αρχίσει να ψιλοχαλάνε πάντως ποιότητα, μην νομίζεις ότι είναι όπως άρχισαν να κατασκευάζονται! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 από τον kost4s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 Μπορείς να βρεις από κάποιο φίλο/γνωστό/συγγενή καρμπ. astrea μαμά για να το δοκιμάσεις ; Αν δεν δουλεύει ούτε με αυτό κάτι έκανες λάθος ... (το ξέρω γράφω τα αυτονόητα) pedia na sas rotiso kati...mpori n grafo s la8os post alla ime new k exo 1 problimataki....exo 1 glx me astrea moter k prosfata t ebala kit simplekti....dld kolisa t figokentriko k tn ebala....lpn t mixanaki doulebe kanonika mexri xtes....koumponoun oi taxitites alla den pai pou8ena....to elisa apo tin meria tis kampanas k ida oti ola ine komple....koitaksa to sasman k kata 99% doulebi komple...dn ksero ti allo na koitakso....k 8elo na akouso 1 gnomi... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 Εισαι σιγουρος οτι κουμπωνουν οι ταχητυτες? αν ναι.. το μηχανακι σου ανεβαζει στροφες.? τσεκαρες τα δισκακια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 Εισαι σιγουρος οτι κουμπωνουν οι ταχητυτες? αν ναι.. το μηχανακι σου ανεβαζει στροφες.? τσεκαρες τα δισκακια? nai kiomos ine komple....anebazi kanonika strofes.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 λοιπον εγω που ειχα παθει κατι αναλογο να σου πω την εμπειρια μου και αν θες το τσεκαρεις και αυτο...ειχα βαλει μια ταχυτητα τσαμπουκαλεμενη και ξαφνικα εκει που πηγαινα το μηχανακι σταματησε να δινει δηλαδη...ενω το μοτερ δουλευε κανονικα και ανεβαζε και στροφες οπως και εσενα δεν τσουλουσε δεν κινιοταν η πισω ροδα καθολου λες και ειχε βγει η αλυσιδα αλλα η αλυσιδα ηταν κομπλε...τελικα ειχε σπασει ενα γραναζακι που εχει στο υποκαμπανο και αλλαχτηκε παλι με γνησιο ιδιο και ολα μετα δουλευαν κομπλε...εσυ εβαλες καμια ταχυτητα ετσι τσαμπουκαλεμενη και σταματησε να λειτουργει?γιατι βλεπω οτι λες οτι κουμπωναν κομπλε στην αρχη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 λοιπον εγω που ειχα παθει κατι αναλογο να σου πω την εμπειρια μου και αν θες το τσεκαρεις και αυτο...ειχα βαλει μια ταχυτητα τσαμπουκαλεμενη και ξαφνικα εκει που πηγαινα το μηχανακι σταματησε να δινει δηλαδη...ενω το μοτερ δουλευε κανονικα και ανεβαζε και στροφες οπως και εσενα δεν τσουλουσε δεν κινιοταν η πισω ροδα καθολου λες και ειχε βγει η αλυσιδα αλλα η αλυσιδα ηταν κομπλε...τελικα ειχε σπασει ενα γραναζακι που εχει στο υποκαμπανο και αλλαχτηκε παλι με γνησιο ιδιο και ολα μετα δουλευαν κομπλε...εσυ εβαλες καμια ταχυτητα ετσι τσαμπουκαλεμενη και σταματησε να λειτουργει?γιατι βλεπω οτι λες οτι κουμπωναν κομπλε στην αρχη... oxi pigena poria 60km k ksafnika stamatise na dini....kai ola aptin meria tis kampanas itan komple....tora g t figokentriko dn ksero....exi 1 kare eki pera p koumponi ston strofalo k auto girizi san rouleman otan t girnao aristerostrofa eno deksiostrofa paraserni k tn strofalo.....m liga logia otan bazo 1i taxitita xoris simplekti dn sbini k litourgi san nekra to idio ginete m oles tis taxitites.....eno prin m xalasi esvine....aa k otan t xo sbisto to mixanaki k exo koumposi taxitita mprosta dn pai eno piso pai....otan litourgouse kanonika dn pigene oute mpros oute piso m koumpomeni taxitita Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 και μενα το ιδιο συνεβαινε με τις ταχυτητες τοτε που μου χε συμβει αυτο που σου πα...σβηστο δεν το χα δοκιμασει...τσεκαρε και το μπροστα γραναζι καλου κακου μηπως εχουν φαγωθει τα δοντακια που εχει ΜΕΣΑ...γιατι ειδα προσφατα ενα αναλογο θεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 και μενα το ιδιο συνεβαινε με τις ταχυτητες τοτε που μου χε συμβει αυτο που σου πα...σβηστο δεν το χα δοκιμασει...τσεκαρε και το μπροστα γραναζι καλου κακου μηπως εχουν φαγωθει τα δοντακια που εχει ΜΕΣΑ...γιατι ειδα προσφατα ενα αναλογο θεμα... to ida agorina...san kainourgio ine... :/ ti na po....mono t diko m ta kani auta.... xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 λοιπον σε ρωτησα για τα δισκακια γιατι λογο συμπλεκτη μπορει να εχουν φαγωθει και το μηχανακι σου να πατηναρει! αλλα αφου τα κοιταξες παμε παρακατω το μηχανακι σου εχει κιτ συμπλεκτη εχεις τσεκαρει την ντιζα.. μηπως εχει ξεριθμιστει ο ρεγουλατορος και ειναι σαν να εχεις συνεχεια πατιμενο συμπλεκτη? με ολα οσα αναφερεις το μυαλο μου πηγαινει στα δισκακια η πατιναρουν η για καποιο λογο μενουν ανοιχτα και δεν δινουν κινιση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 λοιπον σε ρωτησα για τα δισκακια γιατι λογο συμπλεκτη μπορει να εχουν φαγωθει και το μηχανακι σου να πατηναρει! αλλα αφου τα κοιταξες παμε παρακατω το μηχανακι σου εχει κιτ συμπλεκτη εχεις τσεκαρει την ντιζα.. μηπως εχει ξεριθμιστει ο ρεγουλατορος και ειναι σαν να εχεις συνεχεια πατιμενο συμπλεκτη? με ολα οσα αναφερεις το μυαλο μου πηγαινει στα δισκακια η πατιναρουν η για καποιο λογο μενουν ανοιχτα και δεν δινουν κινιση! nai ine komple kai ta diskakia....kai i ntiza ine komple....dn iparxi periptosi na ine kati apo sasman?alla r gmt koumponoun kanonika oles oi taxitites... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 nai ine komple kai ta diskakia....kai i ntiza ine komple....dn iparxi periptosi na ine kati apo sasman?alla r gmt koumponoun kanonika oles oi taxitites... δεν νομιζω να ειναι απο σασμαν ειναι λιγο δυσκολο.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 κανε μια δοκιμη για στο σασμαν! βγαλε την καμπανα, βαλε μια ταχυτητα, στηριξε το μηχανακι σου στο διπλο σταντ και πατα μια μανιβελια αν ο πισω τροχος σου τσουλαει σε ολες τις ταχυτητες τοτε νομιζω πως δεν ειναι σασμαν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 κανε μια δοκιμη για στο σασμαν! βγαλε την καμπανα, βαλε μια ταχυτητα, στηριξε το μηχανακι σου στο διπλο σταντ και πατα μια μανιβελια αν ο πισω τροχος σου τσουλαει σε ολες τις ταχυτητες τοτε νομιζω πως δεν ειναι σασμαν! girnai.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 girnai.... αρα δεν ειναι σασμαν αν σου ειχε κουρεψει γραναζι δεν θα γυρναγε, αρα και απο θεμα αλησιδας εισαι κομπλε οποτε το προβλημα σου ειναι στην καμπανα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 αρα δεν ειναι σασμαν αν σου ειχε κουρεψει γραναζι δεν θα γυρναγε, αρα και απο θεμα αλησιδας εισαι κομπλε οποτε το προβλημα σου ειναι στην καμπανα! kiomos k auti ine komple..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos95 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 λοιπον μια τελευταια ελπιδα που εχω ειναι ο ρυθμηστης απο τα δισκακια ειναι ενα βιδακι οπως κοιτας το καπακι που λεει honda αριστερα! δοκιμασε να το βιδωσεις προς τα δεξια! (αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο αλλα κανε μια δοκιμη για να αποκλειουμε εκδοχες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolis glx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2013 λοιπον μια τελευταια ελπιδα που εχω ειναι ο ρυθμηστης απο τα δισκακια ειναι ενα βιδακι οπως κοιτας το καπακι που λεει honda αριστερα! δοκιμασε να το βιδωσεις προς τα δεξια! (αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο αλλα κανε μια δοκιμη για να αποκλειουμε εκδοχες) lipei to bidaki gt exo alaksi kapaki....exo bali kit simplekti... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες