KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 τώρα που το ξανασκέφτομαι θα έρθω και θα μπω ακριβώς μπροστά σου... θες δε θες θα ιδρώσεις!!! Υπάρχει πάντα η λύση να περάσω από πάνω σου........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 μην αψηφάς τους νόμους της βαρύτητας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTaNaS 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 to enduro ετσι ειναι... θέλει πείσμα και θράσος! Βοηθεια επιβάλεται να παίξει, αρκεί ο καθένας μας να έχει γνωση περι του επιπέδου του και να μην ταλαιπωρεί την παρέα του χάρη του πείσματος και μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2012 πολύ σωστός! αλλά μας χαλάς το spamming ρε μαν..! τα φιλιά μου στη Ζάχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTaNaS 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Α και μην ξεχάσω, φέρτε και τα μαγιό σας. Ευκαιρία για την τελευταία βουτιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 ήθελα να κατεβω και εγώ για βόλτα/καφέ, αλλα μου έριξαν τη μηχανή και την έχω συνεργείο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kordix 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Σήμερα έμαθα ότι θα βοηθάω κόσμο σε ενα κομμάτι της διαδρομής που περνάει από το ξακουστό "Βιετνάμ" . Οταν περάσετε από εκεί, είναι ευκαιρία να πούμε καμιά κουβέντα από κοντά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2012 Θα περάσουμε,θα περάσουμε........................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTaNaS 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 osoi θέλουν να κανουν εντουρο σε σηματοδοτημένη διαδρομή, χωρις χασίματα και ψαξίματα, με βοήθεια στα δύσκολα και χωρίς ντροπές να μάθει απο τους συνπορευόμενους του τεχνική και ροή, αργότερα να χαζέψει κοκοψινια, και να κάνει μια βουτιά στη θάλασσα με φιλαράκια, ας ερθει άυριο στην κοντινή γιορτή του χώματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε παιδια αν ειχα χωματινα λαστιχα θα μπορουσα να κανω την διαδρομη με τον πηγασο ; Πολυ φλαταδουρα βλεπω Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 από τον sorips Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Ας μιλήσουν οι ειδικοί,αν και δεν νομίζω........................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Μπορείς σίγουρα να κανείς την διαδρομή από το περίπτερο Χαϊδαρίου μέχρι αλεποχωρι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KaTaNaS 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Μπορείς σίγουρα να κανείς την διαδρομή από το περίπτερο Χαϊδαρίου μέχρι αλεποχωρι... +1, με ον οφφ νομιζω πως δεν θα σας επιτραπει η συμμετοχή στο εντουρο, αν και όλα εξαρτώνται απο τον αναβάτη... Πάντως θα είναι real enduro, ενα βαρύ μηχανακι, προϋποθέτει εμπειρία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2012 Μια και είμαι απο Μέγαρα λέω εγώ την διαδρομή για Αλεποχώρι 1)Βγαίνετε στην 2η έξοδο για Μέγαρα! Μετά τον Σ.Ε.Α.! 2)Στρίβετε δεξιά και στα 400 μέτρα υπάρχουν κάτι φανάρια. Απο εκεί και πέρα ακολουθείτε τη διαδρομή http://goo.gl/maps/GU7FP Προσοχή σε 1 σημείο!Αφού φύγετε απο τα φανάρια σε κανα χιλιόμετρο υπάρχει μια αντιπροσωπεία Piaggio (Δρούλιας).. Αφού συνεχήσετε λίγο ευθεία έχει εναν κόμβο.. Μεγάλη προσοχή γιατί γίνεται της που#$%#! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μια και είμαι απο Μέγαρα λέω εγώ την διαδρομή για Αλεποχώρι 1)Βγαίνετε στην 2η έξοδο για Μέγαρα! Μετά τον Σ.Ε.Α.! 2)Στρίβετε δεξιά και στα 400 μέτρα υπάρχουν κάτι φανάρια. Απο εκεί και πέρα ακολουθείτε τη διαδρομή http://goo.gl/maps/GU7FP Προσοχή σε 1 σημείο!Αφού φύγετε απο τα φανάρια σε κανα χιλιόμετρο υπάρχει μια αντιπροσωπεία Piaggio (Δρούλιας).. Αφού συνεχήσετε λίγο ευθεία έχει εναν κόμβο.. Μεγάλη προσοχή γιατί γίνεται της που#$%#! Φιλε Μεγαριωτη ( ωραια προσφονηση ετσι ) και συντοπητη γιατι βαζεις τους ανθρωπους να κανουν ολοκληρο κυκλο και δεν τους λες να βγουν απ την πρωτη εξοδο που τους βγαζει στη παλια εθνικη και μετα απο 2 χιλιομετρα (200 μετρα μολις περασουν τα LIDL) πεφτουν επανω στον κομβο για το Αλεποχωρι ; Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για οποιον θελει να το συνδιαση και με μια συντομη εκδρομουλα με λιγα παραπανω χιλιομετρα και μια πολυ ομορφη διαδρομη εχει δυο επιλογες 1η Γι αυτους που ερχονται απο Αθηνα μερια μπορουν να στριψουν δεξια στην γεφυρα για Μανδρα (στο υψος της Ελευσινας η δευτερη γεφυρα, η πρωτη παει για θριασιο) ακολουθοντας τον δρομο βρισκουν ταμπελα στα αριστεραους που λεει προς Βιλια , αφου κατηφορησουν βγαινοντας απ το χωριο βρισκουν διχαλα που απο τα αριστερα τους παει για Ψαθα και δεξια για Πορτογρμενο , ακολουθουω τη αριστερη κατευθηνση για Ψαθα οπου παρεπηπτοντως η θεα της παραλιας κατηφοριζοντας ειναι μαγευτικη , περνοντας και την παραλια της Ψαθας σε 4 χιλιομετρα μπενου στο Αλεποχωρι και σε αλλα 2χλμ θα δουν την αψιδα της εκδηλωσης. https://maps.google.gr/maps?hl=el 2η Βγαινετε στη πρωτη εξοδο για Μεγαρα στο 2 χλμ συναντατε τον κομβο για το Αλεποχωρι οπου στριβετε δεξια , σε αλλα 2χλμ συνσντστε αλλον ενα κυκλικο κομβο οπουστο δεξι σας μερος ειναι το σουπερμαρκετ MyMarket εκει στριβετε αριστερα οπου συναντατε μια πινακιδα που αναγραφη προς τα δεξια Αγιος Ιεροθεος - Αγιο Ιωαννης Μακρινος - Μαζι ακολουθητε αυτον το δρομο ο οποιος σας βγαζει στην παραλια Αλεποχωριου Ντουρακο εκει κανετεδεξια και σε 3χλμ θα βρειτε στη αψιδα της εκδηλωσης . https://maps.google.gr/maps?hl=el Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 από τον mm 2 1/2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Γυρίσαμε όλοι σώοι! Από το my bike συμμετείχαμε εγώ,η dirty dirl,o KTMAKIAS και ο John 620. Υποστήριξη(κυρίως)ο insane και ο postamankav. Περιμέναμε κάτι σαν το enduro meeting που είχε γίνει πέρσι. Καμία σχέση! Πολύ,μα πολύ πιο δύσκολο και με αρκετά προβλήματα. Η κούραση είναι απίστευτη.Αλλά και η ικανοποίηση ότι βγήκε αυτή η διαδρομή. Αν μου έδιναν 10000 ευρώ να την κάνω και αύριο θα έλεγα ΟΧΙ.Σαν του Μεταξά! Κρίμα για τον Ηλία και τον tzoutz που δεν ήταν μαζί μας. Για τον μικρό Ηλία θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πιεστεί σε ένα δύσκολο τεραίν. Για τον μεσήλικα tzoutz θα ήταν ότι έχει πάντα στο μυαλό του όταν λέει enduro. Control και φυσική κατάσταση. Η διοργάνωση ήταν μέτρια. Βοήθειες υπήρχαν σε 2 μόνο σημεία.Χρειαζόντουσαν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε 10 σημεία. Έξοδοι διαφυγής ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ!!!Ή τέλος πάντων δεν φαινόντουσαν. Είδα κόσμο ξαπλωμένο στα χορτάρια,χωρίς ανάσες,να πρέπει να βγάλει μια ανηφόρα που δεν μπορούσε.Αναγκαστικά! Γιατί μόνο πίσω μπορούσε να πάει.Με κίνδυνο να συγκρουστεί με τους επερχόμενους αναβάτες! Και το νερό. Λίγο νερό ρε παιδιά!Λίγο νερό....................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Απλά σαν οργάνωση ήταν απαράδεκτη. Σε βαθμό δυσκολίας θα έβαζα 8/10. Μιλάμε για τρελά ζόρια παιδιά. Πολύς κόσμος όπως είπε και ο BILLANTI απλά είχε παραδώσει ψυχή.σώμα και πνεύμα. Λυπάμαι πολύ γιατί από enduro γιορτή κατάντησε εφιάλτης. Κρίμα και πάλι κρίμα.......... Α και να μην ξεχάσω..................... ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 το μεγαλο λαθος ηταν που αφησαν τον κοσμο να το συγκρινει με το περσινο ...γιατι κατα τα αλλα ηταν ευκολο... απλα η ζεστη ανεβαζε λιγο τη δυσκολια ... ηταν μια παρα πολυ ωραια διαδρομη ... αλλα τουρλουμπουκι ο κοσμος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 κριμα γιατι το πρωτο θυμαμε να ειχε θεωρηθει μεγαλη επιτυχια ευτυχως που δεν ηρθα γιατι θα ειμουν στους παραιτούμενους (όχι ότι πιστακια δε 'παραδόθηκα') μπραβο στους συμετεχοντες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Λίγο νερό ρε παιδιααααααααα.................. Αυτό θα μου μείνει από την σημερινή βόλτα......................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 Κάθομαι στον υπολογιστή και έχω αγκαλιά μου ένα μπουκάλι νερό. Δεν θα μου το πάρει κανείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 και καν'αχλαδακι απο το μποστανι της κυρα Ταδενας!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2012 και καν'αχλαδακι απο το μποστανι της κυρα Ταδενας!!! Αμαν ρε Δανάη μ αυτά τα αχλάδια............................... :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες