μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Παω στο θεμα απευθειας...με την ψηφιοποιηση των TVκαναλων και την εποχη Digea,εχω εναν ψηφιακο αποκωδικοποιητη ΑΥΤΟΝ του οποιου αναλυτικα χαρακτηριστικα φαινονται ΕΔΩ Μεχρι χθες,σε μονοκατοικια με αυτονομη κεραια,επιανε μια χαρα και χωρις κανενα θεμα!Στη νεα θεση μου,πολυκατοικια,με μια κεραια για ολα τα κλουβοσπιτα,δεν μπορει να βρει καναλια... Τι κανω(περα απο τις επικλησεις των θειων που εχω ριξει... );Τι φταιει;Ρυθμισεις κομπλε και πιθανον φταιει το σημα της κεραιας...Μπορω να χρησιμοποιησω καποιον ενισχυτη σηματος αναμεσα στην κεραια και στον ενισχυτη;Ή λογω ψηφιακου σηματος δεν παιζουν τετοια πλεον;Παιζει να φταιει κατι αλλο περα απο το σημα;Τι; Η TV ειναι μια Sony 10ετιας αλλά δεν φταιει αυτη αφου επαιζε μια χαρα... Για δωστε τα ψηφιακα φωτα σας........γιατι ναι μεν δεν πολυβλεπω ΤιΒι αλλά δεν την θελω και για κλουβι περιστεριων...κι οπως παει εκει το κοβω αν δεν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Αν βιάζεσαι, έλεγξε την πρίζα και τα βύσματα στις άκρες του καλωδίου (στον τοίχο και την τηλεόραση) Δοκίμασε τον αποκωδικοποιητή και σε άλλη τηλεόραση και πρίζα. Αν δεν καίγεσαι, από Τρίτη μπορώ να περάσω να το φτιάξουμε! (μη πάρεις ενισχυτές και αηδίες. Στο ψηφιακό είναι περιττά. Πεταμένα χρήματα.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Δεν βιάζομαι Γιαννη.Θα περιμενω και κερναω καφεδακι να τα πουμε απο κοντα και να το δουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Γέρος άνθρωπος και τεχνολογία είναι πράγματα ασύμβατα. Ευτυχώς που θα έρθει το νιάτο, ο Τζοβάνι το τζόβενο να σε λυτρώσει ω γέροντα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GoodBye 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Εμένα τις τελευταίες μέρες ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα απολύτως μέχρι πριν μια εβδομάδα κάνει διακοπές και κάποιες στιγμές δείχνει (no signal). Χωρίς να αλλάξω τίποτα στην εγκατάσταση ή σε ρυθμίσεις του αποκωδικοποιητή! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 αν τα υπολοιπα διαμερισματα "βλεπουν" κανονικά, τότε μαλλον καποιο καλωδιο στην κανει την δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2012 Ρωταω για ενισχυτη σηματος διοτι και στην προηγουμενη πολυκατοικια,παλι η ιδια TV,αλλά χωρις αποκωδικοποιητη,ειχα βαλει ενισχυτη διοτι εφτανε αδυνατο σημα στον 1ο οροφο...μολις μπηκε ενισχυτης,καμπανα σημα!!! Βεβαια εδω δεν ξερω αν παιρνει ενισχυτη λογω ψηφιακου σηματος και αν οντως βοηθα ή οχι... Οσο για τα σχόλια klabόΓιωργα...θα σε απαντησω απο κοντα φιλε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Μετα απο πολλαπλες προσπαθειες επιλυσης του θεματος αποφασισα να την φτιαξω μονος μου... Εχει κανεις χειροβομβιδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 ........................ Αν δεν καίγεσαι, από Τρίτη μπορώ να περάσω να το φτιάξουμε! Μετα απο πολλαπλες προσπαθειες επιλυσης του θεματος αποφασισα να την φτιαξω μονος μου... Εχει κανεις χειροβομβιδα; Πωπω βιασύνηηηη, έρχεται το παιδί λέμε. Τρίτη έχουμε, χαλαρουίτα. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Φερτε και χειροΜΠΟΜΠΙΔΑ μαζι...θα την στειλω για τελεβιζιον λεμεεεε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Δεν έχω χρόνο ρε φίλε, θα ερχόμουν εγώ........έχω ένα ρόπαλο ΝΑΑΑ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 και μενα μου τα εκανε .... αυτο που εκανα και εφτιαξε ειναι να βγαλω το καλωδιο που ερχεται απο την κεραια και παει στην τηλεοραση και να το ξαναβαλω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
point zero 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 (μη πάρεις ενισχυτές και αηδίες. Στο ψηφιακό είναι περιττά. Πεταμένα χρήματα.) Δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος , μα πριν απο δεκα μερες που καηκε ο εικοσαετειας ενισχυτης μου δεν πιαναμε τιποτις !! Ουτε με το αναλογικο , ουτε με το ψηφιακο ! μολις τον αλλαξα επανηλθαν ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexbox 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) αν πιανατε πριν κανονικα ολα τα καναλια και τωρα με το ψηφιακο, δεν πιανετε...σιγουρα θα φταιει το καλωδιο απο την μπριζα ή και η μπρίζα η ιδια...ΜΗΝ αγοραζετε ετοιμα καλωδια...πηγαιντε σε ενα μαγαζι με τετοια κ ζητηστε να σας φτιαξουν ενα με καλης ποιοτητας καλωδιο...επισης το καλωδιο απο την μπριζα στον αποκωδ. πρεπει να εχει οσο το δυνατον λιγοτερες γωνιες...μπορει εκ πρωτης να φαινεται χαζο..δεν ειναι ομως.επισης ζητηστε μπριζα με μικρες απωλιες...Τελος πολλοι αποκωδ...που εισαγανε ειναι για τον π...ο δεν ξερω γτ αλλα εχω ακουσει απειρους οτι παρολο την αποθηκευση που πατανε στη αλλαγη σειρας των καναλιων μολις τον ξανα ανοιγουν παλι τα ιδια...χαος. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 από τον alexbox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Ερωτηση,........ Οι αποκωδικοποιητες σας, κολλανε ή δουλευουν μια χαρα? Γενικα παιζει ρολο το κοστος αγορας ή μπα? Εγω γενικα πιστευω πως δεν παιζει. Νταξ οχι να παρουμε και αυτον των 5€ αλλα με βαση τον μεσο ορο... με λιγα λογια πιστευω πως χασαμε την ποιοτητα τηλεορασης που ειχαμε Εγω που θελω να βγαλω μεγαλη χολη για την digea και το ολο θεμα τους, να το κανω εδω ή να ανοιξω νεο θεμα ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Μίλα ελεύθερα παιδί μου, σε ακούμε. ΥΓ Μία χαρά δουλεύει ο crypto που έχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 ΥΓ Μία χαρά δουλεύει ο crypto που έχω. Ενα crystal εχω εγω και τρωει κατι σκαλωματα ωρες ωρες.... γ@ματα..... Αλλα εγω πιστευω οτι φταιει το σημα και οχι η συσκευη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexbox 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 θα βγαλω και εγω τη χολη μου μαζι σου.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ επρεπε να βαλουν τοσο κοσμο σε τετοια ταλαιπωρια σε μια περιοδο που χρηματα για να αγορασεις καινουρια τηλεοραση η για να παρεις 2-3 αποκωδ για το σπιτι δεν υπαρχουν? γτ πιστευω οτι τουλαχιστον 2 τηλεορασεις σε καθε σπιτι υπαρχουν....αλλα να μου πεις για ποιο λογο?για να σε αναγκασουν να αγορασεις καινουρια τηλεοραση,να αγορασεις αποκωδ...βαλε τωρα 300-400 ευρω για μια τηλεοραση ή 60-80 ευρω για αποκωδ/τες...+ τα παρελκομενα..ΜΠΡΑΒΟ η γρια θελει να βλεπει HD!!!!και τωρα αγαπητο κρατος εκπληρωσες το ονειρο της... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 θα βγαλω και εγω τη χολη μου μαζι σου.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ επρεπε να βαλουν τοσο κοσμο σε τετοια ταλαιπωρια σε μια περιοδο που χρηματα για να αγορασεις καινουρια τηλεοραση η για να παρεις 2-3 αποκωδ για το σπιτι δεν υπαρχουν? γτ πιστευω οτι τουλαχιστον 2 τηλεορασεις σε καθε σπιτι υπαρχουν....αλλα να μου πεις για ποιο λογο?για να σε αναγκασουν να αγορασεις καινουρια τηλεοραση,να αγορασεις αποκωδ...βαλε τωρα 300-400 ευρω για μια τηλεοραση ή 60-80 ευρω για αποκωδ/τες...+ τα παρελκομενα..ΜΠΡΑΒΟ η γρια θελει να βλεπει HD!!!!και τωρα αγαπητο κρατος εκπληρωσες το ονειρο της... Γιατι, το αλλο το τραγικο? Εμεις αγορασαμε αποκωδικοποιητη και εχουμε αναλογικο σημα ΚΑΜΠΑΝΑ!!!! Ξερω, αλλοι δεν εχουν και ουτε ειχαν αλλα οταν λεμε ''πχ 1η ιουλιου το κοβουμε, '' ε κοφτο το γ@μιδι.... σε ολους και παντου.... 2 χρονια μας παιζουν με την λαλακια και τελικα οι μισοι μονο βλεπουν με ψηφιακο σημα... Εμεις και που εχουμε κωδικοποιητη, βλεπουμε ,εστω οταν βλεπουμε, με το παλιο καλο αναλογικο σημα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 O matho δεν ξέρω αν αναφέρει την αιτία που τελικά δεν είχε σήμα στο σαλόνι. Θα σας αφήσω να περιμένετε λίγο, να σας τα πει ο ίδιος...... Από όσο κατάλαβα, απόψε έχει βγει παγανιά με το τσεκούρι και ψάχνει τον ηλεκτρολόγο της πολυκατοικίας :lol: Η περίπτωση digea είναι μια πονεμένη ιστορία. Υπάρχει μια βελτίωση στην εικόνα (κυρίως σε ευκρίνεια και κορεσμό χρωμάτων) αλλά όχι στο επίπεδο που να άξιζε ο πανικός που έπαιζε όλο αυτό τον καιρό. Τα ψηφιακά μπήκαν στη ζωή μας γιατί υπήρχε κανονισμός για όλη την Ευρώπη. Και μάλιστα αργήσαμε πάρα πολύ..... Η μ@λ@κία παίχτηκε στο ότι είχαν εισαχθεί πολλές τηλεοράσεις και δέκτες mpeg2 που διαφημίζονταν ως ψηφιακοί δέκτες και οι πωλητές διαβεβαίωναν πως θα παίζουν όλα τα κανάλια. Και εν μέρει είχαν δίκιο. Γιατί τότε περίμεναν όλοι να φθάσει το ψηφιακό της ERT που είναι όντως mpeg2. Και αγόρασε πολύς κόσμος μεγάλες τηλεοράσεις, και μάλιστα πανάκριβες, πχ 42" με 2+ χιλιάρικα ή 47" με σχεδόν 3, οι οποίοι ανακάλυψαν (με πόνο) πως ο κωδικός των γραμμάτων της τηλεόρασης τους σήμαινε μόνο mpeg2 και όχι 4!! Άρα αναγκαστικά, θα είχαν την μεγάλη slim τηλεόραση και θα έπαιζαν με 2 χειριστήρια..... Και βεβαίως, το mpeg4 επ' ουδενί δεν εξασφαλίζει καλύτερη εικόνα από το mpeg2 (και στην πράξη, προσέξτε πως τα κανάλια της ert παίζουν πιο ωραία από το μπουκέτο της digea). Τεσπα.... Το μόνο που έχει ενδιαφέρον από τα ψηφιακά είναι κυρίως οι πληροφορίες που μπορούμε να διαβάσουμε πατώντας το i στον αποκωδικοποιητή ή της τηλεόρασή μας. Να μάθουμε πχ ποια ταινία βλέπουμε ή τι ακολουθεί μετά κοκ (αρκεί να έχουμε ρυθμίσει το ρολόι στην τηλεόραση και το κανάλι να έχει ενεργοποιήσει τις πληροφορίες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2012 Κάπου είχα διαβάσει( μου διαφεύγει τώρα η πήγη) ότι οι πωλήσεις τηλεοράσεων τριπλασιαστηκαν το τελευταίο εξάμηνο ενώ ο συνολικός τζίρος των εταιριών που εμπορεύονται ψηφιακούς δέκτες εκτοξεύτηκε την τελευταία διετία. Επίσης αρκετά φραγκάκια γι΄αυτήν την ιστορία έχουν πάρει και τα κανάλια που είναι στην digea. Κατα τα άλλα τους έχει βαρέσει η κρίση κι αυτούς και αφήνουν απλήρωτους τους εργαζόμενους τους. Χώρια τα τούρκικα σήριαλ της οκκάς που σερβίρουν στον κοσμάκι. Αλλά όχι, τι λεω! Ολα έγιναν για να έχει επιτέλους η κυρά κατίνα και ο μπαρμπα τάκης υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου! Ουφ, έσταξα κι εγώ τη χολή μου και ξεθύμανα....! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Εγω που θελω να βγαλω μεγαλη χολη θα βγαλω και εγω τη χολη μου Γιατι, το αλλο το τραγικο? Ουφ, έσταξα κι εγώ τη χολή μου και ξεθύμανα....! Χαχχχχ καλα παμε... Ο επομενος παρακαλω ... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Ηλία, ξέχασα να σου αναφέρω κάτι. Ο crystal που έχεις είναι για κλωτσιές. Θα σου σπάσει τα νεύρα. Είναι από τους πιο αραφινάριστους (περιέργως, αφού η c.a. πρόσεχε τα προϊόντα της). Πάρε xoro από το eshop ή τον edision HD. Και οι δύο είναι προσεγμένοι και διαβάζουν ntfs από την usb τους (και παίζουν και mkv, avi κοκ) Το κράτος μάζεψε πολύ χαρτί μέσω του φπα, σε όλες αυτές τις "υποχρεωτικές" πωλήσεις αποκωδικοποιητών και τηλεωράσεων. Αν αποδόθηκε το φπα βεβαίως, γιατί παίζει πολύ παρασκήνιο πίσω από τις μεγάλες εταιρίες. Οι περισσότεροι αποκ/τες κοστίζουν (με το κουτί και την μεταφορά από το τελευταίο κωλοχώρι της Κίνας) κάπου στα 6 με 7€. Και το κέρδος στο κατάστημα που πάει ο πελάτης και πρίζει τον υπάλληλο βγάζει χοντρικά 5 με 7€. Κάντε υπολογισμούς τώρα. Και υπολογίστε πως στην αγορά θα έπεσαν χοντρικά 1 μύριο αποκωδικοποιητές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 Kατ'αρχας μιας και ρωτηθηκε σχετικα.Το digea ειναι ο μεσολαβητης αναμεσα στο αναλογικο σημα και στο "επι πληρωμη".Τι εννοω;Οτι κανανε το απλο αναλογικο σημα και καλα ψηφιακο,ωστε να περνα μεσα απο κωδικοποιηση-το επομενο βημα-οπως στο Αμερικα και γιατι αλλο;ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ...για να πληρωνεις δηλαδη οτι θελεις να βλεπεις...σιγα σιγα ετσι θα γινει παντου! Παμε στα δικα μου τωρα... O matho δεν ξέρω αν αναφέρει την αιτία που τελικά δεν είχε σήμα στο σαλόνι. Θα σας αφήσω να περιμένετε λίγο, να σας τα πει ο ίδιος...... Από όσο κατάλαβα, απόψε έχει βγει παγανιά με το τσεκούρι και ψάχνει τον ηλεκτρολόγο της πολυκατοικίας :lol: Ο ηλεκτρολογος δεν παιζει να θυμαται τι καλωδιωση εχει κανει!Αφου και την ωρα που την εκανε,προ 10ετιας μαλλον ή πιωμενος ηταν ή μαστουρωμενος ή π@παρας(το πιθανοτερο)!!!Τι εννοω;Η κεραια κατ'αρχας που φευγει απο την ταρατσα εχει καλωδιωση χαλια μαυρα,η διακλαδωση επισης χαλια μαυρα και εν τελει γιατι δεν ειχα σημα;Διοτι το καλωδιο που εφτανε στην πριζα,οταν εβγαλα την πριζα για να την αλλαξω με μια καλυτερης ποιοτητας(μηπως αυτο εφταιγε...),μου εμεινε στα χερια!!!Δηλαδη ο ηλεκτρολογος κανοντας την αρχικη καλωδιωση,σε καποιο σημειο της εγκαταστασης ειδε οτι δεν του εφτανε το καλωδιο κι απλα τσονταρε αλλο ενα 3μετρα περιπου πιανοντας το με ενα...συρματακι!!ΝΑΙ οπως το ακους!Αθανατε Ελληνα μαστορα της εργολαβιας και της πολυκατοικιας!!! ....παω να τραβηξω λοιπον για ελαχιστα το καλωδιακι να το βιδωσω στη νεα πριζα και απλα ηρθε 3 μετρα εξω και στη μια ακρη ηταν κανονικα κομμενο με κοπιδι και τσακισμενο για να πιανει στο αλλο μισο κομματι!!! Αποτελεσμα:Το καλωδιο καπου παει μεσα απο τον τοιχο και ή θα πρεπει να αρχισω να σκαβω ολο τον τοιχο ή να ξηλωσω το κυκλωμα απο την αρχη ή να φερω καλωδιο απο αλλη πριζα στο σπιτι.!!!!! Τι εκανα;Δοκιμασα μια φορητη κεραια Philips(10ετιας...ξεχασμενη στο παταρι) που ειχα,εβαλα πανω της ενα ενισχυτη σηματος matel(15ετιας και βαλε κι αυτος απο το παταρι-τον φυσηξα να φυγει και το ξορκι)και ΩΩΩΩΩΩ!!!Θαυμα!!! Η TV μεσω του πανακριβου αποκωδικοποιητη που εχω(μαρκα μ'εκαψες απο πολυκαταστημα που αγορασα με τη φραση "θελω τον πιο φθηνο που υπαρχει!"!!!)και επιασε κανονικα και χωρις διακοπες και προβλημα ΟΛΑ τα καναλια,τοπικα και Πανελληνια συν τα ραδιοφωνα και τα ξενοφερτα!!!Παρακαλω η κεραια μεσα στο σπιτι δίπλα ακριβως στην TV,χωρις να εχω καν σηκωσει τις δυο κεραιουλες που εχει!!!!! Την δοκιμασα για παρασιτα ή διακοπες,εκατσα μπροστα ορθιος,μιλησα στο κινητο,εβαλα ηλεκτρικη σκουπα στην ιδια πριζα,τιποτα...παιζει καμπανα σημα!!! Αυτα προς ενημερωση και ετσι για να ευθυμησωμεν και ολιγον τι :D Γιαννη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για αλλη μια φορα για την βοηθεια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2012 αν τα υπολοιπα διαμερισματα "βλεπουν" κανονικά, τότε μαλλον καποιο καλωδιο στην κανει την δουλεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες