nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 παιδια εχω ενα στρογγυλοφαναρο και θελω να μαθω ποιο μοτερ ταιριαζει κουτι για να το ταιριαξω επανω του.....οσα κυβικα γινεται περισσοτερο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akisjg 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Από BMW 1600, το εξακύλινδρο ταιριάζει γάντι............... ............(πλακίτσα)................... Γιατί βρε παιδί μου να αλλάξεις ένα τέτοια διαμάντι της ιστορίας της μοτοκίνησης. Αν θες γκ'αζια πάρε κάτι άλλο, αλλά αυτό μην το πειράξεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 απλα εχει πεσει η αποδοση του...δεν τραβαει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Ενα πιστονι και εισαι αρχηγος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 προσθεσε και ενα κυλινδρακι καινουργιο και τσιμουχακια βαλβιδων και τελειωσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikdes 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 ναι αλλα εγω θελω νασ το μεγαλωσω σε κυβικα και να του βαλω το μεγιστο μοτερ που μπορει να παρει...πειτε μου ποιο ειναι αυτο και αφηστε εμενα να αποφασισω αν θα το βαλω η οχι.....ποσα κυβικα μπορει να γινει...100?...125?...και αν ναι ποιο ταιριαζει?να βρω ενα μεταχειρισμενο να το βαλω επανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες