dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Καλησπερα παιδια!! Ειμαι σε μια δυσκολη θεση καθως θελω να παρω ενα motaraki αλλα δεν ξερω πιο....ολο αλλαζω επιλογες.... Εχουμε και λεμε.... 1ον το μηχανακι θα αγοραστει μεταχειρισμενο 2ον υπαρχει και ενα brosaki για τις κοντινες καθημερινες μου μετακινησεις 3ον υπαρχει και αυτοκινητο για τοιχον αλλες μετακινησεις η βροχες κλπ 4ον εχω και ενα μικρο ανοιχτο παρκινγκ για την φυλαξη Και μετα απο ολα αυτα και μετα απο διαφορες επιλογες αναμεσα σε Aprilia-KTM-Yamaha κλπ κλπ μου εχουν κεντρισει το ενδιαφερον 2 μοτο.... husqvarna sm 610 i.e και Honda FMX 650 Τωρα θα μου πεις τι σχεση εχουν αυτα τα 2 μοτο....καμια...μεραμε νυχτα...αλλα αυτα μου αρεσουν τι να κανω.... Το μεν husqvarna sm 610 i.e ειναι το απολυτο Motard για τα λεφτα του αυτη την στιγμη πιστευω...οσο για ομορφια αν και ειναι θεμα γουστου του καθενως...προσωπικα το θεωρω πανεμορφο....και κ@υ|0ΤιΚο. απο θεμα κινητηρα και αξιοπιστιας ομως;Εδω θελω βοηθεια...ο ενας μου λεει ειναι μια χαρα αξιοπιστο και κανει για πολη...ο αλλος ειναι αγωνιστικα μηχανακια και δουλευουν με ωρες λειτουργειας οποτε μην το παρεις....ο αλλος θα εχεις προβλημα με τα ανταλλακτικα....αν και τωρα το πηρε η bmw που τυχαινει να εχω και συνεργειο κοντα στο σπιτι μου.....τι να πω εχω ακουσει τα παντα..... Για το FMX τι να πω.....ναι ναι το κραζουν ολοι...το ξερουμε αυτο...δεν παει βημα κλπ κλπ....ελα ομως που το θεωρω και αυτο ομορφο και old school moto και εχει μοτερακι σκυλι,κανει για παντου και για την πολη...θελει βεβαια την εξατμισουλα του και κανα φιλτρακι η κανα FCR για να ξυπνησει αλλα ειναι και αυτο κ@υ|0ΤιΚο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 xtx 660 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 xtx 660 Ουτε καν.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 γουστα ειναι αυτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 γουστα ειναι αυτα Ακριβως Κοιταξε να δεις...θελω ενα ωραιο-καλο Motard που να μπορω να το κουναω μεσα στην πολη αντε και λιγο πιο εξω αλλα θελω να εχει και την αλητεια του ρε γμτ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Zητα απο ενα συντονιστη να σου αλλαξει κατηγορια το θεμα, γιατι εδω δεν θα το δουν πολλοι και δεν θα παρεις παρα πολλες απαντησεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Zητα απο ενα συντονιστη να σου αλλαξει κατηγορια το θεμα, γιατι εδω δεν θα το δουν πολλοι και δεν θα παρεις παρα πολλες απαντησεις ! ΟΚ ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 http://www.mybike.gr/topic/33030-husqvarna-sm-610-vs-ktm-lc4-640/page__p__686988__hl__+ktm%20+640%20+vs%20+sm610__fromsearch__1#entry686988 http://www.mybike.gr/topic/28074-husqy-sm-610ie-%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%B9%CF%83%CF%89%CF%82/page__hl__%2Bktm+%2B640+%2Bvs+%2Bsm610__fromsearch__1 Καλό διάβασμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Το 610 σίγουρα δεν είναι αγωνιστικό μηχανάκι. Είναι μηχανάκι για κάθε μέρα. Απ'ότι έχω διαβάσει έχει ένα θέμα μόνο με την καδένα του που θέλει συχνές αλλαγές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 http://www.mybike.gr...__1#entry686988 http://www.mybike.gr...__fromsearch__1 Καλό διάβασμα! Σ'ευχαριστω για αυτα τα 2 thread απλα θα ηταν καλυτερο αν καποιος κατοχος αυτων των 2 μηχανων πει την γνωμη το-εμπειρια του γιατι και στα 2 αυτα thread αναφερονται σε οτι αναφερομαι και εγω δλδ ζητανε και αυτοι πληροφοριες για αγορα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Το 610 σίγουρα δεν είναι αγωνιστικό μηχανάκι. Είναι μηχανάκι για κάθε μέρα. Απ'ότι έχω διαβάσει έχει ένα θέμα μόνο με την καδένα του που θέλει συχνές αλλαγές Αρα και σαν 2η μηχανη θα ειναι ακομη καλυτερο!!!! Λες για την καδενα των εκκεντροφωρων;Ισως με μια καλυτερη δεν θα λυνωταν το προβλημα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) αυτο το θεμα εχει παιξει παρα πολλες φορες, συμπερασματα μετα απο 100αδες ποστ xt660 πολυ βαρυ,αργο,ανταλλακτικα παιζουν drz400 αργο,σχετικα παλιο,ανταλλακτικα απειρα fmx650 ακομη πιο αργο, ακομη πιο παλιο,βαρυ,ανταλλακτικα παιζουν ccm404 ενα πιο γρηγορο drz με καλυτερα περιφερικα, ανταλακτικα παιζουν,επισης σχετικα παλιο husqy610 βαρυ,δε το λες γρηγορο-ουτε αργο, περιπου τα ιδια αλογα με χτχ απλα λιγοτερο βαρος, βγαζει θεματα, ανταλακτικα παιζουν δε παιζουν lc4640 λιγα θεματακια τα βγαζει,ανταλλακτικα παιζουν διαλεγεις και παιρνεις ολα δε γινεται να τα εχει καποιο, ολα πολιτικα μηχανακια ειναι με service απο 2.000 και πανω αναλογα τη χρηση Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2012 από τον gr1g0r1s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Χωρίς να τα έχω οδηγήσει, απλά από αυτά που ακούω από άλλους, τα Husky γενικά λένε ότι είναι αξιόπιστα μηχανακια. Αν είσαι διατεθειμένος να συμβιβαστείς ελαφρώς σε κάποια πράγματα (πχ λίγο πιο στρωτή οδήγηση με αντάλλαγμα λίγο περισσότερο βάρος), θα μπορούσες να κοιτάξεις και προς το 630 (νομίζω αυτό είναι) που είναι κάπως πιο "πολιτισμένο". Τουλάχιστον εγώ αν είχα λεφτά στην άκρη και ήθελα τώρα ένα motard για all-around μηχανάκι (όσο μπορούν να είναι all-around τα motard δηλαδή) αυτό θα κοιτούσα. Για το FMX τώρα. Απλό, διασκεδαστικό, συγχωρεί λάθη, απλή συντήρηση. Εγώ από σπόντα το πήρα γιατί το έδινε φίλος σε πολύ χαμηλή τιμή και όχι απλά δεν έχω απογοητευτεί, αλλά από εκεί που πάντα ήθελα ένα cruiser τώρα νομίζω ότι και το επόμενο που θα πάρω θα είναι motard ή street. Το μόνο που με χαλάει είναι η μικρή του αυτονομία σε συνδυασμό με την έλλειψη δείκτη βενζίνης, που κάπως με αγχώνει σε ταξιδάκια. Δεν είναι το μηχανάκι που περιμένεις να κάνει παπάδες, αλλά αν το βρεις φτηνά και ρίξεις λίγες βελτιώσεις μπορείς να το ανεβάσεις μέχρι 45-50 άλογα και το συνολικό κόστος ίσως πάλι να είναι μικρότερο από μια άλλη μηχανή της ίδιας κατηγορίας και ιπποδύναμης. Απλά θέλει λίγο προσοχή εκεί γιατί ο κινητήρας ίσως ζοριστεί πάνω από τα 45 και χάσει σε αξιοπιστία, λόγω παλιάς σχεδιάσης. Πάντως έχει πολλά σε αγγελίες, αν βρεις ένα με 2000 και ρίξεις άλλα 1500-2000 σε βελτιώσεις, κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να πάρεις ένα σετ ολόσωμες εξατμίσεις, να αλλάξεις φίλτρα/βελόνες στα καρμπυρατέρ και να έχεις ένα αξιοπρεπές μηχανάκι. Ή να κάνεις καμιά μόντα και να βάλεις τον κινητήρα του XR650R αν γίνεται, δε ξέρω. Το θέμα είναι πόσο θα το βρεις αρχική τιμή, γιατί προφανώς αν σου βγει όσο ένα husky να διορθώσεις το FMX, ε λογικά καλύτερα να πάρεις κατευθείαν husky :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) αυτο το θεμα εχει παιξει παρα πολλες φορες, συμπερασματα μετα απο 100αδες ποστ xt660 πολυ βαρυ,αργο,ανταλλακτικα παιζουν drz400 αργο,σχετικα παλιο,ανταλλακτικα απειρα fmx650 ακομη πιο αργο, ακομη πιο παλιο,βαρυ,ανταλλακτικα παιζουν ccm404 ενα πιο γρηγορο drz με καλυτερα περιφερικα, ανταλακτικα παιζουν,επισης σχετικα παλιο husqy610 βαρυ,δε το λες γρηγορο-ουτε αργο, περιπου τα ιδια αλογα με χτχ απλα λιγοτερο βαρος, βγαζει θεματα, ανταλακτικα παιζουν δε παιζουν lc4640 λιγα θεματακια τα βγαζει,ανταλλακτικα παιζουν διαλεγεις και παιρνεις ολα δε γινεται να τα εχει καποιο, ολα πολιτικα μηχανακια ειναι με service απο 2.000 και πανω αναλογα τη χρηση Δεν θελω να αναφερθω στα αλλα μηχανακια παρα μονο σε αυτα που με ενδιαφερουν οποτε... Το FMX οντως ειναι αργο αλλα αξιοπιστο και δεν εχω κανενα θεμα με την αποδοση γιατι δεν το θελω για κοντρες...την ωραια μου βολτα θελω να κανω...και οντως απο ανταλλακτικα Honda ειναι οποτε κομπλε... Το Husky τωρα δεν ξερω τι παιζει απο αξιοπιστια γι'αυτο ρωταω...οταν λες εχει θεματακια που αναφερεσαι;Επισης απο θεμα ανταλλακτικων τωρα που το πειρε η bmw δεν ειναι δυατον να μην σου φερνει ανταλλακτικα βρε παιδι μου...μονο για τα καινουρια μοντελα θα φερνει;Αφου λεει συνεργειο και για husqvarna! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2012 από τον dinoskid Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrilek 932 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Τι εγινε??? πολυ καγκουριλικι εδω μεσα!!!!...... Husky φιλε μου......Αντε γρηγορα πριν σε πεισουν οι αλλοι για Αφρικα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 σου τα φερνει μια χαρα η bmw αλλα το θεμα ειναι οτι δε παιζουν aftermarket το οποιο σημαινει οτι 8α πληρωνεις τα παντα οσο τα κοστολογει..... η husqvarna. δεν υπαρχουν πολλα αφτερμαρκετ ή γνησια μεταχειρισμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Τι εγινε??? πολυ καγκουριλικι εδω μεσα!!!!...... Husky φιλε μου......Αντε γρηγορα πριν σε πεισουν οι αλλοι για Αφρικα!!! αχαχαχαχαχα!!!!Ωραιος!!!!χαχαχαχααχχα Δωστε μου ομως ρε παιδια μια ιδεα..κατι...μια οθηση να κλεισω προς τα εκει γιατι εχω και τις αμφιβολιες μου προς την αξιοπιστια και μονο εκει κολαω.... σου τα φερνει μια χαρα η bmw αλλα το θεμα ειναι οτι δε παιζουν aftermarket το οποιο σημαινει οτι 8α πληρωνεις τα παντα οσο τα κοστολογει..... η husqvarna. δεν υπαρχουν πολλα αφτερμαρκετ ή γνησια μεταχειρισμενα. Και τι να τα κανω τα aftermarket; Αφου το μηχανακι ειναι ετοιμο...ουτε € δεν θελει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) αν εισαι απο αθηνα περνα απο το χελιωτη που εχει δουλεψει πολυ με τα 610 και ρωτα τον για βλαβες σε κοκορακια/ρουλεμαν/καδενα εκκεντροφορων/κοντερ/ηλεκτρονικα γενικοτερα 8α σου πει κουκια μετρημενα. αν δε ενδιαφερει καθολου το γκαζι οπως λες (τις κοντρες τις παρακαμπτω για ευνοητους λογους) παρε fmx σε αυτα που ζητας 8α σε υπερκαλυψει Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2012 από τον gr1g0r1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
juve750 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Καλα τωρα μας λες οτι εισαι σε διλλημα : Να παρω το ΕΒΟ με τα 500 αλογα ή το Λανσερ το 5θυρο να πηγαινω για μπανιο τα παιδια............!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλα τωρα μας λες οτι εισαι σε διλλημα : Να παρω το ΕΒΟ με τα 500 αλογα ή το Λανσερ το 5θυρο να πηγαινω για μπανιο τα παιδια............!!!!!!!!! Το εξηγησα απο το 1ο μου post αλλα μαλλον δεν το διαβασες....τα μηχανακια αυτα ειναι μερα με την νυχτα.....απλα αυτα τα 2 μου αρεσουν.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2012 από τον dinoskid Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Φιλε Husaberg fs 550 και τελος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Φιλε Husaberg fs 550 και τελος. 1oν) ειναι 570 οχι 550 2ον)ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,οχι κοντραδικο για καγκουριλικια κ τιποτα αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 1oν) ειναι 570 οχι 550 2ον)ΖΗΤΑΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,οχι κοντραδικο για καγκουριλικια κ τιποτα αλλο Ναι καπως ετσι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Ναι καπως ετσι... Παντως τελικα σε βλεπω να διαλεγεις το husky..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΔΥΝΑΤΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ! πραγματικα η καλυτερη επιλογη απο μενα που εχω τρελα με τα SM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dinoskid 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Παντως τελικα σε βλεπω να διαλεγεις το husky..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΔΥΝΑΤΟ,ΠΟΛΙΤΙΚΟ! πραγματικα η καλυτερη επιλογη απο μενα που εχω τρελα με τα SM Μακαρι ρε γμτ...απλα δεν θελω να μου βγαλει κανενα προβλημα και να εχω στο μυαλο μου οτι εκανα κακη επιλογη...γι'αυτο αν υπαρχει κανενας κατοχος να μας διαφωτισει..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες