FastHerc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σε ολη την παρεα.Παντα ορθιοι ολοι μας! Εχτες εκανα rebuild στο Supraki μου εκαιγε λιγα λαδακια απο τα τσιμουχακια στις βαλβιδες.και ειπα αυτου το ανοιγω να βαλω και ενα καινουργιο κυλινδροπιστονο και τσιμουχακια και καινουργιες βαλβιδες φλατζες κτλ.κτλ...... χρονιζω το κλεινω το βαζω επανω το βαζω μπροστα εκανε κλακ κλακ κλακ απο την κεφαλη κατι παιζει με τις βαλβιδες λεω.ρυθμησα 0.5 εισαγωγης 0.5 εξαγωγης.... ηθελα να πω επεισης οτι εδωσα και ενα δοντι προπορεια...... ξερει κανεισ το ακριβες διακενο για βαβιδες για αυτο το μηχανακι?παιζει ρολο η προπορεια? το μηχανακι ειναι εντελως απειραχτο...σπαω το κεφαλι μου ολη μερα και εχω παλαβωσει! Βοηθηστε με γιατι θα τρελαθω! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2012 από τον FastHerc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 μπας και εβαλες κανα πομπε πιστονι και χτυπαει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 .ρυθμησα 0.5 εισαγωγης 0.5 εξαγωγης.... είναι τεράστιο διάκενο το 0.5 Δοκίμασε με 0.05 που είναι τα κανονικά του διάκενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FastHerc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 οχι μπομπε δεν εβαλα κανονικο πιστονι εβαλα...θα δοκιμασω να το ρυθμησω 0.05 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FastHerc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 είναι τεράστιο διάκενο το 0.5 Δοκίμασε με 0.05 που είναι τα κανονικά του διάκενα. να σε ρωτησω κατι αλλο 0.05 και εισαγωγης και 0.05 εξαγωγης?ειναι το ιδιο και στις 2?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 να σε ρωτησω κατι αλλο 0.05 και εισαγωγης και 0.05 εξαγωγης?ειναι το ιδιο και στις 2?? Ναί, και οι 2 έχουν ίδιο διάκενο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FastHerc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 Ναί, και οι 2 έχουν ίδιο διάκενο. οκ σε λιγες ωριτσες θα ξερω...περιμενω ενα φιλο μου που εχει 0.05 φιλερ να τις ρυθμησω...ελπιζω να ειναι αυτο....γιατι αν ειναι κατι αλλο την γ@^%$@με..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2012 άρχοντα πόσο σου πήγε το μαλλί? σκέφτομαι και εγώ για κάτι παρόμοιο αργότερα για το σπουπρακι μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FastHerc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 άρχοντα πόσο σου πήγε το μαλλί? σκέφτομαι και εγώ για κάτι παρόμοιο αργότερα για το σπουπρακι μ ολα μαζι γυρω στα 110 ευρω οσον αφορα το μοτερ αλλα ολα γνησια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SPYROS69 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 Φιλε δν ρυθμιζονται και οι δυο βαλβιδες το ιδιο.εισαγωγης 0.05 και εξαγωγης 0.10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2012 0,05 εισαγωγης και 0,05 χαλαρο εξαγωγης.το εκανες 0,5 για αυτο βαραει την εχω πατησει και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 ολα μαζι γυρω στα 110 ευρω οσον αφορα το μοτερ αλλα ολα γνησια... ναι για μοτερ λέω! καινούργια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FastHerc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2012 ναι για μοτερ λέω! καινούργια? Καινουργια Γνησια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FastHerc 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2012 Φιλε δν ρυθμιζονται και οι δυο βαλβιδες το ιδιο.εισαγωγης 0.05 και εξαγωγης 0.10 εισαι σιγουρος για αυτο?εγω τις ρυθμησα 0.05 και 0.05 και ακουω ενα χαλαρο χτυπηματακι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες