reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Καλησπέρα συμφορουμίτες...Φιλαράκι ψάχνει για πρώτη μοτο και είναι ανάμεσα σε αυτά τα 3.Προτιμά το er αλλά λόγω χρήματων σκέφτεται και monster παλαιότερα μοντέλα ('03 κλπ) αλλά και bandit παλαιότερα μοντέλα.Φοβάται λίγο το monster όμως λόγω εξόδων (ducati).Για πείτε γνώμες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 πόσα διαθέτει δηλαδή; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 πόσα διαθέτει δηλαδή; Ε 2000-2500. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 τα παλια monster δεν θελουν πολλα! εχουν ενα μοτερακι ανθεκτικο και απλο! και φτηνα μηχανακια, αλλα απο θεμα τεχνολογιας ειναι απλα εξισου! αμα θελει κατι ποιο συγχρονο θα ελεγα ερ, που ειναι οικονομικα, και ευκολα στην αγορα τους Ε 2000-2500. μονστερακι τοτε και θα το ευχαριστηθει! εχει 2 καλα στο καρ, με 2500 και με αρκετα εξτρας το ενα! να το τσεκαρει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 To monsterακι... ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πυροσβεστήρας 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 καλώς σας βρήκα παίδες και εγώ ειμαι σε τετοια φάση όπως το παιδί παραπάνω.. το 620 έχει καλή κατανάλωση? τσιμπάει στα σέρβις ? κάθε πότε θέλει ιμάντα? στα πόσα χιλιόμετρα θελει ανακατασκευη ο κινητηρας? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Άμα γουστάρει και προτιμά όπως λες το er ας κάνει λίγο πίσω τον στόχο του για την άμεση αγορά μοτό μέχρι να μαζέψει το ποσό που πρέπει και ας πάρει αυτό που πραγματικά γουστάρει.. Αν πνίξει τώρα τα θέλω του θα είναι κρίμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Άμα γουστάρει και προτιμά όπως λες το er ας κάνει λίγο πίσω τον στόχο του για την άμεση αγορά μοτό μέχρι να μαζέψει το ποσό που πρέπει και ας πάρει αυτό που πραγματικά γουστάρει.. Αν πνίξει τώρα τα θέλω του θα είναι κρίμα Έχει τα λεφτά αλλά δεν θέλει να τα δώσει.Του αρέσει και το μανστερ.Γενικά θέλει κάτι τέτοιου στυλ στα λεφτά που είπα πάνω κάτω.Απλά φοβάται το μανστερ λόγω σερβις και λοιπά.Κάνας ιδιοκτήτης να δώσει τα φώτα του??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Monster-ακι και απο εμενα. Το 620 ομως οχι το 600. Απο ιπποδυναμη ειναι πανω κατω ιδιο με το ER και φυσικα πιο αδυναμα απο το Bandit και τα δυο. Καταναλωση εγω με το S2R 800 εχω κατι λιγοτερο απο 5l/100km σε μεικτη χρηση. Ειναι πολυ ευκολο στην οδηγηση, και βολικο για την πολη. Σερβις, ναι, θελει καποια πραγματακια πιο ακριβα απο τους συνηθισμενους Γιαπωνεζικους κινητηρες. Θελει ρυθμιση βαλβιδων καθε 10κ χιλιομετρα και αλλαγη ιμαντες καθε 20κ. Οι ιμαντες βεβαια αντεχουν και για πολυ παραπανω αλλα ουτως ή αλλως, αν δεν το κανεις μονος σου, τα περισσοτερα μαστορια θα σου πουν οτι χρειαζοντουσαν αλλαγη και θα τους αλλαξουν. Ανακατασκευη το μοτερ γιατι να θελει; Ειναι ενα πολυ απλο μοτερ, υπεραξιοπιστο, και υπαρχουν αρκετα 620 στην Ελλαδα (απο ο,τι εχω διαβασει σε διπλανο φορουμ) με 100+ χιλιαδες χιλιομετρα! Το οτι ειναι αεροψυκτο δεν θα σου δημιουργησει κανενα προβλημα, μιας και τους 90 βαθμους που ειναι η θερμοκρασια λειτουργειας του, και αργει πολυ να τους φτασει, και δυσκολα τους ξεπερνα. Λιγες φορες εφτασα πανω απο 93-95 και αυτες, τωρα με τα 40αρια, στο πηξιμο της Αθηνας. Εξω, σε μια δροσερη μερα, δεν ανεβαινε καν στους 90 αν δεν το τσιγκλαγα λιγακι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε μπίλι τα παλιά μονστερ πια ?είναι για να καταλάβω.. Στρογγυλοφαναρο παντα :) Το 620ie καλό είναι? 2καβαλο για ταξιδακια? και μπακαζιερες πέρνει? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2012 από τον Lektikos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Θιγεις ευαισθητο ζητημα τωρα!! :lol: Παιρνει βασεις για σαμαρια και φυσικα σαμαρια. Εννοειται και tank bag. Τωρα για μπαγκαζιερα πισω δεν γνωριζω, αλλα ουτε που θα το σκεφτομουν! Οσον αφορα το δικαβαλο, τι να σου πω, εμενα μια βολτα που με εκαναν μου φανηκε μια χαρα, αλλα με την κοπελα μου που καναμε μια διαδρομη περιπου 100κμ δεν ειχε και τις καλυτερες εντυπωσεις!! Βεβαια δεν ειναι πολυ της μοτοσικλετας η κοπελα μου, οποτε αν καποια αλλη ειναι λιγο πιο σκληραγωγημενη ή εχει μεγαλυτερη θεληση ολα γινονται! Οπως το ειδα εγω, εχει ανετη σελα, αλλα το προβλημα που εχει ειναι οτι εχει μια ελαφρυα κλιση προς τα πισω στο τελειωμα της, και στις επιταχυνσεις νομιζεις οτι θα αμολυθεις πουθενα!! Αυτο φτιαχνεται πολυ ευκολα παντως και με λιγα ευρω, αν δεν σκοπευεις να το κανεις μονοσελο οταν κατεβαινει η συνεπιβατιδα!! Περισσοτερα για το μοτερ μπορεις να δεις στο ducatisti.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
reNos 86 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Κατατοπιστικότατος renegade ευχαριστώ πολύ.Πολύ χρήσιμα αυτά που είπες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
saber rider 214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Τσίμπα το monster να γουστάρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mousias G. 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Monster και από εμένα. Όχι ότι τα άλλα 2 δεν είναι καλά μηχανάκια, αλλά αυτές οι Ιταλίδες έχουν κάτι που με τράβαγε ανέκαθεν. Αν την πάρει θα την ερωτευθεί πιστεύω και μετά δε θα θέλει να την αλλάξει! Και μεγαλύτερη να πάρει, μπορεί να την κρατήσει απλά για να την βγάζει καμιά βολτίτσα που και που. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2012 Ο μουσιας αν και με GS 500 μας προτείνει το Monster... To Dark και το ie τι διαφορές έχουν? Όσο για την μπακαζιερα Θα παίρνει και το παλιό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες