gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) θελει ακτινολογηση η πισω ζαντα μου.εχουμε κανεναν καλο προς τα βορεια???? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Technician 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 Εχω την ιδια απορεια με το παλικαρι απο πανω + να μου πειτε που να παω να κανω μια ζυγοσταθμιση γιατι με ολες τις αλλαγες και αυτα σιγουρα θα θελει ;) Βορεια και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 ξερω ενα καλο βουλκανιζατερ ηλιουπολη μερια πολυ φιλικος και σχετικα καλες τιμες αν ενδιαφερεσται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Murdok 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 που; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 στο δρομο που εχει μια μπυραρια και απο μπροστα τη σταση του 34 ..πανω στη στροφη δεν θυμαμαι οδο..οσες φορες πηγα την παπια ηταν εξυπηρετικος και μου εκανε καλη τιμη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 καλησπερα, κι εγω σχετικα με το θεμα να ρωτησω κατι... Μου εσπασε μια ακτινα απο το παπι στην πισω ροδα Πρεπει να το παω σε μαστορα ή δεν υπαρχει θεμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 κανονικα θελει αλαγη και ακτινολογηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Η τιμή κανά 25€ θα ειναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 σε 2 που ρωτησα ο ενας 25 ο αλλος 30 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Ευχαριστω φιλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Εγώ πιο παλιά έκανα 2-3 φορές ακτινολόγηση όταν μου έσπαγαν 2-3 ακτίνες πίσω και τελικά βρήκα τη λύση: Είπα στον ποδηλατά (ναι ποδηλατάς) να μου βάλει πιο χοντρές ακτίνες. Μου πήρε 27 ευρώ, πέταξε όλες τις παλιές, έβαλε τις καινούριες, έκανε ακτινολόγηση και από τότε ησύχασα! Οπότε σκεφτείτε να βάλετε και σεις πιο χοντρές γιατί οι μαμά/αντίστοιχες σπάνε σχετικά εύκολα στα κρύπτον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Good Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 http://atlas-bike.gr/ Ριξε μια ματια εδω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 κανει καλη δουλεια ο atlas? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Κανε μια βολτα απο εκει.Νομιζω αξιζει τον κοπο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos95 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2013 καλησπερες παιδες...ξεσκονισα λιγο αυτο το θεματακι μιας και ελεγα επειδη οι ακτινες δεν λενε να ξεσκουριασουν μπας και τις αλλαζα,οι τιμες αυτες (25 ευρω) ειναι για την τοποθετηση των ακτινων μονο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες