Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 (τροποποιήθηκε) παιδες σημερα μου κολισαν οι ταχιτιτεw δεν μπενει νεκρα καθολου και δεν βγενουν και ολας τι μπορει να εχει? και ποσσα να μου κοστισι αυτο απο μιχανικο περιπου? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2012 από τον Chriss Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manolhs 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 καλημερα κιτα ντιμπος εχι κολισι το αστερακι του μιλου .σουκανι κανενα φοριβο περιεγο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Ωχ Παναγίτσα μου, τα ματάκια μου!!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Double Kill! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Fatality (Mortal Kombat) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Fatality (Mortal Kombat) FINISH HIM Spelling Fatality! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 δεν ξερω τωρα πιγα να το δει μαστορας τι να κανω αυτο δεν μπορω να το κανω μονος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 δεν ξερω τωρα πιγα να το δει μαστορας τι να κανω αυτο δεν μπορω να το κανω μονος Μέχρι να το δει μάστορας, επέστρεψε στο δημοτικό. Καλό θα σου κάνει! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 καλλα οκ αλβανος ειμαι και δεν ξερω καλλα να γραφω αλλα οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xristos.... 99 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 ραι μοιν των κωμπλλάραιται των άνθθροπο..Μάστωρα Καττ ευθείαν ραι σοι μοιν τω σκαίφτταισε κάν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 καλλα οκ αλβανος ειμαι και δεν ξερω καλλα να γραφω αλλα οκ Αν είσαι Αλβανός πάω πάσο.. Και τόσα που γράφεις πολλά είναι! Προσπάθησε να χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα διόρθωσης για την ορθογραφία. Έχει πάμπολλα!! Πρώτα από όλα εσύ θα γίνεσαι ευκολότερα κατανοητός! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 στεναχοριθικα με το παπι ειναι το προτο μου μιχανακι και το εχω δυο μηνες και το εχω αγαπισει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strofakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Μέχρι να το δει μάστορας, επέστρεψε στο δημοτικό. Καλό θα σου κάνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagoskonti 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 ρε παιδια με ολο το σεβασμο μια ασχετη ερωτηση,εδω ειστε για να βοηθατε τους αλλους που εχουν προβλημα η να τους κραζετε?και επισης το να λετε πηγαινε στο μηχανικο αυτο αποτελει απαντηση?αυτο πιστευω το ξερει και ο ιδιος χωρις να του το πει καποιος...Τι σχεση εχει η ορθογραφια του παιδιου με το προβλημα που εχει.Ενταξει καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι σε μερικους δυσκολο να το διαβασουν αλλα το θεμα δεν ειναι η ορθογραφια εφοσον μπορειτε να διαβασεται αυτο που εγραψε εστω και με λιγη δυσκολια.Αν ενοχλει το ποστ μου ας διαγραφει δυστυχως εγω δεν γνωριζω να βοηθησω τον φιλο σε αυτο μακαρι να μπορουσα.Το παιδι σας χρωσταει παντως ενα ευχαριστω που τον βοηθησατε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 ρε παιδια με ολο το σεβασμο μια ασχετη ερωτηση,εδω ειστε για να βοηθατε τους αλλους που εχουν προβλημα η να τους κραζετε?και επισης το να λετε πηγαινε στο μηχανικο αυτο αποτελει απαντηση?αυτο πιστευω το ξερει και ο ιδιος χωρις να του το πει καποιος...Τι σχεση εχει η ορθογραφια του παιδιου με το προβλημα που εχει.Ενταξει καταλαβαινω οτι μπορει να ειναι σε μερικους δυσκολο να το διαβασουν αλλα το θεμα δεν ειναι η ορθογραφια εφοσον μπορειτε να διαβασεται αυτο που εγραψε εστω και με λιγη δυσκολια.Αν ενοχλει το ποστ μου ας διαγραφει δυστυχως εγω δεν γνωριζω να βοηθησω τον φιλο σε αυτο μακαρι να μπορουσα.Το παιδι σας χρωσταει παντως ενα ευχαριστω που τον βοηθησατε. Τα διάφορα φόρα είναι ένα μέρος ανταλλαγής απόψεων κλπ σε γραπτό λόγο. Αν κάποιος είναι ΤΟΟΟΟΣΟ ανορθόγραφος, τότε αν μη τι άλλο δείχνει ασέβεια προς τους υπόλοιπους που καλεί να διαβάσουν τα γραφόμενα του. (Όπως και η παντελής έλλειψη τόνων στα δικά σου γραφόμενα). Το να μην ξέρει κάποιος ορθογραφία, αν και τραγικό, είναι σεβαστό. Το να μην μπαίνει στον κόπο να διορθώσει το κείμενο του με έναν ορθογραφικό έλεγχο, που είναι κάτι το απλούστατο, δείχνει έλλειψη σεβασμού και είναι και γενικότερα τρομερά ενοχλητικό! Μπορεί να μην το αντιλαμβάνεται ο ίδιος... γι'αυτό και το λέμε! Για τον ίδιο λόγο δεν επιτρέπονται και τα greeklish. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 ρε φιλε αμα σε πιραζουναι τα γραματα μην μπεις στο κοπο να το διαβασεις ο καθενας με το πονο του να πουμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 ο μαστορας με πειραι 50ευρο και λεει αλαξαι ενα ελατιριο μεσα γιατι ειχαι σπασει και ανιξαι ολο αυτο με λεει ειχαι δουλεια εμενα πολλα μου φανικαν τα 50ευρο πολλα ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε φιλε αμα σε πιραζουναι τα γραματα μην μπεις στο κοπο να το διαβασεις ο καθενας με το πονο του να πουμαι Kαι εσυ γι αυτο το λογο εισαι εδω (" ο καθενας με τον πονο του " ). Οπως δες θες να ασχολουμαστε με την ορθογραφια σου , μπορουμε απλουστατα...... να σε "γραψουμε". Ή να το πω καλυτερα ασχολησου για να ασχοληθουμε. Καποιος που στα λεει αυτα ξερει 5 πραγματα παραπανω απο σενα Τελος παντων, τι εγινε με το μηχανακι, το πηγες σε κανεναν μαστορα? Εδιτ: καλα ειναι τα λεφτα που εδωσες. Αν και θα μπορουσε λιγοτερα... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2012 από τον larisa-marios95 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 με ειπαι 50ευρο λεει ειχαι δουλεια ειχαι σπασει ενα ελατιριο μεσσα λεει δεν φτες εσυ και σε αλλα μιχανακια σπαει αυτο,εμενα δεν εμπενε νεκρα ταχιτιτα αλλα θελει διναμει για να βγαζω την δευτερι ταχιτιτα ιδικα ετσι ειναι σε ολλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 ρε φιλε αμα σε πιραζουναι τα γραματα μην μπεις στο κοπο να το διαβασεις ο καθενας με το πονο του να πουμαι πολλά λες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cr115 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2012 ραι μοιν των κωμπλλάραιται των άνθθροπο..Μάστωρα Καττ ευθείαν ραι σοι μοιν τω σκαίφτταισε κάν :s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 Εγώ φίλε με παρόμοιο πρόβλημα σε άλλο μηχανάκι, μόνο που εγώ είχα κουρέψει το σασμάν.. Εκεί να δεις ζημιά..! Τέσπα, πες να σου βρει κανά πιο ανθεκτικό ελατήριο, αν μπαίνει απο άλλο μηχανάκι, επειδή θα στο ξαναπάθει αν είναι γενικά κακή η ποιότητα κατασκευής τους.. 50ε πάντως είναι κάπως για ένα ελατήριο.. Εκτός αν είναι εργατικά και υλικά μαζί στο 50άρικο αλλά και πάλι δεν ξέρω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chriss 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2012 με ειπαι οτι ειχαι σπασει κατι το αλαξαι και με ειπαι ειχαι αρκετι δουλεια το ανιξα ολο το ξανακλισα αυτος μπορει να λεει και μα.... αλλα τωρα παει το 50ρικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες