BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 αν σου κάθεται γάντι....τότε το α) με τα χίλια. Κορυφαία κράνη και τα 2 από κορυφαίες εταιρίες και δε θα δεις διαφορές....ή αν είναι θα είναι απειροελάχιστες για να εκμεταλλευτείς το 100άρι σε άλλο εξοπλισμό που σου λείπει. και επιμένω οτι και γάντι σου κάθεται, και κορυφαίο είναι, και φθηνότερο από το άλλο που δε σου κάθεται τόσο γάντι.....δηλαδή.....ΜΕ ΓΕΙΕΣ ΤΟ SCHUBERTH :D ακριβότερο κατά 100 ευρώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 ουπς! η γρηγοράδα με έκανε να διαβάσω το ανάποδο. χμμ....και πάλι...σημαντικότερος παράγοντας ανάμεσα σε 2 κορυφαία κράνη είναι το πόσο σωστά κουμπώνει στο κεφάλι σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2012 Κι εγώ για το Schuberth θα πήγαινα Μήτσο. Υπάρχει προσωπική εμπειρία για το Arai από την κοπέλα μου. Στον επόμενο καφέ θα σε πει. Με γειά το Schuberth. Κορυφαίο κράνος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLoR 126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 το κρανάκι αγοράστηκε και το όνομα αυτού schuberth s2. Πρώτες εντυπώσεις....μίκρη βόλτα μέσα στην πόλη και πάτησα μέχρι 130(εκτός που βγήκα ένα κύκλο). Αθόρυβο και το ενοοώ από αεροδυναμική στα 130 δεν νιώθω καν την πίεση από τον αέρα. Μέσα έξω σου περνάει την αίσθηση της πολύ καλής ποιότητας. Σφουγγάρια παντού. Οι αεραγωγοί κάνουν δουλειά. Ο μπροστά είναι on/off ή μπαίνει όσο πρέπει ή καθόλου, ο πάνω έχει 3 σκάλες και κάνει δουλειά το καταλαβαινεις χαλαρά. Για περισσότερα όταν το φορέσω περισσότερη ώρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2012 Με γεια η ΚΡΑΝΑΡΑ και να δεις που θα βγω σωστός σε αυτά που σε είπα. Εξαιρετική ποιότητα στο κράνος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 εννοώ το 1000 γιατλι το βρίσκω μονο εξωτερικό από αγγλία Αυτό σε ενδιαφέρει??? Είναι το X-Spirit σε καινούργιο κατάσταση και στα χρήματα που θέλεις. Super ελαφρύ - αθόρυβο και ζεστό. Νομίζω ό,τι καλύτερο απ' όλα όσα έχουν αναφερθεί στα σχόλια του θέματος. Αν δεν είσαι κολλημένος με το NEW στείλε πμ ή email. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Τώρα έγινε η αγορά του Schuberth psychod. Αν και φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση το X-Spirit. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychod 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2012 Τώρα έγινε η αγορά του Schuberth psychod. Αν και φαίνεται σε πολύ καλή κατάσταση το X-Spirit. Ναι,φίλε, το είδα και εγώ μόλις πάτησα ENTER ... Καλοφόρετο! Σε ό,τι αφορά το X_Spirit είναι σε άριστη κατάστη κατάσταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες